Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Begümcüğüm allah kavuştursun eeee iş naparsın mecbursen gidiliyor

evet canım yapacak birşey yok,bu aralar fazla ayrı kaldık zaten geçen haftada yoktu 2 gün eve geldi yine gitti ama dedim ya sezon dönümlerinde öyle oluyor.Biraz daha böyle gider sonra yaza kadar bir yere gitmez anca önemli birşey olursa gider o kadar....

of vallahi ya hiçbir şeyim olmuyor var ama yok .Ben aç kalmalıyım ancak o zaman verebiliyorum daha oğlumu emziriyorum.Gene bunalıma giriyorum galibaakannehir

kızlar iyi geceler...tabanlarım zongggg zonggggg...izmir kazan ben kepçeyide aştım bugün
alsancak..bornova...karşıyaka...balçova...evimmmmmmmmmmm
çıldırdınmı diyenler var sanırım..:))
evet çıldırdım...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugun hava güzellllllllllllll

leyla iyi cıldırmalar canım :)
ela hanıma kıyafet cıldırmasımı.....

günaydın urlaaa
bencede çok güzel birgün
aynen canım aynen ama başka işlerimde vardı onun içinde bakındım ama almadım hala hiç birşey çok kararsız bir insan olmulşum ben yaaaa ayyy hiç sevmiyorum bu huyumu...(

e-pack okudugum kadarıyla bebişin sarılık olmus çok geçmiş olsun aynısı benimde basımdaydı sütün yaramıyor diye diye taşan sütümü azalttılar kimseyi takma doktorumla konusmustum emzir ama az da olsa mama verirsen iyi olur demişti.. bu arada ben serum suyu içirdim 3 şişe bir işe yaramadı şiddetle şekerli suyu tavsiye ederim çünkü su cok idrar yapmasını sağlıyor ve idrar ile atıyor bebekler sarılığı bizim değerlerimiz 16.7 falandı fototerapiye yatırdık 12 oldu sonra 15 e cıktı (ki normalde sarılık bir defa pig yapar yani yükselir sonra düşermiş.. ama Miray hipotiroidi olduğu için daha sonra 19 a kadar çıktı..) doktorum çok ii bir doktor 19 a cıktıgında özel hastaneler yatırın dedi kendi doktorumu aradım hayır dedi bebeklerde 10 günlüğü geçtiyse sarılıktan korkmayın dedi...
canım sarılıktan korkma fizyolojik sarılıktır sizinki..

bu arada kızlar bende grip oldum kızımda soguk algınlıgı neyse ki atlattık umarım benden grip gecmemiştir kızıma bu sıra çok uyuyor alısık değilim garip geliyor..
havalar soğudu doğalgazı bütün evde yakarsam 500 ila 600 arası fatura geliyor bu sene de o kadarını ödeyemem sağ olsun belediyemiz 20 milyar ceza kesti dükkana kolon güçlendirmesi falan dedi sonra öğrendikki yan eczane kumpas kurmus 40 milyar rüşvet vermiş basımız belada yanı :))
ruhsatımızı da varmedi catımızı yıktırdı aman aman sormayın ne dertler var..
evin yarısını yakıyorum o da södürdüğüm an bu gibi oluyor evim üstüm sağım solum acık hep (
acil cıkmam lazım bu evden ama burayı satamam, tekirdagda bir evimiz daha var orayı satıcam ama o da ha deyip satılmaz bu kış idare edicez de bebişimi bir şey olmasın..

sizler nasılsınız bende ki felaket haberleri bitmedi bu sıra aman bebişim iyi olsunda..

blacksiya gecmiş olsun canım

o başınızdaki felakettende allahım bir an evvel kurtarsın........

ne insanlar varyaaaaaaaaaa

Blacksiya geçmiş olsun.Zaman çok kötü.Başına neyin nereden geleceğini bilemiyorsun.İnsanlar çok ince hesaplar yapmaya başladı.Allah'ım kötülüklerden korusun.

canım tam gönlüne göre birşey bulup ala bildin mi diye soracaktım ki.......öteki mesajını gördüm.seni çılgın seniiiiii
leylacım bu kararsızlıkla çocuğu doğum gününe eski cicileriyle çıkarmada,hadi al eluşumuza bir cici bizde görelim......

canım çok geçmiş olsun.Allah kötünün şerrinden hepimizi korusun.....

sempatiksalakcinni
of vallahi ya hiçbir şeyim olmuyor var ama yok .Ben aç kalmalıyım ancak o zaman verebiliyorum daha oğlumu emziriyorum.Gene bunalıma giriyorum galibaakannehir

Canım sen daha emziriyorsun fazla takma kafana kiloları ama dediğin gibi kıyafetlerden hiç biri olmayınca insanın acayıp morali bozuluyor,dün carşıya cıkacaktım hiç bir pantolonum olmadı bende hamile pantolonumu giymek zorunda kaldım çokkkkkk moralim bozuldu.

Bu arada atrık düzenli ve saatli beslendiğim için sanırım daha fazla süt gelmeye başladı galiba oğlum tekrardan emmeye başladı biraz keyif sütü oluyor ama olsun emsinde ben başka bişey istemiyorum alkisalkisalkis

Ben de kyamıyorum oğluma en az 6 aylık olsun o zaman rejim yaparım diyorum sadece dikkat ediyorum şu an.Benim en az 20 kilo vermem lazım

Leylacığım bulamadınmı valla o kadarda gezmisin ama mevsim kış olduğu için biraz zorlana bilrisin işallah gönlüne göre bir cici bulursun Eloşa canım.Dün bende gittim oğluma bişeyler almak için ama gözüm hep kız kıyafetlerinde senin sitediğin gibi bişey bulabilrmiyim aceba deye bakındım ama hep kışlık kıyafetlet vardı.

Ben de kyamıyorum oğluma en az 6 aylık olsun o zaman rejim yaparım diyorum sadece dikkat ediyorum şu an.Benim en az 20 kilo vermem lazım

Şu anda nekadar bebeğin canım ama moralıni bozma verirsin,aynen beninde en az 20 ama ben dahada fazlasını vermek istiyorum evlendiğin kiloma dönebilmem için 35 kilo vermem lazım ama yavaş yavaş hepsi olacak işallah yeterki bebekleriniz sağlıklı olsunlar.

blacksiya gecmiş olsun canım çok uzüldüm vallahi insanlar çok kötü para için yapmayacakları şey kalmadı işallah tez zamanda haledersiniz.

Sabeg Allah kavuştursun...

Blacsiya geçmiş olsun. İyi bakın kendinize. Çok hırslı insanlardan nefret ediyorum. Sizin yan dükkan komşunuzda öyle biri galiba.

Halide ne güzel sütün tekrar gelmeye başlamış. Çok sevindim. Moralini bozma 2-3 aya kalmaz eski pantolanlarını giyersin yine.

Leylaela bu kararsızlık niye? Alınca fotosunu koyasın artık siteye. Merak ettim bu kadar çok aradığın elbiseyi :)

Kızlar akşam İlhan İrem konserindeydik. Ayça'yı üşümesin diye resmen paket yaptık. Tek bebekli ben vardım. Tabi kimse o soğukta bebeğini konsere götürmez. Allahtan hasta olmadık. Ama bebeğimi hep koynumda tuttum nefesi sıcak kalsın diye. Kendisi çok nadir konsere çıktığı için İzmir'e gelmişken gitmek istedim.

Konsere gelince İlhan Üstat süperdi, sahne performansı dolu doluydu. Onunla beraber şarkılar söylerken sesim kısıldı. :) Semazenler eşliğinde ilahiler söyledi. Goncamla, kucağımızda Ayça aşk şarkısı söyledik beraber.

maşallah maşallahhhh sütün cogalmış söyleme kımseye
sütünle kal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…