İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

Cyclonun beyaz olan haplarıı kullanıyorum.

Canım
Canım ne sorununuz vardı da bu kadar ayrıntılı inceleyecek doktor.

Ben de Ege Üniversitesinde yaptırıyorum fakat tek embriyom oldu ve gelişmedi. Transfer iptal oldu. Ocakta tekrar deneyeceğim İnşallah fakat embriyo ve yumurta kalitesini nasıl arttırabilirim arkadaşlar

Benim de rezervim iyi ama sadece 2 yumurtam toplandı biri döllendi ve gelişmedi. Transfer yapılamadı. Malesef sebebini ben de anlayamadım

Benim de rezervim iyi ama sadece 2 yumurtam toplandı biri döllendi ve gelişmedi. Transfer yapılamadı. Malesef sebebini ben de anlayamadım
neden boyle oluyo bende anlayamadim hem benim bi sorunum da yok doktorlara gore sebepsiz yani e madem.sorun yok yumurtalarin kendiliginden de buyumesi gerekmiyor mu onca igneye ragmen neden buyumedi peki bende anlamis degilim ikinci denememde doktorum la bu durumu konusup sorucam senin doktor un kim

Valla Ege Üniversitesine gidiyorum belli bir doktorum yok. Aslında açıklama yapılması lazım da nerdee

Ben de Ege Üniversitesinde yaptırıyorum fakat tek embriyom oldu ve gelişmedi. Transfer iptal oldu. Ocakta tekrar deneyeceğim İnşallah fakat embriyo ve yumurta kalitesini nasıl arttırabilirim arkadaşlar
Yumurta kalitesi için her sabah arı sütü ceviz pekmez yedim. Her gün bir fincan yeşil çay içtim, her sabah ve akşam 1 saat yürüdüm.biesteron,astalife ve quenzim kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…