- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
ay hadi cnm. mutlu hsberlerini bekliorum. tuo bebekmi diyece bakalmHayırlısı olsun arkadaşım aralığın ilk haftası randevu var kismetse
tesekkur ederim.duymustum bunu tedaviye baslayinca gidisata gore uygulamayi dusunuyorumMerhabA taze sıkılmış nar suyu için transfere kadar hergün 1 bardak kalınlaştırıyor .
Inşallah hepiniz güzel haberler alalım canım, tüpler kapalı olduğundan kesin tüp bebek olcakay hadi cnm. mutlu hsberlerini bekliorum. tuo bebekmi diyece bakalm
ins cnm insInşallah hepiniz güzel haberler alalım canım, tüpler kapalı olduğundan kesin tüp bebek olcak
Cyclonun beyaz olan haplarıı kullanıyorum.amh degeri iyi denmisti ama 3 tane yumurta olusmus ama ikisi kucuk.kamisti 1 tanesi tek.buyuyordu oda istenildigi kadar buyumedi neden bende anlamadim.doktor a.da soramadim.tedavim.sirasi.da yurtdisina cikmisti o yuzden bu sefer tedavim.sirasinda erol.hocanin olmasini istiyorum bakalim ne olacak ne diyecek benimde tedavi sirasindayken.rahim.duvarimin ince oldugunu soylemislerdi ama kalinlastirmak icin bisey yapilmadi.zaten tedavi iptal oldu sen ne kullaniyirsun rahim kalinlasmasi.icin
Ben de her gün nar yiyorum fakat incetesekkur ederim.duymustum bunu tedaviye baslayinca gidisata gore uygulamayi dusunuyorum
Canım ne sorununuz vardı da bu kadar ayrıntılı inceleyecek doktor.Erol tavmergene gidiyodum dimi sende canım bizde şöyle bir durum oluştu hem eşimin spermine genetik test yapilicak hemde embiriyolara diğer yandan Erol bey benden CD56 diye bir test yaptirmami söyledi suandada yurt dışında seminerde olduğu için onu bekliyoruz bilgen beyin işlemi yapmasını istemedigimden bekliyoruz
insallahh kalinlasir.canim da transferin yapilirBen de her gün nar yiyorum fakat ince
Hiç bir sorunumuz yok malesefCanım
Canım ne sorununuz vardı da bu kadar ayrıntılı inceleyecek doktor.
Benim de rezervim iyi ama sadece 2 yumurtam toplandı biri döllendi ve gelişmedi. Transfer yapılamadı. Malesef sebebini ben de anlayamadımamh degeri iyi denmisti ama 3 tane yumurta olusmus ama ikisi kucuk.kamisti 1 tanesi tek.buyuyordu oda istenildigi kadar buyumedi neden bende anlamadim.doktor a.da soramadim.tedavim.sirasi.da yurtdisina cikmisti o yuzden bu sefer tedavim.sirasinda erol.hocanin olmasini istiyorum bakalim ne olacak ne diyecek benimde tedavi sirasindayken.rahim.duvarimin ince oldugunu soylemislerdi ama kalinlastirmak icin bisey yapilmadi.zaten tedavi iptal oldu sen ne kullaniyirsun rahim kalinlasmasi.icin
neden boyle oluyo bende anlayamadim hem benim bi sorunum da yok doktorlara gore sebepsiz yani e madem.sorun yok yumurtalarin kendiliginden de buyumesi gerekmiyor mu onca igneye ragmen neden buyumedi peki bende anlamis degilim ikinci denememde doktorum la bu durumu konusup sorucam senin doktor un kimBenim de rezervim iyi ama sadece 2 yumurtam toplandı biri döllendi ve gelişmedi. Transfer yapılamadı. Malesef sebebini ben de anlayamadım
Düşükler mi oldu. Benim üç kimyasal gebelik var da. ben de araştırayım diye soruyorum.Hiç bir sorunumuz yok malesefonun için araştırıyor kuzum
Valla Ege Üniversitesine gidiyorum belli bir doktorum yok. Aslında açıklama yapılması lazım da nerdeeneden boyle oluyo bende anlayamadim hem benim bi sorunum da yok doktorlara gore sebepsiz yani e madem.sorun yok yumurtalarin kendiliginden de buyumesi gerekmiyor mu onca igneye ragmen neden buyumedi peki bende anlamis degilim ikinci denememde doktorum la bu durumu konusup sorucam senin doktor un kim
Canım benim sadece bu kimyasal gebeligim var şimdi tup bebek deniyoruzDüşükler mi oldu. Benim üç kimyasal gebelik var da. ben de araştırayım diye soruyorum.
Yumurta kalitesi için her sabah arı sütü ceviz pekmez yedim. Her gün bir fincan yeşil çay içtim, her sabah ve akşam 1 saat yürüdüm.biesteron,astalife ve quenzim kullandım.Ben de Ege Üniversitesinde yaptırıyorum fakat tek embriyom oldu ve gelişmedi. Transfer iptal oldu. Ocakta tekrar deneyeceğim İnşallah fakat embriyo ve yumurta kalitesini nasıl arttırabilirim arkadaşlar
Peki faydasını gördünüz mü?Yumurta kalitesi için her sabah arı sütü ceviz pekmez yedim. Her gün bir fincan yeşil çay içtim, her sabah ve akşam 1 saat yürüdüm.biesteron,astalife ve quenzim kullandım.
Gördüm demek için transfer sonucunu da beklemek gerekiyor. Hayırlısıyla olsun yazarım.Peki faydasını gördünüz mü?
İnşallah. Kaç yumurtanız oldu peki? Benim çok yumurtam da çıkmıyor mesela problem buGördüm demek için transfer sonucunu da beklemek gerekiyor. Hayırlısıyla olsun yazarım.
Benim problemimde az yumurtaydı iki defa Opu oldum 4 yumurta toplandı 2 döllendi.İnşallah. Kaç yumurtanız oldu peki? Benim çok yumurtam da çıkmıyor mesela problem bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?