Çıtırcım geçmiş olsun canım bu hastalıklar hep gece çıkıyor zaten
Ben biraz önce topolinoyu aradım kızlar sizin aramanıza gerek yok yarın gayet müsaitiz ama perşembe değiliz dedi,perşembe bir okul gidecekmiş...Ben kıza 1-2 gibi gelirzi dedim.
Benimde dün öğleden sınra feci başım ağrıdı kafayı kaldıramadım bugün de boğazım acımaya başladı,biraz önce birki çayımı içtim,sabah vitamin inşallah haifif atlatırım,yılbaşı gecesi buzlu içeçek bana yaramadı tabii....
Şimdi ütü yapmaya kaçarım kızlar yemeğide koydum,çamaşırıda astım:))Bu arada Gökçen'e de söyliycem isterse yarın gelsin diye,aradım ama açmadı sanırım o da uyuyor,ehh hamiş olunca böyle oluyor:)))
Kızlar takvim işini hallettim,excelde tablo yaptım yoksa karışacaktı:)
Şimdi 15 günde bir görüşüyoruz,1 sefer oyun grubu yapıyor,1 sefer gün yapıyoruz.
Günde ev sahibi 3 yada en fazla 4 çeşit kendisi yapacak,oyun grubunda ikram hazırlamıyoruz,hazır gıda olabilir ama eğer isterse 1 çeşit yapabilir.Çay yahut kahve içerizEki Görüntüle 321144 .
Tabloda 2 çeşit tarih var,25 Ocak veya 18 Ocak'ta başlayabiliriz.İsteyen şimdiden tarih değiştirebilir,özellikle hamilearkadaşlarımız:)Bu arada 19-20-21 Ağustos Ramazan Bayramı...
Bu arada Seçil'e gün ve oyun grubu arka arkaya denk geldi!!!Zeliş 7 Mart'da burada mı bilemiyorum!!!!Ayy bu arada benim günüm 27 haziran olursa doğum günümüde kutlarız 1 gün farkla
daha farkedemediğim şeyler olabilir yorumlarınızı bekliyorum:)
kızlar olur mu oyun grubundan cıkmak ne demek?ben öyle birşey demedim yahu!
sadece katılamayacagımı söyledim haftaiçi olunca.yoksa tabiki allah izin verdiği sürece birlikteyiz inş.
şimdi ben kendi isteklerimi bildireyim:)
hem gün hem oyun grubu çarşambaya alınmış.en azından biri cmt ye alınsa ben ikisine birden katılmış olurum.
yani şöyle: simay ve mertin çarşamba günü boş günleri olduğundan çarşamba oyun grubu,cmt de gün yaparsak,güne zaten haftasonu olduğu için katılabilirim,
ve ayda bir kontole gittiğim günü oyun grubu yapacağımız çarşamba güne denk getirmeye çalışır,okula gitmeyecek olduğumdan yine katılabilirim.
ayda bir kez cumartesimiz güne ayrılacağından kimse rahatsız olmaz diye düşünüyorum.hem darilgen de katılıp,müsait olabildiklerinde gelebilir..
acaba birşeyleri atlıyor muyum böyle düşünüce?siz ne dersiniz?
muckk
Kızlar takvim işini hallettim,excelde tablo yaptım yoksa karışacaktı:)
Şimdi 15 günde bir görüşüyoruz,1 sefer oyun grubu yapıyor,1 sefer gün yapıyoruz.
Günde ev sahibi 3 yada en fazla 4 çeşit kendisi yapacak,oyun grubunda ikram hazırlamıyoruz,hazır gıda olabilir ama eğer isterse 1 çeşit yapabilir.Çay yahut kahve içerizEki Görüntüle 321144 .
Tabloda 2 çeşit tarih var,25 Ocak veya 18 Ocak'ta başlayabiliriz.İsteyen şimdiden tarih değiştirebilir,özellikle hamilearkadaşlarımız:)Bu arada 19-20-21 Ağustos Ramazan Bayramı...
Bu arada Seçil'e gün ve oyun grubu arka arkaya denk geldi!!!Zeliş 7 Mart'da burada mı bilemiyorum!!!!Ayy bu arada benim günüm 27 haziran olursa doğum günümüde kutlarız 1 gün farkla
daha farkedemediğim şeyler olabilir yorumlarınızı bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?