Şu anda nekadar bebeğin canım ama moralıni bozma verirsin,aynen beninde en az 20 ama ben dahada fazlasını vermek istiyorum evlendiğin kiloma dönebilmem için 35 kilo vermem lazım ama yavaş yavaş hepsi olacak işallah yeterki bebekleriniz sağlıklı olsunlar.
Merhaba Herkesee!!!
Nasılsınız?beni bilmeyen ya da unutmuş anneler:altı aylık elif adında bir kızın annesiyim.tüm günüm bebeğimle ve okulumla geçiyor(master yapıyorum aynı zamanda odtüde)
okul sebebiyle ankaradayım bu dönem.
Kızım ek besine geçti yavaş yavaş ama az az emziriyorum, eser miktarda.olsun ilaç niyetine diyoruz...
doğumdan 20 gün sonra kilom neyse hala oyum:)kilo veremedim.ancak sıkılaşmış olabilirim eski pantolonlara güç bela giriyorum.
bu dönem pilatese başlıyorum, inşallah devam edebilirim sonrasında da izmirde bakacağım bir spor salonu.
internete çok girmiyorum, o sebeple buralarda görünmedim:)
Kızlar akşam İlhan İrem konserindeydik. Ayça'yı üşümesin diye resmen paket yaptık. Tek bebekli ben vardım. Tabi kimse o soğukta bebeğini konsere götürmez. Allahtan hasta olmadık. Ama bebeğimi hep koynumda tuttum nefesi sıcak kalsın diye. Kendisi çok nadir konsere çıktığı için İzmir'e gelmişken gitmek istedim.
Konsere gelince İlhan Üstat süperdi, sahne performansı dolu doluydu. Onunla beraber şarkılar söylerken sesim kısıldı. :) Semazenler eşliğinde ilahiler söyledi. Goncamla, kucağımızda Ayça aşk şarkısı söyledik beraber.
tşkler cnme-pack okudugum kadarıyla bebişin sarılık olmus çok geçmiş olsun aynısı benimde basımdaydı sütün yaramıyor diye diye taşan sütümü azalttılar kimseyi takma doktorumla konusmustum emzir ama az da olsa mama verirsen iyi olur demişti.. bu arada ben serum suyu içirdim 3 şişe bir işe yaramadı şiddetle şekerli suyu tavsiye ederim çünkü su cok idrar yapmasını sağlıyor ve idrar ile atıyor bebekler sarılığı bizim değerlerimiz 16.7 falandı fototerapiye yatırdık 12 oldu sonra 15 e cıktı (ki normalde sarılık bir defa pig yapar yani yükselir sonra düşermiş.. ama Miray hipotiroidi olduğu için daha sonra 19 a kadar çıktı..) doktorum çok ii bir doktor 19 a cıktıgında özel hastaneler yatırın dedi kendi doktorumu aradım hayır dedi bebeklerde 10 günlüğü geçtiyse sarılıktan korkmayın dedi...
canım sarılıktan korkma fizyolojik sarılıktır sizinki..
bu arada kızlar bende grip oldum kızımda soguk algınlıgı neyse ki atlattık umarım benden grip gecmemiştir kızıma bu sıra çok uyuyor alısık değilim garip geliyor..
havalar soğudu doğalgazı bütün evde yakarsam 500 ila 600 arası fatura geliyor bu sene de o kadarını ödeyemem sağ olsun belediyemiz 20 milyar ceza kesti dükkana kolon güçlendirmesi falan dedi sonra öğrendikki yan eczane kumpas kurmus 40 milyar rüşvet vermiş basımız belada yanı :))
ruhsatımızı da varmedi catımızı yıktırdı aman aman sormayın ne dertler var..
evin yarısını yakıyorum o da södürdüğüm an bu gibi oluyor evim üstüm sağım solum acık hep(
acil cıkmam lazım bu evden ama burayı satamam, tekirdagda bir evimiz daha var orayı satıcam ama o da ha deyip satılmaz bu kış idare edicez de bebişimi bir şey olmasın..
sizler nasılsınız bende ki felaket haberleri bitmedi bu sıra aman bebişim iyi olsunda..
zordur düşüncesiz insanlarla uğraşmak kim ne halde bilmezler...allahından bulsunlar...üzüldüm canım az para değil sonuçta...bu arada kızlar bende grip oldum kızımda soguk algınlıgı neyse ki atlattık umarım benden grip gecmemiştir kızıma bu sıra çok uyuyor alısık değilim garip geliyor..
havalar soğudu doğalgazı bütün evde yakarsam 500 ila 600 arası fatura geliyor bu sene de o kadarını ödeyemem sağ olsun belediyemiz 20 milyar ceza kesti dükkana kolon güçlendirmesi falan dedi sonra öğrendikki yan eczane kumpas kurmus 40 milyar rüşvet vermiş basımız belada yanı :))
ruhsatımızı da varmedi catımızı yıktırdı aman aman sormayın ne dertler var..
evin yarısını yakıyorum o da södürdüğüm an bu gibi oluyor evim üstüm sağım solum acık hep(
acil cıkmam lazım bu evden ama burayı satamam, tekirdagda bir evimiz daha var orayı satıcam ama o da ha deyip satılmaz bu kış idare edicez de bebişimi bir şey olmasın..
sizler nasılsınız bende ki felaket haberleri bitmedi bu sıra aman bebişim iyi olsunda..
canııımmm çok sağol...çok düşüncelisin..:))Leylacığım bulamadınmı valla o kadarda gezmisin ama mevsim kış olduğu için biraz zorlana bilrisin işallah gönlüne göre bir cici bulursun Eloşa canım.Dün bende gittim oğluma bişeyler almak için ama gözüm hep kız kıyafetlerinde senin sitediğin gibi bişey bulabilrmiyim aceba deye bakındım ama hep kışlık kıyafetlet vardı.
ayyyy bak gördünmü başıma geliceği bilmeliydim şimdi hiç beğenemicem herkez merak ediyo sonunda ne alıcam diye...eyvahhh yandım ben....:))Sabeg Allah kavuştursun...
Blacsiya geçmiş olsun. İyi bakın kendinize. Çok hırslı insanlardan nefret ediyorum. Sizin yan dükkan komşunuzda öyle biri galiba.
Halide ne güzel sütün tekrar gelmeye başlamış. Çok sevindim. Moralini bozma 2-3 aya kalmaz eski pantolanlarını giyersin yine.
Leylaela bu kararsızlık niye? Alınca fotosunu koyasın artık siteye. Merak ettim bu kadar çok aradığın elbiseyi :)
yaramaaaaaa bin ton tuz bastın canım...gidemedim...kendimi alsancak caddelerine vurdum arabada cd sini dinleyerek....Kızlar akşam İlhan İrem konserindeydik. Ayça'yı üşümesin diye resmen paket yaptık. Tek bebekli ben vardım. Tabi kimse o soğukta bebeğini konsere götürmez. Allahtan hasta olmadık. Ama bebeğimi hep koynumda tuttum nefesi sıcak kalsın diye. Kendisi çok nadir konsere çıktığı için İzmir'e gelmişken gitmek istedim.
Konsere gelince İlhan Üstat süperdi, sahne performansı dolu doluydu. Onunla beraber şarkılar söylerken sesim kısıldı. :) Semazenler eşliğinde ilahiler söyledi. Goncamla, kucağımızda Ayça aşk şarkısı söyledik beraber.
aaaa hayırlı olsun elif bebek evet nezamandır senden haber yoktu...hayatında başarılar canım...Merhaba Herkesee!!!
Nasılsınız?beni bilmeyen ya da unutmuş anneler:altı aylık elif adında bir kızın annesiyim.tüm günüm bebeğimle ve okulumla geçiyor(master yapıyorum aynı zamanda odtüde)
Kızım ek besine geçti yavaş yavaş ama az az emziriyorum, eser miktarda.olsun ilaç niyetine diyoruz...
doğumdan 20 gün sonra kilom neyse hala oyum:)kilo veremedim.ancak sıkılaşmış olabilirim eski pantolonlara güç bela giriyorum.
bu dönem pilatese başlıyorum, inşallah devam edebilirim sonrasında da izmirde bakacağım bir spor salonu.
tşkler cnm
aynen benmde öyle olcaktıki neyseki son anda kurtulduk
mama yı benm doktorda tavsiye ettik ama kızım kuusuyor kabul etmiyor mamayı
şekerli suyu veriyiroum normalda veriyorum
biizm en yüksek değğer 15.9 du en son gittiğimde 15.1 e düştü salı gene gitcez inş düşer gene
benm kızım 13 günlük oldu inş doktorunun dediği gibidir korkulacak bişe yoktur :Saruboceq:
atlatıcak annesi sen hiç merak etme...güzel düşün...
Canım bu konuya dahil olmamak için o kadar çok tuttum ki kendimi ama en sonunda engel olamadım.Moralini bozma yanlız olmayacaksın büyük bir ihtimal bende doğumdan sonra hala kocaman bir kadın olarak hayatıma devam edicem.Bide ben rejimde yapamam ne olacak böyle hiç bilmiyorumsempatiksalakcinni
Canım sen daha emziriyorsun fazla takma kafana kiloları ama dediğin gibi kıyafetlerden hiç biri olmayınca insanın acayıp morali bozuluyor,dün carşıya cıkacaktım hiç bir pantolonum olmadı bende hamile pantolonumu giymek zorunda kaldım çokkkkkk moralim bozuldu.
Bu arada atrık düzenli ve saatli beslendiğim için sanırım daha fazla süt gelmeye başladı galiba oğlum tekrardan emmeye başladı biraz keyif sütü oluyor ama olsun emsinde ben başka bişey istemiyorum alkisalkisalkis
Canım senin bebişinle ilgili bu cesaret,ne hayranım......Kızlar akşam İlhan İrem konserindeydik. Ayça'yı üşümesin diye resmen paket yaptık. Tek bebekli ben vardım. Tabi kimse o soğukta bebeğini konsere götürmez. Allahtan hasta olmadık. Ama bebeğimi hep koynumda tuttum nefesi sıcak kalsın diye. Kendisi çok nadir konsere çıktığı için İzmir'e gelmişken gitmek istedim.
Canım bebişinle sağlık ve mutlu yaşarsın inşallah.Hekeste bir zayıflama çabasıdır gidiyor.Ya moralim bozuluyor ama yaaa ben artık ksin eminin doğumdan sonra kilolarım benimle kalacakMerhaba Herkesee!!!
Oh sende aysay gibi bebişinle güzel keyif geçirenlerdensin yani...Her zaman böyle kalın inşalllahkızlar nasılsnz yahıu damdan duşer gbı dahıl olayım sohbete..bebekle konsere gtmekgercekten cesaret ama bnde bugun oğlum soğuğa ve dışarı alıssın dıe çıkardım dışarı hemde sarmalamadan ınşallah hasta olmayız.ona cıcıle aldım bugun sırınyere pamıdor falan gttik temız hava ıyı geldı neysee..
kılolar gdıyo anlaşılan bravo herkeseealkisalkisalkis
yorumsuzzzz.......(
yoğun bir hafta benim için bu hafta yarın kadın geliyo temizlik var bide ilkkez alıcam yarın geleni diğerine kızdım istemiyomlmaz:
salı bornovaya geçicem ne yapıcam bilmiyorum kafamda birsürüüüü şey var...
çarşamba perşembe annem ve anneannem bende olucak kociş seyahate gidiyo
cuma ....leyla gene durmaz kaçar....:))
ama sabeg seni asla unutmam biliyosun....:))
kiloları dert etme aaa başında cadı leya olucak ertirim ben seni biliyosun...
ya kuzum senncokacimcoookCanım bu hafta gerçekten yoğun bir hafta olacakmış senin için,kolay gelsin....Bu arada sürekli kocişlerimizden ayrı kalıyoruz
Beni unutmayacağını hiç bilmezmiyima.s.
Kilolarıda doktorum yüzünden dert ettim şimdiden 12 kilo almışım diye yedi beniklava:
birde verilmekte zor olan kiloları burdan okuyunca bir yandan fenalık geçiriyorum , bir yandan da hala yiyorum:kedi:cokacimcoook
çok sağol tatlımSabeg sağ canım destegin için ama sen şimdilik yalnızca bebeğini düşün boş ver kiloları hamilelik en güzel günleri bir kadını bence hiç birşeyi kafana takmadan keyfini cıkar bu günlerini.
Leylacığım yardıma ihtiyacın olursa bir telefon acman yeterli canım hemen gelirim.Kolay gelsin sana yoğun bir hafta seni bekliyor.
Ah Begümcüğüm yarama bastın.Bende kendimi tutamadım amaaaan veririm dedim de öyle olmadı maalesef.Neyse kendimi yaza hazırlıyorum(ne komik değil mi?)Bu arada hamileyken annemin bana aldığı (sonumu iyi görmemiş kadın)actifry ı yoğun bir şekilde kullanıyorum.Başlarda hiç tutmadım sadece patates için kullanıyordum çok gerekli değilmiş diyordum şimdi ise her şeyi onda yapıyorum. Sabah nesfit yedim öğlen ne yapsan diye düşünürken actifry da kabak kızartmak geldi aklıma.1çay kaşığı yağ ile 1 kg kabak kızarttım ilk kez.Çok güzel oldu herkese tavsiye ediyorum.Üzerine yoğurt ve dereotunu unutmayın.Bunları anlattım Begümcüğüm rahat bulabileceğin bir sebze kabak
Canım taksam bile hiç bir şey ifade etmiyor ki:)))))ohaoldumsmileyemekten kendimi alamıyorum.Aslında çok yemiyorum ama çok çeşit yiyorum.Bir anlatsam fenalık geçirrsiniz:)))))))))):CüvCüv:Sabeg sağ canım destegin için ama sen şimdilik yalnızca bebeğini düşün boş ver kiloları hamilelik en güzel günleri bir kadını bence hiç birşeyi kafana takmadan keyfini cıkar bu günlerini.
Leylacığım yardıma ihtiyacın olursa bir telefon acman yeterli canım hemen gelirim.Kolay gelsin sana yoğun bir hafta seni bekliyor.
Afiyet olsun canım,ben nerdeyse haftanın 2 günü mutlaka kızartma yiyorum ama 1 çay kaşığı değil bildiğin bir tencere yağ ile kızartıp birde üstüne bol yoğurt döküp onuda ekmekle yiyorum.Valla bunları anlatınca bile kendime acıyorum. dr çok kızıyor ben bunları anlatınca sen nasıl besleniyorsun diyor kadın bildiğin çıldırıyor....hihoyyytşekerim düşük çıkınca çok şaşırdıAh Begümcüğüm yarama bastın.Bende kendimi tutamadım amaaaan veririm dedim de öyle olmadı maalesef.Neyse kendimi yaza hazırlıyorum(ne komik değil mi?)Bu arada hamileyken annemin bana aldığı (sonumu iyi görmemiş kadın)actifry ı yoğun bir şekilde kullanıyorum.Başlarda hiç tutmadım sadece patates için kullanıyordum çok gerekli değilmiş diyordum şimdi ise her şeyi onda yapıyorum. Sabah nesfit yedim öğlen ne yapsan diye düşünürken actifry da kabak kızartmak geldi aklıma.1çay kaşığı yağ ile 1 kg kabak kızarttım ilk kez.Çok güzel oldu herkese tavsiye ediyorum.Üzerine yoğurt ve dereotunu unutmayın.Bunları anlattım Begümcüğüm rahat bulabileceğin bir sebze kabak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?