İzmir'de Bebek Oyun Grubu

ahh Ayşeciimm kıyamam yaa o krup çok sinir bişeydir iyi bilirim nisanda D.Okyanus da olmuştu hatırlarsanız.Biz de behçete gitmiştik ve aynen buhar verilmişti.Çok berbat bir gündü.Buhar vermeden önce bir de iğne yapmışlardı,üstüne buhar verdiler.Evet başka ilacı yok bu hastalığın.
Banucum o zamanlar yazmıştım ama unutmuş olabilirsin tabi.Alt solunum yolu enfeksiyonu oluyor krup.Bademcik iltihaplanması gibi bir şey değil.Çocuğun boğazındaki solunum kasları şişiyor ve müdahele edilmezse çocuk kaybedilebiliyor.Allahım korusun evlatlarımızı.Normal bir öksürükle değil de köpek havlaması gibi bir sesle karışık öksürük,halsizlik,burun akmasıyla gösterdi kendini.Ama hastanede müdahale edildiğinde çok şükür geçiyor.Kuzuma 1 kez buhar yetmişti,1 saat kadar beklemiştik,dr. kontrol etti ve tekrar verilmesine gerek yok dedi.İğne de açmış zaten boğazını dedi.Çok şükür bir daha tekrarlamadı.Bu hastalığı çok daha ciddi ve kronik olarak yaşayan çocuklar da varmış.Çok zor bişey çok.Bir de bu hastalığın mikrobik olduğunu bu yüzden de bulaşıcı olduğunu söylemişlerdi
o buharı bebeğime nasıl verdiğim geldi aklıma yine babası kucağına alıp bacaklarıyla bacaklrını sıkıştırdı,elleriyle de kollarını tutt.Ben de kolumla kafasını tutup maskeyi dayıyordum yüzüne ve kuzucum ağlama krizine giriyordu.Rabbim bir daha yaşatmasın ne bize ne sizlere

Son düzenleme:

evet saphişcim cidden zor ama zamanında müdahale ile inşallah atlatıcak kuzuşum,zaten çok fazla öksürüğü yok ara ara sadece,ama dediğin gibi çok daha ileri boyutlarıda oluyormuş netten okuduğuma göre,ben çok panikledim ve bugün hem gittiğimiz dr, hem arkadaşım olan dr, hemde kendi dr muz,üçüylede sürekli irtibat halinde oldum,suan su yapılıyor doğru yapmalımıyız diye,çok şükür kafam rahatladı biraz,secilcim dediğin doğru ileri safhada olan çocuklara önce iğne sonra buhar yaptılar bugün,çok çok şükür bize iğne gerekmedi...

gece gece moralim çok bozuldu biliyor musun,kendi yaşadığım geldi aklıma,Selinime çok üzüldüm ve seni çok çok iyi anlıyorum şu an.Kocaman maşallah Selinimize iğne gerekmeden buhar yettiyse yarına çok daha iyi olur,hatta % 80-90 iyileşmiş olur banyoda çokça buhar yapıp çocuğun solumasını sağlamak da iyi geliyormuş haberin olsun.Tekrarlayacağını sanmıyorum ama gece filan tekrar nefes almasında zorluk hissedersen uygulayabilirsin belki.D.Okyanus bariz nefes alamıyordu da

kıyamam yaaaa (((
seni üzmek istemezdim,ama biliyorum ki merak edicektiniz,inan bende çok üzüldüm ama suan uyuyor çok şükür,dilerim çok daha ii olur,annelik gerçekten çok zor,bunu bugün bi rkez daha anladım ((

Sapişim yaşadıklarını,yazdıklarını hatırladım canım ama adının krup olduğunu hatırlamıyordum.Yavrum benim kıyamam yaaa biz çocukken böyle hastalıklar varmıydı acaba bunlar yeni yeni mi türüyor anlamıyorum ben yaaa((
Bu arada kızlar yılbaşı kartlarımız için malzemeler;
34*24 cm mavi karton
34*24 cm A.yeşil karton
16*23 cm Kırmızı karton
getirebilirseniz çok iyi olur,bunlar orjinal rengi ama evde başka renklerde varsa o da olur ,yeni alacaksanız diye yazdım.Ve tabii ki yapıştırıcı:)
Miniğiminşallah sizde Çarşamba'ya kadar iyileşmiş olursunuz:116:

Bizde bugün Narlıdere'ye gittik.Bu arada önce kendime bel desteği için yastık aldım(süper birşey herkese tavsiye ederim).Kv-kp evi var orada bahçe falan,hava güzel dedik,TY da bir haftadır evde kuzum...Zeytin topladık,odun kırdık,yapraklarla oynadık:119:Tıntiş pek eğlendi,ama bende bittim çok ayakta kaldım belim azdı.İlaçlarımı da almıyorum yoksa uyur gezer oluyorum
Neyse ben yatayım saat geç olmuş iyi geceler ve şimdiden hepimize iyi haftalar...

Selam hanımalr herkese iyi haftalar

tunayektacım karton ölçüleri pek ilginç olmuş Pek milimetrik çalışıyoruz yafuuu
canım belini zormalasaydın bak bunun ilerisi ameliyat biliyorsun.Kuzuya iyi gelmiştir tabii

kızlar dün gece kaynım geldi sürpriz bir şekilde.22.30 filandı sanırım kapı çaldı,kimo dedim,doğalgaz dedi ben de eşime diyorum ki kalk kalk doğalgaz diyo adamın biri dedim,hem pazar hem gece ne alaka yani ama şaşırdık işte,beklemiyoruz ya onu.Neyse bir baktık ki kaynımmış.Önümüzdeki h.sonu tekrar dönecekmiş sanırım.Normalde Şubata kadar gelmeyecekti ama işte olmuş bişiler gelmesi gerekmiş ama kısa süre kalacakmış.Dün sabah da rüyamda görmüştüm bize geldiğini biliyor musunuz,resmen malum olmuş bana,aptal mıyım neyim onun doğrusu abdaldır bu arada

gözün aydın saphicim...

içim rahat etmedi bugünde özel doktorumuza götürdüm kuzuşumu,oda aynı şeyleri söyledi,çok şükür bugün daha ii kuzuşum,

banucum eğer iyice iyileşirse gelmek istiyoruz bakalım duruma göre değişicek..

selam kızlar

miniğim geçmiş olsun selinimize inşallah çok çabuk atlatır kuzuş çok zor ya allah hastanede olanlara şifa versin allah eksikliğini göstermesin ama düşürmesinde çok kalabalık oluyor yaa insan o kalabalıkta dahada bi panikliyor

bugün mert okuluna başladı çok güzel bir gün geçirdik bana en üst katta bilgisayar verdiler oradan izledim kuzuşumu sabah kalvatısında azcık yedi ama geç kahvaltısını güzel yaptı uyudu sonrada :))) öğlen uykularımız yoktu biliyorsunuz orada kendi isteğinle uyudu.öğlen yemeğinide güzel yedi.çok mutlu kuzuşum öğretmenleride mutlu çünkü ilk gün bukadar uyum sağlamasını beklemiyorlarmış sanki uzun zamandır gidiyormuş gibi alışkındı oraya velhasır herşey çok güzel ve inşallahta böle devam eder şimdi uyumaya gidiyoruz öpüldünüz canlarım

iyigeceler kızlar,banuşcum sanada,miniğim s.sudeyede çok çokgeçmiş olsun.çarşambaya kadar toparlanın nooooluuur..ayy sapişçim sanada geçmiş olsun diyesim geldi sürpriz misafiriniz için:) mertin okulu hayırlı uğurlu olsun krikitosm,çok sevindim zorlanmamasına,simayın 1 aya yakın sürmüştü alışma süreci nerdeyse.neyse bebişler benmde iki gündür başım çatlıcak gibi ağrıyo gözlerime vuruyo ağrısı,yatayım birazdan diyorum öptüm hepinizi..

teşekkürler canım
daha iyi olmasına sevindim canım
çok sevindim canım hadi bakalım devamı da güzel gelsin inşallah

sağol semuşumm
sana da geçmiş olsun tatlım.yat dinlen

semuşum sapişim teşekkürler
semacım sanada geçmiş olsun inşallah migren değildir.sapişim sanada kolay gelsin misafirinle

merhaba arkadaşlar
krikitos mertin hemen alışmasına çok sevindim güle güle gitsin gelsin canım
tunayekta dikkat et canım beline iyice kötü olursa küçük çocuğun var ne yaparsın sonra
saphiş misafirin sürpriz olmuş olsun sen misafiri seversin
sude kuzum hemen iyileşsin inşallah

biz iyiyiz canım burda hava bir haftadır çok güzel güzel havanın tadını çıkarıyoruz soğuyunca burası çok soğuk oluyor ben bu sefer geldiğimde hemen dönmüyorum zeynebide getiricem cumartesi gününe kadar kalıcam topolino fırsatını alamadım bitmiş

Eycikim naber yaaa,nasıl bebişler?
Kızlar ucuza pilates kursu buldum 10 Tl gitsem mi???Bende şans yok bulaşık makinasına bile eğilemezken pilatese gidesim geldi:))
Yarın görüşürüz kızlar...

oh ne güzel olmuş.burası yağmurlu
hemen dönmemene sevindim canım.nerede kalacaksınız?Bize gelebilirsiniz canım isterseniz.
topolino fırsatını bizler 15 te ye aldık zaten h.içi giriş ücreti de 20 tl imiş canım.
Eycikim naber yaaa,nasıl bebişler?
Kızlar ucuza pilates kursu buldum 10 Tl gitsem mi???Bende şans yok bulaşık makinasına bile eğilemezken pilatese gidesim geldi:))
Yarın görüşürüz kızlar...

valla çok ucuzmuş canım ama dediğin gibi bu belle nasıl gidiceksin.yalnız ben gidebilsem iyi olur öyle bir şeye de,kızla olmaz

iyi geceler kızlar...

üzgünüm ama biz yarın aranızda olamıycaz,kuzuşum tamamıyle iyileşmiş değil, o yüzden evde kalıcaz mecburen,hepinizi çok özledim ama dilerim en kısa sürede tekrar görüşürüz...
aslında aranızda olmayı çok istiyodum,özelliklede kuzuşumun yılbaşı kartı için ama herşey nasip,en önemlisi kuzuşumun bi an evvel iyi olması,benim yerime de bolca eğlenin olur mu tatlışlar....

gelemicek olmanıza üzüldüm canım ama napalım kuzular iyi olsun,bizler iyi olalım da nasıl olsa görüşürüz

selam tünaydın hanımlar
bizde bugün gelicez ama malesef etkinliğe katılamıycaz dün yüğite gelirken alıver dedim almamış yemekten sonra alırım dedi o bu derken salladı beni akşamdan bana 40 tl ver dedim olur sabah bırakırım dedi onuda bırakmamış anlıycağınız sinir etti beni

semacım gün parasını sana daha sonra ödesem yakınız gün içinde uğrar bırakırım parayı olur mu tatlım ??? kusura bakmazsan

Miniğim gelememenize çok üzüldüm ne zamandır da görüşemiyoruz zaten,sen yılbaşı kartı için üzülme ben malzemelerinizi ayırırım sonra evde yaparsınız...
Krikitosum kartonlardan bende var senin için getiririm ...
Bu arada kocayıbiraz evvel haybeye fırçaladım yaaa,arabanın anahtarını ruhsatını göremeyince arabaylagittisandım,telefonunada ulaşamadım sert bir mail attımzaten pc yide onun için açtım:)Aradı ruhsat arabadaymış,anahtarda benim montun cebinde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…