- Konu Sahibi EternaaLLove
-
İlk 2 denemeyi irenbede nalet hastanede yaptırdık canım 3 günün embiriyosuydu Erol hocada 5 günün embiriyosunu denedik oda negatif olduAşılamaları sayma. Onlar boşa kürek çekmekmiş zaten. Senin ilk transferinde kaçıncı gün embriyosu koymuşlardı.
İrenbeyle tavmergen arasında kalmıştım ben de ama en son burda karar kıldım irenbe hakkında çok olumsuz şey duyunca. Bana 2.gün embriyosu transfer ettiler kalitesiyle ilgili falan da fazla bilgi vermediler. Kafama takılıyor o yüzden. Genelde herkesin 5. Güne kadar bekliyorlar. Acaba umut yok nasıl olsa diye mi düşündülerİlk 2 denemeyi irenbede nalet hastanede yaptırdık canım 3 günün embiriyosuydu Erol hocada 5 günün embiriyosunu denedik oda negatif oldu
Canım irenbede okadar zaman kaybetmişim ki anlatamam heleki ümit incebozdan sadece laf kalabalığı Erol hocaya okadar güveniyorum ki adam net konusuyo çok ciddi kesin bı bildikleri vardır ikinci günün embiriyosuyla ilgiliİrenbeyle tavmergen arasında kalmıştım ben de ama en son burda karar kıldım irenbe hakkında çok olumsuz şey duyunca. Bana 2.gün embriyosu transfer ettiler kalitesiyle ilgili falan da fazla bilgi vermediler. Kafama takılıyor o yüzden. Genelde herkesin 5. Güne kadar bekliyorlar. Acaba umut yok nasıl olsa diye mi düşündüler
İşte ben Erol hocayı da hiç göremediğim için Ayşen hanımla Bilgen bey dönüşümlü olarak muayene ettiler hep bayrama denk geldi transfer Erol hoca da yurt dışındaydı falan. İçime kurt düştü o yüzden. Gerçi düşünüp stres yapmanın da bi anlamı yok tabi. Herşey olacağına varıyor. Bekleyip göreceğiz sonucuCanım irenbede okadar zaman kaybetmişim ki anlatamam heleki ümit incebozdan sadece laf kalabalığı Erol hocaya okadar güveniyorum ki adam net konusuyo çok ciddi kesin bı bildikleri vardır ikinci günün embiriyosuyla ilgili
ben kezban bende 23 yasindayim 3 yillik evliyim sen.ekim ayinda mi.basliycaksin tedavine canimBu arada tanışalım mı kızlar yaslariniz kaç :) ben Serra 23 yaşındayım 5 yıllık evliyim
Ben ilk randevu aldığımda 2 ay sonrasına randevu verebildiler :))) daha sonra iki kez gittim. Birinde sakindi diğerinde kalabalıktı baya evetİsrael bey çok kalabalık diyolar dogrumu ayakta felan bekliyomus hastaları
Yaa irenbeyle ilgili negatif düşüncelerin neler? Benim doktor da işlemlerini orda yapıyormuş çünkü hazırlıklı olayımCanım irenbede okadar zaman kaybetmişim ki anlatamam heleki ümit incebozdan sadece laf kalabalığı Erol hocaya okadar güveniyorum ki adam net konusuyo çok ciddi kesin bı bildikleri vardır ikinci günün embiriyosuyla ilgili
Evet canımben kezban bende 23 yasindayim 3 yillik evliyim sen.ekim ayinda mi.basliycaksin tedavine canim
Canım ben doktorum dan sikayetciydim her kan ücreti 100 tlydi troite bakmak içinYaa irenbeyle ilgili negatif düşüncelerin neler? Benim doktor da işlemlerini orda yapıyormuş çünkü hazırlıklı olayım
Çok yoğun biri ama her hastasını takip ediyor canım onun bilgisi dışında işlem olmuyo bende onu bekliyorum izinden dönsün öyle baslicam tedaviyeİşte ben Erol hocayı da hiç göremediğim için Ayşen hanımla Bilgen bey dönüşümlü olarak muayene ettiler hep bayrama denk geldi transfer Erol hoca da yurt dışındaydı falan. İçime kurt düştü o yüzden. Gerçi düşünüp stres yapmanın da bi anlamı yok tabi. Herşey olacağına varıyor. Bekleyip göreceğiz sonucu
Aaa yasitizzzzzben kezban bende 23 yasindayim 3 yillik evliyim sen.ekim ayinda mi.basliycaksin tedavine canim
hayirlisi olur insallahh bende ekim de basliycam.tup.bebege umarim bu tedaviler son olurEvet canım
İnşallah canım nerde bizde kavussak bebislerimizehayirlisi olur insallahh bende ekim de basliycam.tup.bebege umarim bu tedaviler son olur
erol bey özeldeydi galiba değil mi?Kuzucum bizde bı sorun yok ama yinede gelmiyo 2 aşılama 4cu tüp bebeğe hazırlanıyorum ilk denememi irenbede yapmıştım oradan pişman olunca Erol tavmergene geçtim ordada ilk negatifi gördük 2ciye hazırlanıyorum
Burda hem geyik hem tadavilerimizi konuşalım diye açtım canım benim arada ben Serra tanışalım :))
Evet canım hem karamanlardaki kliniğinde hemde Ege'de heralde :)erol bey özeldeydi galiba değil mi?
eşi ege hanım da ege üniversitesindeymiş galiba
bizde onu düşünüyoruz
medikalpark fiyaskoydu
Hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin şimdiden inşallah miniginin haberini alırsın :)Merhabalaar bende Salim şehirali ye gidiyorum. Eşimde sorun var. Sayı ve morfoloji sıkıntı. Eylül ortası gibi adetimle başlıcam. Tüp bebeğe:) 27 yaşındayım 1 yıllık evliyim ismim Sema. Rabbim inşaAllah hepimize nasip eder
allahh buyuktur canim birgun allah bizede anne olmayi nasip.edecek insallahh biz elimizden geleni yapalim.da gerisi allah a kalmis dualarda birbirimize de dua edelim insallahh dualarimiz kabul olurİnşallah canım nerde bizde kavussak bebislerimize
Amin canım benim rabbim ric bı kucağı boş bırakmasın :)allahh buyuktur canim birgun allah bizede anne olmayi nasip.edecek insallahh biz elimizden geleni yapalim.da gerisi allah a kalmis dualarda birbirimize de dua edelim insallahh dualarimiz kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?