İzmir'de Bebek Oyun Grubu

minikçim benim numaram var ya sende.
ben yarın 2 de burda avm deyim şekerler.
krikom yarın en geç 13.30 gibi alırız seni evden canikom ok mi?
çıtır da geliyor herhalde çünkü bu kez buluşma günümüzü çıtırcığım belirlemişti.ses seda yok merak ettim inşallah bir sağlık sorunu filan yoktur
eycik bir daha girmedi buraya o yüzden onun durumunu bilemiyorum

kızlar ben sizin yazdıklarınızı okumamışım pardon bilmiyorumkismile
çıtırım ben Allah nasip ederse yarın saat :14.00 de burda avm deyim. bu sıcakta dışarıda beklemeyelim bence,oyuncakların ve yemek yenilen kat olan 2. katta buluşalım.oyuncaklara en yakın olan masaya ilk gelen otursun

minikçim özeline tekrar ylluyorum canım tellerimi

kızlar bu arada ben yeni faturalı hat aldım,cumartesi sabahı açılacakmış.benim tellerde kont. yok o bakımdan,bilginiz olsun.şu andaki mevcut no larım geçerli.vodafonumu avea ya taşıdım,no değişmeyecek,bilginiz olsun şekerler

heyoo kımse yok muuuuuuuuu????
ben gelıyorum ıns. kızlar Allah ızın verırse...
eycık den mı ses yok bıtek?????

krikitosun da gelip gelmeyeceği kesin değilmiş,çünkü oğluşunun çenesi iltihap oluşmuş,hem ağrısı varmış hem ateş yapıyormuş.yarın daha iyi olursa gelecek o da.
eycik e tel.la haber veremedim
o da 18 hairan bana da uygun yazıp sonra da bir daha gelmedi anacım,neticede hiç birimiz telefonlaşmadık,buradan sözleştik.ben onun da gelmesini çok istiyordum,napalım kısmet değilmiş

kızlar ben gelemiyorum malesef oğlum çok kötü buraya bile zor bakıyorum devamlı ağlıyor ve ateşi var dün gece tepecik acildeydik intihap ı patlattılar ama canı çok yanıyor en çok ben istiyordum bu buluşmayı doğuma az kaldı die napalım kısmet değilmiş kendinize iyi bakın hepinize selamlar

olsun tatlım boşver ya,Mert iyi olsun da,Allah nasip ederse sen de katılırsın sonraki buluşmaya.tekrar geçmiş olsun

çıtırcım burayı bugün tekrar girip okur musun bilmiyorum ama belki görürsün diye yazıyorum.eşim arabayla getirecek beni,yakınız ya seninle,istersen seni de alalım beraber gidelim.üçyoldan veya mithatpaşadan alabiliriz,sana neresi uygunsa

olsun canım uzme kendını saglıktan onemlı mı??her zaman blusuruz olsun bırdahakıne gelırsın.haftaya yıne bulusuruzzz...oğlusun da ıns kısa surede toparlar,sen de katılırsın tamam mı?
cok gecmıs olsun,,acıl sıfalar dılıyorum mertcıgıme...a.s.

krikitos tatlım çok geçmiş olsun mert bebeğe...
üzülme tatlım inş tekrar buluşur ve ozaman görüşürüz..
bende gidicem nasipse..gitmeden son kez bakıyım dedim..

arkadaslar cok guzel bır gundu gercekten..hepınıze tsk...saphıcım kızlar cektıgınıx fotoları maılıme atarsanız sevınırım.öpüyorum...

evet şekerler harika bir gündü çok teşekkürler hepinize maille yollayacağım reismleri,pc ye aktardım

bende yorurumu fotoğrafların olduğu yere yazdım
ama yine yazıyım
gerçekten çok güzel bi gün geçirdim sizinle
sizi tanıdığıma çok mutluyum ve bu bağımız devam etsin istiyorum
hepinişzi çok sevdim
çok teşekkürler

Benim içinde harika birgündü.
Çok mutluyum sizi tanıdığım için.
Eğer sizede uyarsa perşembe günü bekliyorum.Hepinizi kocaman öptüm

kıslarrrrrrr ben gelemiyorummmmmm
çünki bugün yazlığa gidiyoruz..hiç gidemedik bu yaz ilk kez gidelim dedik..yaz biticek daha denizi bile görmedik..o yüzden malesef ben aranızda olamıycam..siz hoş vakit geçirin işallah bi dahakine bende gelirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…