- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 98
- 40
- Konu Sahibi moonlight2010
-
Tesekkurler canim.
ama ben kipadan alisveris yapmiyorum.
ben de civilim.com da cok guzel etekler gordum kizima gore alsam mi diye dusunuyorum.
o siteyi hiç bilmiyorum ben de oraya bir bakayım...
bak bak
ben de burda gordum girdim baktim cok guzel seyler var
kredi karti kullanmayan bir aile olarak kapida odeme imkaninin olmasi da cok guzel bence...
geçekten güzelmiş...teşekkürler valla..çok işime yarayacak gibi:)
mehtapcım ve diğer arkadaşlar topiğinze dalıyorum ama civilim den bişeyler baktığınızı görünce yazmak istedim..burda mağzası var ve marka olmayan bütün ürünlerin kuması peynesi çok kötü..biraz kaba olucak ama çok dandik..fiyatları uygun diye gittim ama bu işlerden anlamayam kocam bile beğenmedi çıkardı beni dükkandan
merhaba izmirli annişler 20 hazıran 2010 da meleğim dunyaya geldi artık kabl edersenız bende bu topıkteyiiiimmm[/QUOTE
hoşgeldin canım...bebeişin hayırlı uğurlu olsun..nerede doğum yaptın?
merhaba izmirli annişler 20 hazıran 2010 da meleğim dunyaya geldi artık kabl edersenız bende bu topıkteyiiiimmm[/QUOTE
hoşbulduk canım teşekkur ederım ben ege unıversıtesınde dogum yaptım aslında kocaman hastanesınde yapacaktım ama ogun kontrol amaclı gıttım ve dogum yaptımmm
canım sen ızmırın neresınde oturuyrsun???
canım sen ızmırın neresınde oturuyrsun???
ben üçyol hatay tarafındayım...
ben üçyol hatay tarafındayım...
bende bornovaaaa bıraz uzakmışızzz
bende bornovaaaa bıraz uzakmışızzz
senin kızın var anladığım kadarıyla ismi nedir?
senin kızın var anladığım kadarıyla ismi nedir?
hayır erkek kızamı benzıyorr adı türker
hayır erkek kızamı benzıyorr adı türker
:)allah bağışlasın canım..benim kızım var ismi Doğa..
:)allah bağışlasın canım..benim kızım var ismi Doğa..
ılk defa sen kıza benzettın: ) allah bagışlasın kızını ne yalan soyleyeyım bende oglun var sandımmm
ılk defa sen kıza benzettın: ) allah bagışlasın kızını ne yalan soyleyeyım bende oglun var sandımmm
benimkini herkes oğlan sanıyor..aslında ben seninkini resminden değilde meleğim deyince nedense kız olarak çağrışım yaptı..ondan yanii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?