izmirli anneler buraya...

günaydın kızlar...birgün biyerlerde toplansak mı?ne dersiniz?bebişlerimi tanıştırırız...bizler tanışır konuşur dertleşiriz...birer kahve içer rahatlarız..birbirmizin dilinden en iyi biz anlarız sanırım...

selam kızlar..şehir fırsatın da bugün 40 tl ye tüm vücut masajı var..nasıl ihtiyacım var bilseniz...kızımı bırakacak biri olsa hiç düşünmem valla.imkanı olan varsa haber vereyim dedim...

selam kizlar bende izmirde 2009 mayis 31 saat sabah 11:00 da Zeyneb Beyza isimli bir kiz bebek dunyaya getirmis bir anneyim...

selam kizlar bende izmirde 2009 mayis 31 saat sabah 11:00 da Zeyneb Beyza isimli bir kiz bebek dunyaya getirmis bir anneyim...

merhaba canım...bende 2010 mayıs annesiyim..kızımın ismi Doğa...topiğimiz pek hareketli değil şimdilk..ama katkılarınızla hareketlenebilir:))

Zeyneb Beyza büyümüş bizim ufaklıklara göre..sen bizden tecrübelisin...senin kızının doktoru kim?

selam izmirli anneler,

bende allahın izniyle 2011 ocak annesi olucam.kızım olucak.daha doğru düzgün alışverişini yapmadık hepsini toplu alıcaz.sizinde tavsiyelerinizle inşallah.

selam izmirli anneler,

bende allahın izniyle 2011 ocak annesi olucam.kızım olucak.daha doğru düzgün alışverişini yapmadık hepsini toplu alıcaz.sizinde tavsiyelerinizle inşallah.

hayırlı olsun canım..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...aramıza hoşgeldin...açıkçası ben pek alışveriş yapmamıştım..aileler sağolsun onlar getirmişti herşeyi...

hayırlı olsun canım..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...aramıza hoşgeldin...açıkçası ben pek alışveriş yapmamıştım..aileler sağolsun onlar getirmişti herşeyi...

saol canım hoşbulduk

bakalım biz daha kimseden bişy grmedik kendi annemlerin haricinde annemde yeni başladı 7. ayıma kadar bişey aldrmadı bana ama içim gidio biran önce alıp doldurmak istiyorum herşeyini.

saol canım hoşbulduk

bakalım biz daha kimseden bişy grmedik kendi annemlerin haricinde annemde yeni başladı 7. ayıma kadar bişey aldrmadı bana ama içim gidio biran önce alıp doldurmak istiyorum herşeyini.

ne güzel yaa.sen çok heyecanlıısındır şimdi...cinsiyeti nedir bebişin?

selam izmirli anneler,

slm cnm bende yeni doğum yaptım bebeğimin tüm ihtiyaçlarını hello babyden aldım
tavsiye ederim sağlıkla kucağına al meleğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…