izmirli anneler buraya...

bizimde bir izmirli anneler tpiğimiz var ordan burda birtek e-pack var sanırım
anlaşılan izmirli anneler KK da çok fazla

slm kızlar
çocuk doktorunuz kim?
memnunmusunuz
tavsiye edeceğiniz bi doktor arıyorum
Canım ben kızımı Halil Akarcan ın muayenehanesine götürüyorum..Kendisi buca kadın doğum ve çocuk hastanesinde çalışıyor.biz memnunuz..bilgili sakin biri..

bizimde bir izmirli anneler tpiğimiz var ordan burda birtek e-pack var sanırım
anlaşılan izmirli anneler KK da çok fazla

keşke hepimiz bir arada olsak..daha güzel olur..sizin topiğiniz nerede canım?

tşkler cnm
eşime arkadaşı hurşit apayı tavsiye etmiş 20 kasıma radevu aldık bakalım inş memnun kalırız
bu arada leylanın dediği topik bu http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/337255-izmirli-hamile-anneler-alisveris-icin-onerileriniz-var-417.html
orda çok gzl paylaşımlar olıyo gelin isterseniz
ben yönetime bildirdim birleştirin diye ama daha birleşmedi

geçenlerde biz de hurşit apaya gittik 5 dakika içince muayene etti sonra hızlıca ek gıda bilgisi verdi ama taramalı gibi yazdıklarını da okuyamadım zaten sonra bi sorunuz var mı diye sordu apışıp kaldık eşimle halbuki bi sürü soru sorucaktım hiç bişe diyemeden çıktık odadan bu yani toplam 7-8 dakika sürdü 90 lira aldı çok kalabalıktı dışarısı duyan gelmiş baya met ediyolar adamı ama ben böyle uzun uzadıya bilgi almak isterdim ege üni. deki doktorumuz öyleydi ama o da 200 lira alıyo rutin kontrol için 200 lira da çok her ay boşuna veriyomuşuz gibi geliyodu off neticede biz daha doktor konusunu pek netleştiremedik bi de sen git bakalım umarım memnun kalırsın..

bu arada bizim sağlık ocağı gayet iyi hemşirelerde bilgili çok ilgileniyolar
hastalık olmadığı sürece bundan sonra oraya devam edicem ben

ya herkes yoğun diyor doktora
ayyy inşallah memnun kalırım
ben elimde soru listesiyle gitcem :))

e_pack
hurşit bey aynen öyle öok tatmin olacağını sanmıyorum
onun için herkez aynı şeyi söylüyor
bornovada zehra arıkan var birde onu araştır istersen merkezde yeri
istersen semt söyle bana eşime danışayım o önersin bir doktor
biliyosundur belki eşim firmacı tüm çocukçuları tanıyor sayılır

evet leylacım diğer topictede söylemiştin sen
ben gaziemirdeyim ama yer mühim değil
iyi bi doktor olsun yeter bize tavsiye alıyım ama gaziemir ve civarı varsa :))
ama 20 kasıma aldık randevu
eşim kaşınıyo diyorum gitmeyelim yok arkadaş dedi çok iyi diyor
artık kendisi etcek kendisi bulcak
ben şimdidenyeni doktor arayışı içerisindeyim bile :13:

tamam siz bi gidin bi görün bellimi olur belkide içinize sincek,ben genede yedek bi isim sorar sana yazarım canım...

esranil bende artık sağlık ocağıyla yetineyim dfiyorum ama Doğa nın inek sütü allerjisi var..ek gıdalar konusu çok sıkıntılı.bu yüzden gitmek zorunda kalıyorum..bayram sonu ege de allerji testi yaptıracağızbi sıkıntınız yoksa sağlık ocağına devam et canıım..

e-pack umarım memnun kalırsın canım..bizim doktorumuz 80 lira alıyor..muayenehanesi şirinyerde..

inek sütü alerjisi ayy kıyamam ya çok zor oluyor..herşey yiyip içemiyor değilmi

sorma canım..neredeyse bütün mama çeşitleri allerji yaptı..bebe bisküvisi de dahil birçok şeyi yiyemiyor hatta yiyemiyoruz..aylardır bende diyetteyim.çünkü sütümden de geçiyor...umarım geçer yaa.çok zor.

bildiğim kadarıyla geçiyor ama epey sürüyo budurum şöyle 3 yaşlarda falan geçiyo galiba genede yanlış billendirmiyimde seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…