İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

Pazartesi sabahı ara hemen erkenden kliniği.verirler hemen.cumartesi saat kaçta geldiğini öğrenip ayarlar onlar gününü.dert etme canım

İsrael aruh benim doktorun.teşekkür ederim canım.ben bayadır tedavi görüyorum.senin de hayırlı olsun tedavin.nerde tedavi görüyorsun?
Bende bahadır görüyorum kuzucum ilk iki denememi ne yazık ki irenbede ümit inceboza yaptırdım canım şimdi Erol tavmergene gidiyorum sebepsiz interfelite ne yazikki sorunum

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sende evladına kavusursun tedavinde sorma okadar zor ki hiç bir sebep yok diyolar ama kuzucum gelmiyo hala her teste giderken bu sefer bı sorun olsun diyoruz rabbim affetsin ama bı sorun çıkarsa tedavi oluruz gelir diyoruz ama yok ne bebisimiz geliyo nede sorun çıkıyor kromozomlara dahi bakıldı bidaha ki tedavide serum denicez bide eşime kromozom testi yapılacak bakalım hakkımızda hayırlısı

Allahım isteyen herkese tez zamanda bebişlerine kavuşturur umarım.hakikaten insanın psikolojisi öyle bir bozuluyırki çok haklısın öyle düşünmekte.yıpranıyoruz her tedavide haklı olarak.ama herşeye değer bence.

Kesinlikle o yediğim iğnelerin daha fazlasına razıyım yeterki gelse kuzucum insan yipraniyo bu süreçte ve inan ki en yakınında olsa bu olayı yasamiyorsa anlamiyo seni

Kesinlikle o yediğim iğnelerin daha fazlasına razıyım yeterki gelse kuzucum insan yipraniyo bu süreçte ve inan ki en yakınında olsa bu olayı yasamiyorsa anlamiyo seni

Aynen kimse anlamıyor yaşamayan ne hissettiğiğmizi asla bilemez.o kadar çok çektimki bundan.stresime stres eklediler daha çok çevremdekiler

Aynen kimse anlamıyor yaşamayan ne hissettiğiğmizi asla bilemez.o kadar çok çektimki bundan.stresime stres eklediler daha çok çevremdekiler
Şuanda evlat sahibi olan yakinlarimin kafana takma olur kelimesini duyar duymaz uzaklastiriyorum kendimden :) sen mi ben mi canım bu arada ben Serra

Şuanda evlat sahibi olan yakinlarimin kafana takma olur kelimesini duyar duymaz uzaklastiriyorum kendimden :) sen mi ben mi canım bu arada ben Serra

En iyisini yapiyorsun canim.ben de onu ogrendim bu surecte kim seni uzuyorsa kac ondan.ben de Berna Serracım.memnun oldum.

En iyisini yapiyorsun canim.ben de onu ogrendim bu surecte kim seni uzuyorsa kac ondan.ben de Berna Serracım.memnun oldum.
Evet bu yaşadığımız bana da aynı kararı aldırttı. Kimin yanında kendimi kötü hissettiysem ondan uzaklaştım. Hayatımı temize çektim sanki bu sayede oh çok da güzel oldu :))

Evet bu yaşadığımız bana da aynı kararı aldırttı. Kimin yanında kendimi kötü hissettiysem ondan uzaklaştım. Hayatımı temize çektim sanki bu sayede oh çok da güzel oldu :))
Aynen iyi geliyor oyle yapmak.insan cok sey ogreniyormus bu surecte.ben en cok da sabri ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…