tüm gün behçet uzdaydık
bi gittik full dolu ve sadece tek bi dr var. o sırayı bekle allah bekle.o hastanede çalışıp tayini yeni çıkmış olan dr arkadaşımı aradım orda gecen dr adını verdim tanır mı diye,meğerse o kadın tüm gün nöbetçi dr olarak gözüküyomuş hastanede,uzman yani ama içeri girdiğimde küçücük bi asistan vardı deli oldum.resmen kendimi kandırılmış gibi hissettim,neyse soğuk buhar uygulandı tüm gün ve sonuç olarakda krup dedi..viral olmadığı için ilaca gerek yokmuş,onun tek ilacı soğuk buharmış oda sadece hastanede yapılırmış,eğer kötü olursa tekrar gel dedi..bakalım takipdeyiz,daha yeni geldik kuzuşumla oda bende çok yorgunuz,dilerim gerek kalmaz tekrardan,bi an evvel iyileşir kuzuşum,sizde dua edin olur mu kızlar...
rabbim kimseyi düşürmesin ve kimseyi muhtaç etmesin,her gidişimde derim zaten ama bugün bi kez daha şükrettim rabbime,rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın inşallah,gerçekten ordaki durumu görünce içinin parçalanmaması mümkün değil,bugün 5 yaşlarında bi erkek çocuğu getirdiler kucakda,sürekli ağlıyor ve ağzının içi kan dolu,güvenlik çocuğu görür görmez içeri aldı onca sırayı beklemesi mümkün değil diye,kadının biri de ortalığı yıktı neden girdi diye,ne çirkef insanlar var,daha doğrusu insanlık dışı insanlar...neyse çocuğun o hale gelmesindeki sebep ateşmiş,ateş çocuğun ağzının içini komple yarmış ve o kan ondanmış...
bizi merak etmişsinizdir diye hemen yazdım,biraz uzun oldu kusuruma bakmayın..
1) çıtır-pıtır .....18 Ocak 2012
2) minikprenses .....1 Şubat 2012
3) saphira ..... 15 Şubat
4) eycik .....29 Şubat
5) tunayekta .....14 Mart
6) krikitos .....28 Mart
7) sema.....11 Nisan
Arkadaşlar hepimiz birlikte değildik ama biz kurayı çektik.Bir sonraki gün topolinoda olacağı için orada çekiliş zor olabilirdi.şimdilik tarihler bu şekilde şekillendi.Tabi herkesin müsaitlik duurmuna göre değişimler yaparız.Mesela eycik doğumu yakın olacağı için sonda olmayı tercih edebilir.O zaman herkes için uygunsa semayla yer değişikliği olur.Bir de Azize güne katılmak istediğini söylemişti,kendisi açısından kesinleşirse durum o da katılabilir diye konuştuk bugün herkes için uygundur herhalde.
Ben yine günü ve oyun grubunu ayırma taraftarıyım.Fikrimi söyledim ama herkes kararsız veya çekimser sanıyorum bu konuda ya da belki her hafta görüşmemiz zor olur diye düşünülüyor da olabilir.Topladığımız para çok az oluyor biliyorsunuz ama kişi başına düşen çok da az olmuyor.Bence günü ayırıp başka girmek isteyenleri de aramıza alırsak sayımız artar ve aldığımız para da artar.Oyun grubunda da para muhabbeti ve başka kimse olmaz..Sizler ne dersiniz?yoksa hiç düzenimizi bozmayalım aynen devam edelim mi???
çıtırcım girmişsin nete
senin yazdığın tarihler 1 hafta sonrası olmuş hep canım,ben öne çektim.4 Ocaktan 15 gün sonrası 18 Ocağa denk geliyor diye böyle yaptım ama senin başka bir düşüncen mi vardı :26:
Semacım canım herşey çok çok güzeldi,sizleri çok özlemişim,Tunişede çok iyi geldi oda çok özlemişti.
Sapişim bence gün ve oyun grubu ayrılmasın yani böyle iyi gidiyoruz ve Çıtırımında dediği gibi her hafta zor olur yada ayda bir ayrıca yapılır aylık para toplanır mesela böylece her hafta olmamış olur herke 1 kişi ekle günezaten 10 kişi oluruz ama aydabir oluncada 10 ay çokmu olur!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?