kızlara herkesee iyi geceler.. kacgundur giremedim cunku oglum hastaben albüm olusturamıyorum ızın yokmus daha böyle bir kural var sanırım..nası olucak bılemedım özel msjda atamıyorum..sansım yok sanırım
iyi geceler tubarancım.Baran'a çok geçmiş olsun.nesi var kuzunun?
canım o zaman şöyle yaparız,dışarı buluşması yaptığımızda katılırsın,tanışırız.Yakın zamanda böyle bir buluşmamız olacak.29 Ocakta forum bornovada saat:13.00 te buluşacağız.kuzuları sinemaya götüreceğiz 13.45 seansına.faceten sen de ücretsiz bilet alıp,o gün katılabilirsin.En yakın dışarı buluşması tarihi o geldi aklıma.Başka olursa yine buradan yazarız
kusma ishal bu ara salgın varmıs ilaç alıyor ama gecmıyor..saphıra senın face ın varmı ben sana göndersem sen bana özel msj atabılırmısın..bu arada ben oyun gunlerıne katılamıoyorum zaten cunku baran okulda oluyor..cocuksuz gunlere katılabılırım sanırım.bıde evde mı toplanıyorsunuz..neden dısarda degıll onu merak ettım..
o ishal kusma virüs ve bulaşıcıdır canım dikkat et size de bulaşmasın sonra kısır döngü devam eder.tekrar geçmiş olsun...
tamam ben face imi mesaj atayım sana...
Biz ilk tanıştığımız zamanlarda,bir süre dışarıda görüştük hep.Bizim ilk ev ziyaretimiz belki 6 ay sonra olmuştur,tarihi net olarak hatırlamıyorum şu anda.arada sırada dışarı gittiğimizde oluyor tabi ama çocuklarla dışarıda buluşmak çok zor oluyor.Çünkü onları zaptetmek kolay değil.Bir de havalar soğuyunca (geçen sene) evlere gidip gelmeye başladık.zaman zaman dışarıda da buluşuyoruz,geçenlerde famecitiydeydik mesela...[/QUOT
eynen öyle bulasıcı maaleseffben hep hastanelerde calıstıgım ıcın bılgılı ve cok tedbırlıyımdır hemen önlemlerımı aldımm ama ıyılestı artık sanırım umarımm ısallh bu gece uyuruz:)) face ekleme gönderdım.ordan konusalım ıstersenn..
Semacım bu konudayani kreş konusunda bir gıdım tecrübem yok ama bence sen sakin sakin konuşarak Simayı ikna edersin,akıllı birçocuk,ne bilim,okula gidersen oyun oynarsın yeni şeyer öğrenirsin,vs vs gibi ben seni sevdiğim için okula götürüyorum desen...Bu arada bence babası söylemiş olabiir yani bence uydurmuyordur...Sen ondan baskın çıkıp güzellikle konuşarak ikna edeceksin hayatım yapacak başka birşey yok...kızlar buarada simay 2-3 haftadır okula gitmek istemiyor yaaözellikle salı günleri kıyamet kopuyor 3gün tatilden sonra ilk gitçegi gün yani..dün canıma okudu.ağladı zırladı gitmek istemiyorum diye.neyse 1 saat geçti ikna ettim ama önce gezmek istedi biraz,gezelim sonra gitçem dedi.o soğukta 1 saatten fazla gezdik.tahlil sonuçlarını almaya gittik.ordan alışveriş falan dolandık durduk.okulun önüne gelince ben gitmicem diye bi ağlamaya başladı yine.ben yinede çaldım kapıyı öğretmenini görünce susar belki diye.ama daha beter oldu.kucağımdan almaya calıştıkca kız,boynuma bi sarıldı gözümün içine baka baka gitmicem gitmicem diye çığlık çığlığa ağladı dayanamadım bende ağladım (okulun müdürü falan geldi kararlı olun ya alın gidin,yada birakın bu şekilde daha çok üzülür dedi.ama o öyle ağlarken bırakamadım aldım eve geldim..ilk günlerde bile böyle ağlamamıştı yaa eve dönerken yolda o ağlıyo ben ağlıyorum hüngür hüngür yollarda,sinirim bozuldu..neyse ben geçenlerde yani 15-20 gün oluyo heralde babasından okul parasını yatıramadık diye,bide aşısı için para istedim msj attım yani,nafakasını vermiyo ya,bi şekilde birazda olsa alayım diye.ne cevap ne para hiç bişey yok ortada..aklıma geldi simaya sordum ''sana babamı söylüyo okula gitmek istemiyorum ben,de'' diye dedim.dudaklarını büzdü evet dedi.babannede diyomu dedim hayır dedi,o ne diyo baba öyle deyince dedim o yoktu dedi..uyduruyomu acaba bilmiyorum ama o sırf para vermemek için demiştir böyle bişey beklerim yani kızlar.zaten başından beri,gitmesin okula deyip duruyodu,hafta sonu alıyo ya o yüzden salıları yapıyo olabilir aklında kalıyodur,..ooofff kızlar canım çok sııkkın yani,2 gündür simayla yiyoruz birbirimizi.huysuz mızmız bende odasına kapadım bi 15 20 dk falan çıkmak yok dedim.beni bugün çok üzdün,babanın sözünü dinliyosun benimkini dinlemiyossun o zaman onunla kal istersen artık dedim ama bi yandan o ağlıyo bi yandan ben,kapadım kapısınıda.ilk defa böyle bişey yaptım kendimi kötü hissettim ama o anda yalnız başıma ağlamak istedim napıyım,sonra gittim sarıldık falan.bakalım yarın nasıl olcak.umarım bi kriz daha yaşanmaz giderken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?