Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

4.5aylık oğlumkaydirigubbakcemile2

Merhaba Herkesee!!!

Nasılsınız?beni bilmeyen ya da unutmuş anneler:altı aylık elif adında bir kızın annesiyim.tüm günüm bebeğimle ve okulumla geçiyor(master yapıyorum aynı zamanda odtüde)
okul sebebiyle ankaradayım bu dönem.

Kızım ek besine geçti yavaş yavaş ama az az emziriyorum, eser miktarda.olsun ilaç niyetine diyoruz...
doğumdan 20 gün sonra kilom neyse hala oyum:)kilo veremedim.ancak sıkılaşmış olabilirim eski pantolonlara güç bela giriyorum.

bu dönem pilatese başlıyorum, inşallah devam edebilirim sonrasında da izmirde bakacağım bir spor salonu.
internete çok girmiyorum, o sebeple buralarda görünmedim:)

Merhaba Chocuk nasılsınız bizde seni ve bebeğini merak ediyorduk,iyi olmanıza sevindim.Okul ve bebek aynı anda zor olsa gerek ama başara bilmeni takdir ediyorum .

Aysay bu soğukta büyük cesaret bebekle konsere gitmek tebrik ederim ben olsam hayata gittmezdim aman hastalanmayın.Güzel vakit gecirmenize sevindim sanırım aşk tazelemisiniz goncanla.

kızlar nasılsnz yahıu damdan duşer gbı dahıl olayım sohbete..bebekle konsere gtmekgercekten cesaret ama bnde bugun oğlum soğuğa ve dışarı alıssın dıe çıkardım dışarı hemde sarmalamadan ınşallah hasta olmayız.ona cıcıle aldım bugun sırınyere pamıdor falan gttik temız hava ıyı geldı neysee..
kılolar gdıyo anlaşılan bravo herkeseealkisalkisalkis

tşkler cnm
aynen benmde öyle olcaktıki neyseki son anda kurtulduk
mama yı benm doktorda tavsiye ettik ama kızım kuusuyor kabul etmiyor mamayı
şekerli suyu veriyiroum normalda veriyorum
biizm en yüksek değğer 15.9 du en son gittiğimde 15.1 e düştü salı gene gitcez inş düşer gene
benm kızım 13 günlük oldu inş doktorunun dediği gibidir korkulacak bişe yoktur :Saruboceq:

bende grip oldum aynen
kızıma gececek diye çok korkuyorum
ilaçta kullanamıyoruz emzirirken
ağzıma maske takıp emziriyorum
o mis kokusunu çekemiyorum içine bebeğimin

geçmiş olsun cnm inş allah gönlüne göer verir
elektrkli sobayla idare edersin artık bu yıl
bizde başladık doğalgazı yakmaya bakalım faturalar nası gelcek

zordur düşüncesiz insanlarla uğraşmak kim ne halde bilmezler...allahından bulsunlar...üzüldüm canım az para değil sonuçta...
yakacak sorunu herkezde aynı:)) biz geçen yıl 8 ton katı yakıt harcadık bakalım bu yıl nekedar yakarız bin yılın soğukları geliyomuşya:))
canııımmm çok sağol...çok düşüncelisin..:))
ayyyy bak gördünmü başıma geliceği bilmeliydim şimdi hiç beğenemicem herkez merak ediyo sonunda ne alıcam diye...eyvahhh yandım ben....:))
yaramaaaaaa bin ton tuz bastın canım...gidemedim...kendimi alsancak caddelerine vurdum arabada cd sini dinleyerek....( Ayçayı götürmekle çok iyi yapmışsın eminimki ruhu tazelenmiştir...
aaaa hayırlı olsun elif bebek evet nezamandır senden haber yoktu...hayatında başarılar canım...

Canım bu konuya dahil olmamak için o kadar çok tuttum ki kendimi ama en sonunda engel olamadım.Moralini bozma yanlız olmayacaksın büyük bir ihtimal bende doğumdan sonra hala kocaman bir kadın olarak hayatıma devam edicem.Bide ben rejimde yapamam ne olacak böyle hiç bilmiyorum (( sen yine ne güzel iradelisin.rejim yapabiliyorsun....
Hem bak ne güzellllll maşallah sütünde artmış ,senin adına çok sevindim.Umarım hep böyle devam eder....
Canım senin bebişinle ilgili bu cesaret,ne hayranım......ne güzel hiç pipirikli değilsin.İnşallah bende senin gibi olurum.Ohhhh ne güzel gönlünüze göre eğlenmişsiniz , aşkınızı tazelemişsiniz...Maşallah
Canım bebişinle sağlık ve mutlu yaşarsın inşallah.Hekeste bir zayıflama çabasıdır gidiyor.Ya moralim bozuluyor ama yaaa ben artık ksin eminin doğumdan sonra kilolarım benimle kalacak ((
Oh sende aysay gibi bebişinle güzel keyif geçirenlerdensin yani...Her zaman böyle kalın inşalllah

Leyla eluşumuza cici bulamadın hala dimi canım....Gel beraber çarşıların altını üstüne getirelim....Kocamda yok zaten çok rahat gezebilirim.Az kaldı artık doğum gününe ....hihoyyyt

Son düzenleme:
yorumsuzzzz.......(
yoğun bir hafta benim için bu hafta yarın kadın geliyo temizlik var bide ilkkez alıcam yarın geleni diğerine kızdım istemiyomlmaz:
salı bornovaya geçicem ne yapıcam bilmiyorum kafamda birsürüüüü şey var...
çarşamba perşembe annem ve anneannem bende olucak kociş seyahate gidiyo
cuma ....leyla gene durmaz kaçar....:))
ama sabeg seni asla unutmam biliyosun....:))
kiloları dert etme aaa başında cadı leya olucak ertirim ben seni biliyosun...

Canım bu hafta gerçekten yoğun bir hafta olacakmış senin için,kolay gelsin....Bu arada sürekli kocişlerimizden ayrı kalıyoruz
Beni unutmayacağını hiç bilmezmiyima.s.
Kilolarıda doktorum yüzünden dert ettim şimdiden 12 kilo almışım diye yedi beniklava:
birde verilmekte zor olan kiloları burdan okuyunca bir yandan fenalık geçiriyorum , bir yandan da hala yiyorum:kedi:cokacimcoook

Son düzenleme:
Sabeg sağ canım destegin için ama sen şimdilik yalnızca bebeğini düşün boş ver kiloları hamilelik en güzel günleri bir kadını bence hiç birşeyi kafana takmadan keyfini cıkar bu günlerini.

Leylacığım yardıma ihtiyacın olursa bir telefon acman yeterli canım hemen gelirim.Kolay gelsin sana yoğun bir hafta seni bekliyor.

Ah Begümcüğüm yarama bastın.Bende kendimi tutamadım amaaaan veririm dedim de öyle olmadı maalesef.Neyse kendimi yaza hazırlıyorum(ne komik değil mi?)Bu arada hamileyken annemin bana aldığı (sonumu iyi görmemiş kadın)actifry ı yoğun bir şekilde kullanıyorum.Başlarda hiç tutmadım sadece patates için kullanıyordum çok gerekli değilmiş diyordum şimdi ise her şeyi onda yapıyorum. Sabah nesfit yedim öğlen ne yapsan diye düşünürken actifry da kabak kızartmak geldi aklıma.1çay kaşığı yağ ile 1 kg kabak kızarttım ilk kez.Çok güzel oldu herkese tavsiye ediyorum.Üzerine yoğurt ve dereotunu unutmayın.Bunları anlattım Begümcüğüm rahat bulabileceğin bir sebze kabak

ya kuzum senncokacimcoook
çok sağol tatlım

bende her sabah ve öğlen nesfit yiyorum aralarda meyva yoğurt falan ve bolll su ile hallediyorum tabi akşamları çok hafif geçiyorum tatlı falan sıfır hamur işi oda neeeeee unuttum çoktan

Canım taksam bile hiç bir şey ifade etmiyor ki:)))))ohaoldumsmileyemekten kendimi alamıyorum.Aslında çok yemiyorum ama çok çeşit yiyorum.Bir anlatsam fenalık geçirrsiniz:)))))))))):CüvCüv:
Afiyet olsun canım,ben nerdeyse haftanın 2 günü mutlaka kızartma yiyorum ama 1 çay kaşığı değil bildiğin bir tencere yağ ile kızartıp birde üstüne bol yoğurt döküp onuda ekmekle yiyorum.Valla bunları anlatınca bile kendime acıyorum. dr çok kızıyor ben bunları anlatınca sen nasıl besleniyorsun diyor kadın bildiğin çıldırıyor....hihoyyytşekerim düşük çıkınca çok şaşırdı

esmennnn bile bile lades oluyosun sennn anlatma bariii
ben hamileyken bile yapmadım bunları
toparlan hemen kafandan çıkar şu kızartma olayını:))

-tatlicadiarzu-suratımı sivilce bastı........:1ninca:ayyy çok çirkinim saçım beyaz ,popom kocaman,selülit başladı,göbişim zaten büyüyor.bırakın pantolonları gömleklerimin bile kolu kolumdan geçmiyor:lepi:hihoyyytçıldırıcam sanırım:)))))))))))))))))))kafamçokkarıştı

slmmmmmmmm
bende bugun annemdeydım

yenı ev aldılar ona gıttım baktım
mobilyalarını degıştırıyorlar eskiler gıtmıcek yenı eve yeni eşya onlar adına cok mutluyummm

herkese iyi akşamlarrrrrrrr

hayırlı olsun canım annenlerin yeni evleri yeni babaocağınız:))
sağlıkla otursunlar inş.

Canım hayırlı olsun.Allah ağız tadıyla sağlıklı oturmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…