İzmir'de Bebek Oyun Grubu

olur canım mercimek salatası da uyar bana..teşekkür ederimm

aa çok sevindim canım,hep birlikte gidicez inşallah nasip olursa topolinoya.
tiyatro ve sinema ben de çok istiyorum da,benim kıza güvenemiyorum.Benimki henüz tv de bile izlemiyor o kadar uzun süreli film.animasyon filmleri oluyor,harikalar,benim bile oturup izleyesim geliyor ama Durişko hiç oralı olmuyor.e ben de bu durumda 2 biler parası yakmak istemiyorum,hatta bir de babası da gelirse 3 bilet.bağırıp çağırıp,koşuşturursa,rezilliğimizde cabası

canım şimdi gördüm alabilirsen banada alıver ozamn ben çarşamba sana veririm ücretini

tamm cnm şimdi gördüm yazdığını ama devam ediyormuş hala.hallettim .

çıtırcım tekrar teşekkürler tatlım,alman çok ii oldu...

bence de iyi oldu cnm. 1 lira bile olsa indirim indirimdir..başka şeye ekler bir ihtiyacını daha görürsün.

ooohh süper süper herkes almış olduhepberaber gitcez ne güzel kızlar,çok sevndm.ben şimdi bebeğimi almaya gidiyorum okuldan:)öptm şekerlerr

ay çıtırcım almana çok çok sevindim teşekkür ederim canımcım hepberaber güzel bir gün geçiricez süper süper

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
kuzu babsıyla banyoda ben de size bakayım dedim.
kızlar ben yarın arabayla gelemeyeceğim ve hatta dönemeyeceğim.Otobüsle gelicem.Kuzu uzun yolda uyur,puseti alsam bir türlü almasam bi türlü.bir de soğukta yürüme mesafelerimiz de olacak.Kek yaptım,bir de o olacak elimde.Bakalım bir şekilde gelicez işte

amerikan kolleji durağında iniceksin miniğim keşke arabayla gelebilseydin ama azcık yokuşumuz var bizim malesef birde ardından 5 kat olunca nefes dayanmıyor

sapiş keki getirme madem börek var kumpir var kereviz salatası var birde annem un kurabiyesi yapıyım ben sana menünde tatlılı bişi yok dedi çıtır ve minikte getirirse eğer baya olmuş olucak
yinede sen bilirsin ama zorlanıcaksın bayabi evde yersiniz artık keki puseti al bence otobüste geniş bi yer varya oraya geçerirsin okiyi pusetinde uyur belki hemde yokuşu çıkarken kolaylık olur pusetide apartmanın içinde bırakırsın ben bırakıyorum oraya

bu arada çocuklara neler yaptırıcaz çıtırımın vakti olmadı galiba bişiler hazırlamam gerekiyormuydu ???

Son düzenleme:
iyiakşamlar kızlar,şuanda miniğim omzumda ekrana bakıyo heran uyuyabilir:))yarın için sapişim istersen ben seni duraktan karşılayabilirim,elindekileri alsam rahat edersin en azından.bide uyursa kuzu zorlanırsın puset olmazsa.haberleşelim yarın,bana çok yakın nasıl olsa..veeee evet kuzucum uyudu bile:))ayy her akşam böylemi uyutsam napsam 2 dk bile sürmedi süpermiş yatırayım bebeğimi şimdilik iyigeceler hepinize yarın sabah kontrol ederim,yanımızda bişeyler getircezmi diye,öptüm güzel annişleer..

Çok teşekkür ederim canım benimmm iyi geceler kuzuşa da sana da

ya evet çocuklara ne etkinlik yaptırıcaz,hiç konuşmadık?çıtırdan ve Semadan güzel etkinlikler çıkar yine

benimki banyodan sonra geçti aynanın karşısına bay mikrop şarkısını söyleyip durdu bağıra çağıra.bir de hareketlerini yapıyor maymunnn,babasıyla ısırıp duruyoruz her yerini.ah bir de uyku problemimiz olmasa tadından yenmicek sonra da sütünü istedi ve babasının kucağında uyudu.erkenden uyudu 8 yoktu saat.bugün öğlen uyumamıştı.ama şu saate kadar 3 kez uyandı,tekrar uyudu

Son düzenleme:
ayy kafa kalmadı ya bak hiç aklıma gelmiyor ne yapıcaz etkinlik diye:)
olsun ben kafamda tasarlarım artık ,etkinlikler de sürpriz olur
yanınızda yine her zamanki gibi yapıştırıcınız olsun büyük ihtimalle kullanırız çünkü..
onun dışında birşey olursa ulaşırım artık size..

saphiracım seninle buluşacağımız yere minikçik de gelecek.beraber gidicez ,haberin olsun:)
iyi gecelerrrr

Son düzenleme:

unutkanlık konusunda benimle yarışa bile giremezsin,olağanüstü durumdayım :37 doğru yaa,minikle aynı güzergahtayız,e yarın konuşuruz o zaman minikle,aynı trene denk gelebilirz belki.miniğe de haber verdiğin iiyi olmuş canım

Son düzenleme:
ay sevindim miniğimle buluşacağınıza uzun zamandır gelmemiştiniz bana ve en son miniğimin bulması zor olmuştu karışık olmuştu biraz şimdi kolay olacak gelişi

bu arada sapişle azize konuşmuşlar telde bende buluşacağımızı duyunca oda gelmek istemiş 1 kişi daha olucak onuda uzun zamandır görmeştik iyi olucak ;:)))

iyi geceler iyi uykular hanımlar geç kalmayın :)))

cnm minik otobüsle geleceğini söyledi.
bu arada sen belki eşimle dönemem de demişsin.yine birlikte döneriz ama sonra tren olayı var sonrasında..bizde kalan saklama kabın ve duruşun kovası var.onları getiecektim ama taşıması zor olur dersen getirmeyim.ya da getireyim,arabada dursun,duruma göre bakıp,alıp almamaya karar verirsin.sen bilirsin cnmcıım.

evt cnm birlikte gelmemiz iyi olacak bakalım.hayırlısıyla inş.13:30 da buluşucaz,2 de sende oluruz cnm.hadi göüşürüz..
azizenin de gelmesine sevindim cnm.1 kere tanışıp,kaynaşma fırsatımız olmamıştı.

tatlım herşey için teşekkürler mamalar harikaydı, hepinizin ellerine sağlık, gülbincim o böreğin tadı mükemmeldi zahmet olmazsa yazarmısın bana tarifini...

4 adet yufka
2 çorba kaşığı sıvıyağ
2 adet soğan
250 gram kıyma
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 çay bardağı ince bulgur
1 kahve fincanı sıcak su
Yarım su bardağı çekilmiş ceviz
1 adet yumurta sarısı
Tuz, karabiber
1 su bardağı galeta unu
Üzeri için:
8 çorba kaşığı sıvıyağ
Yarım su bardağı su

SOĞANLARI ince kıyın. Sıvıyağ, kıyma ve biber salçasıyla birlikte bir tencerede kavurun. Bulgur ve sıcak suyu ekleyip karıştırın. Tencereyi ocaktan alıp bulgurun şişmesini bekleyin. Tuz, karabiber ve ceviz içini ekleyip karıştırın. Üzeri için, su ve sıvıyağı bir kapta karıştırın. Yufkayı düz bir zemine yayıp üzerine yağlı su karışımından sürün. 4 parmak kalınlığında şeritler kesin. Şeritlerin uç kısmına hazırladığınız iç malzemesinden koyup muska şeklinde katlayın. Bütün yufkalara aynı işlemi uygulayın. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp galeta ununa bulayın. Yağlanmış fırın tepsisine dizip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

tatlım burda bi tarif buldum bunun gibi ise zahmet etme baştan sona,sadece eklencek yada çıkcak varsa onu yaz yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…