İzmir'de Bebek Oyun Grubu

sağol tatlım...ya ani başlayan kusma art arda, ateş bizi mahvetti..3 gün süt dahil hiçbişey yediremedim içiremedim..şimdi toparladı gibi biraz...çok şükür daha iyi..

henüz tanışmadık ama 2,bebeğin olacağınıda şimdi öğrenmiş oldum..hayırlısı olsun güzelim...rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin...

eycikim hoşgeldin canım a.s.
düğün dernek işelrini hallettin mi? :)
bir türlü buluşamadık,var bir şanssaızlık ya hayırlısı diyorum.belki de sensiz buluşmak nasip olmadı bize en yakın zamanda görüşelim öpüyorum

minikprensescok gecmıs olsun bu arada...umarım kısa zamanda toparlanır bebişin..a.s.

hosgeldın canım..
malesef bulusma olmadı anladıgın üzere...

kızlar haftaya cuma ne dersınız peki?? ben o gun gelebılırım.ayrıca haftaya cuma harıcı dıger haftalarda da artık haftaiçi uygunum,,okullar kapanıyor..

güzel dilekleriniz için teşekkürler tatlışlar

18 haziran için bende uygun olurum ksmetse buluşuruz diyelim kaydirigubbakcemile3

teşekkürler çıtır-pıtırcığım...bugün sabhatan yine ateşlkendi ama şuan iyi...bende anlamıyorum ara ara olan bu ateşi...sanırım diş çıkarıcak...

18 haziran için bende uygun olabilirim...

evet kızlar 18 hazıran..
ozaman kesın karar verdık 18 hazıran için...
ozaman br baslık acıp
forumda duyurmak kalıyor...fakat oncelıkle ay aralığını belırleyelım dıyorum ben..
benım kızım 20 aylık..
en fazla 4 ay olsun bence aralarında..aslında o bıle fazla ama sız ne dıyorsunuz..

[COLOR="Purple"]canım doktora goturmus muydun? kusma falan da varmıs ya bır de ara ara ates ...
bu arada mınıkcım sen ne tarafta oturuyordun??

bulusma yerımız BURDA AVM degilmi??[/COLOR]

çıtırcım ayrıca başlık açmaya gerek var mı bilmiyorum,daha önce açmamıştık biliyorsun ama sen bilirsin yine farketmez benim için,başka izmirli annelerde görsün diyorsan olabilir tabi.

ay aralıına gelince benim kızımı biliyorsunuz zaten ama tekrar yazayım 6 kasım 2008 doğumlu 19 aylık.eycik katılır mı bilemiyorum ama onun kızı da 17 aylık olması lazım.daha önceki topikte bir yazı paylaşmıştım hatırlarsan,orada da ay aralığının en fazla 4 ay olması gerektiğini yazıyordu.yani en büyük bebekle en küçükbebek arası maximum 4 ay olmalı.bebek oyun grubu ideal kişi sayısı da 6 olmalıymış.biz 6 yı yakalayabilir iyiz bilmiyorum ama ay aralığı uygun sanırım

burda avm yi ben önerdiğime göre bana zaten yar farketmez.yani şimdi tekrar başka yer düşünmemek açısından bencede burda avm uygun ama diğer arkadaşlarımızın fikirlerini bilmiyorum tabisi (!)

aa eycikçim ben de sana telefonla bildirmeyi düşünmüştüm,iyi oldu topiğe geldiğin canımcım.valla bu kez başararıcaz buluşmayı galiba hem de kalabalık olarak. hihoyyyt

18 Haziran Cuma Burda Avm Saat:14.00 Buluşmasına gelenler
  1. SAPHIRA
  2. çıtır-pıtır
  3. Krikitos
  4. minikprenses
  5. eycik
tamam mı kızlar oldumu listemiz kaydirigubbakcemile5

tımammmm arkideşler

17-20 AY ARASI BEBEKLER
18 hazıran cuma - karabaglar burda avm

SAPHIRA
MINIKPRENSES
KRIKITOS
CITIR-PITIR

4 kısı olduk bıle hadı bakalım canlansın burasııııı
arkadaslar lutfen ıneternete gırebıldgımız surece burayı takıp edelım bos bırakmayalım..
gelemeyecekler olursa onceden haber verılsın lutfen...
ayrı başlık acmasakta forumdan ve cevremızden tanıdıklarımıza soyleyebılırız arkadaslar mesela benım 19 aylık bebeği olan bır akrabam ve 17 aylık bebeği olan komsum var.onlara haber verıcem..
ay aralıgı cok onemlı fakat ev ya da sınıf gıbı bır ortamda olmayacagımız ıcın sayı cok onemlı degıl arkadaslar...ne kadar coğalırsak okadar guzel.. :)

18 Haziran Cuma Burda Avm Saat:14.00 Buluşmasına gelenler
  1. SAPHIRA
  2. çıtır-pıtır
  3. Krikitos
  4. minikprenses
  5. eycik
tamam mı kızlar oldumu listemiz kaydirigubbakcemile5

olmaz mı canım cok guzel oldu elıne saglıkkzemuszemus

tamamçıtırım söyle tabi,buyursunlar.bende oyun grubuzu başka yerlerde de duyurmuştum,kk ya topiğimize gelin dedim.buraya gelen olmadı ama benimle irtibata geçtiler.onlara da haber veriyorum,belki gelen olur içlerinden

tamamçıtırım söyle tabi,buyursunlar.bende oyun grubuzu başka yerlerde de duyurmuştum,kk ya topiğimize gelin dedim.buraya gelen olmadı ama benimle irtibata geçtiler.onlara da haber veriyorum,belki gelen olur içlerinden

tamam canım sagolasın..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…