- Konu Sahibi moonlight2010
-
sonda bende istememiştim ama takılıyor ama uyuşuk oluyorsun hissetmezsin odana indiğinde çıkartmışlar haberin olmuyor. lavman yok. ilk kalkamadığın 6 saatte onlar veriyor bezleri sonra sen kendi getirdiğin normal pedleri kullanıyorsun camasır fln gıydırıyorlar cunku. gecelık rahat ama pıjamada rahat olur bence camasır gıyebıldıgımıze gore
ah canım...ne güzel telaşlar bunlar...bende epiduralle sezeryan oldum...çok memnun kaldım...sadece bacaklarını hissetmemek garip bir duygu:)
bebek çıktıktan sonra vakit geçmek bilmiyor uyuyanlar için iyi olmuş yani...ben uyumak istemedim çook uzun geldi o süreç...hemen bebeğime kavuşmak istedim...ameliyat sonrası da çabucak toparlandım...sadece 1 hafta kadar bir bel ağrım oldu...ama geçti bir daha da olmadı...sonda takılıyor...yani bana takıldı ama özelde işler nasıl yürüyor bilmiyorum..anesteziden önce hatta ameliyathaneye gitmeden takıldı..o sinir bi durum..lavman yapılmadı bana..aç gittik tabi kii...hastabezi falan sıkıntı etme onlar hallolur.özelde verirler diye tahmin ediyorum.
çantanda klasik olması gerekenler dışında bebiş için bol eldiven al..yere düşüyo kullanamıyorsun..bikaç kendini iyi hissettirecek şey al(makyaj malzemesi falan)birde evde komposto yapıp götürün...kayısı iyi olur hem gaz çıkışın kolay olur hem sütünün artmasını sağlar...yemeğe başlayınca içersin..gecelik daha rahat olur ilk etapta ama önden düğmeli al..emzirmeye uygun olsun yani...
başka aklıma geldikçe yazarım...sakin ol ve bu günlerin tadını çıkar...hamilelik güzel bir süreç
e-pack ben karataşta doğum yaptım 1 gece kaldım..orasıda güzel tavsiye ederim...dr dışarıdan geldi..yeşilyurttan umur bey mükemmel bir dr..
ben alışverişleri barış bebeden yaptım..hello babay den de aldım..(aslında toplu alışverişi annem memeketten yaptı)..
bu seferki alışverişi pamidordan yaptım güzel şeyler var hemde uygun..ayy hele kızlar için çok güzel şeyler var...
anam zorla kız doğurtcaklar bana..::))
(kızım yaşasaydı alırdım hepsinden ona...allah kısmet etmedi..)
pamidor balçovada cnm
agoranın yanında hemen media marketin de yanında
ciidden çok gzl şeyler var ve çok uygun fiyatlar
bucada şirinyerde var gaziemirdede var
Pamidor
İzmir de değilim ama genelde büyük alışverişleri oradan yapıyoruz, Hello Baby gerçekten uygun, bodrum chiccoda 329 tl olan puseti oradan geçen hafta 229 tl ye aldık, az değil 100 lira fark, kipada 9 lira olan emzik orada 5 tl gibi bir şeydi, diğer markaları bilmiyorum ama chicco orada çok uygun..
topiğin hayırlı olsun kraft ın hoppalasını aldım benim azmana, hello baby uygun geliyor.
hello babyden kışlık giyim alışverişi yapmayı düşünüyorum kızlar nasıl. siz aldınızmı daha önce ben gitmedim bile henüz. mesela pamidordan almıştım çıtçıtlı bady hep pamucaklandı üstü. memnun kalmadım yani anlayacağınız. hello baby fiyatları nasıl. biraz bilgi verirseniz eğer. ben kemeraltından aziz bebeden almış daha önce herşeyini. biraz pahalı ama kaliteli oluyor yepyeni kaldı hepsi :S
merhaba kızlar...bebişlerinizin doktoru kim?ve memnun musunuz?
bizim doktorumuz Halil Akarcan..şirinyer de muayenehanesi.ayrıca buca kadın doğum ve çocuk hastanesinin doktoru.
ben her ay dr götürmüyorum ama gideceğimzi zaman egepol hastanesindeki çocuk dr tercih ediyoruz. hem yakın hemde ilk doğduğundan beri takip ediyor bu yüzden. ama çok iyi bir dr değil yani ne bileyim pasif gibi biraz. böyle bakışları falan anlamadım. ama iyi bir dr bulmak lazım.
bende buca tıpa gidiyordum dr. iyi hoş tatlı dilliydide pek bilgili değildi.
geçen gün alt komşunun tavsiyesiyle gittim başka bir dr. çok çok memnun kaldım.şirinyerde hasan özdemir adam herşeyi anlattı taaa giyeceği ilk ayakkabısına kadar :) ev ve cep telinide verdi istediğin zaman çekinmeden arayabilirsin dedi.bide 2 kutu aptamil verdi muhallebi fln yaparsın dedi.bebeğiniz çok huzursazlığında ne rahatsızlığı var diye evde yapabileceğim muyaneleri gösterdi işte böyle çok iyidi yani
bende buca tıpa gidiyordum dr. iyi hoş tatlı dilliydide pek bilgili değildi.
geçen gün alt komşunun tavsiyesiyle gittim başka bir dr. çok çok memnun kaldım.şirinyerde hasan özdemir adam herşeyi anlattı taaa giyeceği ilk ayakkabısına kadar :) ev ve cep telinide verdi istediğin zaman çekinmeden arayabilirsin dedi.bide 2 kutu aptamil verdi muhallebi fln yaparsın dedi.bebeğiniz çok huzursazlığında ne rahatsızlığı var diye evde yapabileceğim muyaneleri gösterdi işte böyle çok iyidi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?