İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

Bu arada ege üniversitesinde 3 olumsuz aşılamam oldu. İlk tüp bebek denememiz. Doktorum Erol hocaya yönlendirmişti. Kendisini görmek hiç nasip olmadı daha ama. Bütün tedaviler onun onayından geçiyor diyorlar

Bu arada ege üniversitesinde 3 olumsuz aşılamam oldu. İlk tüp bebek denememiz. Doktorum Erol hocaya yönlendirmişti. Kendisini görmek hiç nasip olmadı daha ama. Bütün tedaviler onun onayından geçiyor diyorlar
Evet canım ege üniversitesi de tüp bebek başkanlığını yapiyo kardeşi babasida tüp bebek doktoru :)

Hoşgeldin canım evet ununu baya duydum doktorunun rabbim hakkında hayırlısını versin :)
Hoşbulduk canım evet çok tecrübeli bi doktor Allah vesile etti onu bize uyguladığı tedavi sayesinde pozitifi gördük çok şükür Rabbim sonuna kadar sorunsuz devam ettirir inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Bu yolda uğraşan herkese inşallah bu güzel duyguyu nasip eder yaşatır inşallah

Ammiiiiinnnn kuzucum amin sanada hayırlı olsun rabbim evladını sagliklica kucağına almayı nasip etsin

Hahahhaaha kuzucum ee kader arkadaşı olduk artık ondan tanışalım dedim
Evet kuzum güzel oldu biraraya gelmemiz :)
Kızlar peki birşey sorucam ben sanırım adet oldum başladı. Ama ancak pazartesi gidebilirim doktora. Yani üçüncü günü olacak. Sorun olmaz demi sizce arayıp soramıyorum da şuan?

İsrael bey çok kalabalık diyolar dogrumu ayakta felan bekliyomus hastaları

Olsun valla. Sebep olsa en azından çözümü olur. İnsan bu durumda olunca iyice umutsuzluğa kapılıyor.
Ya kromozom testine kadar yaptık ama yok hiç bı sorun yok her test istediğinde bı sorun çıksın diye dua eder olduk bı sorun yok ama ortada yavrum da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…