İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Çıtırcım geçmiş olsun canım bu hastalıklar hep gece çıkıyor zaten
Ben biraz önce topolinoyu aradım kızlar sizin aramanıza gerek yok yarın gayet müsaitiz ama perşembe değiliz dedi,perşembe bir okul gidecekmiş...Ben kıza 1-2 gibi gelirzi dedim.
Benimde dün öğleden sınra feci başım ağrıdı kafayı kaldıramadım bugün de boğazım acımaya başladı,biraz önce birki çayımı içtim,sabah vitamin inşallah haifif atlatırım,yılbaşı gecesi buzlu içeçek bana yaramadı tabii....
Şimdi ütü yapmaya kaçarım kızlar yemeğide koydum,çamaşırıda astım:))Bu arada Gökçen'e de söyliycem isterse yarın gelsin diye,aradım ama açmadı sanırım o da uyuyor,ehh hamiş olunca böyle oluyor:)))

evt cnm bende aradım az önce aynı şeyi söyledi....haftaiçi olması iyi olmuş haftasonu yoğun oluyor dedi.

arkadaşlar şimdi şöyle birşey var.bir hayırsever benim okula yeni bir anasınıfı yaptırıyor.sınıf boyandı,parkeler döşendi.yeni mobilyalar oyuncaklar vs. geldi.neyse herşey güzel de,bizim müdürün şimdi şöyle bir düşüncesi varmış.sabah gelen çocuk sayısı az olduğu için(5-6 anne dışında kimse sabah bir tarafını kaldırıp da çocuğu okula getiremiyor)
iki sınıfın da öğlenci olmasını istiyormuş.veliler başından beri sabahçı olmayı istememişlerdi zaten..
henüz kesin olarak bilgilendirilmedim kendisi tarafından bu konuyla ilgili,,bende gidip sormadım hiç..bekliyorum şimdi bakalım...sözün kısası yeniden öğlenci olma ihtimalim yüksek gözüküyor...eğer olursa doğal alarak oyun grubu ve güne katılamayacağımı şimdiden söyliyim dedim.henüz kesin olmasa da paylaşmak istedim..

tuna yektacım iyi yapmıssın aramakla benim ev tel.kesik oyüzden arayamadım buraya yazdım

yarın bende 1.30 gibi orada olurum yarın ardada gelicek anneminde günü var çünkü umarım orada zapedebilrim darilgende gelirse valla süper ötesi olur uzu zamndır görüşememiştik biz

çıtırcım üzüldüm böle olmasına inşallah iptal olur yada herkezde kabul ederse yine cumartesiye alırız iklimsiz ve sensiz kalmayız ama inşallah gerek kalmaz sen sabahçı olarak kalırsın çünkü senin içinde öğleden sonra evde olmak çok iyi oluyordur yemek çocukla ilgilenmek hamilelik bunlar seni daha çok yorar ozamn

iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzere

merhaba kızlaarr;randevu alan oldumu acaba??neyse bende ararm birazdan,simayı almaya gitcem simdi okula.sabah 6buçukta kalktık behcet uza gittik.1 aya yakındr süren sadece geceleri tutan bi öksürük krizimiz oluyo,balgam kusana kadar öksürüp duruyo.ilk başladığında gitmiştim sasğlık ocağına ilaç kullandık geçer gibi olmuştu ama bu bikaç gündür çoğaldı.neyseki bişey çıkmadı ciğerleri temizmiş.boğazında hafif bi kızarıklık varmış.oda o kadar çok öksürüyoki tahriş olmuştur diye düşündüm.geniz akıntısı yatınca boğazına doluyo heralde,balgam cıkarmayı bilmediği içinde kusuyo heralde. dr. pek bişey demediği için bunlar benm tahminim..inşallah ilaçlar iyi gelir..
ordan geldik.kahvaltı yapıp okuldan bikaç tahlil istemişlerdi,3 aydır sallıyodum hadi dedim bugün olarıda yaptırayım.buralarda bi poliklinik var orda yaptırdık.ordan simayı okula bırakıp teyzoşuma gittim.görünüş olarak iyiydi ama dr. durum aynı diyo.gözleri açıktı baya inceledi beni,ben konuşurken dikkatli dikkatli izledi falan.allahm bi mucize yaratsa bizlere ne güzel oluur..neyse bebişler.öpüyorum simayımı alıp geleym..see youuuu:)))

hasta olanlara çok geçmiş olsun diyorumkızlar allah şifa versin bi an evvel...

benim aklıma ayseninde güne katılabileceği geldi,hani belki kendi gelemesede para olarak dönebilir diye düşündüm ben kendi adıma...

çıtırcım sakın böyle bişi olmasın yaaaaaaaaaa ((((hem biz böyle olmasından çok mutluyuz hemde diğer türlü sen çok zorlanırsın,öğleci olmak çok zorlar kanımca...

evet bende zaten herzaman sabahçı olmayı tercih ederim.daha avantajlı geliyor her zaman..ama söz ağızdan çıkarsa eğer yapacak birşey yok malesef..

iyi akşamlar kızlar
hastalara geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum..
darilgenin sadece para olarak katılabilmesi benim de aklıa geldi.Yarın müsait olur da gelebilirse fikrimizi söyleriz,olmadı telefonlaşırız...
yarın eycik gelemiyormuş kızlar biraz önce konuştuk.Zeynep huy değiştirmiş,biraz üzüyormuş annesini.yarın ayrıntılı konuşuruz...
çıtır senin iş durumuna göre günlerimizi yine değiştiririz.gruptan ayrılmak olur mu hiç...
tunayektacım aradığın iyi olmuş.benim fırsatım olmadı.komşularım vardı ben de bugün.maşallah eksik etmesin bu aralar her gün misafir ağırlıyorum ama yarın nasip olursa biz çıkacağız kuzuşumla...

evet çıtırcım sonuçta öncedende günleri hep değiştirdik,sen kafana koyma günden çıkma olayını,çıkmıycam de kendine...
zeişimle konuştum bende gelememesine üzüldüm,epeyce konuştuk,biz olamasakda sizbizim yerimize bol bol eğlenin....

Çıtırcım şu sabah gelmeye üşenenkadınları beraberce kenara çekip konuşalım bariii,ne tembel kadınlar yaaa gıcık oldum!!!Hayırlısı canım ama bence hiç birimiz için gruptan çıkmak diye birşey olmaz
,zaten şartlarher halukarda ilerki günlerde hepimiz için değişebilir ama bu gruptan ayrılmamızı gerektirmez belki daha az görüşürüz belki bu kadar düzenli olmaz ama ben bizim ve çocuklarımız arkadaşlıkları hep sürsün istiyorum ayyy pek duygusal yaklaştım konuya ama ne bileyim öyle işte:))
Bu arada Zelişin gelememesine çok üzüldüm yaaa asıl onun günüydü hay Allah!!Zeynep'de haklı yeni kardeş geliyor,evlerinden uzaktalar etkilenecek çok şey var...
Kızlar bu aradaGökçen yarın geliyor bizim çocuklar oyun alanında oynarlarken onunki de karnında hoplar atık:))

Kızlar takvim işini hallettim,excelde tablo yaptım yoksa karışacaktı:)
Şimdi 15 günde bir görüşüyoruz,1 sefer oyun grubu yapıyor,1 sefer gün yapıyoruz.
Günde ev sahibi 3 yada en fazla 4 çeşit kendisi yapacak,oyun grubunda ikram hazırlamıyoruz,hazır gıda olabilir ama eğer isterse 1 çeşit yapabilir.Çay yahut kahve içeriz .

Tabloda 2 çeşit tarih var,25 Ocak veya 18 Ocak'ta başlayabiliriz.İsteyen şimdiden tarih değiştirebilir,özellikle hamile arkadaşlarımız:)Bu arada 19-20-21 Ağustos Ramazan Bayramı...
Bu arada Seçil'e gün ve oyun grubu arka arkaya denk geldi!!!Zeliş 7 Mart'da burada mı bilemiyorum!!!!Ayy bu arada benim günüm 27 haziran olursa doğum günümüde kutlarız 1 gün farkla
daha farkedemediğim şeyler olabilir yorumlarınızı bekliyorum:)

gününüzün güzel geçmesine sevindim...tarihlerde belli olmuş süper...
bu arada ne kadar toplıycaz merak ettim :)))))

canım eline kluna sağlık,gayet açık bir anlatım olmuş.Benim arka arkaya gelmesi çok normal,çünkü iki kurada da 3. çıktım hayırlısı olsun bakalım yeni turlarımız
olasılıklara gelince bana ikiside uyar.ay başı olduğu için 2. olasılık mı olsa acaba diyorum,1 şubat gün başlangıcı olarak yani

kızlar olur mu oyun grubundan cıkmak ne demek?ben öyle birşey demedim yahu!
sadece katılamayacagımı söyledim haftaiçi olunca.yoksa tabiki allah izin verdiği sürece birlikteyiz inş.

şimdi ben kendi isteklerimi bildireyim:)
hem gün hem oyun grubu çarşambaya alınmış.en azından biri cmt ye alınsa ben ikisine birden katılmış olurum.
yani şöyle: simay ve mertin çarşamba günü boş günleri olduğundan çarşamba oyun grubu,cmt de gün yaparsak,güne zaten haftasonu olduğu için katılabilirim,
ve ayda bir kontole gittiğim günü oyun grubu yapacağımız çarşamba güne denk getirmeye çalışır,okula gitmeyecek olduğumdan yine katılabilirim.
ayda bir kez cumartesimiz güne ayrılacağından kimse rahatsız olmaz diye düşünüyorum.hem darilgen de katılıp,müsait olabildiklerinde gelebilir..
acaba birşeyleri atlıyor muyum böyle düşünüce?siz ne dersiniz?
muckk

canım zaten dün de aynen böyle konuştuk ama şimdilik hepimizin iş durumu el verdiği için h.içine devam ediyoruz.senin öğlenci olacağın kesinleşti mi?:26:

Azizeyle konuştum kızlar durumu anlattım.girebilirse akşam buraya girecek kendisi zaten.Şöyle bir durum varmış;müsait olduğu çarşamba günü ders programı değişmiş ve artık cumaları rahatmış.onun günü sömestre denk geldiği için sorun yok tabi.tatilde her hangi bir gün alabilirim sizi dedi.şimdilik h.içi devam edeceğimizi,oyun grubunu çocuklara uyması açısından çarşamba yapmak zorunda olduğumuzu ama günü ille çarşamba yapmak zorunda olmadığımızı anlattım.h.sonuna alırsak gün+oyun grubunu cumartesileri 1-3 arası dersi var ama 3 ten sonra katılabilirim dedi.Zaten yanlış değilsem oyun grubuna değil güne katılacaktı Aziş,o yüzden sorun yok

merhabalar ben yenı uye oldum oglum var ve ızmır karsıyakalıyım..

merhaba böyle damdan duser gıbı olacak ama bende günlerinize katılabılırmıyım.ızmır bostanlıda oturuorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…