- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Evet canım ege üniversitesi de tüp bebek başkanlığını yapiyo kardeşi babasida tüp bebek doktoru :)Bu arada ege üniversitesinde 3 olumsuz aşılamam oldu. İlk tüp bebek denememiz. Doktorum Erol hocaya yönlendirmişti. Kendisini görmek hiç nasip olmadı daha ama. Bütün tedaviler onun onayından geçiyor diyorlar
:))Şebnem 33 yaşındayım 7 yıllık evliyim
Hoşbulduk canım evet çok tecrübeli bi doktor Allah vesile etti onu bize uyguladığı tedavi sayesinde pozitifi gördük çok şükür Rabbim sonuna kadar sorunsuz devam ettirir inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.Hoşgeldin canım evet ununu baya duydum doktorunun rabbim hakkında hayırlısını versin :)
Ammiiiiinnnn kuzucum amin sanada hayırlı olsun rabbim evladını sagliklica kucağına almayı nasip etsinHoşbulduk canım evet çok tecrübeli bi doktor Allah vesile etti onu bize uyguladığı tedavi sayesinde pozitifi gördük çok şükür Rabbim sonuna kadar sorunsuz devam ettirir inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Bu yolda uğraşan herkese inşallah bu güzel duyguyu nasip eder yaşatır inşallah
HahahhaahaBen de Ezgi 29 yaşındayım 2 senelik evliyim :) yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :))))
Evet kuzum güzel oldu biraraya gelmemiz :)Hahahhaahakuzucum ee kader arkadaşı olduk artık ondan tanışalım dedim
Yok canım olmaz :)Evet kuzum güzel oldu biraraya gelmemiz :)
Kızlar peki birşey sorucam ben sanırım adet oldum başladı. Ama ancak pazartesi gidebilirim doktora. Yani üçüncü günü olacak. Sorun olmaz demi sizce arayıp soramıyorum da şuan?
İsrael bey çok kalabalık diyolar dogrumu ayakta felan bekliyomus hastalarıEvet kuzum güzel oldu biraraya gelmemiz :)
Kızlar peki birşey sorucam ben sanırım adet oldum başladı. Ama ancak pazartesi gidebilirim doktora. Yani üçüncü günü olacak. Sorun olmaz demi sizce arayıp soramıyorum da şuan?
Sebepsiz infertilite ama amh düşükKızlar sizde ki problem neydi
Nalet olsun bu sebepsiz interfeliteyeSebepsiz infertilite ama amh düşük
Olsun valla. Sebep olsa en azından çözümü olur. İnsan bu durumda olunca iyice umutsuzluğa kapılıyor.Nalet olsun bu sebepsiz interfeliteye
Ya kromozom testine kadar yaptık ama yok hiç bı sorun yok her test istediğinde bı sorun çıksın diye dua eder olduk bı sorun yok ama ortada yavrum da yokOlsun valla. Sebep olsa en azından çözümü olur. İnsan bu durumda olunca iyice umutsuzluğa kapılıyor.
En azından yaşın genç daha olumlu düşünmek için çok önemli bir faktör bu.Ya kromozom testine kadar yaptık ama yok hiç bı sorun yok her test istediğinde bı sorun çıksın diye dua eder olduk bı sorun yok ama ortada yavrum da yok
Genç genç fakat zaman geçiyor ki 4 denemeyi yapicaz ve insan biran önce sonucu görmek istiyo işteEn azından yaşın genç daha olumlu düşünmek için çok önemli bir faktör bu.
Aşılamaları sayma. Onlar boşa kürek çekmekmiş zaten. Senin ilk transferinde kaçıncı gün embriyosu koymuşlardı.Genç genç fakat zaman geçiyor ki 4 denemeyi yapicaz ve insan biran önce sonucu görmek istiyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?