Krikitosum ohh ne güzel bakımınıda yapmışsın bu tarifi bende biliyorum ama elim eripte yapmışlığım yok...
Özürdilemenede gerekyok zaten olsun napalım,kısmet...
Çıtırım tatilin hayırlı uğurlu olsun şimdiden:))
canım niye özür diliyorsun,özürlük bir durum yok ki,sıkma canınıkızlar bu arada nurhayat la görüştüm güne katılamayacağını iletmemi istedi.hafta sonu hem sude evde gelsem beni rahat bırakmaz dedi hemde onun eşi cuma ve cumartsi akşamları babasının bakkalına bakıyor sabaha kadar dolasıyla gündüz evde uyuyor .ağarlamamda zor olur sizi dedi .
bende sizden özür dilerim üzüldüm hafta içi olacak dmiştim ona tekrar kusura bakmayın.gün harihlerininde bi değişiklik olmaz herhalde 1er kişi öne çekeriz ayy tekrar özür dilerim
saphiracım yarın ile ilgili kesin bilgi nedir?en son kesin değil henüz demiştin ege palas için..
saat uyarsa uğramaya çalışıcam yarın eniştemin senesi,oraya gideceğiz sanırım..
sirkten geldik ,iklim uyudu bile hemen.
çokk güzel geçti çok eğlendi kuzucum
canım tekrardan başınız sağolsun,Allah rahmet eylesinsaphişim telefondada dediğim gibi gelmeyi çok isterdim ancak cenazeyede gitmemiz gerekiyodu umarım eğlenceli vakit geçirmişsinizidr...
babamın halasını dün gece kaybettik,rabbim nur içinde yatırsın...
canım Allah kabul etsin,Allah rahmet eylesinminikprenses canım başınız sağolsun..
annemler öğleden önce gideceğinden onları metroyla göndrmedim artık,beraber gittik saat 10 gibi çktık.lokma döküldü,okuması falan yapıldı allah kabul etsin artık..
toplantınız güzel geçmiştir inş.
minigiimm başınız sağolsun canım,allah nur içinde yatırsın..
çıtırım allah kabul etsin,ruhu şad olsun..
bende gidemedim malesef,kuzenim geldi ist.dan,teyzoşumun oğlu.gittim ona yemek falan yaptım,kışlıkları çıkmamış daha eniştemin onları çıkardım,evi biraz temizledim.teyzemi hastaneden çıkartıyo dr.lar artık,ptesi yada salı midesinden beslenebilmesi için ameliyat etcekler,burundan mamayla besleniyo ya şuanda, ilerde akciğer enfeksiyonu kapabiliyomuş bu tür hastalar,o yüzden mideden delik açıp direk ordan beslencek yani.hastanede yapılacak işlemi kalmadı,tüm organlar güzel çalışıyo,ilaç tedavisi yok,değerleri normal falan diye burda yatmasının bi anlamı yok diyolar,yer işgal etmesi açısından heralde.ameliyattan sonra bikaç gün izlenip çıkartılcak heralde.evde bakım zor olacağını düşündü tüm aile,bide enişte faktörü var,içkici olduğundan birazcık,yatılı hemşire falan tutmak olmaz kim gelse çeker gider onun çenesinden,içtimi çünkü esir alır karşısındakini malesef..neyse bakım evi araştırıyoruz şuanda,işte kuzende ondan geldi sayılır.güzelbahçeye gittiler bugün 2 tane gezmişler.yarında bucada varmış bitane,ona bakılcak.karar verilcek.
işte böööle kızlar,özledim aslında bugün görüşmeyi çok istemştim hem ne güzel değişiklik olcaktı,umarm güzel geçmiştir,tubaranlada tanışcaktıık(neyse artık öptüm hepinizii
canım hayırlısı olsun.inş böylesi iyi olur..canım birsürü huzurevi var,araştırıp iyi birine yerleşmesini sağlayabilirsiiz.sadece yaşlılara değil yatağa bağlı hastalara da hizmet veriliyor çünkü.özellikle de balçova-narlıdere tarafından bulursanız sık sık siyaret edersiniz de..umarım içinize sinen bir yer bulursunuz..minigiimm başınız sağolsun canım,allah nur içinde yatırsın..
çıtırım allah kabul etsin,ruhu şad olsun..
bende gidemedim malesef,kuzenim geldi ist.dan,teyzoşumun oğlu.gittim ona yemek falan yaptım,kışlıkları çıkmamış daha eniştemin onları çıkardım,evi biraz temizledim.teyzemi hastaneden çıkartıyo dr.lar artık,ptesi yada salı midesinden beslenebilmesi için ameliyat etcekler,burundan mamayla besleniyo ya şuanda, ilerde akciğer enfeksiyonu kapabiliyomuş bu tür hastalar,o yüzden mideden delik açıp direk ordan beslencek yani.hastanede yapılacak işlemi kalmadı,tüm organlar güzel çalışıyo,ilaç tedavisi yok,değerleri normal falan diye burda yatmasının bi anlamı yok diyolar,yer işgal etmesi açısından heralde.ameliyattan sonra bikaç gün izlenip çıkartılcak heralde.evde bakım zor olacağını düşündü tüm aile,bide enişte faktörü var,içkici olduğundan birazcık,yatılı hemşire falan tutmak olmaz kim gelse çeker gider onun çenesinden,içtimi çünkü esir alır karşısındakini malesef..neyse bakım evi araştırıyoruz şuanda,işte kuzende ondan geldi sayılır.güzelbahçeye gittiler bugün 2 tane gezmişler.yarında bucada varmış bitane,ona bakılcak.karar verilcek.
işte böööle kızlar,özledim aslında bugün görüşmeyi çok istemştim hem ne güzel değişiklik olcaktı,umarm güzel geçmiştir,tubaranlada tanışcaktıık(neyse artık öptüm hepinizii
canım tekrardan başınız sağolsun,Allah rahmetet eylesin
canım Allah kabul etsin,Allah rahmet eylesin
canım teyzen için eb hayırlısı neyse o olsun zor bir durum,Allah onun da sizin de yardımcınız olsun.evet tubaran geldi çokkk tatlııı,zaten facetende yazıştığımızdan tanışmıştık kendisiyle :)
Pazartesi günü nasip olursa Azizeye gelecek,herkes olacak orada dedim,yazık hemen söyle kızlara da herkes içn uygun mu benim gelmem dedi.Ben de sorun olmaz nasılsa tanıştık artık dedim.Kızlar tubaran da hiç de öyle çocuk kaçıran organ mafyası tipi yok haberiniz olsun
tunayekta cnm inş gelebilirsiniz,,canını sıkma boşver şu dayı olayına
bu ara acayip bir salgın var herkeste.
.ped....... grip ve soğuk algınlığı diye yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam üstünde.
valla bnde iklimi götürmedim başta doktora,şimdi gereksiz birsürü ilaç yazar antibiyotik almasını istemedim ama ha geçti ha geçecek derken bitki çayları,limonlari,tarçınlar,ballar ne verdiysem kar etmedi.
sonra götürdüm artık verdiği antibiyotik ishal yaptı,değiştirtim,anca antibiyotiği aldı öyle kendine geldi.ne öksürük ne öksürük ama 2,5 hafta sürdü.geceleri öksürükten uyuyamıyordu yavrum.halsizleşti,midesi bişey almadı,başım ağrıyor bile dedi.ateşi çıktı geceleri,kustu ne yediyse,torbayla gezdik sürekli evde.çocuk 2 kilo verdi ya.allaha şükür maşşallahı var şimdi toparladı 1 haftadır,iştahı yerinde.diyeceğim o ki saphiracım,ağırlaştığını düşünürsen zaman kaybetme derim.inş bişeyi kalmaz yarına,
küçücük bedenlerin hasta olmasına dyanamıyorum yainsanın çocuğunu halsiz, mahzun görmesi çok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?