izmirli anneler buraya...

Sevgili İzmir'li anneler! Milupa beslenme uzmanı Işıl Telkes Kipa Bebek festivali kapsamında Çiğli Kipa'da beslenme semineri vermeye geliyor. Sizleri 30 Ekim Cumartesi günü saat 16:00-18:00 arası Çiğli Kipa'ya bekliyoruz. Üstelik süpriz hediyelerimiz de var

milupa dan haber geldi:)))belki katılmak isteyenler olur...

merhaba izmirli anneler:)daha once metropol tıp merkezıne gıtcemı soylemıştım bugun gıttım ama orda doğum yapılmıyomuş bebegım 3 aylık ultrasonla falan baktı doktor ıkılı test ıçınde kan verdım doktor da ılgılı bı hanımdı ama orda doğum eğerkı gunduz çok sancıyla gıdersen yapıyolarmış yanı testlerımın sonucunu aldıktan sonra bı daha oraya gıtmıycem şımdı yenı bı hastane bulmam lazım off off.ınterneten kent hastanesıne baktım artık ucretıne bıle razıydım vermeye ama ben kadın doktor olsun ıstıyom 4 doktor var 4 dude erkek.bayanlar lutfen bıldınız ıyı bı doktor ve hastane varsa bana soylermısınız artık sadece karşıyakada olsun demıyorum ıyı olsunda tek ıstegım o lutfen bana yardımcı olurmusunuza.s.

canim gidebilirsen sana izmir sifadaki mine hanimi oneririm.
benim doktorum oydu ve cok iyi ve ilgili bir doktordu sagolsun.
ama tabi sifa hastanesi devlet hastanesi gibi kalabalil baya bi onceden randevu almak gerekiyor.

mehtapcım ve diğer arkadaşlar topiğinze dalıyorum ama civilim den bişeyler baktığınızı görünce yazmak istedim..burda mağzası var ve marka olmayan bütün ürünlerin kuması peynesi çok kötü..biraz kaba olucak ama çok dandik..fiyatları uygun diye gittim ama bu işlerden anlamayam kocam bile beğenmedi çıkardı beni dükkandan

hadi yaaa..bilgilendirdiğin için teşekkürler canım....

merhaba izmirli annişler 20 hazıran 2010 da meleğim dunyaya geldi artık kabl edersenız bende bu topıkteyiiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…