özel mesaj kutunuza mail adresi yazdım görebildiniz mi acaba?
kızlar bu cumartesı alsancakta fal baktırmak istiyorum. Kimi önerirsiniz?
müjgan, murat,canan, funda, cenk dışında???
Ebru böyle bir şey varmıymış öğrenebildiniz mi? hay Allah öyle ise yetişemedim kadına :26:missdance o yeşilyurttan bana bilgi ver bu ararada bu pasaklı birsen ölmüşmü bilen var mı
Arkadaşlar pasaklı birsen fal bakıyor mu bilen var mı? Bir ara sanki artık bakmıyor okudum gibi hatırlıyorum cvp yazarmısınız
Anaa ee anlatsana nasıldı? memnun kaldın mı gitmeye değer mi?, birde ücreti ne kadar olmuş tatlım? bi zahmet cevaplayıver sorularımı nolur ya :18:Canım evet bakıyor daha dün oradaydım yağmur yağmasına rağmen yinede baktırmaya gelen vardı
Ya sanırım randevu alınmıyor, direk gidiyosun sıra beklıyosunama bilen birilerı yıne cevap verırse ıyı olur
hayret sasirdim dogrusu sira olmamasina :)) ama ben dusundumde ona sonra gidicem asil suan mehmet hocaya gitmek istiyorum. uzerimde etki vs var mi bunu ogrenmem lazim :/ ama pasakliyada cok gec kalmamak lazim malum yasli kadin :)))randevu almıyor gidip sıra bekliyosun biz gittiğimizde sıra yoktu hemen almıştı
Ya sanırım randevu alınmıyor, direk gidiyosun sıra beklıyosunama bilen birilerı yıne cevap verırse ıyı olur
bence pasaklı birseni bi deneyin benim sorunumu o çözdü
kızlarrr bana özelden pasaklı birsenin adresi ve de yeşilyurttaki emelin telefonunu bilen varsaa gönderebilir mi acilllllpasaklı birsene sabahın korunda gidip sıra oluyon randvu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?