hoşgeldin semoşum..nabersin?
kızlar mayasız yapılan ama güzel bir poğaça tarifiniz var mı acaba?
geçmiş olsun canım kurtuldun en sonunda oh ne güzeliyi akşamlar hanımlar
bugün uzun zamandır salladığım dişçiye gittim selinin doğum gününde yaptıramamıştım ya o günden beri o gün bugün derken bugün gittim ama şuan ağrım var
yarın kuzuşum evde ona etkinlikler yaptırcam kartonlar yapıştırıcılar aldım bakalım bişiler becerebilcezmi?
sapişim yolculuğunuzun iyi geçmesine sevindim.
kuzucuklarım uyudular bizde uyuyalım artık öpüldünüz canlarım
bizde özledikkk az kaldısemacım teyzene üzüldüm allah sabır versin canım
krikitos geçmiş olsun tatlım ağrın çabucak geçsin
özledim sizi kıslar
hoşbulduk çıtırım iyi diyelim iyi olalım:) herkes iyidir umarm.ablamdayım, kuzum uyudu kaldı şimdi.bizde çay keyfi yapıyoz abla kardeş:)mayasız derken kabartma tozu kullanılabilir ama dimi?* bi tane var yumuşacık oluyo istersen dene..
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
yarım paket margarin (oda sıcaklığında yumusat yada eritebilirsin)
1 kabartma tozu(üzerine2-3 damla limon sıkılabilir)
tuz
aldığı kadar un..
içinede ben genelde patates-peynir-maydonoz koyuyorm..
üstüne yumurta sarısı,çörekotu yada susam .. afiyet olsuuun:))
selam kızlar iyi haftasonları allahım hepimize sağlıklı mutlu huzurlu yıl yaşatsın tabi isteklerimizi karşılayacak ele muhtaç etmeyecek kadarda para nasip etsin ... hepimize mutlu yıllar
ben uzun zamandır giremedim çünkü birtakım kötü şeyler yaşadık çarşamba akşamı annemler migrosa gidiceklermiş beraber gidelim hemde cafesinde yemek yiyelim dediler neyse gittik daha henüz yemek almıştık ki mert karnım bozuldu anne dedi kucağıma almamla istifra etti üstümüz başımız battı annemin evi yakın olduğu için oraya gittik banyo yaptık oturduk şak elektirikler kesildi ardanın ağlama sesi mumu yakmamızla ardanın kafası yumurta gibi şiş ortasında yarık 1 dakika gitti elektirikler hemen en yakın olan dokuz eylüle gittik ama nasıl gittik nasıl oraya vardık bilmiyorum allah evlatlarımızın acısıı yaşatmasın evlatlarımızla sınamasın bizi drlar baktılar 3 saat filan beklettiler kusma baygınlık olurmu diye hemen temografi çekmek istemediler çünkü kusma olursa yeniden çekmek gerekiyormuş 2 kere ışın almasın dediler allaha şükür neşesi yerindeydi eve annemlere geldik her saat başı uyandırdık ağlamasına gözlerine baktık ilk 24 saat önemli olduğu için perşmbe geceeside annemlerde kaldık hastane yakın diye allaha çok şükür allahım onu bana başışladı acısını yaşatmadı bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamamdım o korkuyu allah hiçkimseye yaşatmasın
tekrar hepimize sağlıklı yıllar diliyorum öpüldünüz ...
gülbincim çok geçmiş,okurken içim ürperdi valla,peki şimdi nasıl durumu,dikiş falan mı atıldı???
canlarım hepinize en başta sağlıklı günler diliyorum,herşey gönlünüzce olsun rabbim aklınızdan gecen tüm güzellikleri yaşatsın size ve kötülüklerden de uzak tutsun inşallah...şimdiden mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrr...........
bu arada arkadaşlar 4 ocakda ben aranızda olamıycam çünkü sürpriz bi kararla ablama gidiyoruz,benim yerimede bol bol eğlenin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?