bu satte neye karar verildi diye girdim,aslında hiç iyi değilim,annemlerin 40 yıllık aile dostları vefat etti,benim olmasa bile ablamların elinde büyüdüğü ayşe teyzemiz artık yok((çok ağladık dünden bu yana,akrabadan bile daha yakındılar bize,şimdi geldik,kuzuyu uyuttum bi bakınayım dedim,ciddi derecede moralim bozuk,ölüm gerçekten çok üzücü,rabbim meknanı cennet eyler inşallah (((((
kızlar yani nasıl yapalım bilmiyorum,bu oyun grubu ne hikmetse bende nasip olmadı bu sefer,cidden üzüldüm bu kaçıncı oldu ama herşeyde de bi hayır vardır elbett,rabbimin bi bildiği vardır,nasıl yapalım bilmiyorum siz karar verin iptal edelim derseniz edelim,perşmebe görüşücez nasıl olsa diyip iptal etme taraftarıysanız yarın mutlaka haberim olsun ozaman...
bu arada zelişim geldi,telaşlı çok anca oturcak düzeni,haber veriyim dedim...
çıtırcım ozaman şöyle yapalım eşine de sor belki eksiği olan okulları biliyordur,taaa oralara yollamıyım buralarda varsa ihtiyaçlı okul benimle paylaşırsanız oraya verelim,bi an önce göndereyim çünki annem madem göndermicen bunları ne yayıntı çıkardın buraya diyip duruyor :)))
kafam çok dalgın kızlar anca bu kadar yazabildim hepinizi öpüyorum...
ayy canımmm çok duygulandım yaa ağlıcam şimdiKızlaaarrrrr Naz Bebek geldiii!!!
Bugün 15:00 gibi Gökçen aradı.Suyu geliyormuş,yürüyüşe çıkacaktım çıkmasammı dedi.Bende doğuracaksın,hemen doktoru ara dedim.O ara tekrar aradım yalnızsan gelelim dedim.Neyseki Osmanın akrabası Gülfer varmış.Saat 18:00 gibi tekrar aradım,rededildi.Bende muayenede sandım.2dk sonra Osman Atilla'yı aradı bebeğimiz geldi diye:))Bizde Baumax daydık,hemen hastaneye gittik.Kızımız pek tatlı,2650 gr cık:)Ben gittiğimde Gökçen emziriyordu bile,bu arada doğum sezeryan olmuş...Allah çıtırıma ve Eyciğimede sağlıkla nasip etsin:))
Miniciğim başınız sağolsun canım,Allah sabır versin(
Yarın sabahtan Gökçen'i bir ararım eğer gel derse oraya giderim kızlar,çünkü burada erkek tarafından başka kimsesi yok yavrumun,kız tarafı olarak kendimi ilan ettim:)Gerek olmazsa öğlen Gaziemir'deyim.
Bu arada bugün Tunişimi elektrik çarptı(Sabahtan boş eve gittik,ölçü alalım diye,birde perdeci gelecekti.Mutfakta perdeciyle konuşurken birden Tunişim çığlık atarak deli gibi ağlamaya başladı.Ne olduğunu anlamadık,sonra aspiratörün altındaki prizde vidayı görünce anladıkki elektrik çarpmış.Çok korktu,korktum (Annemde iyiki 2 vida yoktu yoksa orada kalırdı deyince elim ayağım boşaldı resmen.Birden can havliyle salona götürüp soydum vücudunda birşey varmı diye o zaman iyice korktu ama ne yapacağımı hiç bilmediğimi farkettim.Neyseki atlattık...
Bu arada evin tadilatı pazartesi başlıyor,Allah nasip ederse ay sonuna taşınıcaz,birdahaki aya kira vermek istemiyoruz.
ayy canımmm çok duygulandım yaa ağlıcam şimdiAllah analı babalı büyütsün inşalah canım,yarın ararım artık GÖkçeni şimdi geç oldu saat.
offff bu çocuklarla hep elimiz böğrümüzde yaaAllah korumuş canım,geçmiş olsun.
tadilatınız hayırlı olsun canım.tabiki bence de tekrar kira vermeyin,inşallah gerek kalmasın,bitsin herşey,içinize sine sine evinize taşının
naz bebek ömürlü olsun inşallah....
banucum çok geçmiş olsun,benim bile içim ürperdi okurken kimbilir sen nasıl üzüldün,korktun...
bugün bizde bişey atlattık,rabbim korudu diyim..dışarı çıkmıştım kuzuyla,annem kaç kez aramış duymadım,bi geldim ki,koş baban camide düşmüş hastaneye götürcekmişsin,beynimden aşağı sular boşaldı resmen,bi koşu hastaneye götürdüm,merdiven kaymış ve komple yere düşmüş,bacaklar mosmor ve kan oturmuş,doğrulamıyor,acile gittik röntgen çekildi şükür ki kırık çıkık yok ama ciddi zedelnme var,ağrı kesici iğne yaptı,şuan daha sıcak olduğundan bişey anlamıyor ama sonradan acısı çıkarsa o kötü,dilerim en kısa sürede geçer...rabbim cidden korumuş,düştüğü yer cammış ve merdiven camı kırmamış eğer öyle olsaydı komple heryeri kesilirdi,ay çok fena oluyorum yazarken bile,çok şükür suan iyi ama ciddi bi korku atlattık...
naz bebek ömürlü olsun inşallah....
banucum çok geçmiş olsun,benim bile içim ürperdi okurken kimbilir sen nasıl üzüldün,korktun...
bugün bizde bişey atlattık,rabbim korudu diyim..dışarı çıkmıştım kuzuyla,annem kaç kez aramış duymadım,bi geldim ki,koş baban camide düşmüş hastaneye götürcekmişsin,beynimden aşağı sular boşaldı resmen,bi koşu hastaneye götürdüm,merdiven kaymış ve komple yere düşmüş,bacaklar mosmor ve kan oturmuş,doğrulamıyor,acile gittik röntgen çekildi şükür ki kırık çıkık yok ama ciddi zedelnme var,ağrı kesici iğne yaptı,şuan daha sıcak olduğundan bişey anlamıyor ama sonradan acısı çıkarsa o kötü,dilerim en kısa sürede geçer...rabbim cidden korumuş,düştüğü yer cammış ve merdiven camı kırmamış eğer öyle olsaydı komple heryeri kesilirdi,ay çok fena oluyorum yazarken bile,çok şükür suan iyi ama ciddi bi korku atlattık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?