beklemekten başka şansım yok sanırım...bende bugün alışveriş yaptım artık baktım kilolar duruyor.hamilelikte kaç kilo aldın kaçı gitti senin aysaycım.
slm kızlar a.s.
sonucumuz çok şükür iyiye gidiyor
sarılık değerimiz 15.1 e düştü.salı günü tekrar gidicez inş düşüş dvm eder
bir önceki değer 15.9 du
çok şükürki düşmüş ama kuzum zayıflamaya devam ediyo
kilo alması lazımmış
benm sütüm yaramıyo olabilirmiş
mama takviyesi yap dedi
ama kızım kusuyo mamayı
napacağımı şaşırdım
evet cnm bende aynen senin gibi düşünüyorum çok yavaş,ağır cevapları tatmin etmiyo beni
ama sarılık takibi burda olcak.tavsiye edeceğin bi doktor varmı ?
önerilerinizi bekliyorum kızlar
ohhhhhhhhh güle güle pislenınBugün yine temizlik vardı bizde. Evde kocaman iki tane gömme dolap var. Onlar tamamen boşaltıldı, kadın içini dışını sildi. Bende hurçlarını yıkadım, işe yaramayanları ayırdım. Gardropta boşaltıldı o da silindi. Dolaplar arasında yazlık-kışlık kıyafetlerin yerleri değişti. Pike takımları kaldırıldı, nevresim takımları çıkarıldı. Yatak havalandırıldı, baza altı silindi. Yorgan kulanılmak üzere çıkarıldı. En son da kadın evi sildi süpürdü. İkimizde yorulduk :)
evet canım katılıyorum sana su ver ve bol bol emzir e pack bie mama takvıyesi bizede vermıştı milupa mavi kutu junıormıydı nedi allahım korusun kızınıe-pack gözünüz aydın değerlerinizin düşmesine çok sevindim. Ben yeni doğan bebeklerin ve annelerinin hastanelerde kalmalarına dayanamıyorum. İnşallah daha çabuk atlatırsınız. Bence sen doktorun tavsiyesini dinle sarılığınız geçene kadar mama takviyesi yap. Çünkü bebek beslendikçe dışkı ve idrarla atıyor vücuttaki sarılığı. Kusuyorsa daha az dozlarda ver mamayı, git gide arttırırsın. Sarılığınız geçince de sütünün durumuna göre sadece emzirirsin. Emzirme ve mamadan sonra da iki üç kaşık kaynatılmış su ver bebeğe. Hem bebeğinin ağzı çalkalanmış olur ayrıca pamucak olmasını da engellersin. Fototerapi gören çocuklara su kaybettikleri için su verdiklerini biliyorum.
evet ya havalar buz oldu oooooo sevındım hadi bakalım tam hız devammmmmmmmBu hava ne böyle ya tam da ben yürüyüş yapmay kara vermişken offf sıcaklar geri glsin.
2 günde 2.5 kilo vermişim moralim yerine geldi tam hızla devam
halide tebrikler şekerim.....bende bu hafta 1 kilo verdim...şimdi senin çok hızlı başlıcak takır takır gidicekkkkk kilocuklarrrr
evet yaaa haklısın dün uykusuzluğunda etkisiyle patlamaya hazır bir bomba gibiydim ama şuan iyiyim çok şükür....Sabeg sinirlenme bu kadar. Hamilelikte sinirli olmak bebeğin için iyi değil.
50'lik şeker yükleme sonucun iyi çıktı galiba. Gözün aydın :)
slm kızlar a.s.
sonucumuz çok şükür iyiye gidiyor
sarılık değerimiz 15.1 e düştü.salı günü tekrar gidicez inş düşüş dvm eder
bir önceki değer 15.9 du
çok şükürki düşmüş ama kuzum zayıflamaya devam ediyo
kilo alması lazımmış
benm sütüm yaramıyo olabilirmiş
mama takviyesi yap dedi
ama kızım kusuyo mamayı
napacağımı şaşırdım
Canım çok geçmiş olsun.yeni doğan bebeklerde olabiliyormuş bu tarz durumlar ama kısa zamanda toparlanırlarmış,umarım senin bebişinde en kısa zamanda toparlanır.
şeker yüklemesi çok zor ya neyseki ben eli hafif bi hemşireye denk gelmiştim
soonucun ne çıktı cnm
inş düşüktür yoksa 100lük daha zor
4 kere alıyorlar kan eyvahedigeldismile
Çok şükür düşük çıktı canım.Bir daha o iğrenç şeyi içemezdimohaoldumsmile
hahaha evet yaaaa sorma gidene kadar kayınvalidemlerle savaş yaşadm,gittim hemsire ile savaş yaşadım alkisalkisalkisslm kızlar...hava buzzzzz
e pack çok sevindim arkadaşım bebişimiz iyiye gidiyomuş..:)
sabeg sus aaaaaaa gitmmek için binbahane gittikten sonra surat aaaaaa....:))
aysay ohhh mis olmuş misss.bizi bu hata kadın ekti aslında gribim geleyimmi dedi amannn dur gelme dedim eluşa geçerir diye korktum...senin yaptılarını aynen yaptım kışlıklar çıktı pikler kaldırıldı ama yerleşmediiiii çünkü silinmedi...:))
şükürler olsun bak yavaş yavaş gidiyor kilolar,ben şimdiye kadar hamileliğimde 12 kilo almışım :kedi:Bu hava ne böyle ya tam da ben yürüyüş yapmay kara vermişken offf sıcaklar geri glsin.
2 günde 2.5 kilo vermişim moralim yerine geldi tam hızla devam
günaydın günaydın
kapanışta açılışta bizden oldu
hava buz buzzzzzzzzzzzzzzzz
günaydınnn evet yaaa buz gibi.....
tşkler cnm saatte 1 uyandırıyoruz annemleepack geçmiş olsun canım.Ne kadar süre ile emziriyorsun?Kusuyorsa verme bence mamayı.Benim oğlumda mama verdikçe kustu.Hala emiyor 4.5 aylık oldu.Sürekli emzir hem sarılık için iyi olur hem de bebeğin kendini toparlar.
tşkler aySaye-pack gözünüz aydın değerlerinizin düşmesine çok sevindim. Ben yeni doğan bebeklerin ve annelerinin hastanelerde kalmalarına dayanamıyorum. İnşallah daha çabuk atlatırsınız. Bence sen doktorun tavsiyesini dinle sarılığınız geçene kadar mama takviyesi yap. Çünkü bebek beslendikçe dışkı ve idrarla atıyor vücuttaki sarılığı. Kusuyorsa daha az dozlarda ver mamayı, git gide arttırırsın. Sarılığınız geçince de sütünün durumuna göre sadece emzirirsin. Emzirme ve mamadan sonra da iki üç kaşık kaynatılmış su ver bebeğe. Hem bebeğinin ağzı çalkalanmış olur ayrıca pamucak olmasını da engellersin. Fototerapi gören çocuklara su kaybettikleri için su verdiklerini biliyorum.
e-pack birde değişik marka mamaları dene. Belki başka marka olanları daha çok sevebilir. Deneme yanılma yöntemi.
tşkler leylaela a.s.slm kızlar...hava buzzzzz
e pack çok sevindim arkadaşım bebişimiz iyiye gidiyomuş..:)
sabeg sus aaaaaaa gitmmek için binbahane gittikten sonra surat aaaaaa....:))
aysay ohhh mis olmuş misss.bizi bu hata kadın ekti aslında gribim geleyimmi dedi amannn dur gelme dedim eluşa geçerir diye korktum...senin yaptılarını aynen yaptım kışlıklar çıktı pikler kaldırıldı ama yerleşmediiiii çünkü silinmedi...:))
Canım ne güzel değerleriniz düşmeye başlamış işallah hızlı bir şekilde atlatırsınız.
Mama konusundada cocuk dokrotundan başkasını dinleme dr. ver derse veririsin mamayı Aysayında dediği gibi başka mama da deneye bilirsin.Benim oğlum ilk başlarda aptamil mavi kutuyu sevmedi doktorumuzda yine aptamil comformil vermişti ama seni yinde bol bol emzir kuzuyu.
Kızlar bu arada kocişim yine kendini yollara attı.
yine yok yani zaten yaz başları ve kış başlarından nefret ediyorum.Tam sezon dönemi olduğu için kociş sürekli yollarda oluyor.gitti yine 1 hafta yoksempatiksalakcinni
e pack sarılıkta uyurrmuşlar hep egede iç uyumazdı ama yınede sarılık olmuştu hep emzir canım su ver ışık altında yatır allahın izniyle yatışı olmadan atlatır kuzum evin penceresinden güneşi görsün güneşte kalsın birazzzzzzzz
çok sağol canım,ayrılıkları sevmiyorumallah kavuştursun begümcüm
evet hep uyuo kızım ama zorla uyandırıyorum artık
çok şükürki düşüşü gördük inşallah devamıda gelcek
oooo kilolar gündemde yine.İnşallah en kısa zamanda veririz kiloları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?