Begümcüğüm allah kavuştursun eeee iş naparsın mecbursen gidiliyor
İşallah veririz esmen lohsalık sonularını geride birakıp kiloların derdine düştüm vallahi.
canım tam gönlüne göre birşey bulup ala bildin mi diye soracaktım ki.......öteki mesajını gördüm.seni çılgın seniiiiiikızlar iyi geceler...tabanlarım zongggg zonggggg...izmir kazan ben kepçeyide aştım bugün
alsancak..bornova...karşıyaka...balçova...evimmmmmmmmmmm
çıldırdınmı diyenler var sanırım..:))
evet çıldırdım...
leylacım bu kararsızlıkla çocuğu doğum gününe eski cicileriyle çıkarmada,hadi al eluşumuza bir cici bizde görelim......günaydın urlaaa
bencede çok güzel birgün
aynen canım aynen ama başka işlerimde vardı onun içinde bakındım ama almadım hala hiç birşey çok kararsız bir insan olmulşum ben yaaaa ayyy hiç sevmiyorum bu huyumu...(
bu arada kızlar bende grip oldum kızımda soguk algınlıgı neyse ki atlattık umarım benden grip gecmemiştir kızıma bu sıra çok uyuyor alısık değilim garip geliyor..
havalar soğudu doğalgazı bütün evde yakarsam 500 ila 600 arası fatura geliyor bu sene de o kadarını ödeyemem sağ olsun belediyemiz 20 milyar ceza kesti dükkana kolon güçlendirmesi falan dedi sonra öğrendikki yan eczane kumpas kurmus 40 milyar rüşvet vermiş basımız belada yanı :))
ruhsatımızı da varmedi catımızı yıktırdı aman aman sormayın ne dertler var..
evin yarısını yakıyorum o da södürdüğüm an bu gibi oluyor evim üstüm sağım solum acık hep(
acil cıkmam lazım bu evden ama burayı satamam, tekirdagda bir evimiz daha var orayı satıcam ama o da ha deyip satılmaz bu kış idare edicez de bebişimi bir şey olmasın..
sizler nasılsınız bende ki felaket haberleri bitmedi bu sıra aman bebişim iyi olsunda..
of vallahi ya hiçbir şeyim olmuyor var ama yok .Ben aç kalmalıyım ancak o zaman verebiliyorum daha oğlumu emziriyorum.Gene bunalıma giriyorum galibaakannehir
kızlar iyi geceler...tabanlarım zongggg zonggggg...izmir kazan ben kepçeyide aştım bugün
alsancak..bornova...karşıyaka...balçova...evimmmmmmmmmmm
çıldırdınmı diyenler var sanırım..:))
evet çıldırdım...
Ben de kyamıyorum oğluma en az 6 aylık olsun o zaman rejim yaparım diyorum sadece dikkat ediyorum şu an.Benim en az 20 kilo vermem lazım
sempatiksalakcinni
Canım sen daha emziriyorsun fazla takma kafana kiloları ama dediğin gibi kıyafetlerden hiç biri olmayınca insanın acayıp morali bozuluyor,dün carşıya cıkacaktım hiç bir pantolonum olmadı bende hamile pantolonumu giymek zorunda kaldım çokkkkkk moralim bozuldu.
Bu arada atrık düzenli ve saatli beslendiğim için sanırım daha fazla süt gelmeye başladı galiba oğlum tekrardan emmeye başladı biraz keyif sütü oluyor ama olsun emsinde ben başka bişey istemiyorum alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?