İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Çıtırım çok çok geçmiş olsun canım(Ya nerden bulaşıyor bu hastalıklar çocuklara bilemiyorum((Okula gitmelerinden çok gözüm korkuyor benim yaaa,okul değil hastalık yuvası mübarek(Gözüm korkuyor valla(Bizde bu hafta hafif hafif burun akıntısı falan oldu ama Allah'a şükür ateş olmadı.Bu ara pek bakımsız kaldı yavrum meyve bile yediremedim günlerdir.Sokaklarda bizimle beraber yine iyi dayanıyor,Bugün uzun zamandan sonra pusetine bindi yorgunlukta ve uyudu saatlerce,hoş bu sayede bizde daha rahat bakındık:)

Semacım canım inşallah iğne etkiler canım,zaten çok ağır bir iğne bu,bende beta virüsü çıkmıştıda ondan 6 ay 3 haftada bir vurulmuştum.3 kutu farklı farklı antibiyotikler içmiştim,tam geçti derken ateşler içinde yatağa düşüyordum.O günlerim aklıma geldi...Yavrum yazık daha 3 yaşındaİğneyi vurulduktan sonra iğne vurulan taraftaki bacağıma günlerce basamazdım,o tarafıma yatamazdım,şiddetli ağrısı olurdu.Bilgin olsun canım,eğer aynı şeyse şaşırma sen yinede sor ve muhakkak ama muhakkak PENİSİLİN İĞNESİNİ HASTANEDE VURDUR.Bana doktorum ilkinde alerji testi yapılır ama belli olmaz 3.üde,5.ide bile alerji olabilirsin demişti,ve anındaüdahale edilmesi gerebiliri demişti.Panzehir ilacının olduğu bir hastenede vurulmasına çok özen göster canım.Ben dua ediyorum canım ve umuyorum ki bu iğne işe yarayacaktır.Ama deiğim gibi iğne sonrası 2-3 gün sıkıntısı olabilir,inşallah olmaz..

Oncelikle hasta kuzulara cok gecmis olsun diyim. Benim 18 aylik kizim var Buca tarafinda oturuyoruz. Ve topik cok hos olmus eger oyun grubunuz varsa bizde katilmak isteriz.

hoşgeldin gülsen_arda,çok teşekkürler.kızına maşallahoyun grubumuz var,bizimkiler hep 2008 doğumlu.seninki bidiklik kalır aralarındayaptırılan aktivitelere pek uycağını düşünmüyorum.ben pek kk konusunda uzman değilim kendi yaş grubuyla olması daha iyi olur bence.ona göre başka oyun grubu bakarsın belki diye söylüyorum.yinede tanışmak istersen kapımız açık.

semacım çok geçmiş olsun tatlım...inan 40 ları görünce gözüm açıldı,ben ateşten çok korkuyorum,rabbim senin kuzununda şifasını versin bi an evvel inşallah...

banuşum benim kuzununda bu hafta hep burnu aktı hafif hafif ama çok şükür ateş olmadı,hemen önlemeye gayret ettim bitkisel yollarla...

çıtırım çok geçmiş olsun iklime..şimdi nasıl durumu...

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam size,ilk başta öğretmen olarak çıtırıma,daha sonra bilgisi olan tüm arkadaşlara...

bizim evde 1 den 20 ye kadar yani a dan z ye kadar rehber ansiklopedi var ve gıcır gıcır,yani sapasağlam şimdi raftan indirdim onları, bi okula göndermek yada vermek istiyorum
hani ihtiyacı olan okullar oluyor ya,varmı öyle bildiğiniz,yada tavsiye edebileceğiniz yerler..az önce netten baktım kardeasokullar diye bi site var orada yazmış öğretmenler hangi okulun ne ihtiyacı var diye...doğudaki köy okulları genelde orayamı göndersem yoksa burda bi yeremi napsam bilemedim ya...

bu arada çarşamba günü hepimiz toplaşıyoruz dimi,çıtırcık gelemiycekmiş yazmıştı,8 martta görüşücez diye o gün gelemiycekmiş..başka gelemeyen yok sanırım...

Minğim sizede geçmiş olsun canım,az kaldı havalar düzelsin bu kadar hastalık olmaz herhalde...
Bu arada kızlar ateşten bu kadar korkmayın,benim yeğenim 2 kere ateşli havale geçirdi.Doktor hep şunu söyledi,ateşli ise havaleden korkma derdi.Ateşli iken Çıtırın yazdığı gibi durumlar yoksa korkmaya gerek yok,yani bizimkininde 40 derece olduğunu görmüştüm.Doktorumuz aradığımda şuan napıyor dedi bende oynuyor ortalıkta geziyor dediğimde o zaman rahat ol demişti.Bence de takip edip,gözlemlemek gerek,keyfi yerindeyse vücut mücadele ediyor sadece...Allah evlatlarımıza sağlık ve uzun ömür versin...

Miniğim son anda birşey çıkmazsa ben gelirim lakin şöyle bir durum var Ati devamlı seyahtte biliyorsunuz,bu ev işi için Çarşamba İzmir'de ve o gün için izin isteyecek ve alırsa ben gelemem herhalde ,şartları zorlayıp 1 saatliğine bile olsa gelmek istiyorum ama bakalım kısmet..Çünkü Çarşamba artık herşeye karar verip,pazarlık falan yapıp start vermemiz lazım yoksa ay sonuna yetişemeyecek,diğer ayda kira vermeyelim artık diyoruz...Perşembe için yine birşey diyemiyorum benim bu ay hep böyşe olacak sanırım,ustalarla haşıneşir...

eğer çarşamba izin alıcaksa bu durumda muhtemelen gelemiyceksin gibi gözüküyor,ama tabi ev işini bi an evvel ayarlamanız lazım..bakalım nasip inşallah gelebilirsin...

ben de korkarım ateşten valla.bizimki ciddi boğaz enfeksiyonu olduğunda,hastanede hemen 1 penisilin yapmışlardı.Sabaha karşı 4-5 civarı parka gidip ateşini düşürmüştük.Buz gibi havada anca düşmüştü ateşi

gittik canım tiyatroya çok güzeldi.ilk yarım saatten sonra bizim kurtlu başladı hareketlenmeye ama bir şekilde engelledik işte,kah anladı,kah anlamadı ama eğlendi.Beğendin mi diye sorduğumuzda da pek memnun şekilde beğendim dedi.Böyle işte canım,mesaj yerine az çok ulaşmıştır bence
Oncelikle hasta kuzulara cok gecmis olsun diyim. Benim 18 aylik kizim var Buca tarafinda oturuyoruz. Ve topik cok hos olmus eger oyun grubunuz varsa bizde katilmak isteriz.
merhaba,senin minnoş bizimkilere göre pek küçükmüş canım :)) semabayram çok güzel yazmış canım,ona katılıyorum ama yine de gelmek istersen buyur gel
off caınm benim yaa kıyamam
okuldan hastalık kapmalarıyla ilgili benim de çok endişelerim var ama hasta ola ola bağışıklık kazanacaklar herhalde :26:
penislin alerjisi ne zaman ne ölçüde çıkar belli olmazmış,aynen katılıyorum canım.hastanede acil midaheleyle hallederler Allah korusun gerekmesin de

kızlar korkarak soruyorum acaba cumartesiye mi ertelesek etkinlik gününü?Herkese uyar mı?minikprensesimiz babasıyla mı bu hafta? :18:

Banu perşembe gününü atlama canım ya,senede bir gün pek heveslendik ya da ben kendi kendime heveslendim bilmiyorum.hep birlikte olalım.kim yoksa aklımız onda kalıyor biliyorsun

Sapişim ben kendi adıma Cumartesi için kesin katılacağımı üzülerek söyleyemiyorum.Eğer fiyatta anlaşırsak haftaya pazartesi eve ustalar girecek.Bu nedenle cumarteside malzeme alma olayları olacak ayy ben tamamen iptalim yanii bana göre kesinlikle program yapmayın sonra katılamayınca daha çok üzülürüm...

Banu perşembe gününü atlama canım ya,senede bir gün pek heveslendik ya da ben kendi kendime heveslendim bilmiyorum.hep birlikte olalım.kim yoksa aklımız onda kalıyor biliyorsun

Sapişim asla atlarmıyım hiç,Atilla'ya söyledim o bile özendi diyebilirm.Süpermiş yaaa dedi..Benim tek sorunum son anda bişey çıkması,mesela cuma sabah bir kalktım ablam aradı saat 3 te burda ol usta buldum dedi.Hani onun gibi ölçü alma fiyat verme durumları çıkıyor.Cts günü mesela son anda doğalgazcı çıktı eve gittik adam keşif yaptı gibi gibi...Eğer annemle ablamla halledebileceğim birşey olursa onlara paslarım zaten...

kızlar bana görede planınızı bozmayın ne şekilde gelişir durumlar bilmiyorum yarın iğnesi var dr.banada demişti deposilinden sonra 2 gün falan ayağının üstüne basamayabilir tutulabilir bacak diye.ağırmış çok.ama ctesi olsa daha bi gelebilirliğim yüksek sanki.üstünden geçmiş olcak,bide o kahrolası mikrop iyice etkisini yitirmiş olur belki..ama yine diyorum bende aynı tuniş gibi,o günde gelemezsem çok üzülürüm bizim için değiştirmeyin.hepinize iyigeceler tatlı tatlı rüyalaaaarrr

iyi gecelerr hanımlar.gece kuşları burda bakıyorummm:)

tşk ederiz teyzesi,,ateş yok şimdilik fakat ishalde biraz artış oldu akşama doğru.pirinç lapası yedirdim ,ilaçlarını alıyor bol su falan desteklemeye çalışıyorum işte..yarın sabah bir uyansak turp gibi olsa...ama 1 haftada anca toparlar heralde..neyse bunada şükür diyelim.Allah dermansız dert vermesin.Amin!

canım bence çok güzel düşüncen..artık evlerde ansiklopedi kullanılmıyor internet çıktı çıkalı...öylece raf bekleyeceğine değerlenmesi çok iyi olur..aslında doğuya gitmeye gerek yok burada da varoştaki okulların kütüphanesi ya yok ya da kitap sayısı çok sınırlı..örn:benim okul...ama ben benım okula gıtsın ıstemem mesela..korunamayacak biliyorum çünkü.ellerine geçtimi parça pinçik eder bunlar..çocuk değil başka birşey mübarek...düşün sınıf kapısına astığım iki balon parçasını ilginç görüp çekip alıyorlar.astıktan 2 dk.sonra bakıyorusn yok..yamyam gibiler..
neyse.gerçekten hakedecek masum,temiz çocukların olduğu bir okul olursa büyük sevap kazanırsın.doğuda ya da batıda.

saphicim keyifli geçmesine sevindim cnm.

eycikten ses soluk çıkmadı.artık dönmüş olmalılar..heralde eve tekrar yerleşip,düzen oturtmaya çalışıyordur.Arayacaktım bugün,pazar pazar rahatsız etmeyeyim dedim.perş.gelir inş.hatta oyun grubuna da katılabilir..
çekiliş yapacaktıkk hanii

iyigeceler dedim yatamadım hala:)aman ateşi olmasın,bol sıvıyla toparlasın inşallah kuzucuk..ne çekilişi canım ben kaçırmışmıyım acaba hatırlamıyoda olabiliriiiim??

iyigeceler dedim yatamadım hala:)aman ateşi olmasın,bol sıvıyla toparlasın inşallah kuzucuk..ne çekilişi canım ben kaçırmışmıyım acaba hatırlamıyoda olabiliriiiim??

8 mart kadınlar günü şerefine aramızda hediyeleşelim diye konuşulmuştu cnm onu dedim yapılacak mı diye.

Kızlar,Miniğim, çarşamba günü için Atilla izin almış,şimdi konuştuk.Önce karabağlardaki mutfakçıya gidicez,ardından çamdibindeki mutfakçı ve ustaya gidicez.Büyük ihtimalle bir başka doğalgazcıylada görüşüp fiyat alıcaz.Önümüze çıkandan fiyat alıyoruz bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…