İzmir'deki hamileler hangi hastane ve doktorları tercih ediyorsunuz ???

bende geçen hafta egepol cemil kaymaza gittim ilk defa.dru beğendm ama hastane ile ilgili henüz yorum yapamayacağım

bende medicalpark vedat uluğa gidiyorum çok memnunum.çok iyi bir doktor.güleryüzlü her soruma bıkmadan cevap veriyo çok ilgili

merhaba muayene ücreti ve doğum ne kadar acaba bende izmirde doktor arıyorum yardımcı olurmusun
merhabalar öncelikle hayırlı olsun.muayene ucreti 70 lira .her tahlilden ucret alınıyo mesela kan tahlili 3 lira diye hatırlıyorum idrar 6 liraydı sanırım.benim şimdi kontrollerim haftada bir bir hafta ücret alınıyo bir hafta alınmıyor.doğum ucreti hiçbir paketi almadan sadece sezeryan 2090 tl normal 1500 dü sanırım.ben sezeryan olacağım için o fiyatı hatırlıyorum.oda süslemesi için ayrı para ödemeye gerek yok dedi orda ilgilenen bayan kapı süsü zaten takıyoruz ve odaya balon koyuyoruz dedi.ama ben tekrar diyorum vedat beyden çok memnunum ve internetten bak istersen doktor hakkında hiç kötü yorum yok

merhaba tesekkurler verdıgınız bılgı ıcın kac ay kaldı doguma .medıcal park doktorları ıyı ama cocuk doktorlarını kötuluyorlar benımde aklıma takılıyo bılgınız varmı bu konuda öncekı sayfada bı bayanda yazmıs ustelık kafam karstı

merhaba bende tavsiye üzerine dr.aral özbalı duydum gidenler varmı?hast olarakta kararsızım.birde su hospitalda nurettin ersöz ince iyi diye duydum.bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

ayın 15 inde doğum olacak inşallah bende çocuk doktorları hakkında kötü şeyler duymuştum ama 2013 yılında orda bi arkadaşım doğum yaptı ve çocuk doktorlarından cok memnun olduğunu ve hala oraya devam ettiğini söyledi.hastane çok iyi doğumdan sonra yazarım yorumlarımı ama ben iyi şeylerle karşılaşıcamı düşünüyorum.hastanedeki ebelerle görüştüm çok ilgililer

çok sağolun verdiğiniz bilgi için fiyatlar biraz diğer özel hastanelere göre pahalı mutlaka artıları vardır diye düşünüyorum.. kimi hastaneler 15 gün içinde 2 kere çağırıp 1 muayene ücreti alıyorlar....

Burasida oyle 15 gunde iki defa cagirip 1 defa ucret aldilar ben artik haftada bir gidiyorum.

Burasida oyle 15 gunde iki defa cagirip 1 defa ucret aldilar ben artik haftada bir gidiyorum.
yani sizin çok az kalmış allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş ben epidural normal doğum düşünüyorum daha bunları düşünmek için çok erken ileride neyyle karşılaşçağımız bilinmez ama şimdilk böyle düşünüyorum ben bucadaki tınaztepe hastanesine gidiyorum orada sezaryen 1050 miş epidural normal 1500 müş diye duydum...

İnsallah hersey gonlunuze gore olur.benim saglik problemlerimden dolayi sezeryani ben secmedim mecburen oluyorum.vedat bey icin yarim saatlik yolu gidiyorum doktorumla aramdaki guven iliskisi tam.o yuzden parayi hic dusunmedim

Doktoruna guveniyorsan hic degistirme bu cok onemli.cunku canini teslim ediyorsun

Bende nurettin beyi iyi diye duymuştum.. fakat hastane nasıl bilmiyorum......
valla canım ben nurettin beydende hastahanedende gayet memnunum 2 arkadaşımda nurettin beyde su hastahanesinde doğum yaptılar çok memnun kaldılar bende allah nasip ederse orda yapıcam

merhaba arkadaşlar,

benim de ilk hamileliğimdi ancak bebeğimin 14. hafta da kalbi durmuş. bende 17. hafta kontrole gitmiştim. ultrasonda kalbinin durduğunu öğrendik. o an ki acımız çok kötüydü. 3 hafta bebeğim öylece de bende kalmış. İzmir de Su hastanesinde Melek hanım'a gidiyordum. doktorumdan memnunum bu olayı yaşadım ama hala doktorumdan vazgeçmek istemiyorum. herşeyi anlatan ilgili bir doktordu. bebegimin kalbi durduğu gün bizi ege üniversitesne yönlendirdi. bebeği patolojiye gönderin ve genetic tarama isteyin diye bilgilendirdi. ilaç verildi ve normal doğum yaptırıldım. daha sonra kürtaj tabi. 3-4 ay doktorum dinlen demişti. şuan ara verdik. patalojide birşey çıkmadı. bebeğin genetic testlerinde canlı hücre bulunamadığı için sonuçlarımızda boş çıktı. ama biz kendim ve eşim için kromozom analizi istedik. ayrıca bende kan pıhtılaşmasına bakılacak.
genetic ilk baştada birşey çıkmaya bilir diye uyarmıştı. gerçekten bir sonuç çıkmadı. şuan bizim testlerimiz de temiz çıkacak oyle anlaşılıyor. bebeğimin ölümü için ne genetik doktoru ne de kendi doktorum bir sebep gösteremiyor. sadece önlem için belki düşük dozajda kan sulandırıcı düşünüyor melek hanım. operasyondan sonra muayeneye de daha gitmedm. en kısa zamanda melek hanımla görüşüp bundan sonra benim için ne düşünüyor görüşmeye gideceğim.
benim gibi bir olay yaşayan ve sonra doctorunu değiştiren var mı? izmirde hangi doktora gidiyorsnuz? yada önerebileceğiniz doctor var mıdır?
cevap yada önerileriniz bekliyorum. zor bir süreçten geçiyorum. ne yapacağımı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…