İzmir'de Bebek Oyun Grubu

bu arada kızlar size sorum olacak,çocuğunuza giydirdiğiniz kıyafette espirii bir şey yazacak olsa ne yazsın isterdiniz?Doğumundan bu yana kadar herhangi bir zaman diliminde...

oyun evi konusunda yorum yapan yapmayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim önerilerinizi muhakkak dikkate alıcam ....

size birde oğlumla ilgili bişey danışmak istiyorum :çok hırçın kimseyle konuşmuyo paylaşım işine gelirse ,yemek konusunda ne çorba içer ne bi sulu yemek yer nede pilav ne yapacağımı bilemiyorum ,bişeye kızdığında kaşlar çatık efe gibi dolaşır ortalıkta ....gibi... tuhaf davranışları var ,ben duyarlı ve ilgili bir anneyim nerede yanlış yapıyorum çözemiyorum bu arada 4 yaşında ve 5-6 evin tek çocuğu ve hep yakın oturuyoruz anneanne-babaanne-dedelr teyze ve amcaların zaten çocuklarıda olmuyo kayra ne yaparsa gülünüyor yapmayın etmeyin desemde olmuyor ,babası esnaf günde 2 saat ancak görüyor, ne yapabilirim varmı bi püf nokta,yada aklınıza gelenleri paylaşırsanız sevinirim...

banucum beni gercekten duygulandırdın,çok güzel düşünmüşsün,ince düşünceli arkadaşım benim..
suan tahlilleri yapılıyor banucum,ameliayat bu tahlillerden sonra belli olucak,şuanda başka bi tanıdık dr gidip onunlada konuşucaklar,dilerim sorunsuz atlatır,zor bi süreç öncseinde yaşadık çünkü,hormonlarla alakalı olduğundan sürekli üzgün gergin karışık ruh hali..zaten annemdönmiycek burda yanında kalıcak,annemde üzdü bu hafta bizi uzun zamandır yani 15 gündür falan başı ağrıyodu,bu hafta dayanılmaz ağrı ile ve yüksek tansiyonla hastaneye gittik,mr çekildi başından,sonuç ise başının sol tarfı komle sinizüt kaplamış 3 kutu antibiyotikle anca çözülürmüş,o dayanılmaz ağrılar o yüzdenmiş,dikkat edin kızlar bi baş ağrısı diyip geçmeyin mutlaka bi hekime gidin annem çok kötü oldu çünkü..
neyse sabah sabah çok yazdım,banucum ablama sorayım ona göre yazarım tefriciyeyi...

duaların gücünü sonsuz inanarım,rabbim altından kalkamıycamız dertler vermesin inşallah,cuma saatinin yaklaştığı şu dakikalarda gönlümüzden gecen herşeyiönümüze sersin inşallah,yavrularımızı bizden ayırmasın inşallah,hayırlı bol bereketli günler yaşatsın inşallah,hastalara şifalar nasip eylesin,ölmüşere rahmet eylesin inşallah aminnnnn

oyun grubu:

1) çıtır-pıtır=> 18 Ocak Çarşamba
2) minikprenses=> 8 Şubat
3) saphira=> 7 Mart
4) eycik=> 4 Nisan
5) tunayekta=> 2 Mayıs
6) krikitos=> 30 Mayıs
7) sema=> 27 Haziran

GÜN TARİHLERİ:

1)Gökçen=> 28 Ocak Cumartesi
2)saphira=> 25 Şubat
3)eycik=> 24 Mart
4)sema=> 21 Nisan
5)minikprenses=> 19 Mayıs
6)tunayekta=> 16 Haziran
7)Nurhayat=> 14 Temmuz
8)krikitos=> 11 Ağustos
9)çıtır-pıtır=> 8 Eylül
10)Nilüfer=>6 Ekim

*23 Ocak Pazartesi günü,Azizeye gideceğiz..
*29 Ocak Pazar sinemaya gideceğiz (Bornova Forum 13.45 seansı...13.00 orada olunacak)

minikçim anneciğine de çok geçmiş olsun..ablana da tekrardan çok geçmiş olsun..Yapabileceğimiz bir şey olursa lütfen söyle..Dualarımızıda göndeririz size

canlarım,
bugün başka bi dr daha gittiler,o dr hormonların durumuna göre belkide ameliyata gerekkalmayabilir demiş :)) ben sizi arkadaşım olan prof a yönlendiricem demiş,sonuçlar yarın çıkıyor,sonuçlarla beraber drlar aralarında konsültasyon yapıp bi sonuca varıcaklar.yarını iple çekiyoruz dilerim herşey güzel olur..
anneme gelince ağrıları azaldı,ilaçlar etki ediyor çok şükür,hepinizden allah razı olsun,dualrınızın her daim bizimle olduğunu hissediyorum zaten,iyiki varsınız...

bugün babam camiden dönerken apt de dizi setiyle karşılaşmış,arka sokaklar ablamın alt katta çekiliyor,babamda bunu bilmiyomuş,sormuş ne iş falan die :)))
burası bugün inanılmaz soğukdu ve yağmurlu hava izlenimivermek içinde oyuncuyu komple ıslatmak zorunda kaldılar,tam o anda da babam gelmiş,oyuncu diyomuş ki babama hacı amca dondum kurtar beni :)))güldüm diyo babam,gel bize demiş :)))))

Miniğim annene de gelmiş geçmiş olsun canım,inşallah ablanda ameliyat olmadan tedavi olur.
Kızlar biraz önce Tunişle sohbet ediyoruz,ayı yavrusu falan muhabbet yavru muhabbetinde kardeş muhabbetine geçtik.Bende annecim sen gerçekten kardeşin olmasını istiyormusun dedim.Ne dese beğenirsiniz''Anne benim arkadaşlarım var,hepsi benim kardeşim zaten''İşte benim bittiğim andır...Resmen gözlerim doldu,ağlamamak için zor tuttum kendimi,Tuniş de gözlerim dolunca üzüldüm zannetti...

semacım merhaba..kızın kac yasında_? benımde oglum 2008 aralık dogmlu.ekım ayndan berı anaokuluna gıdıoo.aynı seylerı ben yasadım cnm okadar tanıdık gelıyorkı bana..ama müdürün soledıgı cok dogru kararlı olman gerek.o karasızlıgını kızın farkettıgı ıcın bunu kullanıyor olabılır..ben bu karalılıkla astım olayı hıc aglama sen agladıkca zayıflıgını göruyor cunku hıc bı cocuk okula gıtmek ıstemıyor.bende anaokuluna gıderken aglardım cok ıyı hatırlıyorum anneme gıtmemek ıcın hep aglardım..bu sabah baran yıne mızmızlandı bi ara tamam dedım sen gitme okula baran ama ben senın yerıne gıdebılırmıyım cunku evde cok sıkılıyorum onlar benm arkadasm olsun dedım:) hemen arkamdan kalktı kostu anneciğim dedı: cocuklar okuya gider anne ve baba ıse gıdeyy:))) umarım asarınız cok zor bı dönem okadar iyi anlıorum kı senıı..

miniğim çok geçmiş olsun annenede,ablan içinde dualarımız onula,inşallah güzel haberlerin alındığı bigüne uyanırsınız sabaha:) buarada aaa apartmanda pek bi hareketliymiş yauw..üstte pepe,altta arka sokaklar falan:)sen ne zaman döncektin çarşambaya gelebilcekmisin çıtırlara,özleştik ne zamandr göremedik sudeciğimizide senide...
tubaran simayda temmuz 2008'li.ekimde başladık bizde,3 gün gidiyo.ilk zamanlar bile bu kadar ağlamamıştı.dünde gitmicem diye ağladı,götürmedim.bugünde ben,özlesin biraz diye düşünüp bugünde gitme,salı başlarız artık,ya da hiç gitmezsin artık okula,gidip kalpli terliklerinide alırız okuldan dedim,hayır almayalım dedi.bakalım.sürekli gitceksin gitceksin dedim diye,bugünde hayır gitmiceksin deyince bi afalladı zaten.ama ben patates baskısı yapcaktım okulda dedi:)) kıvırmasını iyi biliyolar canm,barancıkta hemen cevabını vermiş baksana
tunişcimde başka bi konuda cevabını güzel vermiş annesiaşkım,yerim ben onu.. aaa bak çok özledim ben kuzuları yaa,topolinoda hasret gideremedikki bıcırıklarla,bi girdiler içeri..neyse çıtırcığımda tam kadro olalım inşallah,doya doya öpeyim bi hepsini..

iyi akşamlar arkadaşlar

biz bursadan dün döndük ama malesef bursa gezimiz hiç iyi geçmedi orda çok kötü hastalandık mert ve ben ishal kusma ateş var ikimizde kafamızı kaldıramadan yatıyoruz 3 gündür ne çocuğum ne ben yemek yemedik az ekmek ve suyla günler geçiyor dün gelince direk sağlık ocağına gittik ilaçlara başladık ama pek işe yaradığını söyleyemiycem bu akşamada bakıcam olmadı gece veya yarın hastaneye gideriz

ben yeniden yatağıma dönüyorum iyi akşamlar size

tühh canım yaa,çok çok geçmiş olsun..bool bol su için,çorba falan için,öyle bişey yemeden olmaz daha bitkin düşersiniz,zorlada olsa yiyin bişiler..yapcağım bişey olursa ara nolur,yakınız bak yarın simayda babasıyla olcak rahat rahat gelebilirim canım..

hayırlı sabahlar

semacım çok teşekkürler bunu teklif etmen bile beni çok duygulandırdı çok iyisin canım allah gönlüne göre versin.sinema içinde faceden link göndermissin cnm sağol sizin gittiğiniz saat dolmuş malesef bizde 4 şubata aldık

mert sabahlayin yine ateşli kalktı sabah çok erken saattede yiğiti annesi çağarmıştı.fitil ve ateş düşürücü verdim.düşüyor şükür yiğit gelsinde hastaneye götürcem. kendime ve merte özel sağlık sigortası yaptırmaya karar verdim daha önce acıbadem sigortadan sagortalıydım merti sigortayla doğurmuştum ama acıbadem hastanesi burda olmadığı için artılarının %100ünü kullanamadık başka bir özel sağlıklı olan varmı ?? varsa artıları nedir ilaçlarınızı ve hastanenin hepsini karşılıyormu ?

Çok geçmişolsun krikocum,ishal olayını hafife alma bence hele ki ateş varsa,demekki üşütme değil bakteriyel bişey ve belki antibiyotiksiz geçmez..Bence özel sağlık sigortası gereksiz birşey,zaten şimdi özel hastaneler katkı payıyla bizlere bakıyor,ayakta tedavinin %80 ini karşıladıktan sonra özel sağlık sigortası daha pahalıya gelir.%100 karşılayanlarıda pahalı,hem hastalanmasanda her ay ona 80-100 para vereceksin.Bu arada özel sağlık sigortam var deyince özel hastaneler resmen gerekli gereksiz bir sürü tahlil araştırma yapıyor sende iyi ilgilendiler zannediyorsun.Tabi bu benim görüşüm.Ben evlendikten sonra doğum için özel sağlık sigortası yaptırmıştım ve doğum için kullandım.Ama yinede gerek yok bence...

Bu arada biz bugün kar oynamaya gittik,ayaklarımız dondu ama çokta eğlendik,şimdi ben birkaç günn diken üstündeyim inşallah hastalanmayız.Hoş çocuğu lahana gibi giydirdim:)Yünler polarlar,kat kat çoraplar:)Çok hoşuna gitti tunişin ama kardan adam yapamadık çünkü karlar genelde donmuştu,bizde yanımızda götürdüğümüz kürek ve kamyonumuzla oynadık

Bu arada bugün Nilüferlerle beraberdik,kızlar Nilü güne fiziksel olarak katılamayacak ama maddi olarak katılabilirim diyor.Yani bizlere gelemeyecek ve bizi ağarlayamıyacak,çünkü cts leri %90 saat 2-3 gibi ameliyat koyuyorlar diyor.birde icabçı oluyorum diyor.Dün gece 21:30 da ancak eve gidebilmiş hatta 19:00 da eve gitmiş geri çağırmışlar.Eğer kabul ederseniz ben parasal olarak katılayım diyor.Arada sürprüz bir durum olursa ki kendi hiç sanmıyor ben dedim gelirsin belki diye yinede katıl dedim.Sizde kabul ederseniz...

Tuniş şuanda sızdı bende hemen yatağa koşucak zira dün gece sabaha kadar hiç uyumadık,bütün gece ağladı,canavarlar gördü falan.Sanırım abimin kızıyla oynarken korktu birşeylerden anlamadım,ilk defa bu kadar ağladı.Uykusuz ve yorgunum hepinizi öpüyor iyi haftalar diliyorum...

Nilüferin katılım durumu benim için farketmez canım
kar oynamanıza güzel bir gün geçirmenize sevindim canım.sömestrde bizim de spile gidesimiz var.Kaynımın oğulları da olacak burada,çoluk çocuk gideriz belk diye düşündük.Siz nereye gittiniz,neler yaptınız,fiyatlar nasıl ayrıntıları merak ediyorum,sakıncası yoksa
tuniş inşallah hastalanmaz canım,zevkli ama korkutuyor tabi kar,haklısın

selam arkadaşlar...
pazar sabahı bir uyandık doğlagaz error vermiş, ev buz gibi.
aradık servisi salıya gün verdiler.
klimayla ısınıyoruz ama çıkmak istiyor salondan bir oraya bir oraya cocuk tabi .zaten yeni yeni kurtulıyoruz hastalıktan derken yeniden tekrarlamaz inş.

minikçim annene de geçmiş olsun,ilaçların iyi gelmesine sevindim.

krikocum size de gecmiş olsun cnm..

bulantılarım geçmedi hala vallla sıkıldım artık ya

hepinize teşekkürler arkadaşlar...çok sağolun...
semuşum bende sizi çok özledim ama malesef biz daha dönmedik, gelemiycem çıtıra..nasipse gökçende görüşürüz artık..

çıtırcım bulantı çok zor yaaaa allah yardım etsin..

gülbincim sizede geçmiş olsun bol bol sıvı almaya çalışın sonra vücudunuz mahvolur çünkü..

biz dün ablama moral olması açısından istanbul dolphinarium a gittik,müthişdi kızlar...eğer istanbula yolunuz düşerse kesinlikle gidin derim..yunus gösteri merkezi ama sadece yunus değil beyaz balina ve iki tane devasa fok gösteri yapıyorlar,bu kadarmı güzel ve muntazam olurlar yarabbim şaştım kaldım resmen,yaptıklarını görseniz harikalardı,insanların yanına kadar gelip selamlıyorlar ve en güzeli sevebilme şansın var,hepsini sevdik yunusları o devasa foku falan,çocuklar çok eğlendi...

bugün ise harika bi şekilde kar yağıyor,izlemesi çok güzel ama çocukları hasta etmemekiçin dışarı çıkamıyoruzzzz ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…