İzmir'de Bebek Oyun Grubu

merhabalar ben yenı uye oldum oglum var ve ızmır karsıyakalıyım..

Merhaba tuBaran
Ben 2008 Kasım annesiyim.Arkadaşlarımız da uygun bulursa grubumuza katılabilirsin.Benim için bir sakıncası yok :)
Kendini ve oğlunu tanıtır mısın biraz?Bizler yaklaşık 1.5 senedir birlikteyiz ve çok güzel bir dostluğumuz var.Sen de bizim kafadaysan,süper olur :13:

canım zaten dün de aynen böyle konuştuk ama şimdilik hepimizin iş durumu el verdiği için h.içine devam ediyoruz.senin öğlenci olacağın kesinleşti mi?:26:
canım sadece 15 günde bir çarşamba günleri bir sefer oyun grubu bir sefer gün olacak şeklinde konuşuldu.liste de o şekilde hazırlanmış zaten
.ben dedim ki haftaiçi yine çarşamba oyun grubu olsun,cmt de gün olsun. haftaiçi oyun grubu olması zaten herkese uyuyor şu anki durumda..ben de kontrol günlerimi o güne getirip katılmaya çalışacağım,cmt olacak güne ise güne zaten katılabileceğim böyle olursa. ayda bir kez cumartesimiz gideceğinden sorun olmaz diye düşünmüştüm.acaba ben anlatamadım mı ki:26:
merhabalar ben yenı uye oldum oglum var ve ızmır karsıyakalıyım..

hoşgeldin canım aramıza

tatlım aynı şeyi söylüyoruz ama bir türlü anlaşamıyoruz gibi geliyor bana
nasıl olsa ayda 1 cumartesi olacağından bana uyar ama sen henüz öğlenci olmadıysan ya da kesinleşmediyse,normalde olan düzenimizi bozmayalım derim.
senin iş durumuna 1 çarşamba,1 cumartesi uygun oluyor(öğlenci olursan) ve bizlere de uyuyor.Hepimizin iş durumunda değişiklik olursa o zaman ayda 2 cumartesi yapacağız mecburen.
mutabık mıyız?

cok mutlu oldum tanıstıgıma..ben 8 yıldır evlıyım.30 yasımdan gün almaya basladım:) oglum ismi baran 3 yasını bıtırıdı 4 e girdi. 20 aralık 2008 dogumlu.haftanın 3 gunu salı carsamba ve cuma anaokuluna gıdıyor tam gün..özel bir hastanede faturalama departmanında calısıordum.ama artık ev hanımıyım:) Bostanlıda oturuorum..yazısmalarınızı okudum cok samımı buldum.benide aranıza alırsanız cok sevınırım..

hoşgeldin canım aramıza[/QUOTE]

hosbulduk merhaba:) ben kendımı tanıttım okursanız sevınırım:)

Çocuklarımızın en büyüğü 22 Temmuz 2008 doğumlu,en küçüğü 19 Ocak 2009 doğumlu.yani senin paşa tam bizimkilerle yaşıt.Aramızda olmanızdan çok memnun oluruz.Çarşamba günü dışarıda buluştuk,topolinoya götürdük kuzuları,famecity ye.Keşke daha önce yazsaydın buraya,çarşamba günü sizde gelirdiniz Baranla,tanışmış olurduk.Onun dışında mevsim malum,evlerde toplanıyoruz.Zamanla da birbirimizi tanırız nasip olursa.Ben Gaziemirde oturuyorum

Herkese iyi akşamlar kızlar,son duruma göre bana ilerki günlerde cts olması problem olmaz.Yalnız tek bir maruzatım var ki oda Gökçen'in gün sırasını doğum öncesine almak istemesi,eğer mümkünse her kese uyarsa...
Bu arada tubaran merhabalar,burayada yeni üye olmuşsun galiba başka bir sosyal ağda hesabın varsa payaşabilirmisin bizimle,kusura bakma nolur neticede burası sanal bir ortam ve biz evlerimizde çocuklarımızla beraber buluşuyoruz.Aslında çocuğununda yaşı tam bizimkilere uygun ama sanırım zaten kreşe gidiyor,belki senin açından oğlunun ihtiyacı yoktur,zaman zaman biz kendimizde bu buluşmaların bizede çok yaradığını dile getiriyoruz.Netice itibariyle ben tanışmak isterim:)

Son düzenleme:

canım Gökçenle yerini değişmek isteyen bir arkadaşımız değiştirebilirler.
tubarancım ben de tunayektayla aynı fikirdeyim :)

iyiakşamlar herkeslere.. evet kızlar aynı şeyleri söylemişsiniz,bi anlaşamamazlıkmı olmuş ne bencede çarşambaları oyun günü çıtırın dr kontrolüne göre ayarlanarak,2 hafta sonrasındada cumartesi miniğimize göre ayarlanarak bi plan oluşturalım derim ben.biz en iyisi geç olmaz derseniz,25inde çarşamba çıtırda oyun grubuyla başlayalım sömestrde olması dolayısıyla:),orda iyice şekillendirelim tarihleri..yer değiştirmeleri ayarlayalım falan..

tubaran hoşgeldin,çok memnun olduk..benim içinde bi sakınca yok,günlerimize dahil olursan bizde seviniriz..yalnızca tunayekta arkadaşıma bende katılıyorum:)

neyse bakalım tatlışlar,ben tatlı krizlerindeyim uyumazsam biraz daha,bu saatte mutfağa girip bişeyler yapıcam o yüzden hemen uuyumalıyım galiba iyiuykular hepinize,kocaman öpücükler

Kızlar bu arada Azizeyle konuştuk tekrar,kendisi ayıp olmazsa çıkmak istiyor gün başlamadan.Zaten oyun grubuna katılamazdım Aşilin uyku problemi var dedi.Cumartesi günleri 13.00-15.00 arası dersim var,okuldan çıkasıya 15.30 olur geç kalırım dedi.Önce girip sonra sadece parasını gönderen biri de olmak istemiyorum dedi...ama il toplantınız ben de olsun,sizleri ağırlamak istiyorum bana hiç gelmediniz hep birlikte dedi.Kızlar da kabul ederlerse bekliyorum dedi

aa evet ya bir de cumartesiler minikprensese uymayabiliyor.o tarihleri de ona göre ayarlamamız lazım.Ya işte çıtırın öğleciliği kesinleşmediyse h.içi düzenimize devam edelim.Şu anda hiç kimsenin çalıştığı ettiği yok nasıl olsa.Eğer çalışmaya başlarsak o zaman cumartesilere alırız..temem miii yavruşlarr

herkese tesekkur ederım sıcak cvplarınız ıcın:) haklısınız aslında oglumun anaokuluna gıttıgı ıcın oglum acısından ıhtıyacım yok:ama kendı acımdan var: ) sanırım carsmba gunlerı gununuz zaten oglum okulda oluyor: cocuklarımız olmadan toplandıgınız gununuz varmı onu ögrenmek ısterım: facebook hesabım var tabii ama burdan direk vermem nekadar uygun olur herkes okuyor sonucta: bana günlerinizi anlatmanız mumkun mu:

tubarancım henüz yeni üye olduğun için özel mesaj atamıyorsun ve buradan da vermemen çok doğru olur.şöyle bir şey yapabilirsin,bizleri arkadaş olarak eklersin burada ve kendin ve oğlunla ilgili bir albüm yaparsın,sadece arkadaşın olarak bizler görürüz.resmin altına face bilgilerini de yazabilirsin istersen.tabi ayarlamalarını yap önce ki,albümünü sadece biz görelim.Daha sonra istersen kaldırırsın.Benim aklıma böyle bir çözüm geldi ama sen bilirsin yine de

bizim oyun grubu günlerimiz yani çocuklu günlerimiz çarşamba.Çocuksuz (mümkünse tabi) günlerimiz ise bu tur için tam kesinleşmedi ama büyük ihtimale çarşamba olmaz.Çünkü 2 tane kuzumuz çarşambaları kreşe gitmiyor.onların gittiği güe denk getirmek istiyor anneleri,günde rahat edebilmek için,haklı olarak.bir de çıtırın iş durumuna göre cumartesi yapmamız gündemde şu an için.Biraz karışık mı oldu bilmiyorum :26:

günlerimizi anlatmak derken;şöyle bahsedebilirim;biz bugüne kadar çocuksuz olarak gün yapmadık hiç.bu tur ilk olacak bu durum.Bugüne kadar çocuklarımıza eğitici/eğlendirici aktiviteler yapar,sonra da kendi muhabbetimize geçerdik.Yani oyun grubu günü yapıyorduk.Bol ikramlı oluyordu bu günler Hepimiz hem yemeyi hem yapmayı seven insanlarız o yüzden bayram gibi olur bizim günler Şimdi kendimize ayırdığımız günde çok fazla çeşit yapılmayacak,o şekilde karar aldık.Ev sahibi 3 çeşit,maksimum,ille de yapmak isterse 4 çeşit olacak.Gün ücreti de 70 TL...Bizden böyle

Son düzenleme:
selamlar,iyi haftasonları herkese..
2. dönem öğlenciliğe geçmem kesinleşti artık arkadaşlar.cuma günü müdürle konuştum.
o yüzden düzenleme yapalım istiyorum.

cumartesileri minikprensese uymuyor demişsiniz de arkadaşlar zaten cmt günü gün yapılacak yani zaten çocuksuz gelinecek.

Ülker Smartt - Ülker Smartt Yarı Yıl Tatil Eğlencesi | Facebook

arkadaşlar buradan bilet kazanılıyormuş.soru çıkıyor,cevaplıyorsun sonra sinema ve seans seçiyorsun bileti kapıyorsun.ben 29 ocak pazarı seçtim,seans da 13:45
izmirde sadece forum bornova afm gözüküyor.siz de alırsanız birlikte götürürüz çocukları..

Ülker Smartt “Yarı yıl tatili eğlencesi” kapsamında Bugs Bunny ve arkadaşlarının daha önce hiç görülmemiş maceralarını anlatan 2 çizgi filmi çocuklarla buluşturacak.Virüs
Warner Bros. tarafından günümüz teknolojisiyle baştan yaratılan ve tam 70 yıllık bir geçmişe sahip olan dünyaca meşhur The Looney Tunes Show serisinin 2 çizgi filmi çocuklara keyifli dakikalar yaşatacak.
Ülker SmarttVirüs ve Forum Bornova 25-28-29 Ocak, 1-4-5 Şubat tarihlerinde çocukları sinemaya bekliyor. İki çizgi film peşpeşe gösterime girerken Ülker Smartt özel alanlarında da çocukları eğlenceli aktiviteler bekleyecek.Virüs
Ülker Smartt’ın Facebook sayfasındaki soruya doğru yanıt veren sınırlı sayıdaki tüketici il, tarih ve seans seçerek 2 kişilik davetiye için bir kod alacak.Virüs 25-28-29 Ocak, 1-4-5 Şubat tarihlerinden seçtiği bir tarih ve seansta The Looney Tunes Show’un daha evvel hiç yayınlanmamış bölümlerini izleme şansı bulacak.Virüs
Ülker Smartt “Yarı yıl tatili eğlencesi”Virüs hakkında daha detaylı bilgiye Ülker Smartt’ın facebook sayfasından ulaşılabilir.VirüsVirüs

öğlenciliğin hayırlı olsun canım.istemiyordun ama vardır bunda da bir hayır
tarihlere ben bir el atayım en iyisi..
doğru diyorsun biz o konuyu atlıyoruz hep...

teşekkürler canım..inceleyeceğim hemen

evet yauw benm aklıma gelmemişti cocuksuz olcağı:))neyse buarada hem simayın hesaptan hemde kendi hesabmdan biletleri kaptım:)face hesabı olmayanlar için yedek biletimiz var yani şekerler:)

ben de aldım biletimizi.29 ocak pazar,13.45 e
semuş bende mi diğer hesaplardan alsam acaba fazladan

tamamm kızlarrr aldığınıza sevindim...farklı hesaplardan da alabiliyorsanız süper tabiii,alamayan arkadaşlar olur onlara veririz ya da o zamana gelecek ekstra arkadaşlar çıkabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…