- Konu Sahibi mavibattaniye
-
merhaba muayene ücreti ve doğum ne kadar acaba bende izmirde doktor arıyorum yardımcı olurmusunbende medicalpark vedat uluğa gidiyorum çok memnunum.çok iyi bir doktor.güleryüzlü her soruma bıkmadan cevap veriyo çok ilgili
merhabalar öncelikle hayırlı olsun.muayene ucreti 70 lira .her tahlilden ucret alınıyo mesela kan tahlili 3 lira diye hatırlıyorum idrar 6 liraydı sanırım.benim şimdi kontrollerim haftada bir bir hafta ücret alınıyo bir hafta alınmıyor.doğum ucreti hiçbir paketi almadan sadece sezeryan 2090 tl normal 1500 dü sanırım.ben sezeryan olacağım için o fiyatı hatırlıyorum.oda süslemesi için ayrı para ödemeye gerek yok dedi orda ilgilenen bayan kapı süsü zaten takıyoruz ve odaya balon koyuyoruz dedi.ama ben tekrar diyorum vedat beyden çok memnunum ve internetten bak istersen doktor hakkında hiç kötü yorum yokmerhaba muayene ücreti ve doğum ne kadar acaba bende izmirde doktor arıyorum yardımcı olurmusun
merhaba tesekkurler verdıgınız bılgı ıcın kac ay kaldı doguma .medıcal park doktorları ıyı ama cocuk doktorlarını kötuluyorlar benımde aklıma takılıyo bılgınız varmı bu konuda öncekı sayfada bı bayanda yazmıs ustelık kafam karstımerhabalar öncelikle hayırlı olsun.muayene ucreti 70 lira .her tahlilden ucret alınıyo mesela kan tahlili 3 lira diye hatırlıyorum idrar 6 liraydı sanırım.benim şimdi kontrollerim haftada bir bir hafta ücret alınıyo bir hafta alınmıyor.doğum ucreti hiçbir paketi almadan sadece sezeryan 2090 tl normal 1500 dü sanırım.ben sezeryan olacağım için o fiyatı hatırlıyorum.oda süslemesi için ayrı para ödemeye gerek yok dedi orda ilgilenen bayan kapı süsü zaten takıyoruz ve odaya balon koyuyoruz dedi.ama ben tekrar diyorum vedat beyden çok memnunum ve internetten bak istersen doktor hakkında hiç kötü yorum yok
ayın 15 inde doğum olacak inşallah bende çocuk doktorları hakkında kötü şeyler duymuştum ama 2013 yılında orda bi arkadaşım doğum yaptı ve çocuk doktorlarından cok memnun olduğunu ve hala oraya devam ettiğini söyledi.hastane çok iyi doğumdan sonra yazarım yorumlarımı ama ben iyi şeylerle karşılaşıcamı düşünüyorum.hastanedeki ebelerle görüştüm çok ilgililermerhaba tesekkurler verdıgınız bılgı ıcın kac ay kaldı doguma .medıcal park doktorları ıyı ama cocuk doktorlarını kötuluyorlar benımde aklıma takılıyo bılgınız varmı bu konuda öncekı sayfada bı bayanda yazmıs ustelık kafam karstı
merhaba bende tavsiye üzerine dr.aral özbalı duydum gidenler varmı?hast olarakta kararsızım.birde su hospitalda nurettin ersöz ince iyi diye duydum.bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Bende nurettin beyi iyi diye duymuştum.. fakat hastane nasıl bilmiyorum......bende n
Ben gidiyorum canım 3.ayımdan beri
çok sağolun verdiğiniz bilgi için fiyatlar biraz diğer özel hastanelere göre pahalı mutlaka artıları vardır diye düşünüyorum.. kimi hastaneler 15 gün içinde 2 kere çağırıp 1 muayene ücreti alıyorlar....merhabalar öncelikle hayırlı olsun.muayene ucreti 70 lira .her tahlilden ucret alınıyo mesela kan tahlili 3 lira diye hatırlıyorum idrar 6 liraydı sanırım.benim şimdi kontrollerim haftada bir bir hafta ücret alınıyo bir hafta alınmıyor.doğum ucreti hiçbir paketi almadan sadece sezeryan 2090 tl normal 1500 dü sanırım.ben sezeryan olacağım için o fiyatı hatırlıyorum.oda süslemesi için ayrı para ödemeye gerek yok dedi orda ilgilenen bayan kapı süsü zaten takıyoruz ve odaya balon koyuyoruz dedi.ama ben tekrar diyorum vedat beyden çok memnunum ve internetten bak istersen doktor hakkında hiç kötü yorum yok
Burasida oyle 15 gunde iki defa cagirip 1 defa ucret aldilar ben artik haftada bir gidiyorum.çok sağolun verdiğiniz bilgi için fiyatlar biraz diğer özel hastanelere göre pahalı mutlaka artıları vardır diye düşünüyorum.. kimi hastaneler 15 gün içinde 2 kere çağırıp 1 muayene ücreti alıyorlar....
yani sizin çok az kalmış allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş ben epidural normal doğum düşünüyorum daha bunları düşünmek için çok erken ileride neyyle karşılaşçağımız bilinmez ama şimdilk böyle düşünüyorum ben bucadaki tınaztepe hastanesine gidiyorum orada sezaryen 1050 miş epidural normal 1500 müş diye duydum...Burasida oyle 15 gunde iki defa cagirip 1 defa ucret aldilar ben artik haftada bir gidiyorum.
İnsallah hersey gonlunuze gore olur.benim saglik problemlerimden dolayi sezeryani ben secmedim mecburen oluyorum.vedat bey icin yarim saatlik yolu gidiyorum doktorumla aramdaki guven iliskisi tam.o yuzden parayi hic dusunmedimyani sizin çok az kalmış allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş ben epidural normal doğum düşünüyorum daha bunları düşünmek için çok erken ileride neyyle karşılaşçağımız bilinmez ama şimdilk böyle düşünüyorum ben bucadaki tınaztepe hastanesine gidiyorum orada sezaryen 1050 miş epidural normal 1500 müş diye duydum...
Doktoruna guveniyorsan hic degistirme bu cok onemli.cunku canini teslim ediyorsunyani sizin çok az kalmış allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş ben epidural normal doğum düşünüyorum daha bunları düşünmek için çok erken ileride neyyle karşılaşçağımız bilinmez ama şimdilk böyle düşünüyorum ben bucadaki tınaztepe hastanesine gidiyorum orada sezaryen 1050 miş epidural normal 1500 müş diye duydum...
valla canım ben nurettin beydende hastahanedende gayet memnunum 2 arkadaşımda nurettin beyde su hastahanesinde doğum yaptılar çok memnun kaldılar bende allah nasip ederse orda yapıcamBende nurettin beyi iyi diye duymuştum.. fakat hastane nasıl bilmiyorum......
aral özbala mı yoksa nurettin beyemi gidiyosunuz?nurettin beyin hangi hast anlaşması var acaba?bende n
Ben gidiyorum canım 3.ayımdan beri
ben su hospital da çalıştığını biliyorum başka hastaneleyle anlaşması olduğunu zannetmiyorum..aral özbala mı yoksa nurettin beyemi gidiyosunuz?nurettin beyin hangi hast anlaşması var acaba?
ben gebeliğimin 2.ayından beri nurettin beye gdiyorum özel su hastahanesiyle canımaral özbala mı yoksa nurettin beyemi gidiyosunuz?nurettin beyin hangi hast anlaşması var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?