- Konu Sahibi moonlight2010
-
Canım ben kızımı Halil Akarcan ın muayenehanesine götürüyorum..Kendisi buca kadın doğum ve çocuk hastanesinde çalışıyor.biz memnunuz..bilgili sakin biri..slm kızlar
çocuk doktorunuz kim?
memnunmusunuz
tavsiye edeceğiniz bi doktor arıyorum
bizimde bir izmirli anneler tpiğimiz var ordan burda birtek e-pack var sanırım
anlaşılan izmirli anneler KK da çok fazla
Canım ben kızımı Halil Akarcan ın muayenehanesine götürüyorum..Kendisi buca kadın doğum ve çocuk hastanesinde çalışıyor.biz memnunuz..bilgili sakin biri..
keşke hepimiz bir arada olsak..daha güzel olur..sizin topiğiniz nerede canım?
geçenlerde biz de hurşit apaya gittik 5 dakika içince muayene etti sonra hızlıca ek gıda bilgisi verdi ama taramalı gibi yazdıklarını da okuyamadım zaten sonra bi sorunuz var mı diye sordu apışıp kaldık eşimle halbuki bi sürü soru sorucaktım hiç bişe diyemeden çıktık odadan bu yani toplam 7-8 dakika sürdü 90 lira aldı çok kalabalıktı dışarısı duyan gelmiş baya met ediyolar adamı ama ben böyle uzun uzadıya bilgi almak isterdim ege üni. deki doktorumuz öyleydi ama o da 200 lira alıyo rutin kontrol için 200 lira da çok her ay boşuna veriyomuşuz gibi geliyodu off neticede biz daha doktor konusunu pek netleştiremedik bi de sen git bakalım umarım memnun kalırsın..
e_pack
hurşit bey aynen öyle öok tatmin olacağını sanmıyorum
onun için herkez aynı şeyi söylüyor
bornovada zehra arıkan var birde onu araştır istersen merkezde yeri
istersen semt söyle bana eşime danışayım o önersin bir doktor
biliyosundur belki eşim firmacı tüm çocukçuları tanıyor sayılır
tamam siz bi gidin bi görün bellimi olur belkide içinize sincek,ben genede yedek bi isim sorar sana yazarım canım...
inek sütü alerjisi ayy kıyamam ya çok zor oluyor..herşey yiyip içemiyor değilmi
bildiğim kadarıyla geçiyor ama epey sürüyo budurum şöyle 3 yaşlarda falan geçiyo galiba genede yanlış billendirmiyimde seni
ya herkes yoğun diyor doktora
ayyy inşallah memnun kalırım
ben elimde soru listesiyle gitcem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?