izmirli anneler buraya...

pardon ya..kızım yazmıştın:)Duru geliyor demek...
evet canım kızım olucak inşallah.
slm cnm bende yeni doğum yaptım bebeğimin tüm ihtiyaçlarını hello babyden aldım
tavsiye ederim sağlıkla kucağına al meleğini

evet hello baby i çok duydum bide barış bebeyi çok tavsiye ediolar gidip gezicem hepsini.

bu arada geçmişi okudum sende bnm gibi baya korkuyomuşun doğumdan normalmı oldu sezeryanmı.

sezeryan oldu cnm
ama inan hiç korkulacak gibi değilmiş çok abartmışlar doğumu
bnm gece sancılarım başladı 37+5de acile gittim alttan muayene oldum açılmam vardı 1 cm ama nstde bebeğin kalp atışı 200 ve üstüydü
sabah tekrar gittim hastaneye bu arada öğlen 12de nişanım geldi
2 kere nstye giridim hala bebeğin kalp atışı 200 ve üstü olunca acil sezeryana girdim

benden sana tavsiye hiiiç korkma doğumdan

ne güzel kurtulmuşsun,darısı bneim başıma inşallah.

ne kadar çok korksamda normal istiyorum ama nasıl olcak bakalım.

bu arada allah analı babalı büyütsün bebişini,hayırlı evlat olur inşallah.

çok tşkler cnm darısı sana inşallah
rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin
normalden de korkma sezeryandan da gelip geçiyo rüya gibi

merhabalar bende 2011 mayıs annesi olcam yanlız doktor konusnda bıraz talıhsızım daha ıkıbuçuk aylığız ama doktor konusnda napcamı bılemıyorum da şifa hastanesıne gıttım daha once bornovaya hem çok kalabalık hemde doktor çok ılgısızdı sormassan bışey soylemıyo bende karşıyakada oturuyorum evımın yakınında metropol tıp merkezi dıye bı yer var bu kontrolumde oraya gıdıyım dıorum bıde orayı denıycem bu arada aranızda bılgısı olan varsa benıde bılgılendırırmısınız.ayrıca karşıyaka tarafında bana tavsıye edebılcenız bı yer varsa çok mutlu olcama.s.

canım çok sevindim hayırlısıyla kurtulmana...şimdi bebişle zor ama bi okadarda zevkli günler başladı desene:))
tşkler cnm
bebiş cidden çok zevkliymiş ama emzirmek çok zorrr
göğüslerim yara oldu felaket emzirirken ağlıyorum resmen

karşıyaka tarafında yokda ben 23 gün önce doğum yaptım
egepol hastanesini tavsiye ederim sana bi düşün istersen

merhaba canım..sende inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşursun...ben de karşıyakada bilmiyorum..ama çınarlı hastanesinin doğum konusunda iyi olduğunu duydum...benim doktorum Tahir Özgüderdi..çok memnunum..

tşkler cnm

[/B][/COLOR]
kıyamam sana yaa...garmastan krem kullanabilirsin..benim başıma gelmedi ama kullananlar çok memnun..

heh şöyle izmir li anneler aktifleşelim artık:)

selam izmirli anneler,

bende allahın izniyle 2011 ocak annesi olucam.kızım olucak.daha doğru düzgün alışverişini yapmadık hepsini toplu alıcaz.sizinde tavsiyelerinizle inşallah.
hos geldin canim
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

tşkler cnm

canim hayirli ve omurlu olsun insallah.
ilk baslarda oluyor oyle ben de yasamistim ayni sıkıntıyı
sana tavsiyem emzirdikten sonra sutten sur ve kurumasini bekle oyle kapa

ben de izmir sifa da tum takiplerimi yaptim ve ayni hastanede dogum yaptim benim doktorum mine hanimdi ve cok memnun kalmistim.
bornova sifaya hic gitmedim

mrb canım bende daha önce bornova şifaya gidiodum ama dediğin gibi hem kalabalık hemde ilgisiz oldukları için değiştirdim.kent hastanesine gidebilirsin ama canım çiğlide izmirdeki en iyi hastanelerin başında.

hoşbuldum canım.çokk sağol.

sağolun arkadaşlar hepınız.evıme yakın olsun ıstememın sebebı genelde evde yanlızım 1 senedır ızmırdeyım eşım yoğun çalışıyo bışe olsa hemn kendım bıle çıkıp gıdebılıyım dıye.buurcuum genelde herkes çok begenıyo kent hastanesını orası yıne çok uzak deıl bende ısterdım ama biz ssk lıyız orda da sadece ozel sıgorta geçıyomuş bıldıgım kadarıyla doğum ucretlerıne 5000tl falan dıyolardı o da bıraz bızı aşar:)artık ben şu metropol tıp merkezıne gıdıyım bari kontrol zamanımız yaklaştı umarım memnun kalırım

ya bılemıyorum sence hangısıne gıtmelıyım bı bılgın varmı hangısı daha ıyıdır bılmıyorum ıstıyorumkı şoyle ılgılı bı doktor olsun sence hangısı?

Opr. Dr. Nuray ALIR ÖZGE
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
EĞİTİM

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (Uzmanlık Eğitimi)

ÇALIŞTIĞI KURUMLAR

Silifke Devlet Hastanesi
Kordon Kadın Hastalıkları ve Doğum Dal Merkezi

[Opr. Dr. Lale Yıldız ALGÜL
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

EĞİTİM
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi (Uzmanlık Eğitimi)

ÇALIŞTIĞI KURUMLAR

Özel Derman Tıp Merkezi
Özel Med-Line Tıp Merkezi

simdi canim yukarida gordugun gibi nuray hanim hem genel olarak hem de uzmanlikta hacettepe mezunu(bildigin gibi turkiye de tip deyince akla hacettepe tip geliyor)
ve bu doktor devlet hastanesinde calismis (bana gore devlet hast. calisan bir doktor, ozel hast. calisan bir doktora gore daha tecrubelidir...)
haaaa sunu da soyleyeyim belki de tam tersi. bu doktora ve bu hastaneye hic gitmedim. sadece bilgileri uzerinden yorum yapiyorum.
belki de lale hanim daha iyi oraya giden birileri bu konuda daha iyi bilir diye dusunuyorummm.

Son düzenleme:

teşekkur ederım arkadaşım uğraşmışın benım ıçın.bızde eşımle baktık eşımde nuray hanımın daha ıyı oldunu duşunuyo hacettepe mezunu ve devlet hastanesınde çalıltığı ıçın muhtemelen ona gıdcem umarım aynı zamanda ılgılıde bı ınsandır ınşallah.kontrole gıdıyım sıze yazarım gorduklerımı nasıl olduklarını ınşallah:)

arkadaşlar kipada bezlerde mamalrda ve kıyafetlerde ucuzluk varmış..ayrıca seminerler falan olacakmış...haberiniz olsun..bu arada yeni hamile arkadaşlar milupa nın ve primanın sayfalarına üye olun..güzel bilgiler var..sevgiler...

Tesekkurler canim.
ama ben kipadan alisveris yapmiyorum.
ben de civilim.com da cok guzel etekler gordum kizima gore alsam mi diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…