olur canım mercimek salatası da uyar bana..teşekkür ederimmdün bir daha girme fırsatım olmadı çıtırcım teklifin için çok teşekkür ederim fırsat bitmiştir artık olmadı sizinle beraber gelirim bende bir mani çıkmazsa fazla fark yokmuş zaten
tatlı bişiler yaparsan iyi olur canımcım ama kokuyo midem almaz yada yorulmayım dersen yaparım ben yada başkasından rica ederiz nasıl istersen
sapişim istersen kereviz salatası yerine yeşil mercimek salatası yapayım o daha faydalı ve az yağlı doyuruyoda hem çıtırada mercimek faydalı onunda tercihini sana bırakıyorum
mert ve ben heyecanla sizi bekliyoruz öpüldünüz
Kızlar nabersiniz,bende şimdi buradan okuyup şu fırsattan satın aldım:))Bizde geliyoruz:))Bu arada miniğim inşallah doğum gününde hep bereber tam kadro oluruz,ben kuzucuğun hediyesini bile aldım,İstanbul'dan:)
Kızlar bol bol geziyoruz kaçgündür fırsat bulamadım,bende tiyatroya gitmek istiyorum inşallah gelince bende götürücem bakalım...
canım şimdi gördüm alabilirsen banada alıver ozamn ben çarşamba sana veririm ücretini
çıtırcım tekrar teşekkürler tatlım,alman çok ii oldu...
iyiakşamlar kızlar,şuanda miniğim omzumda ekrana bakıyo heran uyuyabilir:))yarın için sapişim istersen ben seni duraktan karşılayabilirim,elindekileri alsam rahat edersin en azından.bide uyursa kuzu zorlanırsın puset olmazsa.haberleşelim yarın,bana çok yakın nasıl olsa..veeee evet kuzucum uyudu bile:))ayy her akşam böylemi uyutsam napsam2 dk bile sürmedi süpermiş yatırayım bebeğimi şimdilik iyigeceler hepinize yarın sabah kontrol ederim,yanımızda bişeyler getircezmi diye,öptüm güzel annişleer..
ayy kafa kalmadı ya bak hiç aklıma gelmiyor ne yapıcaz etkinlik diye:)
olsun ben kafamda tasarlarım artık ,etkinlikler de sürpriz olur
yanınızda yine her zamanki gibi yapıştırıcınız olsun büyük ihtimalle kullanırız çünkü..
onun dışında birşey olursa ulaşırım artık size..
saphiracım seninle buluşacağımız yere minikçik de gelecek.beraber gidicez ,haberin olsun:)
iyi gecelerrrr
unutkanlık konusunda benimle yarışa bile giremezsin,olağanüstü durumdayım :37 doğru yaa,minikle aynı güzergahtayız,e yarın konuşuruz o zaman minikle,aynı trene denk gelebilirz belki.miniğe de haber verdiğin iiyi olmuş canım
ay sevindim miniğimle buluşacağınıza uzun zamandır gelmemiştiniz bana ve en son miniğimin bulması zor olmuştu karışık olmuştu biraz şimdi kolay olacak gelişi
bu arada sapişle azize konuşmuşlar telde bende buluşacağımızı duyunca oda gelmek istemiş 1 kişi daha olucak onuda uzun zamandır görmeştik iyi olucak ;:)))
iyi geceler iyi uykular hanımlar geç kalmayın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?