- Konu Sahibi mavibattaniye
-
Hayatım vallahi kafam karıştı ama artık geç benim için değiştiremem de ama sen de tekrardan bı sor ben de soriyim bakalım ne diyecekler bu sefer ben bu perşembe gidicem ağrıli istesem ne kadar olur diye gerçi sormuştum agrili yapmıyoruz dedi ama yine soriyim. Ben bir şey almadım herkese ayrı fiyat mı verilirmiş :S
bende medıcalpark zekeriya beye başladım
mükemmel bir doktor tatile çıkıyordu cep tel numarasını verdi bir şey olursa mutlaka arayın diye
çok ilgili harika bir doktor ben beğendim
hastanede harika tam donanımlı kent hast den daha konforlu
çok fazla beklemedik ve en önemlisi tahlillere ek ücret ödemiyorsun
tavsiye ederim
23 temmuzda sabah randevum var kalp atışları için inşallahh duyarız
off sor bakalım arkadaşım. Ben de 2 ağustosta gittiğimde sorarım. Sen nezaman gidecektin tekrar?? Bu iş beni de irite ediyor ama işte dr.umdan çok çok memnunum.
Canım hoşgeldin aramıza. Aynı dr.a gidiyoruz. Kendsi gerçekten çok iyidir. Eminim başka birine gidemiceksin :) Kendisi çok ilgilidir gerçekten. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Hayatım ben bugün gittim ağrılarım var kaç gündür onu düşünmektren fiyat bölümüne gidemedim ama yarın yine çağırdılar o zaman sorarım. İnan bende çok merak ettim bakalım ne diycekler... Sende sıkma canını kafanı karıştırma.Yarın ola hayrola zekeriya bey izinli inşallah doğumumda olur tamda yaz ortası izinlerin kullanıldığı gün
Arkadaşım peki egepolde doğum yapacaksın anladığım kadarı ile... Ücretlendirme ile ilgili bilgin var mı onu merak ettm ve ayrıca içine sinen bir dr. bulmana da çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yavruna sağlık sıhat, uzun ömür versin inşallah
Canım beni senin artık iyice azaldı tabi... Allah sağlık, sabır, hayırlı doğum versin sana... Zekeriya Bey pazartesi dönecek biliyorum. Bir arkadaşımın kontrolü var çünkü. Bakalım belki arkadaş sorar gittiğinde. O salıya aldırdı randevusunu. P.tesiydi salıya erteledi. Yada gdince ben tekrar soracağım. Bu tutarsız fiyatlar bei deli ediyor :S
Amin amin hayirli doğumlar nasip etsin Allah hepimize. Şimdi medicaldeyim nst sırası bekliyorum :) kontrolümde var çıkışda fiyatta sorucam. Zekeriya bey bana da numarasını vermişti bir şey olursa ara diye aradım acmadı geri de donmedi onu da sorucam acmiycaksa niye veriyo numarayı sonuçta bi sorucam benimde net yok suan medicalin netinden yararlanıyorum :)
amin inşallah hepimiz evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza alırız.Ücret konusunda bende internetten doğum yapanların yazdığı yorumlardan bilgim var.1000 tl normal de sezeryanda diye biliyorum.ben doğum yapacağım dönemde değişiklik olur mu bilmem.
Canım ameliyatta olabilir. Bazen benim de başıma geliyor açmadığı ama %95 yanıt alıyorum telefonlarıma. Sana da kolay gelsin o sıralarda... Şuan kaç haftalık gebesin canım? NST de sancın vs. çıkıyor mu? Açılman var mı çok merak ettim :S
hayatım ben 39 haftalık hamileyim o gün hem kontrol hem nst vardı girdim bu seferde sancı az çıktıı ama normalde var o sıra yoktu sonra kontrole girdim suyum azalmış sadece belirli bir kısımda az miktarda kalmış pazartesi yine çağırdı hafta içi de doğurtucam seni dedi heyecanlandım sancım gelmese de sunni sancıya başvuracaklar belli ki :S normal doğum istediğimi de söyledim kemik yapın güzel olur dedi inşallah son dakikada bir terslik olmaz bakalım pazartesi her sey belli olacak ... epidural normal doğum hakkında bilgi aldım iç açıcı şeyler söyledi misal ağrın 10 sa 4 e indiriyoruz dedi inan bazen bi sancı vuruyo ona bile dayanamıyorsun doğum sancısını kesintisiz çekerken düşünemiyorum birazda korkuyorum o yüzden epidural yaptırıcam zekriya bey de zaten apidural yapıyoruz dedi. Fiyat bölümüne de gittim aynı değişmemiş 1.377 oda parası içinde (97.00 tl oda parası) telefonla dönmeme konusunu da söyledim 4 ya da 5 den sonra toplantı ya da ameliyatta olabiliyormuş dediğinin aynısını söyledi.Benimde suyum gelmiştı biraz geliyim mi diye sorcaktım dedim öyloe durumlarda hemen gel dedi tabi ben gitmedim o gün.Senin de aklında olsun böyle durumlarda git.
Canım aman ne güzel... Suyun azalmız ama bebeiş için negatif bir durum yok. Hafta ortası alıyorsun bebeğini kucağına. Ben perşembe günü Zekeriya Beyin yanında olacağım. Bakalım benim için neler konuşacak.. Doğummuma henüz var ama ben şimdiden çok meraklıyım ve ağrılı doğum istiyorum. Epidural istemiyorum. Benim migenim var. Epidural ve spinal anestezi tetikliyormuş. Ben o yüzden istemiyorum. İnan doğumdan çok migrenden korkuyorumÇocuğun ilk muayeneleri falan nasıl oluyor acaba... Bunları öğrenememişsindir tabi. Her muayenesi yapılıyor mu? Ekstra ücret talep ediyorlar mı?? Bunları da yeni duydum çünkü. Ekstra ücret talep eden hastaneler varmış. Allah sana kolay doğum nasip etsin inşallah. Bebeğine sağ salim kavuşmanı diliyorum. Bebeğin ve senin için sağlık diliyorum canım benim. Ben de gidince konuşacağım şu anestezi işni ve kontrolleri...
Canimm ben dogum yaptım suan 24 günlük bebeğim kucağımda şükür :) cok yakisikLi bir oğlum vardoguma gelince mecburi sezeryan oldum tabi o kadar kolay olmadı 32 saat normal dogum sancısı çektim 2 gece boyunca 3 kere acilden giriş yaptım 3.cüde yatış yaptılar çünkü açılma 8 saatte bir 1 cm oldu tabi birde bana sor o ağrıyı son saatlerimde saat sabah 8 e doğru 5 cm e kadar açılma oldu ama bebisim biraz daha aşağıya inmedi inseydi normal dogum olacaktı hatta saat 9 da Zekeriya bey geldi sezeryan dedi bende istemiyorum dedim bebeğe 3 saat daha şans verelim dedi bekledik o sıra da epitel vuruldu sinek isirigi gibi bir şeydi abartılacak korkacak hiçbir şey yok hayatım o kadar rahatladım ki epidural vurulunca anlatılmaz yaşanır İnan... Ne bir bas ağrısı ne de başka bir şey olmadı zaten sezeryanda da aynısını uyguluyorlar sezeryandan sonra ağrı cok oldu bende 2 hafta oturarak yattım İnan ama sana tavsiyem epidural yaptir zaten 4 cm den sonra takiyorlar o süreye kadar bayağı çekiyorsun hani diyorlar ya adet sancısı gibi değil onun biraz daha fazlası bir ağrı ben sezeryan oldum normal dogumla aynı parayı verdim. Benim bebek kakasini yemişti doktor o sırada bana iyi ki de aldık biraz daha beklemedik dedi yoksa riske giriyordu Allah korusun. Anlayacağın hem normal dogum ağrısını fazla fazla çektim hem de dikiş ağrısını. İnşallah senin kolay gecer kurtulursun hemen. Ama yine de herseye deger kucağına al bebeğini zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin.
Canım benim yeni okudum mesajını. Çok şükür ki kazasız belasız atlatmışsınız doğumu. Bebeğin aslında büyük tehlike atlatmış. Ne güzel şimdi öpüüp kokluyorsun yavrunu. Benim de az kaldı. Normal doğumu bekliyorum ama bu son 2 hafta hiç de kolay geçmeyecek belli ki. Sürekli bel-kalça ağrılarım var. Sen de bayağı dayanıklı çıkmışsın yani. 2 doğum yapmış gibi olmuşsun. Eminim o an hiç kolay değildir ama neticede gelip geçiyor. Bu baş ağrısı falan olmaması durumu sevindirdi beni. Sırf o yüzden korkup istemiyordum. Şimdi sanırım ben de yaptırırım epidural.... Yine de kararsızım. O an karar veririm diyorum. Ay şu günleri ben de göreyim inşallah. Birde canım dr. bey ultrasaund a kaç kilo demişti, bebeğin kaç kilo doğdu onu da söyleyebilirsen çok sevinirim :)
Canim sukur geldin cvp yazabildin ya merak ediyordum seni nerde ne zaman yazacak diye :) evet benim cok zor gecti hep ağrım vardı hele son bir kac saat ağrım siddetlendi yine de açılma cok zor oldu 5 cm e kadar açıldı ama sonuc sezeryan1.5 hafta yatakta oturarak yattım nedense dikiş ağrılarım vardı uzandığımda kalkamiyordum bir kere deniyim dedim 10 dakika kaldırmadılar beni yerimden ama epidural i tavsiye ediyorum ne bel ağrım oldu ne de bas ağrım agri 5 dakika icinde kesiliyo tüy gibi hafifliyorsun dunyaları verseler o kadar mutlu olmazdım belki :) ağrın komple kesiliyo hani diyorlar ya adet sancısı gibi kalıyo diye o da kalmiyo yani normal dogum yapsaydım sadece ikinmak kalacaktı bana o ağrıdan sonra ikinmak en basidi İnan bana. Kilo ya gelince vedat ve zekeriya bey hep bebegin iri olacak derdi zaten en son 3.800 doğar dediler doğduğunda 4.050 doğdu öyle olunca sevindim cok. Ama bebekte sislik oluyo bir iki gün icinde iniyo indiğinde de 3.800 oldu sonra tekrardan kilo almaya başladı şimdi kilosundan da memnunum iyi gidiyo şükür. Darısı senin basına saglicakla insallah korkma öyle bi geçiyo ki zaman nasıl doğurduğunu bile unutuyorsun bak benim alp im 2 aylık oldu bile :))
Ay canım benim yaa... Ne güzel valla.. Zor zamanlar gelmiş geçmiş neticede. Yavrun 2 aylık oldu bile desene... İnanamıyorum nasıl zaman geçiyor böyle çabucak. Benim için son günler zor geçiyor. Hatta şöyle diyim dün gece kasılmalarım vardı. Neredeyse hastaneye gidiyorduk. Sonra araları düzensizleşti ve kesildi. Tabi bizde gitmedik ama gece 03.45 de takrar başladı ve belimden kasıklarıma doğru vuruyordu. 1 saat takip ettim 7 dakikada bir geliyordu. Sonra yine araları uzadı ve düzensizleşti.. Çok istedim dün artık doğumum olsun diye ama olmadı. Benim nasıl olacak hiç bilmiyorum. Çatı muayenem de henüz yapılmadı. Pazartesi kontrolüm var ama muayene ile ilgili birşey demedi dr. Ona göre artık hareket edeceğiz sanırım. Benim oğlum da 3000 gr. bekleniyor Zekeriya Bey tarafından.. Bakalım. Çok iri bir bebek değil dedi. Yani minyon demeye getirdi anlayacağınBazen hamileliğin bu son günlerinden çok sıkılıyorum. Versinler bana suni sancıyı doğurtsunlar diyorum ama olmuyor tabi :) Bu şekilde sancılar sen hiç yaşadın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?