İzmir'de Bebek Oyun Grubu

iyi pazarlar kızlar....nasılsınızzzzzzz

benim canım epey sıkkın,sebebi ablam..ablam ilk bebeği doğduktan sonra vücudundaki geçmeyen şişlik nedeniyle bi sürü araştırılmıştı ve buna sebep olan hormonların vücudun bi yerinde birikip oluştuğunu söylemişti drlar,ablamında bu hormon beynin ön kısmı alnımızın da arka kısmında bi yerde toplanmıştı,bunun içinde geniş çağlı araştırma sonucu acıbadem hastanesinde bi prof ameliyat olmuştu..bunlar zamanla tekrarlayabilirmiş ve o yıldan beri hep kontrol altındaydı..bu hafta tekrar kontorle gittiğinde ise bi miktar yine oluşmuş ve dr tekrar ameliyat demiş,morali çok bozuk,sonuç itibari ile risk oluyo beyne yakın olduğu için,çok şükürki bunlar her insanda oluşabilen iyi huylu adenomlarmış,dr çok ii bi doktor,hatta beyin cerrahisinde türkiyede ilk 3e giren yaşlı bi hekim ama ne kadar ii olsada sonuçta bu bi ameliyat,söylemesi bile çok ürkütüyor insanı,hepimizin morali çok bozuk ama yinede çok şükür ediyoruz allah daha beterlerinden korusun diye..sizinlede paylaşmak istedim dua edin ne olur....

[

selam karlı bir bursa sabahından herkeze günaydın
dün sabah yola çıktık akşam üstü geldik buraya yarına kar tutar :))) ama şuan çok soğukkk bırrrrr :))

çok fazla okuyamadım ama benimde bir önerim var kabul görürse sevinirim madem 1 hafta içi 1 hafta sonu buluşucaz oyun grubumuz hafta sonu olsun derim bölece bütün çocuklarımız evde olur hemde çıtırımda herzaman bizimle olur hafta içide kendi günümüzü yapalım derim bazı çocuklar okulda olur belki çıtırda dr çıkışında iklimi anannede bırakır bir çoğumuz rahat oluruz az çocukla daha rahat bir gün geçiririz.

bunu istememin br başka sebebide mert çarşamba günü okula gitmediği günler dünyayı bana dar ediyor bütün gün ağlıyor ben ayda 3 kere görüşçez diye inatla 5 tam güne çıkartmıyordum ama şimdi çocukları getirme şartımız ayda 1 defa sadece oda hafta sonu olursa 5 tam güne yazdırıcam merti

birde hafta içi oyun grubu olunca 2 çocukla gelmem zorlaşıyor ama hafta sonu yiğit bırakır yakınımızdakileride alırız günede sadece arda ile gelirim yada onuda anneme satar :)))) tek başıma gelirim :)))

neysem ben burada 3 çocukla rahat okuyamadım izmirde geçmişi incelerim artık öpüldünüz

canımmm çok geçmiş olsunnn Allahım acil şifasını versin ve beterinden korusunnn

sana da iyi pazarlar canım ve iyi eğlencelerrr

şimdi tarihlere el atıyorum son durumu tekrar değerlendiririz

oh ne güzel ya kardan adam falan yapınn bari:)
canım oyun grubu cmt olursa işte o zaman minikprensese uymaz.5 tam güne de çıkarmana gerek kalmaz çrş oyun grubu olursa.ayda bir kez çarşamba günü ardaya bakmayı annen kabul eder heralde.böylece sadece mertle kolay bir şekilde gelebilirsin.cumartesi de birini eşine birini annene bırakabilirsin.
çocuksuz olmak çok güzel olucak bence..heyecanlanıyorum açıkçası:)

sıkmayın canınızı canım.allah şifasını versin.inş birşey olmaz.allah beterinden korusun,evlatlarına bağışlasın inşallah...

oyun frubunun cumartesi olması bana uymuyor ne yazıkki..yani kuzuşum birinde oluyorsa diğerinde olamıyor,ilk başladığımızı hatırlıyorsanız birine geliyorsa diğerine malesef gelemiyordu,bu durumda ben buruk oluyorum neticede bu çocuklarımız içinse ben tek kalınca ve tek gelince bi anlam ifade etmiyor..:2:

canımızın sıkılmaması ve üzülmemek ne yazıkki elde değil ancak çok daha kötüleri düşünürek şükretmek gerektiğini biliyoruz..netice itibari ile riskli bi durum ve doktorun söylediği en can alıcı nokta ana damara çok yakın olması...

tabiki çok zor ama olumlu düşünmeli ve içinizi ferah tutmalısınız ki ablana da destek olabilesiniz.hayırlısıyla atlatır inşallah.

krikom zaten oyun grubunu çarşamba yapma sebebimiz Mert ve Simayın okul durumuydu hatırlarsan.O düzeni tekrar bozmayalım ki cumartesiler Selintoşa da uysun

1) çıtır-pıtır=> 18 Ocak Çarşamba
2) minikprenses=> 8 Şubat
3) saphira=> 7 Mart
4) eycik=> 4 Nisan
5) tunayekta=> 2 Mayıs
6) krikitos=> 30 Mayıs
7) sema=> 27 Haziran

GÜN TARİHLERİ:
1)Azize=> 28 Ocak Cumartesi (güne katılmayacak ama ona gidelim istiyor,kabul etmezseniz değiştiririz)
2) eycik=> 25 Şubat
3) saphira=> 24 Mart
4) sema=> 21 Nisan
5) minikprenses=> 19 Mayıs
6) tunayekta=> 16 Haziran
7) Nurhayat=> 14 Temmuz
8) krikitos=> 11 Ağustos
9) çıtır-pıtır=> 8 Eylül
10)Gökçen=> 6 Ekim

saphicim ellerine sağlık,uğraştın yine..
18 ocak öğleden sonra evdeyim bana uyuyor.ayrıca bir sonraki muayene tarihim 8 şubat.yani ikinci oyun grubuna da gelebelieceğimgün de eylülde zaten,doğum izninde olucağım için yine evde olacağım.bence süper olmuşş.
azizeninki gün ve oyun gurubu dışında olacağından bence sıraya sokmayalım.cumartesi istiyorsa mesela gün ve oyun grubu başlamadan haftaya cumartesi yani 14 ocakta gidebiliriz bence herkese uyar ve azize de kabul ederse tabi..bide gökçen doğum öncesi almak istiyordu bizi onu başa yani 28 ocağa alabiliriz tabi yine kendisine uyarsa..

Son düzenleme:

sağol hamiş çıtır çerezim
sana uymasına sevindim canım inşallah herkes için tamadır ve bu son tarih ayarlamamız olur
Azize 20 Ocaktan sonra yani sömestre de müsait veya cuma günleri müsait.Benim de aklıma Gökçeni Azizenin sırasına koymak geldi ama Azizeye daha önceki hangi tarih uyar ona karar veremedim..takvime bakıyorum hemen tekrar..
13 Ocakta benim Multimore toplantım var.(Henüz kesinleşmedi ama muhtemelen o tarihte olacak.sizleri de bekliyorum o toplantıya,zaten ayrıca davet edeceğim)
20 Ocak tam okulların kapandığı gün ve bizler 2 gün öncesinde sende buluşmuş olacağız (herkese uyarsa bana da uyar bu tarih)
27 Ocak (hemen ertesi gün 28 Ocakta,eğer değiştiririrsek Gökçene gideceğiz gün için ama yine herkese yarsa bana da uyar)

iyi pazarlar hepinize,minikçim cok üzüldüm ablana,allah kolayca sıkıntısız atlatmayı nasip etsin..hç böyle bişey duymamıştım kimseden,insan bünyesi ne kadar ilginç??herşey allahtan,derdini veren allahm dermanınıda versin tez zamanda canım.kıyamam yasadığı korkuda ayrıca stres yaratıyodur onda,çok geçmiş olsun canım moralinizi iyi tutmaya calışın,dualarımız onunla,selamlarımızıda iletirsin..

krikitosum anladm dediğini,bende öyle düşünmüştüm aslında ama ayda 1 kez cumartesi simayı babasının alma gününe denk gelir heralde diye düşündüm..istersen sen 5 tam güne çıkar merti,ayda sadece 1 çarşambaya denk gelcek o gün göndermezsin artık.soğuklara dikkat,bizim içnde oynayın kartopu

sapişcim ellerine sağlık,öptüm senide tatlııım..

bende simayla öğle uykusu yapmaya calıştım ama hrzamanki gibi ben uyudum o uyumadı

haydi bakalım kızlar görüşürüüz..

20 ocak bence iyi olur
27 sinde gidersek azizeye,28 inde gökçene 29 unda sinemaya gidicez üç gün üst üste gelecek
yinede uyar bana ama kabul edilirse.

20 ocak bence iyi olur
27 sinde gidersek azizeye,28 inde gökçene 29 unda sinemaya gidicez üç gün üst üste gelecek
yinede uyar bana ama kabul edilirse.

aa doğru bir de 29 unda sinemaya gidicez.O zaman bence de 20 Ocak daha mantıklı.Ben Azizeye sorarım madem 20 Ocak ta müsaitse gideriz.İlk günü de Gökçen de yaparız..

tunayektacım Gökçen doğuma denk gelir diye sırasını değiştirmk istemişti ama onun sırası ekime geldi şu durumda muhtemelen o doğurmuş ve bebeğini biraz büyütmüş olur yine de Azizenin yerine onu yazacağım şimdi.İlk günde Gökçedeyiz kızlar,hem doğum öncesi katkımız olmuş olur

GÜN TARİHLERİ:
1)Gökçen=> 28 Ocak Cumartesi
2) eycik=> 25 Şubat
3) saphira=> 24 Mart
4) sema=> 21 Nisan
5) minikprenses=> 19 Mayıs
6) tunayekta=> 16 Haziran
7) Nurhayat=> 14 Temmuz
8) krikitos=> 11 Ağustos
9) çıtır-pıtır=> 8 Eylül

*Kızlar eğer Azize için uygunsa 23 Ocak Pazartesi günü,Azizeye gideceğiz..Şimdi konuştum Azişle
*29 Ocakta nasip olursa sinemaya gideceğiz (Bornova Forum 13.45 seansı...13.00 orada olunacak)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…