- Konu Sahibi moonlight2010
-
70 lira canım bende pek tanımıyorum ama sanırsam pınarbaşında bir hastanede görevli ama emin değilim sorarım canım
iyiymiş doktorun canım..böyle ilgilenince insan çok rahatlıyor...
kızlar bez almam lazım..7-18kg..bu ara biyerlerde indirim var mı?haberdar olursanız bilgilendirirseniz sevinirim...a.s.
selam kizlar bende izmirde 2009 mayis 31 saat sabah 11:00 da Zeyneb Beyza isimli bir kiz bebek dunyaya getirmis bir anneyim...
ben buca dogum ve cocuk hastanesine goturuyorum
cengiz sandikli ya
selam izmirli anneler,
bende allahın izniyle 2011 ocak annesi olucam.kızım olucak.daha doğru düzgün alışverişini yapmadık hepsini toplu alıcaz.sizinde tavsiyelerinizle inşallah.
hayırlı olsun canım..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...aramıza hoşgeldin...açıkçası ben pek alışveriş yapmamıştım..aileler sağolsun onlar getirmişti herşeyi...
saol canım hoşbulduk
bakalım biz daha kimseden bişy grmedik kendi annemlerin haricinde annemde yeni başladı 7. ayıma kadar bişey aldrmadı bana ama içim gidio biran önce alıp doldurmak istiyorum herşeyini.
ne güzel yaa.sen çok heyecanlıısındır şimdi...cinsiyeti nedir bebişin?
selam izmirli anneler,
bende allahın izniyle 2011 ocak annesi olucam.kızım olucak.daha doğru düzgün alışverişini yapmadık hepsini toplu alıcaz.sizinde tavsiyelerinizle inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?