İzmir'de Bebek Oyun Grubu

tunişim eğlenmenize sevindim kar gerçekten süper bişi ama ben bursada anladım ki kar yağan bir yerde yaşayamam yağmadan önce acayip bir soğuk oluyor yağdıktan sonra arabayı çıkartmak zor acil bişi olsa çıkmak zor işe gitmek zor izmiri çok seviyorum valla süper bi yerde yaşıyoruz karda yürüyemedim bile ben :))) hemde oynamak istedik mi 45 dk yol yapar oynarsın bursa dönüşünde bornovanın az ilersinde kar vardı valla çok gitmeye bile gerek yok

bende evlendiğimde yaptırmıştım ozamn tahlillerde falanda işim görülmüştü.ablamların sigortası ilaçları ve %100 ünü karşılyor öle olunca çok iyi ama dediğin gibi de pahalı mert yazdan beri çok hastalanıyor ateşleniyor özellikle acil gitmemiz gerektiğinde iyi olur diye düşündüm ama araştırmadım henüz bakalım

kıxlar bu arada biz çarşamba gelemiycez sanırım çünkü mert hala antibiyotik kullanıyor ara ara ateşleniyor ben desem kendimi iyi hissetmiyorum hala daha ne size ne kuzuşlarımıza geçsin istemeyiz bu hafta okulada göndermiyorum merti çünkü bu yüzden inşallah bir dahaki pazartesi başlayacak

miniğim ne güzel eğlenmiştir selin sude izmirdede olsa keşke kuzuşları götürürdük ablanada iyi gelmiştir sevindim canım

öpüldünüz iyi akşamlar olsun hepimize

Kızlar nerelerdesiniz?????
Yarın ne yapacağız?Çocuklara etkinlik planı yapmadık,fikirleriniz var mı?Saat kaçta toplanacağız?

iyilik miniğim senden naber
yarınki oyun grubu iptal oldu.çıtırın ani bir iş durumu çıktı,malum okullar...zaten 4 kişi olacaktık.Haftaya çarşamba yapalım dedik.Herkese uyar inşallah

Kızlar face e de yazdım ama herkesin face i yok,buradan da yazayım,zaten arayacağım da ... 21 Ocak Cumartesi günü Multimore toplantımız var.Fırsat toplantısı...Çok keyifli geçiyor..İkramlar ve katılan herkese hediyeler var,multimoreun kendi ürünlerinde.hepsi kaliteli ürünler.%100 yerli malı ve kendi üretimleri,hatta tasarımcıları bile şirkete özel,o yüzden modellerinden hiç bir yerde yok.Bizler için değişiklik olur dedim.Hem çocuksuz dışarı buluşmasını gerçekleştirmiş oluruz.Yer kesin değil ama muhtemelen Alsancak Ege Palas Otelde olacak,13.00 gibi

Aaaa yarın kesin iptal mi şimdi!!!Bende etkinlik nedir diye açtım bilgisayarı,kızlar sabahtan beri feci belim ağrıyor ve tansyonum çok düşük,ölçtüm 88-48 çıktı,zehir gibi ayran içtim,çikolata yedim,yemek,ekmek,uzandım şimdi biraz daha iyiyim ama gözüm yatakta!!!
Sapiş cumartesi gelemeye çalışıcam...
Miniğim ne güzel eğlenmişsiniz,haftaya inşallah tam kadro görüşürüz....

zaten yarın biz de gelemeyecekmişiz Duru da hastalandı
sabah kalktığında hafif bir burun tıkanıklığı hissetmiştim ama bizimki güne hep öyle başlar sonr düzelir.(Sanırım alerjisi var) Bugünkünde öğlen uykusundan sonra artmış olarak uyandı,öksürüğü de değişmiş ve sürekli hapşuruyor.İnşallah basit bir ilaçla geçer.Portakal suyu içirdim uykudan hasta kalkınca.Yemeğini yesin ilaç vericem,sonra da ballı ıhlamur.İnşallah çabuk atlatır ve bana bulaşmaz

evt canım ,benim yarın sınıfın açılışı olacakmış,okulda olucam öğleden sonra,malesef bugun belli oldu.semabayram a ve saphıraya ulaştım fakat seni aradım açmadın canım.haftaya çarşamba günü hem minik de gelmiş olur,mertte iyilerşir,birlikte oluruz inş.bir mani çık.mazsa bekliyorum.

saphiracım gelmeye çalışıcam inş cmt günü.

tunayekta baya düşmüş tansıyonun hayırdır ya nden öyle oldu ki? dinlenmeye çalış,geçmiş olsun
saphira size de geçmiş olsun bu arada..hafif atlatır inş.

banucum geçmiş olsun tatlım,saphiş durucuğumada geçmiş olsun
cumartesi nasipse gelirim bende saphiş,eğer bi mani çıkmazsa...bu arada söylemeden edemicem günün iptal olmasına sevindimnasipse bende aranızda olucam :))) yuppiiii

teşekkürler teyzesi
bekliyorum tatlım

Teşekkürederim kızlar,bugün gayet iyiyim.Bol tuz ve uyku bana iyi geldi.Hatta bugün ablama bile gittik.
Çıtırım aradığını görmedim valla olsun zaten haberleşmiş olduk.
Sapişim çok geçmiş olsun canım,inşallah hafif atlatır.

iyi olmana sevindim canım..
teşkkürler..

ohh sabah evde olmak ne güzeel:) günaydın herkese:)
birlikte kahvaltımızı yaptık iklimle,evi toparladım,yemeği ayarladım,bi bakayım dedim ne var ne yok..
dün çok yoruldum çok yoğun geçti..belim ağrıdı çok kötü..
yarın son.yaşasınn tatil:)

iyi günler valla oyun grubunun iptal olması benide mutlu etti ne yalan diyiim :)) haftaya inşallah tam kadro oluruz mert iyileşti zaten yarın da antibiyotik son hatta şimdi bana annee ben artık çok sıkıldım hadi dışarı çıkalım sen beni okula bırak dedi sevindim bukadar ara verdikten sonra gitmek istemez diye düşünmüştüm çünkü gitmiycem diyordu demek hastalıktan gitmicem demiş :))

saçlarıma bakım kürü yakıcam bende şimdi kırık ve dökülmeler var yazıyım burayada belki uygulamak isteyenler olur .

yarım tatlı kaşığı tatlı badem yağı
yarım tatlı kaşığı hint yağı
1 tatlı kaşığı susam yağı
2 ampul e vitamini(eczanelerde var )
2 ampul dekspantenol(bepantenin var eczanede aldım ben)

saçları açıp havaladırıyoruz ve buharla nemlendiriyoruz bu karşımı saç derisine yediriyoruz.en az 40dk hatta 2 saat durması daha iyimiş folyoya sarılı bir şekilde tutuyoruz.ılık suyla yıkıyoruz. saç derisini kazımadan falan yağlı saça yapmayın dediler mesela dün yıkandım bugün yapıcam ben.haftada 1 veya 2 defa yapılıyormuş .

birde uyumadan önce burun içine susam yağı sürülüyormuş doğalgazlı klimalı evlerde hava kuruyor diye çocuklara da sürebilirmişiz.

haydi öptüm iyi günler...

Son düzenleme:
iyi günler valla oyun grubunun iptal olması benide mutlu etti ne yalan diyiim :)) haftaya inşallah tam kadro oluruz mert iyileşti zaten yarın da antibiyotik son hatta şimdi bana annee ben artık çok sıkıldım hadi dışarı çıkalım sen beni okula bırak dedi sevindim bukadar ara verdikten sonra gitmek istemez diye düşünmüştüm çünkü gitmiycem diyordu demek hastalıktan gitmicem demiş :))

saçlarıma bakım kürü yakıcam bende şimdi kırık ve dökülmeler var yazıyım burayada belki uygulamak isteyenler olur .

yarım tatlı kaşığı tatlı badem yağı
yarım tatlı kaşığı hint yağı
1 tatlı kaşığı susam yağı
2 ampul e vitamini(eczanelerde var )
2 ampul dekspantenol(bepantenin var eczanede aldım ben)

saçları açıp havaladırıyoruz ve buharla nemlendiriyoruz bu karşımı saç derisine yediriyoruz.en az 40dk hatta 2 saat durması daha iyimiş folyoya sarılı bir şekilde tutuyoruz.ılık suyla yıkıyoruz. saç derisini kazımadan falan yağlı saça yapmayın dediler mesela dün yıkandım bugün yapıcam ben.haftada 1 veya 2 defa yapılıyormuş .

birde uyumadan önce burun içine susam yağı sürülüyormuş doğalgazlı klimalı evlerde hava kuruyor diye çocuklara da sürebilirmişiz.

haydi öptüm sizi iyi günler ....

kızlar bu arada nurhayat la görüştüm güne katılamayacağını iletmemi istedi.hafta sonu hem sude evde gelsem beni rahat bırakmaz dedi hemde onun eşi cuma ve cumartsi akşamları babasının bakkalına bakıyor sabaha kadar dolasıyla gündüz evde uyuyor .ağarlamamda zor olur sizi dedi .

bende sizden özür dilerim üzüldüm hafta içi olacak dmiştim ona tekrar kusura bakmayın.gün harihlerininde bi değişiklik olmaz herhalde 1er kişi öne çekeriz ayy tekrar özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…