İzmir'de Bebek Oyun Grubu

kızlara herkesee iyi geceler.. kacgundur giremedim cunku oglum hasta ben albüm olusturamıyorum ızın yokmus daha böyle bir kural var sanırım..nası olucak bılemedım özel msjda atamıyorum..sansım yok sanırım

iyi geceler tubarancım.Baran'a çok geçmiş olsun.nesi var kuzunun?
canım o zaman şöyle yaparız,dışarı buluşması yaptığımızda katılırsın,tanışırız.Yakın zamanda böyle bir buluşmamız olacak.29 Ocakta forum bornovada saat:13.00 te buluşacağız.kuzuları sinemaya götüreceğiz 13.45 seansına.faceten sen de ücretsiz bilet alıp,o gün katılabilirsin.En yakın dışarı buluşması tarihi o geldi aklıma.Başka olursa yine buradan yazarız

kusma ishal bu ara salgın varmıs ilaç alıyor ama gecmıyor..saphıra senın face ın varmı ben sana göndersem sen bana özel msj atabılırmısın..bu arada ben oyun gunlerıne katılamıoyorum zaten cunku baran okulda oluyor..cocuksuz gunlere katılabılırım sanırım.bıde evde mı toplanıyorsunuz..neden dısarda degıll onu merak ettım..

o ishal kusma virüs ve bulaşıcıdır canım dikkat et size de bulaşmasın sonra kısır döngü devam eder.tekrar geçmiş olsun...
tamam ben face imi mesaj atayım sana...
Biz ilk tanıştığımız zamanlarda,bir süre dışarıda görüştük hep.Bizim ilk ev ziyaretimiz belki 6 ay sonra olmuştur,tarihi net olarak hatırlamıyorum şu anda.arada sırada dışarı gittiğimizde oluyor tabi ama çocuklarla dışarıda buluşmak çok zor oluyor.Çünkü onları zaptetmek kolay değil.Bir de havalar soğuyunca (geçen sene) evlere gidip gelmeye başladık.zaman zaman dışarıda da buluşuyoruz,geçenlerde famecitiydeydik mesela...

selam kızlar,neler yapıyosunuz..
gülbil hoşgeldin,hep benimde kafamda dolaşan iş planları var ama insan dürtecek hadi diyecek birilerini arıyo gerçekten.umarım senin düşüncende kalmaz ve en kısa sürede gerçekleştirirsin,hayırlı,bol kazançlı,şanı şöhreti büyük bi aktivite merkezi olur inşallahbizede çocuklarımıza arkidişleriyle gidilebilecek bi yer daha çıkar yazdığın,koymayı düşündüğün şeylerin hepsi güzel.extra çocukları düzenli getirtmek adına oyun grubu günleri düzenleyebilirsin.ben kızımı böyle bi programa yazdırmıştım geçen sene.. dışardan bi anaokulu öğretmeniyle anlaşırsın haftanın 3 günü için mesela,belli saatlerde 2-3 yaş grubu yada 3-4 yaş grubu.aylık 150 ödemiştim ben.haftada 3 gün,1buçuk saat süren faaliyet çalışması yaptırıyodu.resim,yapıştırma vs..oyunlar oynatıp,şarkılar öğretiyordu.neyse hayırlısı şimdiden..
tubaran öncelikle geçmiş olsun çok çok..bende ekliyorum faceten haberin olsun

tubaran geçmiş olsunKuzucuklar hastalanınca bizim için dünya duruyor Allah şifa versin...
Kızlar Gökçen'le konuştum,tamamdedi tabii ki,yani o zamana kadar Allah bir mani vermezse hepimizi evine bekliyor..
Bu arada bizde cts günü spile gitmeyi planlıyoruz,Atinişarkadaşları hanımları falan.2 hamile ve 2 küçük çocuk olaraktan..İnşallah çocukları ve .ötü üşütmeden geliriz...Burada hava soğuk diye dışarı çıkmazken cts kar oynamaya spile gidicez ne diyim Allah bize akıl fikir versin...Eğer gidersek TY ilk defa kar görecek:)Hoş siz bana geçen sene geldiğinide kar yağıyordu ama çocuklar farkında değldi,birde oynayacak gibi tutmamıştı:)

kızlar buarada simay 2-3 haftadır okula gitmek istemiyor yaaözellikle salı günleri kıyamet kopuyor 3gün tatilden sonra ilk gitçegi gün yani..dün canıma okudu.ağladı zırladı gitmek istemiyorum diye.neyse 1 saat geçti ikna ettim ama önce gezmek istedi biraz,gezelim sonra gitçem dedi.o soğukta 1 saatten fazla gezdik.tahlil sonuçlarını almaya gittik.ordan alışveriş falan dolandık durduk.okulun önüne gelince ben gitmicem diye bi ağlamaya başladı yine.ben yinede çaldım kapıyı öğretmenini görünce susar belki diye.ama daha beter oldu.kucağımdan almaya calıştıkca kız,boynuma bi sarıldı gözümün içine baka baka gitmicem gitmicem diye çığlık çığlığa ağladı dayanamadım bende ağladım(okulun müdürü falan geldi kararlı olun ya alın gidin,yada birakın bu şekilde daha çok üzülür dedi.ama o öyle ağlarken bırakamadım aldım eve geldim..ilk günlerde bile böyle ağlamamıştı yaa eve dönerken yolda o ağlıyo ben ağlıyorum hüngür hüngür yollarda,sinirim bozuldu..neyse ben geçenlerde yani 15-20 gün oluyo heralde babasından okul parasını yatıramadık diye,bide aşısı için para istedim msj attım yani,nafakasını vermiyo ya,bi şekilde birazda olsa alayım diye.ne cevap ne para hiç bişey yok ortada..aklıma geldi simaya sordum ''sana babamı söylüyo okula gitmek istemiyorum ben,de'' diye dedim.dudaklarını büzdü evet dedi.babannede diyomu dedim hayır dedi,o ne diyo baba öyle deyince dedim o yoktu dedi..uyduruyomu acaba bilmiyorum ama o sırf para vermemek için demiştir böyle bişey beklerim yani kızlar.zaten başından beri,gitmesin okula deyip duruyodu,hafta sonu alıyo ya o yüzden salıları yapıyo olabilir aklında kalıyodur,..ooofff kızlar canım çok sııkkın yani,2 gündür simayla yiyoruz birbirimizi.huysuz mızmız bende odasına kapadım bi 15 20 dk falan çıkmak yok dedim.beni bugün çok üzdün,babanın sözünü dinliyosun benimkini dinlemiyossun o zaman onunla kal istersen artık dedim ama bi yandan o ağlıyo bi yandan ben,kapadım kapısınıda.ilk defa böyle bişey yaptım kendimi kötü hissettim ama o anda yalnız başıma ağlamak istedim napıyım,sonra gittim sarıldık falan.bakalım yarın nasıl olcak.umarım bi kriz daha yaşanmaz giderken..

tunacım spil eğlencenizde şimdiden iyi eğlenceler canım
semacım valla ne desem bilemedim ya..acaba kuzuyu pedagoga mı götürsen,bakalım o bir muayene etse,ona göre bir şeyler söylese ne dersin?babasıyla ilgili bir yorum yazmıyorum ,sen anladın onu

Semacım bu konudayani kreş konusunda bir gıdım tecrübem yok ama bence sen sakin sakin konuşarak Simayı ikna edersin,akıllı birçocuk,ne bilim,okula gidersen oyun oynarsın yeni şeyer öğrenirsin,vs vs gibi ben seni sevdiğim için okula götürüyorum desen...Bu arada bence babası söylemiş olabiir yani bence uydurmuyordur...Sen ondan baskın çıkıp güzellikle konuşarak ikna edeceksin hayatım yapacak başka birşey yok...

Bu arada kızlar aklıma geldi şimdi,biz günleri cts yapacaksak benim hemşire bir arkadaşım,eski komşum var belki katılır güne ne dersiniz söyliyim mi yoksa bu kadar kişi yetermi,belki Darilgen de katıır...

darilgen benim de aklımda ama bir tülü fırsat bulup kızı arayamadım.söyle istiyorsan tunayektacım.zaten Azize çıktı ya,onun yerine gibi düşünebiliriz senin arkadaşını.darilgenin yeri zaten her zaman baki

aynen canım aklından geçenler bendende geçiyo babasıyla ilgili olarak..pedagog aklıma gelmemişti hiç bu konuda bak..aslında her salı okulun pedagogu tüm gün okulda oluyoduuu şimdi aklıma geldi.gidip onunla konuşayım ben en iyisi,ahh sapişim sağol valla,iyi söyledin.böyle bi durumda kendi davranışlarım hakkında da bilgi almam lazım.hep tedirgin oluyorum yanlışmı konuştum,şöylemi desem daha iyi olur falan diye en azından fikir verir..

Semacım zaten pedagog bence bize lazım çocuklara değil,biz nasıl yaklaşacağıımızı şaşırıyoruz..
hadi ben yatıyorum size iyi geceler

tunişçim dün baya bi konuştum sonradan güzellikle ama,seninde dediğin gibi şeyler bakalım inşallah işe yarar.bugün hiç okul demedim üstüne gidince inada bindirmesin bide diye..neyse bakalım sabah ola hayrola:)
söyle söyle arkadaşına,12 kişiye kadar yolu var bence,1 seneyi geçmesin diye yani
öptüm sizi şekerler iyigeceler

arkadaşlar nasılsınız
dün zelişimle görüştüm nete hiç giremediği için yazılanlardan haberi yok
gün durumunu anlattım,onun gün tarihi şubata denk gelio ama şubat ayında henüz dönmemiş oluyor bu durumdada günü şubatta olamıycak malesef
bu durumda martta alırım diyo eğer herkeze uyarsa
mart ayıda sanırım saphiş senin,eğer istersen zelişle yer değiştirebilirsin,olmaz dersen de bu durumda benimle yer değiştiricek bilginiz olsun öptümmmm

iyi akşamlar
prensesim tamamdır ben değişirim eycikle.zaten benim hem oyun grubu hem gün arka arkaya geliyordu,değişiklik yapılabilir diye düşünmüştüm.

kızlar o zaman son durum şöyle;

oyun grubu:

1) çıtır-pıtır=> 18 Ocak Çarşamba
2) minikprenses=> 8 Şubat
3) saphira=> 7 Mart
4) eycik=> 4 Nisan
5) tunayekta=> 2 Mayıs
6) krikitos=> 30 Mayıs
7) sema=> 27 Haziran

GÜN TARİHLERİ:

1)Gökçen=> 28 Ocak Cumartesi
2)saphira=> 25 Şubat
3)eycik=> 24 Mart
4)sema=> 21 Nisan
5)minikprenses=> 19 Mayıs
6)tunayekta=> 16 Haziran
7)Nurhayat=> 14 Temmuz
8)krikitos=> 11 Ağustos
9)çıtır-pıtır=> 8 Eylül

*23 Ocak Pazartesi günü,Azizeye gideceğiz..
*29 Ocak Pazar sinemaya gideceğiz (Bornova Forum 13.45 seansı...13.00 orada olunacak)

Kızlar böyle listeeyince kendimi pek aktif hissediyorum
Arkadaşıma bugün söyledim,hatta akşam bizdelerdi bizzat konuştuk:)Listeye Nilüfer'i de akleyebiliriz,lakin kendisi cumartesileride 2 ye kadar çalışıyor,ekstradan ameliyat falan çıkmazsa gelecek,yada gelmesi 3-3:30 civarını bulabiir...Zaten biz anca toplanıyoruz dedim...Bu arada Gökçen de çantasını hazırlıyormuş,biz gelmeden sakın doğurma dedim
Miniğim bende bugün seni düşündüm,ablan nasıl ameliyat ne zaman yazdın da ben mi kaçırdım,geçengün nurti bir kız arkadaşı ameliyat olacağı için tefriciye okuyacaklar var mı dedi,kim ne kadar okuyabilir yazdık,aklıma geldi ablan içinde ameliyat gününe kadar okuyalım birşeyler,sen daha iyi bilirsin bu işleri...Ben bu tür şeylere pek inanırım,Allah kabul eder,bu kuantum enerji falan dedikleriaynı şey işte...
Bu arada bizim spil yalan oldu galiba,hamile arkadaşlardan biri feci üşütmüşTunişde pek özenmişti kocaman kardan adam yapalım,yok gözü olsun yok ağzı hatta konuşsun dedi:)Kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…