canım makarna,pirinç,un ve şeker içeren her şey benim diyette yasak,sebzelerden de,pişmiş haldeki havuç,bezelye ve patates yasak.Bulgur da aslında az miktarda izin var ama ben biraz diyetin dışına çıkıyorum işte,böyle günlerde,d.günlerinde filan.Bana göre bir şeyler hazırlman çok zor olabilir o yüzden sen ne istiyorsan onu yap.Sana gelirken ve tunayekta da yapıp getiricez,gerçi ben zaten son seferlerde hep yaptım,yine benim diyete uygun olan sizin de damak zevkinize hitap edecek bir şey yaparım.Etli köfte isminde bulgurla ve kıymayla yapılan bir köfte tarifi var elimde,belki onu yaparım ya da başka bir şey,şimdilik karar vermedimnapıyosunuz sekerler??mertçim için çok sevindim krikitom,valla bende 5güne çıkarmayı düşünüyodum,okul yok bugün dediimde ağlıyo diyeama 300den 500e çıkıyomuş,oda çok geldi,şimdilik böyle gitsin bakalım.sizin fiyat çok iyiymiş,hadi bakalım mertin okulu hayırlı uğurlu olur inşallah
evet sapişcim haftaya çarşamba bizdesiniiizinşallah bu sefer tam kadro oluruuz,menü için güzel bi pasta tarifim var meyveli,hafif bişey..onu yapmayı düşünüyorum salata olarak tavuklu makarna salatası uyarmı sana patates salatası mı yapsam yada kısıııır ??
ayy bugün aylık misafirim geldi benimde canım nasıl istedi şuan hepsinden,hhmmmm mmmfikir verin kızlar,canınız ne istiyo? çıtırcım hangisinden çekti canın?? börek olarakta sosyete mantısına ne dersiniz,yada makarna salatası yapmazsam fırın makarna mı yapsam börek yerine??ayy ben bugün asla karar veremeeem,neyse daha var allahtan
4 ocakta da allah nasip ederse topolinodayız o zaman
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinize çok teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geldiğiniz mutlu günümüze neşe kattığınız için teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr,sizle birlikte olmakdan ailecek çok mutlu olduk,her zaman bekliyoruz hepinizi,güzel hediyeleriniz içinde ayrıca çok çok çok teşekkür ederizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinize çok teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geldiğiniz mutlu günümüze neşe kattığınız için teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr,sizle birlikte olmakdan ailecek çok mutlu olduk,her zaman bekliyoruz hepinizi,güzel hediyeleriniz içinde ayrıca çok çok çok teşekkür ederizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım makarna,pirinç,un ve şeker içeren her şey benim diyette yasak,sebzelerden de,pişmiş haldeki havuç,bezelye ve patates yasak.Bulgur da aslında az miktarda izin var ama ben biraz diyetin dışına çıkıyorum işte,böyle günlerde,d.günlerinde filan.Bana göre bir şeyler hazırlman çok zor olabilir o yüzden sen ne istiyorsan onu yap.Sana gelirken ve tunayekta da yapıp getiricez,gerçi ben zaten son seferlerde hep yaptım,yine benim diyete uygun olan sizin de damak zevkinize hitap edecek bir şey yaparım.Etli köfte isminde bulgurla ve kıymayla yapılan bir köfte tarifi var elimde,belki onu yaparım ya da başka bir şey,şimdilik karar vermedim
Valla Sapiş yazdığın iyi oldu bende,bende bişeyler yapıcam diyecektim sıra şaştı sayemde herhalde!!!Bende çörek otlu kurabiye yapayım diyorum...
Kızlar giremedim yaaa,gelemedim de..Mr sonucunda 2 adet fıtık çıktı,kas gevşetici,merhem ve ağrı kesici verdi ve sıcak tut dedi dr.İlaçlar belimde belli bir orandarahatlamaya neden oldu ama fena halde sersemlik yaptı kafayı yastıktan kaldıramıyorum resmen...Dün belimden yürüyemiyordum,oturamıyordum,yatsamda dönüp duruyordum.Bugün kafayı kaldıramadım resmen,ama sağlam uyudum...
Bu arada nasip olurda gelirsem (diyorum artık) etkinlik olaraktan yılbaşı kartı için ıvır zıvır getiricem,Kağt vs.dergisi almıştım İstanbul'dayken,hep beraber yaparız konsepte uyar dedim:)
Çıtırcım zaten hep söylüyoruz yaaa herşeyi sen yapıyorsun diye acık katkım olsun dedim,hem zaten hamileliğin yeni yorma sen kendini
bakamadım izin vermiyor çünki( öksürüyor sanırım boğaz enfeksiyonu...hatta az önce öksürürken kustu ((
Canım çok geçmiş olsuntüm gün behçet uzdaydık
bi gittik full dolu ve sadece tek bi dr var. o sırayı bekle allah bekle.o hastanede çalışıp tayini yeni çıkmış olan dr arkadaşımı aradım orda gecen dr adını verdim tanır mı diye,meğerse o kadın tüm gün nöbetçi dr olarak gözüküyomuş hastanede,uzman yani ama içeri girdiğimde küçücük bi asistan vardı deli oldum.resmen kendimi kandırılmış gibi hissettim,neyse soğuk buhar uygulandı tüm gün ve sonuç olarakda krup dedi..viral olmadığı için ilaca gerek yokmuş,onun tek ilacı soğuk buharmış oda sadece hastanede yapılırmış,eğer kötü olursa tekrar gel dedi..bakalım takipdeyiz,daha yeni geldik kuzuşumla oda bende çok yorgunuz,dilerim gerek kalmaz tekrardan,bi an evvel iyileşir kuzuşum,sizde dua edin olur mu kızlar...
rabbim kimseyi düşürmesin ve kimseyi muhtaç etmesin,her gidişimde derim zaten ama bugün bi kez daha şükrettim rabbime,rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın inşallah,gerçekten ordaki durumu görünce içinin parçalanmaması mümkün değil,bugün 5 yaşlarında bi erkek çocuğu getirdiler kucakda,sürekli ağlıyor ve ağzının içi kan dolu,güvenlik çocuğu görür görmez içeri aldı onca sırayı beklemesi mümkün değil diye,kadının biri de ortalığı yıktı neden girdi diye,ne çirkef insanlar var,daha doğrusu insanlık dışı insanlar...neyse çocuğun o hale gelmesindeki sebep ateşmiş,ateş çocuğun ağzının içini komple yarmış ve o kan ondanmış...
bizi merak etmişsinizdir diye hemen yazdım,biraz uzun oldu kusuruma bakmayın..
Canım çok geçmiş olsunHastanelere gidince insanın moralinin bozulmaması mümkün değil çok zor Allah düşürmesin,evlatlarımıza da bize sağlık versin..Bu arada neden oluyormuş bu krup hiç duymamıştım!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?