İzmir'de Bebek Oyun Grubu

çok sevindim bu defa başırıcaz sanıyorum ama 18 i cumaya geliyor sapişim eşler çalışıyor kim getircek biiz burdaya internetten servis saatlerine mi baksak acaba geçiyormudur evlerimizin önünden ben bi araştırıyım

minikçim eycikte bucada oturuyor ya,zannedersem onun da gelişi kolay olur..görüşürüz canım da hayırdır bir hafta buradan görüşmeyecek miyiz,bir yere mi gidiyorsun :gitme:

yoo gitmiyorum şimdilik tatlım...sadece yüzyüze görişiceğimiz için öle dedim.
tabiki görüşürüz tatlım..burdayım..

burda nın kendıne aıt cok servısı var kapısının ora goruyorum ..bır cok yone gıdıyordur heralde..arastırmak lazım..ucyoldan kalkan bır servısı var ama onu bılıyorum..

evet tatlışlar burda avm nin servisleri var ama ben hangi yöne gider bilmiyorum,yalnız eşime sormuştum,bizim tarafa yok servisi demişti (küçükyalı)

444 lü danışma hattını arayıp öğreniriz servis noktalarını ve saatlerini,nette yok çünkü

iyiyim ayşecim sen napıyorsun :) Duru Okyanus da iyi çok şükür,uyuyor.Selin prensesimiz nasıl

evet tatlışlar burda avm nin servisleri var ama ben hangi yöne gider bilmiyorum,yalnız eşime sormuştum,bizim tarafa yok servisi demişti (küçükyalı)

sanırım en yakın bıze üçyol canım.su otobus fırmalrının oradan kalkıyormus sanırım.ama ben zaten oraya tırmandıktan sonra her turlu gelırım:)naniknanik

valla facete de etkinlik açtım,belki gelmek isteyenler olur diye oradan da davet ettim.başkaları gelirmi bilmiyorum ama Allah nasip ederse ben kesin geliyorum.krikitoscuğum ve çıtırım da geliyor sanıyorum.minikçim sen de bir sorun yoksa,sen de geliyorsun.eycik ben de gelirim demişti ama bir daha yazmadı.

2 gün kaldı kızlar buluşmamıza hihoyyyt

son dakıka golü atan yok degıl mı arkadaslar??bakın benım evdekı ınternette problem olabılır gıremeyebılırım,,o yuzden teyıt etmek ıstedım..
bı de burda nın onunde mı buluscaz napıcaz??

evet bende onu sorucaktım tatlım bende seçilin numarası vardı oda rehber silinmiş gitti..
şimdi tam olarak saat kaçda ve neresinde buluşuyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…