- 7 Aralık 2018
- 7.390
- 19.008
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Aslında insanlarının yapısını merak ediyorum bir de yaşam şartlarını geçim kolay mı bir öğrenci için vbİzmir nasıldır sorusu görecelidir. Bence mükemmel. Size de deneyimlemenizi tavsiye ederim
Kiralar pahalıymıs .Aslında insanlarının yapısını merak ediyorum bir de yaşam şartlarını geçim kolay mı bir öğrenci için vb
Aslında insanlarının yapısını merak ediyorum bir de yaşam şartlarını geçim kolay mı bir öğrenci için vb
İzmire yeni gelen öğrencileri çirkinse pişirip yiyoruz, güzelse kötü yola düşürüyoruz genelde
Bunlar için Adnan Menderes H. Yolu, İ.B.B otobüs terminali ve çeşitli feribot noktalarında servis hizmeti verilmektedir
Yok çok kötü insanları. Açıkgözlü, çakal, kaba saba filan. Okulları kötü, hayat pahalı, kiralar yüksek. Yaşam şartları filan rezil. Sakın sakın gelmeyin. Yeterince kalabalığız. Naiflere göre değil. Ne olur gelmeyin
Dogma buyume İzmirliyim,
İzmir' alistin mi birdaha asla gitmek istemezsin...
:))) Izmir cok kotu izmire bir gelen pisman birde gelmeyennnn, siz gelmeyinYazmayın şöyle şeyler çok rica ediyorum :)
Tamam:))) Izmir cok kotu izmire bir gelen pisman birde gelmeyennnn, siz gelmeyin
Oldu mu :)
Yazik yaa ogrenciymisYok çok kötü insanları. Açıkgözlü, çakal, kaba saba filan. Okulları kötü, hayat pahalı, kiralar yüksek. Yaşam şartları filan rezil. Sakın sakın gelmeyin. Yeterince kalabalığız. Naiflere göre değil. Ne olur gelmeyin
Neden yazık meselaYazik yaa ogrenciymis
Evli barkli coluk cocuklu olsa ben de oyle diyecektim. İzmire yazik
Herkesin buyuk sehirde yasamasina gerek olmadigini dusunuyorum. Hem tasi taragi toplayip İzmire goc ediyor insanlar,sonra da 7 gobek orda dogmus gibi “disardan goc aliyor,cok bozuldu İzmir,etnik kokenli pek cok insan geldi” diye zart zurt ediyorlar ondanNeden yazık mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?