izmirli anneler buraya...

evet Zeliha ya katılıyorum..herşey yolundaysa normal doğum en iyisi bencede...benim kızım dönmedi..makat gelişti.o nedenle sezeryan oldum

tşkler kızlar a.s.
ben de normalden yanayım ama çok korkuyrum
sezerynadan da korkuyorum normalden de
bakalım hayırlısı olsun

e-pack ben karataşta doğum yaptım 1 gece kaldım..orasıda güzel tavsiye ederim...dr dışarıdan geldi..yeşilyurttan umur bey mükemmel bir dr..

ben alışverişleri barış bebeden yaptım..hello babay den de aldım..(aslında toplu alışverişi annem memeketten yaptı)..
bu seferki alışverişi pamidordan yaptım güzel şeyler var hemde uygun..ayy hele kızlar için çok güzel şeyler var...
anam zorla kız doğurtcaklar bana..::))

(kızım yaşasaydı alırdım hepsinden ona...allah kısmet etmedi..)

canım herşeyde bir hayır vardır..Allah sana ve oğluna uzun ve sağlıklı ömürler versin...
pamidor nerede?ben bilmiyorum orayı:1no2:

pamidor balçovada cnm
agoranın yanında hemen media marketin de yanında
ciidden çok gzl şeyler var ve çok uygun fiyatlar
bucada şirinyerde var gaziemirdede var
Pamidor

İzmir de değilim ama genelde büyük alışverişleri oradan yapıyoruz, Hello Baby gerçekten uygun, bodrum chiccoda 329 tl olan puseti oradan geçen hafta 229 tl ye aldık, az değil 100 lira fark, kipada 9 lira olan emzik orada 5 tl gibi bir şeydi, diğer markaları bilmiyorum ama chicco orada çok uygun..

o zaman sende bizden sayılırsın canım:))seninde fikir,öneri ve güzel sohbetlerini bekliyoruzzemuszemus

hello babyden kışlık giyim alışverişi yapmayı düşünüyorum kızlar nasıl. siz aldınızmı daha önce ben gitmedim bile henüz. mesela pamidordan almıştım çıtçıtlı bady hep pamucaklandı üstü. memnun kalmadım yani anlayacağınız. hello baby fiyatları nasıl. biraz bilgi verirseniz eğer. ben kemeraltından aziz bebeden almış daha önce herşeyini. biraz pahalı ama kaliteli oluyor yepyeni kaldı hepsi :S

hello baby bence pahalı cnm kıyafet konusunda gerçi aziz bebe felan markada genelde aynı 3-5 farkeder belki
zaten şuanda kışlıklar hep pahalıdır
ama pamidor cidden çok uygun ama ben daha kullanmadım bişesini bilemiycem
ama ucuz etin yahnisi hesabı olmuş seninkiler
aziz bebe dediğim gibi kemeraltıyla fark 3-5 fark ediyo
mesela ben kemeraltından 80 e aldım hastane çıkışını orda 85ti
ama kemeraltında okdar yorulcağıma helloyu terccih ederim ben
sonradan buldum helloyu ama iyikide buldum :lepi:

merhaba kızlar. bu topik çok güzel olmuş. bende haziran ayında doğum yaptım çınarlıda, çok memnun kaldım. bebek alışverişi konusunda genelde mothercare'e gidiyorum, bide göztepede banjo diye bi mağaza var, karşısındada sobe, ikiside bebek ve çocuk mağazaları. normalde fiyatlar pahalı ama indirim dönemi süper düşüyor, takip etmek lazım. hello babyde mama sandalyesinin fiyatı çok iyi düşmüş, acaba hala devammı kampanya.

merhaba kızlar...bebişlerinizin doktoru kim?ve memnun musunuz?
bizim doktorumuz Halil Akarcan..şirinyer de muayenehanesi.ayrıca buca kadın doğum ve çocuk hastanesinin doktoru.

merhaba kızlar...bebişlerinizin doktoru kim?ve memnun musunuz?
bizim doktorumuz Halil Akarcan..şirinyer de muayenehanesi.ayrıca buca kadın doğum ve çocuk hastanesinin doktoru.

ben her ay dr götürmüyorum ama gideceğimzi zaman egepol hastanesindeki çocuk dr tercih ediyoruz. hem yakın hemde ilk doğduğundan beri takip ediyor bu yüzden. ama çok iyi bir dr değil yani ne bileyim pasif gibi biraz. böyle bakışları falan anlamadım. ama iyi bir dr bulmak lazım.

evet canım 24 saat arayabileceğin bi doktorun olması iyi oluyor.

bende buca tıpa gidiyordum dr. iyi hoş tatlı dilliydide pek bilgili değildi.
geçen gün alt komşunun tavsiyesiyle gittim başka bir dr. çok çok memnun kaldım.şirinyerde hasan özdemir adam herşeyi anlattı taaa giyeceği ilk ayakkabısına kadar :) ev ve cep telinide verdi istediğin zaman çekinmeden arayabilirsin dedi.bide 2 kutu aptamil verdi muhallebi fln yaparsın dedi.bebeğiniz çok huzursazlığında ne rahatsızlığı var diye evde yapabileceğim muyaneleri gösterdi işte böyle çok iyidi yani

iyiymiş doktorun canım..böyle ilgilenince insan çok rahatlıyor...

kızlar bez almam lazım..7-18kg..bu ara biyerlerde indirim var mı?haberdar olursanız bilgilendirirseniz sevinirim...a.s.

canım bu dr ücreti ne kadar. birde çalıştığı bir hastane varmıymış. biliyormusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…