- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Hayırlı olsun ozaman :)Canım kan tahlili yaptırmıştım az önce sonucum çıktı HAMİLEYİMMMM
Çok teşekkür ediyorum canım darısı isteyen herkesin başına olsun inşallahHayırlı olsun ozaman :)
hangi merkezde denediniz. hayirli olsn.Canım kan tahlili yaptırmıştım az önce sonucum çıktı HAMİLEYİMMMM
Canım çok teşekkür ederimhangi merkezde denediniz. hayirli olsn.
Yok canım maalesef döllenme bile olmadıHamile.misiniz. benim bir yumurta var kaliteli opude.inşallah kaliteli döllenir de tutunur bana.
hastane prosedurleri nasil. gecmi cagiriolar ilk muayeneyeKizlar merhaba...ucuncu denememde sukur olsun ki hamile kaldim..ilk denemem kent hastanesiydi..ama olmadi..sonra 9 eylul unv.erbil hoca ve ekibi ile tanistik..inanin ozel hastaneden hic farklari yok...cok iyi bir ekipleri var..haftaya kalp atisi ve kese icin gidecegim..rabbim isteyen herkese nasip eylesin..bu arada yasim 37 :)
Çok çok sevindim gözün aydın canım :) rabbim kucağına almayı nasip etsinKizlar merhaba...ucuncu denememde sukur olsun ki hamile kaldim..ilk denemem kent hastanesiydi..ama olmadi..sonra 9 eylul unv.erbil hoca ve ekibi ile tanistik..inanin ozel hastaneden hic farklari yok...cok iyi bir ekipleri var..haftaya kalp atisi ve kese icin gidecegim..rabbim isteyen herkese nasip eylesin..bu arada yasim 37 :)
Yumurta durumun nasıldı canım .kaç yumurta oldu ve dollendi.dokuzeylulde de bir tane olumsuz oldu degilmiKizlar merhaba...ucuncu denememde sukur olsun ki hamile kaldim..ilk denemem kent hastanesiydi..ama olmadi..sonra 9 eylul unv.erbil hoca ve ekibi ile tanistik..inanin ozel hastaneden hic farklari yok...cok iyi bir ekipleri var..haftaya kalp atisi ve kese icin gidecegim..rabbim isteyen herkese nasip eylesin..bu arada yasim 37 :)
Canım nerede yaptırdın doktorun kimdi.hayirli olsunayy icim rahatladi ya ben suan beklemedeyim ekimde ilk.denemeye basladik.ama yumurtalar buyumedigi icin iptal edildi 1 ay dinlenmek istedim bu simdi adetimi bekliyorum aralik 1 2 si gbi adet olunca tekrar deniycez nasip olursa insallahh bu sefer transfere gidebilirim senin dondurulmus mu olucak transferin
Tavmergen tüp bebek merkezinde yaptırdım canım doktorum Erol Tavmergen çok şükür Suan hamileyimCanım nerede yaptırdın doktorun kimdi.hayirli olsun
Hayir canim adet ilk gunu aradim ertesi gunu icin randevu aldim..hicbir hastayi geri cevirmiyolar...ilk muayeneyi yaptiktan sonra durumuna gore hemen tedaviye basliyolar..ben hemen o ay basladim..yumurtalari topladim ama hormon degerim yuksek oldugu icin transfer icin bekledik degerlerimin normale gelmesinihastane prosedurleri nasil. gecmi cagiriolar ilk muayeneye
Amin canim rabbim hepinize nasip etsinÇok çok sevindim gözün aydın canım :) rabbim kucağına almayı nasip etsin
12 yumurtam oldu 5 tanesi dollendi..ilk deneme olumsuz oldu ama seni oyle motive ediyolar ki zaten inaniyosun olacagina..ikinci denemede tuttu sukurler olsun..Yumurta durumun nasıldı canım .kaç yumurta oldu ve dollendi.dokuzeylulde de bir tane olumsuz oldu degilmi
Aminnnnnn canımAmin canim rabbim hepinize nasip etsin
bende ege unv ozl randevu aldm. karwrsiz kaliorm dokuz eylul mu ege mi dieHayir canim adet ilk gunu aradim ertesi gunu icin randevu aldim..hicbir hastayi geri cevirmiyolar...ilk muayeneyi yaptiktan sonra durumuna gore hemen tedaviye basliyolar..ben hemen o ay basladim..yumurtalari topladim ama hormon degerim yuksek oldugu icin transfer icin bekledik degerlerimin normale gelmesini
Ege universitesininde cok iyi oldugunu duydum..orda hamile kalan arkadaslarimda oldu..ama bana 9 eylul daha yakin oldugu icin orayi tercih ettim..bende ege unv ozl randevu aldm. karwrsiz kaliorm dokuz eylul mu ege mi die
bana ege unv daha yakin. hakkimizda hayirlisi bakalm. ins iyi haberler alalimEge universitesininde cok iyi oldugunu duydum..orda hamile kalan arkadaslarimda oldu..ama bana 9 eylul daha yakin oldugu icin orayi tercih ettim..
Canım ümit hanımla alakalı bir sorun mu oldu olduysa sorun neydi bende ümit hanımın hastasıyık ne gibi bir sorun yaşadın inşallah yeni merkezin sana uğur getirir bebişini alırsın kucağınaİrenbede ben ümit inceboz gidiyodum senin doktorun kimdi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?