İzmir'de Bebek Oyun Grubu

tunayektacım kesin olarak gelmiyorsun bu durumda çarşamba günü.
ee çıtır,tunayekta,sema gelmiyorlar.yine krikitos,ben ve minik kaldık bu durumda.öncekilerde de böyle olmuştu.napıcaz bu durumda yine iptal mi edicez? :26:

hadiye çekilişi olayı çok ilgi görmeyince ben de tekrar söylememiştim ama ben yapmayı isterim,eğlenceli olur.

kimler katılıcak hediye çekiilişine?

1- saphira
2- çıtır-pıtır
3-

kızlar face e de yazdım buraya da yazayım,perşembe günü için rez. yaptırmamız lazım.kimler geliyor,kesin olmasa bile yazarsanız,ona göre rez. yaptırayım,son dk ya bırakmayalım

saphira
tubaran
tunayekta
çıtır-pıtır
minikprenses
krikitos?
semabayram?

bu satte neye karar verildi diye girdim,aslında hiç iyi değilim,annemlerin 40 yıllık aile dostları vefat etti,benim olmasa bile ablamların elinde büyüdüğü ayşe teyzemiz artık yok ((çok ağladık dünden bu yana,akrabadan bile daha yakındılar bize,şimdi geldik,kuzuyu uyuttum bi bakınayım dedim,ciddi derecede moralim bozuk,ölüm gerçekten çok üzücü,rabbim meknanı cennet eyler inşallah (((((

kızlar yani nasıl yapalım bilmiyorum,bu oyun grubu ne hikmetse bende nasip olmadı bu sefer,cidden üzüldüm bu kaçıncı oldu ama herşeyde de bi hayır vardır elbett,rabbimin bi bildiği vardır,nasıl yapalım bilmiyorum siz karar verin iptal edelim derseniz edelim,perşmebe görüşücez nasıl olsa diyip iptal etme taraftarıysanız yarın mutlaka haberim olsun ozaman...

bu arada zelişim geldi,telaşlı çok anca oturcak düzeni,haber veriyim dedim...

çıtırcım ozaman şöyle yapalım eşine de sor belki eksiği olan okulları biliyordur,taaa oralara yollamıyım buralarda varsa ihtiyaçlı okul benimle paylaşırsanız oraya verelim,bi an önce göndereyim çünki annem madem göndermicen bunları ne yayıntı çıkardın buraya diyip duruyor :)))

kafam çok dalgın kızlar anca bu kadar yazabildim hepinizi öpüyorum...

canım başınız sağolsun,hiç sevmiyorum bende bu durumları,insan ne dese boş.söylenen hiçbişey acısını hafifletmiyorki insanın.çok üzüldüm,anneciğinede iletirsin canım,Allah geride kalanlarına sabır ve sağlık versin,mekanını cennet eylesin inşallah(

canım başınız sağolsun,allah rahmet eylesin Allah geride kalanlara sabır versin

canım aslında normalde bu seferki senin değil benim sıramdı,yani seninle benimle ilgiisi yok,bir türlü etkinlik günümüzü yapamıyoruz.Bende de günle birleştirdik de anca öyle yapabildik biliyorsun.Herkesin bu ara bir telaşı var.Senin de canın sıkkın,biraz daha moralin iyi olduğunda geliriz sana madem.Çıtırın işi,tunayektanın ev işi,semanın kuzucuğu hala hasta yani böyle tuhaf bir şekilde dağıldık. :26:

Haftaya bir gün mutlaka yapalım diyorum ben.Tabi ev sahibi olarak karar verecek olan sensin.Uyan gelir napalım.hem belki eycik de gelir artık,o zaman kadar toparlanmış olur..

eycike çok sevindim 2 sinde gelicez diyordu zaten.benim de kaç gündür aklımda bir türlü arayamadım ama o da aramıyor hiç anacım,biz geldik haberiniz olsun filan demiyor yani :102::97:
neyse birazdan arayayım bari

kızlar seçilciğimle konuştuk en son ve ve yarın için iptal ettik,çünki gülbine gelemiycemiş..nasipse başka zaman artık...

minikçim başınız sağolsun cnm.mekanı cennet olsun.bi ara araştırayım cnm okul işini varsa bildiği söylerim sana.

Kızlaaarrrrr Naz Bebek geldiii!!!
Bugün 15:00 gibi Gökçen aradı.Suyu geliyormuş,yürüyüşe çıkacaktım çıkmasammı dedi.Bende doğuracaksın,hemen doktoru ara dedim.O ara tekrar aradım yalnızsan gelelim dedim.Neyseki Osmanın akrabası Gülfer varmış.Saat 18:00 gibi tekrar aradım,rededildi.Bende muayenede sandım.2dk sonra Osman Atilla'yı aradı bebeğimiz geldi diye:))Bizde Baumax daydık,hemen hastaneye gittik.Kızımız pek tatlı,2650 gr cık:)Ben gittiğimde Gökçen emziriyordu bile,bu arada doğum sezeryan olmuş...Allah çıtırıma ve Eyciğimede sağlıkla nasip etsin:))

Miniciğim başınız sağolsun canım,Allah sabır versin(
Yarın sabahtan Gökçen'i bir ararım eğer gel derse oraya giderim kızlar,çünkü burada erkek tarafından başka kimsesi yok yavrumun,kız tarafı olarak kendimi ilan ettim:)Gerek olmazsa öğlen Gaziemir'deyim.
Bu arada bugün Tunişimi elektrik çarptı(Sabahtan boş eve gittik,ölçü alalım diye,birde perdeci gelecekti.Mutfakta perdeciyle konuşurken birden Tunişim çığlık atarak deli gibi ağlamaya başladı.Ne olduğunu anlamadık,sonra aspiratörün altındaki prizde vidayı görünce anladıkki elektrik çarpmış.Çok korktu,korktum(Annemde iyiki 2 vida yoktu yoksa orada kalırdı deyince elim ayağım boşaldı resmen.Birden can havliyle salona götürüp soydum vücudunda birşey varmı diye o zaman iyice korktu ama ne yapacağımı hiç bilmediğimi farkettim.Neyseki atlattık...
Bu arada evin tadilatı pazartesi başlıyor,Allah nasip ederse ay sonuna taşınıcaz,birdahaki aya kira vermek istemiyoruz.

ayy canımmm çok duygulandım yaa ağlıcam şimdi Allah analı babalı büyütsün inşalah canım,yarın ararım artık GÖkçeni şimdi geç oldu saat.

offff bu çocuklarla hep elimiz böğrümüzde yaa Allah korumuş canım,geçmiş olsun.

tadilatınız hayırlı olsun canım.tabiki bence de tekrar kira vermeyin,inşallah gerek kalmasın,bitsin herşey,içinize sine sine evinize taşının

Sapiş Fb de fotoda koydum:)Sadece biz görüyoruz diye oraya koydum sormadım çünkü belki paylaşmak istemez ama biz görebiliriz:)))
Sağol canım teşekkürederim,tez vakitte Allah sizede güzel şirin bir ev naip eder inşallah!!!Evin tadilatının bitipde taşındığımı hayal dahi edemiyorum şuanda....

olur canım olur,inan göz açıp kapayıncaya kadar bitecek tadilatınız,bir bakmışsın yeni evindesin,biz gelmişisiz,kahve yapıyorsun

Ay gelin gelin kahvede içeriz çayda inşallah,aslında hiçbir heyecanım yoktutaki bugün mutfakbanyo vs. seçinceye kadar,birde Atilla'nında içine sinmeye başlayınca bende eve daha bir ısındım.Yarın 13:00 de camidemiyiz:))

çok sevindim canım :)

evet canım yarın 13.00 de meydandayız diyelim daha kolay olur :)

maşallahhh cok tatlı naz bebeğimizz
allah nazardan saklasın

allah önce eyciğimize sonra inş bana da nasip eder inşallah...allah tüm bekleyenleri kavuştursun

naz bebek ömürlü olsun inşallah....

banucum çok geçmiş olsun,benim bile içim ürperdi okurken kimbilir sen nasıl üzüldün,korktun...

bugün bizde bişey atlattık,rabbim korudu diyim..dışarı çıkmıştım kuzuyla,annem kaç kez aramış duymadım,bi geldim ki,koş baban camide düşmüş hastaneye götürcekmişsin,beynimden aşağı sular boşaldı resmen,bi koşu hastaneye götürdüm,merdiven kaymış ve komple yere düşmüş,bacaklar mosmor ve kan oturmuş,doğrulamıyor,acile gittik röntgen çekildi şükür ki kırık çıkık yok ama ciddi zedelnme var,ağrı kesici iğne yaptı,şuan daha sıcak olduğundan bişey anlamıyor ama sonradan acısı çıkarsa o kötü,dilerim en kısa sürede geçer...rabbim cidden korumuş,düştüğü yer cammış ve merdiven camı kırmamış eğer öyle olsaydı komple heryeri kesilirdi,ay çok fena oluyorum yazarken bile,çok şükür suan iyi ama ciddi bi korku atlattık...

ay canım benim size de çok geçmiş olsun.Allah korumuş babanı..

Ay canım yaaa çok fena düşmüş demekki hay Alllah((Allah korumuş cidden,neyseki dediğin gibikırık yok 1 hafta falan ağrıları sürer,dr merhem falan vermiştir herhalde...Gelmiş geçmiş olsun canım,valla ben başımızdan ekemk çevirip vericem yarın nasip olursa,sizde yapın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…