İzmir'de Bebek Oyun Grubu

çok teşekkür ederim tunayektacım

bende biraz önce hasladım telefonda adamı ama ben haklıydım bebek arabasını bırakmasını söylemiştim yürürken ardayı kucağımda taşımam merti tutması kolay olur diye unutmuş bi kendini unutmamış allahtan işe kalkmış gitmiş :))))

banuşum inan bende çok üzüldüm çünki seninle epey oldu görüşmeyeli,özledim doğrusu,semuşumlada bayadır görüşemedik,ama hertşey nasip,kuzuşumu uyuttum şimdi bakıyım dedim,muhtemelen bu saatlerde mamaları hüpletiyosunuz :))))) afiyet olsun tatlışlar...

semacım herşey için teşekkürler ellerine sağlık herşey çok lezzetliydi banucum etkinlikler için teşekkürler uğraşmısın masraf yapmıssın çok sağol çıtırım şapka ve gözlükler için sanada teşekkür ederiz oğluşum takmasada çok şıklardı hatıra olarak saklıycam maskeyi

Semacım herşey için teşekkürler canım,çok güzeldi yalnız bugün fazla kaçırdım ben ya,gerçi pek mutlu oldum ama yine de korkuyorum tabi :18: bu gece yine yatmadan 2 mil yürüyüş yaparım,idare ederiz,yarın da dengelerim,inşallah kurtarırız maçı

semuş o pastanın tarifini yazar mısın canım,belki kocime d.gününde pasta olarak ondan yaparım,gerçi yılbaşı olduğu için dışarıda olursak yapar mıyım bilmiyorum ama..sen yine de yaz

1) çıtır-pıtır .....18 Ocak 2012
2) minikprenses .....1 Şubat 2012
3) saphira ..... 15 Şubat
4) eycik .....29 Şubat
5) tunayekta .....14 Mart
6) krikitos .....28 Mart
7) sema.....11 Nisan

Arkadaşlar hepimiz birlikte değildik ama biz kurayı çektik.Bir sonraki gün topolinoda olacağı için orada çekiliş zor olabilirdi.şimdilik tarihler bu şekilde şekillendi.Tabi herkesin müsaitlik duurmuna göre değişimler yaparız.Mesela eycik doğumu yakın olacağı için sonda olmayı tercih edebilir.O zaman herkes için uygunsa semayla yer değişikliği olur.Bir de Azize güne katılmak istediğini söylemişti,kendisi açısından kesinleşirse durum o da katılabilir diye konuştuk bugün herkes için uygundur herhalde.

Ben yine günü ve oyun grubunu ayırma taraftarıyım.Fikrimi söyledim ama herkes kararsız veya çekimser sanıyorum bu konuda ya da belki her hafta görüşmemiz zor olur diye düşünülüyor da olabilir.Topladığımız para çok az oluyor biliyorsunuz ama kişi başına düşen çok da az olmuyor.Bence günü ayırıp başka girmek isteyenleri de aramıza alırsak sayımız artar ve aldığımız para da artar.Oyun grubunda da para muhabbeti ve başka kimse olmaz..Sizler ne dersiniz?yoksa hiç düzenimizi bozmayalım aynen devam edelim mi???

canımm konustuk telde ama tekrar cok gecmıs olsun..üzüldüm.umarım cabuk atlatırsınız..benım kuzum da 1 yas cıvarında aynı seyı yasadı malasef..nefes alamıyordu.
buharla normale dönmüştü...allah sağlık versın cnm ,korusun yavrularımızı...

laptop hala yok,,masaustunden de nete bağlanmıyordu aksılık bu ya...
kardesım geldı aksam yapsın dıye.ana bı açtık calısıyor..kendı kendıne bozuldu kendı kendıne duzelmiş:)
ama sıkıyor benı bu masaustueskıden laptop mu vardı dıyecegınız de neyse..

semoşum herşey ıcın tşk ederım..ıyı kı varsın cnm...
su pastanın ve kurabıyelerın tarıflerını bende ıstıyorum mumkunse..hepsı harıkaydı ellerınıze sağlık
banucum tşk ederiz hazırlıkların için ayrıca..

çıtırcım girmişsin nete
senin yazdığın tarihler 1 hafta sonrası olmuş hep canım,ben öne çektim.4 Ocaktan 15 gün sonrası 18 Ocağa denk geliyor diye böyle yaptım ama senin başka bir düşüncen mi vardı :26:

sgol cnm..
ben ara koymustum ama sen gerı almıssın heralde gunlerı.
ben acıkcası gunun ayrı olması taraftarıyım ama her hafta da zor olur dıye dusunuyorum.bu yüzden kararsız kalıyorum...

yok cnm fark etmez ara koyalım diye yapmıştım .

Semacım canım herşey çok çok güzeldi,sizleri çok özlemişim,Tunişede çok iyi geldi oda çok özlemişti.
Sapişim bence gün ve oyun grubu ayrılmasın yani böyle iyi gidiyoruz ve Çıtırımında dediği gibi her hafta zor olur yada ayda bir ayrıca yapılır aylık para toplanır mesela böylece her hafta olmamış olur herke 1 kişi ekle günezaten 10 kişi oluruz ama aydabir oluncada 10 ay çokmu olur!!!!

bende kararsızım bu konuda,yani her hafta katılım sağlanabilirmi bilemiyorum...

ayrıca gün için tarihlerde şimdilik bizim için bi sorun yok....
kuzuşum anca uyudu bende şimdi biraz kendime vakit ayırıyorum....

tunayektacığımın fikri bugün benim de aklımdan geçti.ayda 1 yaparsak daha iyi olur elimize geçen açısından.sayımız da artarsa daha da fazlalaşır tabi.haftada 1 toplanmamız zor olabilir haklısınız arkadaşlar

canım biz zaten oyun grubuna devam ettiğimiz için 10 ay uzun bir süre olsa da sorun olmaz herhalde diye düşünüyorum.şu anda 7 kişiyiz,Azize de katılırsa 8 olacağız.2 kişi daha katılırsa 10 kişi oluruz

canım ayda 1 yaparsak şu an ki hesapla 70 TL olacak vereceğimiz para,şu andaki kişi sayımıza göre her birimizin eline 70x6=420 TL para geçecek

iyiaksamlar herkeslere,yeni girebildim bende kızlar,miniğimle sudeciğimin eksikliği haricinde güzel bi geçirdik yine beraber,hepinize çok çok teşekkürler benden:))hepiniz gittikten sonra simay ''ama neden gittilerki,benim canım çok sıkılcak şimdi,geri gelsinleeeeer'' diye mızıklandı kuzucxum
pastanın tarifini yazayım sizlere,tunayekta gördü ters çevirmeden önce,süzgece yapılıyo bu pastaevet evet süzgecehani şu dışıda olan,iç içe geçen süzgeçler var ya anlatabildimmi bilemedimki??önce süzgecin tüm içini meyvelerle kaplıyosunuz yarım santim kalınlığında kesip..orjinalinde sadece portakal vardı ben karışık yaptm.yazın sırf çilekliside harika oluyoo..neyse kreması için;
1 lt süt
4 yumurta sarısı
5 kaşık un
2 bardak toz şeker
vanilya
bunu pişirdikten sonra 2 tane yaprak jelatin atıyoruz içine eritiyoruz..aktarlarda satılıyo genelde yaprak jeletin. duydunuzmu bilmiyorum,ben bu pastayı yiyene kadar duymamıştım.neyse sonra 2 tane portakalı sıkıyoruz bi tabağa.kedi dillerini ıslatmak için..
meyve kaplı süzgece önce kremadan biraz döküyoruz,üstüne portakal suyuna batırılmış kedi dillerini sıralıyoruz.bi kat ondan bi kat ondan süzgeç tamamen dolana kadar..bunu 1 gün önceden yapıp dolapta bekletiyoruz meyveler suyunu salsın diye(süzgecin dış kabına doluyo fazla krema ve meyvelerin suyu) ve jelatin sayesinde pasta iyice tutsun diye..böyle kızlar sonra süzgecin içindeki fazla suyu falan boşaltıp(onu yemeside harika oluyo,simayda bayılıyo:)) pastayı ters çeviriyoruuz,afiyet olsun

semuşum kaydettim.teşekkür ederim jelatin pastacı malzemesi,hiç almadım kullanmadım,aktarlarda eskiden bulunmuyordu sanıyorum,sadece pastacı malzemeleri satan yerlerde oluyordu

her hafta bencede zor olur arkadaşlar,yani muhakkak eksik katılım olur 15te bir görüşmelere devam edip ayda bi kere moneyleri toplayalım bencede.zaten ayda 70 vermiş oluyoruz.çocuklar için toplandığımızda 35i kenara koyup kendimiz için toplandığımızdada yine normal günümüz gibi 35 eklemeyi planladım ben.çünkü bi anda 70 lafı gözümü korkuttu ama aynı hesap aslında..yani bana her türlü uyar sekerler,aynı düzendede gidebiliriz,bu şekildede..ben yatıyorum öpüyorum hepinizii...

ben de aynı şeyi düşündüm.zorlanmamamız için 15 te 35 atarız kenara olur biter tamam semuşum iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…