İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Krikitosum ohh ne güzel bakımınıda yapmışsın bu tarifi bende biliyorum ama elim eripte yapmışlığım yok...
Özürdilemenede gerekyok zaten olsun napalım,kısmet...
Çıtırım tatilin hayırlı uğurlu olsun şimdiden:))

günaydın:)
krikocum sağlık olsun ,,belki ilerde girmek isteyen olur,yerine alırız
..mertin iyileşmesine sevindim bu arada..
kızlarr biz bugün akşama sirke gidiyoruzzz:) balçovada , atlantis sirki 20:00'da.
çok heyecanlı iklim:)

sağol canım teşekkür ederrimm:)

saphiracım yarın ile ilgili kesin bilgi nedir?en son kesin değil henüz demiştin ege palas için..
saat uyarsa uğramaya çalışıcam yarın eniştemin senesi,oraya gideceğiz sanırım..

sirkten geldik ,iklim uyudu bile hemen.
çokk güzel geçti çok eğlendi kuzucum

saphiracım yarın ile ilgili kesin bilgi nedir?en son kesin değil henüz demiştin ege palas için..
saat uyarsa uğramaya çalışıcam yarın eniştemin senesi,oraya gideceğiz sanırım..

sirkten geldik ,iklim uyudu bile hemen.
çokk güzel geçti çok eğlendi kuzucum

canım niye özür diliyorsun,özürlük bir durum yok ki,sıkma canını
bakımın saçlarına iyi geldi mi?ben bir süredir lacinia kullanıyorum çok memnunum,tavsiye ederim

canım kesinleşti.Ege Palas Otel,13.30 da,beklerim canım,tunayekta gelecek,smabayram ve yeni arkadaşımız tubaran da gelecek,aynı şekilde minikte gelecek nasip olursa,krikonun başka programı varmış..e ben de gelicem

aaa bu akşam girip yazı yazdım yok şimdi :))

iklimin eğlenmesine sevindim biz bursadayken sirkte ordaydı gidelim dedik ama annem ablamlar biz falan kalabalık olduk gidemedik ama burda gitmek merti götürmek çok istiyorum

saç bakımı evet süper iyi geldi yumuşacık oldu banyodan sonra acayip saç dökülmesi vardı daha az haftada 1 yapmayı düşünüyorum

yarın temmuz annelerinle buluşmamız var bakalım nasıl geçicek ardanın grubunuda kurarız belki inşallah sizlerde olduğum kadar şanslı olurum iyi anlaşırız umarım

iyi uykular iyi hafta sonları

saphişim telefondada dediğim gibi gelmeyi çok isterdim ancak cenazeyede gitmemiz gerekiyodu umarım eğlenceli vakit geçirmişsinizidr...

babamın halasını dün gece kaybettik,rabbim nur içinde yatırsın...

minikprenses canım başınız sağolsun..
annemler öğleden önce gideceğinden onları metroyla göndrmedim artık,beraber gittik saat 10 gibi çktık.lokma döküldü,okuması falan yapıldı allah kabul etsin artık..
toplantınız güzel geçmiştir inş.

minigiimm başınız sağolsun canım,allah nur içinde yatırsın..
çıtırım allah kabul etsin,ruhu şad olsun..
bende gidemedim malesef,kuzenim geldi ist.dan,teyzoşumun oğlu.gittim ona yemek falan yaptım,kışlıkları çıkmamış daha eniştemin onları çıkardım,evi biraz temizledim.teyzemi hastaneden çıkartıyo dr.lar artık,ptesi yada salı midesinden beslenebilmesi için ameliyat etcekler,burundan mamayla besleniyo ya şuanda, ilerde akciğer enfeksiyonu kapabiliyomuş bu tür hastalar,o yüzden mideden delik açıp direk ordan beslencek yani.hastanede yapılacak işlemi kalmadı,tüm organlar güzel çalışıyo,ilaç tedavisi yok,değerleri normal falan diye burda yatmasının bi anlamı yok diyolar,yer işgal etmesi açısından heralde.ameliyattan sonra bikaç gün izlenip çıkartılcak heralde.evde bakım zor olacağını düşündü tüm aile,bide enişte faktörü var,içkici olduğundan birazcık,yatılı hemşire falan tutmak olmaz kim gelse çeker gider onun çenesinden,içtimi çünkü esir alır karşısındakini malesef..neyse bakım evi araştırıyoruz şuanda,işte kuzende ondan geldi sayılır.güzelbahçeye gittiler bugün 2 tane gezmişler.yarında bucada varmış bitane,ona bakılcak.karar verilcek.
işte böööle kızlar,özledim aslında bugün görüşmeyi çok istemştim hem ne güzel değişiklik olcaktı,umarm güzel geçmiştir,tubaranlada tanışcaktıık(neyse artık öptüm hepinizii

Son düzenleme:
saphişim telefondada dediğim gibi gelmeyi çok isterdim ancak cenazeyede gitmemiz gerekiyodu umarım eğlenceli vakit geçirmişsinizidr...

babamın halasını dün gece kaybettik,rabbim nur içinde yatırsın...
canım tekrardan başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin
canım Allah kabul etsin,Allah rahmet eylesin

canım teyzen için eb hayırlısı neyse o olsun zor bir durum,Allah onun da sizin de yardımcınız olsun.evet tubaran geldi çokkk tatlııı,zaten facetende yazıştığımızdan tanışmıştık kendisiyle :)

Pazartesi günü nasip olursa Azizeye gelecek,herkes olacak orada dedim,yazık hemen söyle kızlara da herkes içn uygun mu benim gelmem dedi.Ben de sorun olmaz nasılsa tanıştık artık dedim.Kızlar tubaran da hiç de öyle çocuk kaçıran organ mafyası tipi yok haberiniz olsun

Miniğim başınız sağolsın canım Allah nur içinde yatırsın
Çıtırım sizinde hayrınızı Allah kabul etsin,ruhu şad olsun
Semuşum canım en azından organları düzgünce çalışıyor, inşallah içinize sinen bir yer bulursunuz,sık sıkta kontrol etmek gerekiyor öyle yerleri....
Sapiş bu arada hani bizim hediye torbaları ama yaaaa((Eve gelince aklıma geldi,yağmur,fırtına,dolu derken unuttum gitti,bak yoksa orada söylerdim,siz o valizi geri taşımakla uğraşmayın derdim tühhhh:2:
Bu arada Sapişe de katılıyorum tubaran çoook tatlı bir anne,eminim ki oğluşuda öyledir:)İnşallah pazartesi tam kadro oluruz:)
Hepinize iyi pazarlar diliyorum!!!

tunişim benim de dikkatimi çekti canım ama oradayken aklıma gelmemişti ki gelseydi de söyleyemezdim ama niye hediye vermediler,en azından getirdikleri numune ürünlerden de verebilirlerdi,ben de şaşırdım ve bozuldum açıkçası.İstanbulda hatırı sayılır hediyeler vermişlerdi

canım hayırlısı olsun.inş böylesi iyi olur..canım birsürü huzurevi var,araştırıp iyi birine yerleşmesini sağlayabilirsiiz.sadece yaşlılara değil yatağa bağlı hastalara da hizmet veriliyor çünkü.özellikle de balçova-narlıdere tarafından bulursanız sık sık siyaret edersiniz de..umarım içinize sinen bir yer bulursunuz..

tanıştığınıza sevindim koptum ya
azizede kaç gibi olacağızz bu arada??

İyi akşamlar kızlar,benim Azize'ye gelememe durumum var.Hatta birsürü sebep var.Antalya'dan dayım gelmişti geçen hafta hala görüşmedik(hoş ben hiç görüşmek niyetinde değildim zaten)yarın bana gelecekmiş.Aslında sadece anneannemin evinin anahtarını alacakmış,hiç yüzünü göresim yok yanii,son zamanlarda annemi çok üzdü,ben ağzımı tutamam biliyorum.Birde evdemiyim diye sorar insan,sırf annemin hatrına sustum artık zaten limoniyiz,gıcıklık yapıyorum sanar...Neyse birde yarın 6 uçağıyla İstanbul aktarmalı olarak Ati Diyarbakır'a gidecek,yani evde olacak oda,sabahtan hastanede kan tahlili yaptırıp gelecek...vs...yani yarın gelirsem mucize olur.Birde bugün araba çalışmadı,açıkçası tedirgin oldum.Hoş sonra çalıştı, zaten fırsat bulursam otobüs felan gelirim... Kısmet diyorum artık...

aaa hadi yaa tühh hep birlikte olucaz die seviniyordum ben de......tabi bizim de gelmeme ihtimalimiz var..Duru 5 gündür pedi... içiyor,öksürüğü geçmedi,zaten hafif bir şeydi ama sinir oldum.Bugün biraz halsizleşti.Öyle olunca babası nöbetçi eczane buldu,af... aldı,bizimkine iyi geliyor o.bir de öksürük şurubu vermiş eczacı.onlardan vermeye başladım bugün.Normalde benimkine af.... iyi geliyor diye böyle hafif şeylerde ondan alır hemen atlatırdık.Bu kez bağışıklık yapmasın diye hadi pedi... alalım dedim,halt ettim! meğerse pedi... öksürüğe iyi gelmezmiş,sinir oldum.boşu boşuna içirmişim çocuğa ilacı bir de zaman kaybı.Nitekim eğer yarın halsiz olursa,biz gelemeyiz.Şimdilik büyük ihtimalle geliriz gibi görünüyor.Çocuklara bulaşacak bir durum olduğunu sanmıyorum.virütik bir durum yok bence,öyle olsa bana da bulaşırdı.cuma günü tunayektadaydık,çocuklar boğuşup durdular Tunişe de geçmedi

tunayekta cnm inş gelebilirsiniz,,canını sıkma boşver şu dayı olayına

bu ara acayip bir salgın var herkeste.
.ped....... grip ve soğuk algınlığı diye yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam üstünde.
valla bnde iklimi götürmedim başta doktora,şimdi gereksiz birsürü ilaç yazar antibiyotik almasını istemedim ama ha geçti ha geçecek derken bitki çayları,limonlari,tarçınlar,ballar ne verdiysem kar etmedi.
sonra götürdüm artık verdiği antibiyotik ishal yaptı,değiştirtim,anca antibiyotiği aldı öyle kendine geldi.ne öksürük ne öksürük ama 2,5 hafta sürdü.geceleri öksürükten uyuyamıyordu yavrum.halsizleşti,midesi bişey almadı,başım ağrıyor bile dedi.ateşi çıktı geceleri,kustu ne yediyse,torbayla gezdik sürekli evde.çocuk 2 kilo verdi ya.allaha şükür maşşallahı var şimdi toparladı 1 haftadır,iştahı yerinde.diyeceğim o ki saphiracım,ağırlaştığını düşünürsen zaman kaybetme derim.inş bişeyi kalmaz yarına,
küçücük bedenlerin hasta olmasına dyanamıyorum yainsanın çocuğunu halsiz, mahzun görmesi çok üzücü

ay kıyamam yaa İklimim çok fena olmuş şükür ki toparlamış 2 kg mu verdi tontişim kıyamam ya,minicik çocuk için 2 kg fazla geldi bana canım ama sen de anneannesi de toparlarsınız onu kısa sürede...
Durunun ki öyle değil canım,iştahı da azaldı ama dediklerinin hiç biri yok hafif burun akıntısı başladı ama şarıl şarıl bir akıntı değil,peçeteyle siliyorum mesela,azıcık nemlendiriyor peçeteyi o kadar.Daha fazlası olursa mutlaka götürürm dr.a. af...in iyi geleceğini düşünüyorum,olmazsa götürürm tabi.Hatta yarın tam hastanenin oraya gidicem ya,çok övüyorlarmış Yeşilyurt devletin çocuk dr. unu,oraya bile gösterebilirim gerekirse
teşekkürler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…