İzmir'de Bebek Oyun Grubu

hoşgeldin semoşum..nabersin?

kızlar mayasız yapılan ama güzel bir poğaça tarifiniz var mı acaba?

hoşgeldin semoşum..nabersin?

kızlar mayasız yapılan ama güzel bir poğaça tarifiniz var mı acaba?

hoşbulduk çıtırım iyi diyelim iyi olalım:) herkes iyidir umarm.ablamdayım, kuzum uyudu kaldı şimdi.bizde çay keyfi yapıyoz abla kardeş:)mayasız derken kabartma tozu kullanılabilir ama dimi?* bi tane var yumuşacık oluyo istersen dene..

1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
yarım paket margarin (oda sıcaklığında yumusat yada eritebilirsin)
1 kabartma tozu(üzerine2-3 damla limon sıkılabilir)
tuz
aldığı kadar un..
içinede ben genelde patates-peynir-maydonoz koyuyorm..
üstüne yumurta sarısı,çörekotu yada susam .. afiyet olsuuun:))

Son düzenleme:
semacım teyzene üzüldüm allah sabır versin canım
krikitos geçmiş olsun tatlım ağrın çabucak geçsin
özledim sizi kıslar

geçmiş olsun canım kurtuldun en sonunda oh ne güzel
sağol canım
semacım teyzene üzüldüm allah sabır versin canım
krikitos geçmiş olsun tatlım ağrın çabucak geçsin
özledim sizi kıslar
bizde özledikkk az kaldı

Kızlar ne var ne yok yaaa,yılbaşı hazırlıkları son hız gidiyor galiba kimse buralara uğramadığına göre
Biz yarın geceyi ablamlarda geçricez,abimler,yeğenler,annem falan epey kalabalık olucaz,abimin kv,kpside geliyor..Ben bugünden mutfağa girdimbile,yarın sabahtan ablama gidip orada devam edicem.O yüzden şimdiden hepinizin yeniyılını kutluyorum kızlar,hepinizin yeni yılda tüm dilekleri olsun,çocuklarınızla,sağlıkla bir yıl geçirin...Hepinizi kocaman öpüyorum

selam kızlar iyi haftasonları allahım hepimize sağlıklı mutlu huzurlu yıl yaşatsın tabi isteklerimizi karşılayacak ele muhtaç etmeyecek kadarda para nasip etsin ... hepimize mutlu yıllar

ben uzun zamandır giremedim çünkü birtakım kötü şeyler yaşadık çarşamba akşamı annemler migrosa gidiceklermiş beraber gidelim hemde cafesinde yemek yiyelim dediler neyse gittik daha henüz yemek almıştık ki mert karnım bozuldu anne dedi kucağıma almamla istifra etti üstümüz başımız battı annemin evi yakın olduğu için oraya gittik banyo yaptık oturduk şak elektirikler kesildi ardanın ağlama sesi mumu yakmamızla ardanın kafası yumurta gibi şiş ortasında yarık 1 dakika gitti elektirikler hemen en yakın olan dokuz eylüle gittik ama nasıl gittik nasıl oraya vardık bilmiyorum allah evlatlarımızın acısıı yaşatmasın evlatlarımızla sınamasın bizi drlar baktılar 3 saat filan beklettiler kusma baygınlık olurmu diye hemen temografi çekmek istemediler çünkü kusma olursa yeniden çekmek gerekiyormuş 2 kere ışın almasın dediler allaha şükür neşesi yerindeydi eve annemlere geldik her saat başı uyandırdık ağlamasına gözlerine baktık ilk 24 saat önemli olduğu için perşmbe geceeside annemlerde kaldık hastane yakın diye allaha çok şükür allahım onu bana başışladı acısını yaşatmadı bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamamdım o korkuyu allah hiçkimseye yaşatmasın

tekrar hepimize sağlıklı yıllar diliyorum öpüldünüz ...

Son düzenleme:
gülbincim çok geçmiş,okurken içim ürperdi valla,peki şimdi nasıl durumu,dikiş falan mı atıldı???

canlarım hepinize en başta sağlıklı günler diliyorum,herşey gönlünüzce olsun rabbim aklınızdan gecen tüm güzellikleri yaşatsın size ve kötülüklerden de uzak tutsun inşallah...şimdiden mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrr...........

bu arada arkadaşlar 4 ocakda ben aranızda olamıycam çünkü sürpriz bi kararla ablama gidiyoruz,benim yerimede bol bol eğlenin inşallah...

Herkese mutlu yıllar canlarrrrr
krikocum çok geçmiş olsun kıyamam ya ne kadar sakınsak da bir yerden bir şey buluyor kuzuları.Allah beterinden saklasın canım.şimdi keyifler nasıl,iyi misiniz?
tunayektacım siz de bizdensiniz ailecek geçiriyorsunuz yılbaşını,ne güzel :)
minikprensesçim gelmeyecek olmanıza üzüldüm...iyi yolculuklar şimdiden

Günaydın kızlar yeniyılın ilk mesajını atayım dedim ama Sapiş akşamdan girmiş:))
Gülbincim çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm,Allah çocuklarımızın sevdiklerimizin sağlığını bozmasın...
Miniğim gelememene çok üzüldüm canım,epeydir görüşemedik((İyi yolculullar diliyorum canım sana kendinize dikkat edin,artık epeyce soğudu havalar....
Kızlar bu arada yılın ilk kötü haberi ama benim için klasikleşmiş olan haberi vereyim;bir amorti bile çıkmadı((Yani bu sene hayatımda birşey değişmeyecek deme ki!!!Neyse yeni yıla oğluşuma sarılarak geçirdim yaaa en güzel mutluluk Allah herkese nasip etsin...Şuan hala uyuyor kuzuşum,akşam kuzeniyle pek bir kudurdular:))

mutlu yılllaaaaarr herkese...güzel bi yıl olsun hepimiz için inşallah..en başta sağlık diliyorum kuzularımıza,size ve tüm yakınlarınıza kızlar..aaa bi duygusallık çöktü bi anda,krikitosum ardacığımı okurken gözyaşlarımı tutamadm canm çok geçmiş olsun..tunişçim tunayektayla sarılarak girdiğini okuyncada iyice koptu film bende niye böle oldu şimdi anlamadm??bende kuzumla beraber ece diye bi arkadaşımda geçirdik,güzel geçti:)
miniğim yaa özlemiştik seni gelseydin keşke,neyse artık ablanlara çok selam,gelince görüşürüüz..
öptüm hepinizi güzel annişler..

iyi pazarlar

minikçim gelemiycek olmanıza üzüldüm canım bizde 6sında bursaya ablama gidiyoruz size iyi yolculuklar iyi eğlencler canım

geçmiş olsu dilekleriniz için teşekkürler canlarım arda iyi maşallah dikiş atmadılar küçük diye çabuk iyileşir dediler sadece sarılı durdu kafası 2 gün ama hastaneden geldikten sora bile koltukta zıplayıp kendini aşağıya atıyordu neşesi yerinde yani hatta o şiş kafasınla bile kafasının üstünde dönüp takla atmaya çalışıyordu acımıyor herhalde anlamadım :))))) kuduruk prens :))

bizde yılbaşını evimizde kocam ben ve çocuklarımla girdik soframızı kurduk rakımızı açtık kuzucuklarımda 10.30 11.00 gibi uyudular yeni yıla uyuyarak girdiler yani :)) bizde ptt yaptık :)) jenga oynadık :)) güzeldi sakin ama eğlenceliydi.

öptüm sizi ve kuzuları iyi dinlenmeler.....

aslına bakarsanız hepinizi bende çok özledim ama herşey nasip,günler öncesinden bilep alıp gelememek (
ama napalım hayırlısı olsun,döndüğümde görüşürüz inşallah,akşam üzeri yola çıkıcaz bol bol dua edin sağsalim varalım inşallah...

bu arada aklıma geldi...bizim gün olayı noldu tarihler aynı şekilde mi ?? yani kura çetiğimiz gibimi yoksa aramıza katılıcaklar varsa tekrardan mı kura çekilicek??? epeydir konuşulmadı merak ettim...

gün olayında bendede bir gelişim var nurhayat diye ortaokuldan bi arkadaşım var 24 ekim 2008 doğumlu sude adında kızı var çok yakın arkadaşım ona bahsettim paralı günümüzden eğer arkadaşların ok derse bende katılmak isterim dedi ayda bir olan günümümüze katılmak istiyor çünkü onun kızı ikinci yuvamız anaokuluna 5 tam gün gidiyor yani kızı olmadan katılıcak hatta simayla aynı sınıftaymış annesine eve gidince anlatıyormuş simayı oradan anladık aynı sınıfta olduklarını sizde kabul ederseniz oda katılabilirmi ??? benden haber bekliyor 4 ocakta daha net bi şekilde konuşuruz olmadı gün tarihlerini kesin olarak katılacakları miniğim sanada msj atarız artık

Son düzenleme:
günaydınnnn

günün son mesajı ve ilk mesajı benden :))))

mert bugün okula servisle gitti ve bundan sonrada servisle gidicek hem daha çok uyumuş olucak hem yiğit arabayla gitmek zorunda kalmıycak ilk sabahımız çok kolay oldu mert kolay kalktı okul lafını duyunca hemen giyinmek istedi.ardanın kapısını kapattım ses gitmesin diye aşağıya götürdüm servise bindirdim. çok şükür arda uyanmadan hallettik inşallah bundan sonraki günlerdede bukadar kolay olur en büyük korkum uyanıp yanlız kalması çok ağlamasıydı ( öl bişi olmadı neyseki :)) hadi öpüldünüz iyi haftalar olsun iyi işler iyi temizlikler

aaaa kızlar nerelerdesiniz bomboş buralar benim aklıma bişi geldi. çarşamba günü topolinoya gidicez ama randavü almak lazım önce bu indirim kuponları iyi hoşta kafana göre kullanılmıyor bildiğim önce randavü alınıyor saat kaçta gelinceği falan soruluyor.kuzenim daha önce kahvaltı kuponu almıştı bize kaç hafta doluyuz dediler hafta sonu olmaz hafta içi falan dediler. gerçi biz hafta içi gidiyoruz ama yinede bi problem çıkmasın.

Keikitosum haklı kızlar birazönce benimde aklıma geldi biz kaçta gidicez,2 de orada olacaksak mesela arayıp randevu alalım bencede işi garantiye alalım derim.

iyi geceler kızlar
çarşamba günü için randevu alırım diye düşünmüştüm şansen ve sizlerde alırsınız diye düşünmüştüm.Saat:14.00 için randevu alalım o zaman,hepimiz aynı saatte buluşuruz orada..
gün olayına gelince Azizeyi hepiniz tanıyorsunuz artık,güne o da katılacak,ayda 1 olarak.tunayektanın arkadaşı Gökçen katılacak.bir de krikitosun arkadaşı Nurhayat katılacak.Bu durumda ayda 1 yapacağımız gün için tekrar çekiliş yapacağız sanırım değil mi kızlar?Eğer yapabilirsek çarşamba günü yaparız çekilişi,yok olmazsa,o zaman yine buradan hallederiz.Tabi bu arada başka katılmak isteyen olur mu dersiniz?
bu arada çarşamba günü sürpriz bir şekilde darilgen ve Ateş de gelebilirler topolinoya

1) saphira
2)tunayekta
3)krikitos
4)minikprenses
5)çıtır
6)eycik
7)sema
8)Azize
9)Gökçen
10) Nurhayat

şimdilik para günü listemiz böyle,yok mu arttıran

herkese mutlu yıllar diliyorum arkadaşlar..sağlıkla,mutlulukla güzel günler geçirelim inş..
iklim laptopu bozmuştu hala tamirde,,
2.el ama çok temiz güzel bir laptop bulduk aldık.onun da üzerine su döktü iklim yanlışlıkla oldu tabi ama o da gitti tamire :/
yine masaüstüne kaldık yani..
2 gecedir ateşi çıkıyor,sabahlıyorum,sonra da okula gidiyorum.helak oldum...gündüz iyi hiçbirşeyi yok oysaki...

canım çok teşekkür ederim tarifin için.o gün başka bir tarif bulup yaptım,ama bunu da deniycem inş..

hay allah ya çok geçmiş olsun canım.allah beterinden korusun...

canım yolunuz açık olsun,iyi eğlenceler,selamlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…