Merhaba ! zaten falcıların çoğunluğu vadeyi hiç tutturamıyor , ortalamanın üstünde olanları bile ender bilebilyor. O yüzden kesin ve net 'şuna gitmelisin' demek hem de binlerce kişinin okuduğu bir yerde cesaret ister.O da bende yok .Büyük sorumluluk bu .Çünkü az çok para veriliyor, umut bağlanıyor .Herzaman , kötü bakan falcı var ama bir iyi bir kötü fal bakan da var.Sürekli hem olayları hem vadeleri bilebilen ultra falcıyı kimse aramasın çünkü öyle biri yok.
Carpedisunny İnsanı :) şu sıralar aşırı duygusal ve hassas olduğundan iyi br falcının bile sana doğru dürüst bir fal bakabileceğini sanmıyorum.Aşırı duygusal yoğunluk manyetik düğüm yaratır.Bir de falcı seni üzmemek ya da kaçırmamak adına senin hoşuna gidebilecek şeyleri söyleyebilir çünkü senin durumun onda da duygusal baskı oluşturur.İş, arkadaş, akraba çevresinden aşırı hassas dönemden geçen insanları ne falcıya götürürüm ne de öneririm .Falcı malcı bilmiyorum derim :))hiç haber ya da bilgi vermem.Onların tabi ki kendilerinin de elinde olmadan ,içine düştükleri hassasiyeti , kırılganlığı , para vererek umut istemeleri beni tedirgin eder , üzer. O yüzden çorbada benim de tuzun olsun asla istemem.Fala lay lay lom bakış açısı olan insanlarla gitmek en güzeli , hafif hafif böyle. O zaman fal da kasılmadığı için nispeten daha kaliteli olur kimse de zarar görmez.
Gerçekten çok sıkıntılı , oldukça zor bir durum içindesin .Anlıyorum kafanı dağıtmak , istediklerini duymak istiyorsun.40-45 gün hiç fala gitmesen şu pus ,toz ,duman dağılsa .Bu ruh halindeyken fal da karışır.Merak etme herşeyin bir zamanı var .Fırtınılar da ne kadar şiddetli olursa olsun bir gün diner ve güneş doğar eninde sonunda:112:
Çok güzel yazmışsınız, eline saglık.. Haklisin!