İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

Aşılamaları sayma. Onlar boşa kürek çekmekmiş zaten. Senin ilk transferinde kaçıncı gün embriyosu koymuşlardı.
İlk 2 denemeyi irenbede nalet hastanede yaptırdık canım 3 günün embiriyosuydu Erol hocada 5 günün embiriyosunu denedik oda negatif oldu

İlk 2 denemeyi irenbede nalet hastanede yaptırdık canım 3 günün embiriyosuydu Erol hocada 5 günün embiriyosunu denedik oda negatif oldu
İrenbeyle tavmergen arasında kalmıştım ben de ama en son burda karar kıldım irenbe hakkında çok olumsuz şey duyunca. Bana 2.gün embriyosu transfer ettiler kalitesiyle ilgili falan da fazla bilgi vermediler. Kafama takılıyor o yüzden. Genelde herkesin 5. Güne kadar bekliyorlar. Acaba umut yok nasıl olsa diye mi düşündüler

Canım irenbede okadar zaman kaybetmişim ki anlatamam heleki ümit incebozdan sadece laf kalabalığı Erol hocaya okadar güveniyorum ki adam net konusuyo çok ciddi kesin bı bildikleri vardır ikinci günün embiriyosuyla ilgili

İşte ben Erol hocayı da hiç göremediğim için Ayşen hanımla Bilgen bey dönüşümlü olarak muayene ettiler hep bayrama denk geldi transfer Erol hoca da yurt dışındaydı falan. İçime kurt düştü o yüzden. Gerçi düşünüp stres yapmanın da bi anlamı yok tabi. Herşey olacağına varıyor. Bekleyip göreceğiz sonucu

Yaa irenbeyle ilgili negatif düşüncelerin neler? Benim doktor da işlemlerini orda yapıyormuş çünkü hazırlıklı olayım

Çok yoğun biri ama her hastasını takip ediyor canım onun bilgisi dışında işlem olmuyo bende onu bekliyorum izinden dönsün öyle baslicam tedaviye

Merhabalaar bende Salim şehirali ye gidiyorum. Eşimde sorun var. Sayı ve morfoloji sıkıntı. Eylül ortası gibi adetimle başlıcam. Tüp bebeğe:) 27 yaşındayım 1 yıllık evliyim ismim Sema. Rabbim inşaAllah hepimize nasip eder

erol bey özeldeydi galiba değil mi?
eşi ege hanım da ege üniversitesindeymiş galiba
bizde onu düşünüyoruz
medikalpark fiyaskoydu

Hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin şimdiden inşallah miniginin haberini alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…