merhabalar ben yenı uye oldum oglum var ve ızmır karsıyakalıyım..
canım sadece 15 günde bir çarşamba günleri bir sefer oyun grubu bir sefer gün olacak şeklinde konuşuldu.liste de o şekilde hazırlanmış zatencanım zaten dün de aynen böyle konuştuk ama şimdilik hepimizin iş durumu el verdiği için h.içine devam ediyoruz.senin öğlenci olacağın kesinleşti mi?:26:
merhabalar ben yenı uye oldum oglum var ve ızmır karsıyakalıyım..
canım sadece 15 günde bir çarşamba günleri bir sefer oyun grubu bir sefer gün olacak şeklinde konuşuldu.liste de o şekilde hazırlanmış zaten
.ben dedim ki haftaiçi yine çarşamba oyun grubu olsun,cmt de gün olsun. haftaiçi oyun grubu olması zaten herkese uyuyor şu anki durumda..ben de kontrol günlerimi o güne getirip katılmaya çalışacağım,cmt olacak güne ise güne zaten katılabileceğim böyle olursa. ayda bir kez cumartesimiz gideceğinden sorun olmaz diye düşünmüştüm.acaba ben anlatamadım mı ki:26:
Merhaba tuBaran
Ben 2008 Kasım annesiyim.Arkadaşlarımız da uygun bulursa grubumuza katılabilirsin.Benim için bir sakıncası yok :)
Kendini ve oğlunu tanıtır mısın biraz?Bizler yaklaşık 1.5 senedir birlikteyiz ve çok güzel bir dostluğumuz var.Sen de bizim kafadaysan,süper olur :13:
cok mutlu oldum tanıstıgıma..ben 8 yıldır evlıyım.30 yasımdan gün almaya basladım:) oglum ismi baran 3 yasını bıtırıdı 4 e girdi. 20 aralık 2008 dogumlu.haftanın 3 gunu salı carsamba ve cuma anaokuluna gıdıyor tam gün..özel bir hastanede faturalama departmanında calısıordum.ama artık ev hanımıyım:) Bostanlıda oturuorum..yazısmalarınızı okudum cok samımı buldum.benide aranıza alırsanız cok sevınırım..
Herkese iyi akşamlar kızlar,son duruma göre bana ilerki günlerde cts olması problem olmaz.Yalnız tek bir maruzatım var ki oda Gökçen'in gün sırasını doğum öncesine almak istemesi,eğer mümkünse her kese uyarsa...
Bu arada tubaran merhabalar,burayada yeni üye olmuşsun galiba başka bir sosyal ağda hesabın varsa payaşabilirmisin bizimle,kusura bakma nolur neticede burası sanal bir ortam ve biz evlerimizde çocuklarımızla beraber buluşuyoruz.Aslında çocuğununda yaşı tam bizimkilere uygun ama sanırım zaten kreşe gidiyor,belki senin açından oğlunun ihtiyacı yoktur,zaman zaman biz kendimizde bu buluşmaların bizede çok yaradığını dile getiriyoruz.Netice itibariyle ben tanışmak isterim:)
herkese tesekkur ederım sıcak cvplarınız ıcın:) haklısınız aslında oglumun anaokuluna gıttıgı ıcın oglum acısından ıhtıyacım yok:ama kendı acımdan var: ) sanırım carsmba gunlerı gununuz zaten oglum okulda oluyor: cocuklarımız olmadan toplandıgınız gununuz varmı onu ögrenmek ısterım: facebook hesabım var tabii ama burdan direk vermem nekadar uygun olur herkes okuyor sonucta: bana günlerinizi anlatmanız mumkun mu:
öğlenciliğin hayırlı olsun canım.istemiyordun ama vardır bunda da bir hayırselamlar,iyi haftasonları herkese..
2. dönem öğlenciliğe geçmem kesinleşti artık arkadaşlar.cuma günü müdürle konuştum.
o yüzden düzenleme yapalım istiyorum.
cumartesileri minikprensese uymuyor demişsiniz de arkadaşlar zaten cmt günü gün yapılacak yani zaten çocuksuz gelinecek.
Ülker Smartt - Ülker Smartt Yarı Yıl Tatil Eğlencesi | Facebook
arkadaşlar buradan bilet kazanılıyormuş.soru çıkıyor,cevaplıyorsun sonra sinema ve seans seçiyorsun bileti kapıyorsun.ben 29 ocak pazarı seçtim,seans da 13:45
izmirde sadece forum bornova afm gözüküyor.siz de alırsanız birlikte götürürüz çocukları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?