- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Hayirli olsun simdiden tedavinizIsrael beyin adini çok duydum, erol beyle israel bey arasında kararsız kaldım ama bi yakınımda israel beye gitti ve bebeği oldu, hem eşimin hem benim tahlillerimize göre tek sorun tüplerin kapalı olması, adetlerim duzenli, yumurtlama sorunu da yok daha fazla vakit kaybetmeden başlamak istiyoruz bakalım insallah başka bişey çıkmaz da hemen ilaçlara baslarim
Benim problemimde az yumurtaydı
Benim tek embriyom oldu, sizin daha iyi. İnşallah daha da iyi olurBenim problemimde az yumurtaydı iki defa Opu oldum 4 yumurta toplandı 2 döllendi.
Olsun 1 tane olsun kaliteli olsun. Hayırlı olsunMerhaba kızlar ben de 2. Tedaviye başladım erol hocayla perşembe opu var 3 yumurtam oluştu ama biri küçük maalesef
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur :)Olsun 1 tane olsun kaliteli olsun. Hayırlı olsun
Canım hayırlı olsun inşallahMerhaba kızlar ben de 2. Tedaviye başladım erol hocayla perşembe opu var 3 yumurtam oluştu ama biri küçük maalesef
cnm ege de tuo bebek sureci nasil isliyorBen de Ege Üniversitesinde yaptırıyorum fakat tek embriyom oldu ve gelişmedi. Transfer iptal oldu. Ocakta tekrar deneyeceğim İnşallah fakat embriyo ve yumurta kalitesini nasıl arttırabilirim arkadaşlar
Once gidip sana dosya aciyorlar,ve muayene gunu veriyorlar,tesler yapiyorlar ve boylece basliyor,ilk denemenizmicnm ege de tuo bebek sureci nasil isliyor
evet cnm ilk denemem. olack nasipse. bende butun testler vr. speem amh rahim filmi. kan tahlilleriOnce gidip sana dosya aciyorlar,ve muayene gunu veriyorlar,tesler yapiyorlar ve boylece basliyor,ilk denemenizmi
Once tup bebek bolumune gidip dosya actirman lazimevet cnm ilk denemem. olack nasipse. bende butun testler vr. speem amh rahim filmi. kan tahlilleri
evlilik suresi onemlimi. 3. yilimiza girdkk biz. siz tuo bebek ege unv mi.yaptrdinizOnce tup bebek bolumune gidip dosya actirman lazim
Onemli,sureyi onlar degerlendicekevlilik suresi onemlimi. 3. yilimiza girdkk biz. siz tuo bebek ege unv mi.yaptrdiniz
direkt mhrs tup bebek bolumune randevu varmi. yoksa interfilitedenmi yonlendiriyorOnemli,sureyi onlar degerlendicek
üniv hastanelerıne mhrs den randvu alınmazdirekt mhrs tup bebek bolumune randevu varmi. yoksa interfilitedenmi yonlendiriyor
hastane sitesine bakaym cnmüniv hastanelerıne mhrs den randvu alınmaz
Hamile.misiniz. benim bir yumurta var kaliteli opude.inşallah kaliteli döllenir de tutunur bana.Merhaba kızlar ben de 2. Tedaviye başladım erol hocayla perşembe opu var 3 yumurtam oluştu ama biri küçük maalesef
Transfer mi oldunuz?progesteron fitil beya hcg yi etkilemez bence hamilesiniz.Kızlar progestan fitil hcg yi bu kadar etkiler mi yani ben şimdi hamile iyim Eki Görüntüle 2223005
Canım kan tahlili yaptırmıştım az önce sonucum çıktı HAMİLEYİMMMMTransfer mi oldunuz?progesteron fitil beya hcg yi etkilemez bence hamilesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?