Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
beklemekten başka şansım yok sanırım...bende bugün alışveriş yaptım artık baktım kilolar duruyor.hamilelikte kaç kilo aldın kaçı gitti senin aysaycım.

Ben 16 kilo aldım, 13 kilo verdim 3 kilosu kaldı :)

Güle güle giy yeni cicilerini. Bence büyük beden yeni kıyafetleri çok alma. Nasıl olsa ileride çok ihitiyacın olmayacak.

slm kızlar...hava buzzzzz
e pack çok sevindim arkadaşım bebişimiz iyiye gidiyomuş..:)
sabeg sus aaaaaaa gitmmek için binbahane gittikten sonra surat aaaaaa....:))
aysay ohhh mis olmuş misss.bizi bu hata kadın ekti aslında gribim geleyimmi dedi amannn dur gelme dedim eluşa geçerir diye korktum...senin yaptılarını aynen yaptım kışlıklar çıktı pikler kaldırıldı ama yerleşmediiiii çünkü silinmedi...:))

Canım ne güzel değerleriniz düşmeye başlamış işallah hızlı bir şekilde atlatırsınız.
Mama konusundada cocuk dokrotundan başkasını dinleme dr. ver derse veririsin mamayı Aysayında dediği gibi başka mama da deneye bilirsin.Benim oğlum ilk başlarda aptamil mavi kutuyu sevmedi doktorumuzda yine aptamil comformil vermişti ama seni yinde bol bol emzir kuzuyu.

Bu hava ne böyle ya tam da ben yürüyüş yapmay kara vermişken offf sıcaklar geri glsin.
2 günde 2.5 kilo vermişim moralim yerine geldi tam hızla devam

halide tebrikler şekerim.....bende bu hafta 1 kilo verdim...şimdi senin çok hızlı başlıcak takır takır gidicekkkkk kilocuklarrrr

ohhhhhhhhh güle güle pislenın
ende bugun kışlıkları cıkardım dolabım büyük kışlıklar yukarda yazlıklar aşagıdaydı yazlıklar yukarı kışlıklar aşagı yaptım

evet canım katılıyorum sana su ver ve bol bol emzir e pack bie mama takvıyesi bizede vermıştı milupa mavi kutu junıormıydı nedi allahım korusun kızını
ışık altındada yatır

Bu hava ne böyle ya tam da ben yürüyüş yapmay kara vermişken offf sıcaklar geri glsin.
2 günde 2.5 kilo vermişim moralim yerine geldi tam hızla devam
evet ya havalar buz oldu oooooo sevındım hadi bakalım tam hız devammmmmmmm

günaydın günaydın
kapanışta açılışta bizden oldu

hava buz buzzzzzzzzzzzzzzzz

Halide ne güzel kilolar gidiyor. Çok sevindim alkisalkisalkis Yazlık kışlık çıkarma olayını bir aktivite olarak düşün, vereceğin kaloriler aklına gelsin. O zaman zevkle yaparsın.

Leylaela kadın gelince dolapları siler sizde kaldırırsınız.

Urla günaydın, siz de güle güle kirlenin. Açılış ve kapanışta sizden olmuş.

halide tebrikler şekerim.....bende bu hafta 1 kilo verdim...şimdi senin çok hızlı başlıcak takır takır gidicekkkkk kilocuklarrrr

Senide tebrik ederim Leylacığım ama bence hiç ihtiyacın yok süper görünüyorsun cünkü ben senin kilonda olsam diyetmi o da derim vallahi ama hiç o kiloda olmadım ve benim için hayal gibi birşey ama azimliyim bu sefer başaracağım.

Halide ne güzel kilolar gidiyor. Çok sevindim Yazlık kışlık çıkarma olayını bir aktivite olarak düşün, vereceğin kaloriler aklına gelsin. O zaman zevkle yaparsın.

Leylaela kadın gelince dolapları siler sizde kaldırırsınız.

Urla günaydın, siz de güle güle kirlenin.

Evet Aysay hızlı başladım kendim bile inanamdım 2 günde 2.5 kilo vermeme ama beni daha çok motive eti bu sonuç,seninde dediğin gibi artık ev işleri bilme benim için bir aktivite sınıfına giriyor atrık her işi kendim yapmaya karar vrim tabi Ege inin verirse.

Çok teşekürler arkadaşlar destekleriniz için.:içelim:

Sabeg sinirlenme bu kadar. Hamilelikte sinirli olmak bebeğin için iyi değil.
50'lik şeker yükleme sonucun iyi çıktı galiba. Gözün aydın :)
evet yaaa haklısın dün uykusuzluğunda etkisiyle patlamaya hazır bir bomba gibiydim ama şuan iyiyim çok şükür....
sonuçlarım iyi çıktı sadece idrar yollarımda iltihaplanma başlamış birde kan değerlerim biraz düşüş göstermiş ama şekerim iyi...

Son düzenleme:
tşkler cnm saatte 1 uyandırıyoruz annemle
annem kafasını okşuyo burnunu sıkıyo anca öyle emzirebiliyorum yoksa uyuyor sürekl kuzum

tşkler aySay
inşallah salı gününe dahada düşer değerler
bi göbeğimiz düşsede yıkansaydık kendimize geleceğine inanıyorum ama kızım 13 günlük oldu hala düşmedi göbeği
mamayı az dozda veriyorum zaten ama onu bile bitiremiyo
biberondan mı almıyo dedik kaşıkla verdik gene istemiyo ve yarım saat sonra kusuyor
doktor numunelerden verdi dün çeşit çeşit deneyeceğim bakalım hangisini
sevcek
suyu doktorda tavsiye etti 3 kaşık içiriyoruz inşallah düzelcek kızım
e-pack birde değişik marka mamaları dene. Belki başka marka olanları daha çok sevebilir. Deneme yanılma yöntemi.

tşkler leylaela a.s.
evet ya hava buz oldu acaba üşüyomudur kızım
kombiyi çalıştırdık biz acaba erkenmi bilmiyorum çok fazla sıcağada alıştırmak istemiyorum kızımı ama ben hasta oldum gribim ona geçecek diye korkuyorum
üfff herşey üstüste geliyoooo

tşker halidecim
şimdilik 3 çeşit denedik ve üçünüde çıkardı geri

Kızlar bu arada kocişim yine kendini yollara attı.
yine yok yani zaten yaz başları ve kış başlarından nefret ediyorum.Tam sezon dönemi olduğu için kociş sürekli yollarda oluyor.gitti yine 1 hafta yoksempatiksalakcinni

e pack sarılıkta uyurrmuşlar hep egede iç uyumazdı ama yınede sarılık olmuştu hep emzir canım su ver ışık altında yatır allahın izniyle yatışı olmadan atlatır kuzum evin penceresinden güneşi görsün güneşte kalsın birazzzzzzzz

allah kavuştursun begümcüm

evet hep uyuo kızım ama zorla uyandırıyorum artık
çok şükürki düşüşü gördük inşallah devamıda gelcek

allah kavuştursun begümcüm
çok sağol canım,ayrılıkları sevmiyorum
evet hep uyuo kızım ama zorla uyandırıyorum artık
çok şükürki düşüşü gördük inşallah devamıda gelcek

Ben büyük yaşlarda sarılık olmuştum 24 saat uyuyordum.Kuzucuk atlatıcak annesi sen moralini yüksek tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…