Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm kızlar bende ikea katoloğunda beyaz bebek odası takımı gördüm güzel fena değil 4-5 yaşa kadar idare eder gibi fiyat 600-700 civarıydı
alan varmı yada almayı düşünen..kullanışlımı diye soracaktım bide boya kokusu varmı?

kızlarrr nasılsınız kimseler yok tabi zaten bende ümidimi kestim( ne güzel eskiden toplanır buluşurduk bileee...

naber esmen ayy burayı ve herkezi çok özledim...ama kimseler yok kiii...belki toparlanır arada da olsa girip selamlaşsak ii olucak,iş güç ev çocuk(artık bebek demiyoruz) derken buralara bakamaz olduk işte...

Canım tahmin ettiğim oda takımı sanırım. Biz gittik baktık fena değil ama 4-5 yaşa kadar mümkün değil yatamaz çok ufak en fazla 2-3 yaşa kadar yatabilir gibi duruyor bence ama tecrübeli anneler varsa onlar daha iyi bilir. Ben de orada kucağında küçük bir kızı olan bir hanım vardı ikinciye hamileydi çok yatamaz demişti o beni biraz caydırdı. Ayrıca alacaksan onu takım olarak alma bence alt açma masası çok gereksiz duruyor illa alt açma masası alacaksan onun yerine daha kullanışlı bir alt açma masası alabilirsin. Sadece dolap ve yatak 460 a geliyordu yanılmıyorsam. Dolap da biraz küçük zamanla yetersiz kalır gibi ama o kadar paraya bu kadar oluyor demek ki :) daha büyükleri daha pahalı dışarıda.

Son düzenleme:
naber esmen ayy burayı ve herkezi çok özledim...ama kimseler yok kiii...belki toparlanır arada da olsa girip selamlaşsak ii olucak,iş güç ev çocuk(artık bebek demiyoruz) derken buralara bakamaz olduk işte...

ee sende haklısın ben muhakkak hergün bakıyorum selamını alırım canım

bebek alışverişi çok güzel ve mutluluk verici olsa gerek maşallah ne mutlu sizlere darısı bizlere inşlh.

kızlar merhaba...
herkes iyidir umarım,minişlerle uğraşmaktan vakit kalmıyor kimsede sanırım.Bende yeni yeni toparlanıp bilgisayar karşısına
geçebilecek hale geliyorum.Can sevimli bi canavar oldu onu takip etmekten birşey yapmaya pek fırsat kalmıyor.Ama biraz tembel canavar halen emekliyoruz bu halde sayesinde 7 kilo verdim yürüyünce de kalanı verip rahatlıcam :)))

Merhaba anne adayları. Ben İzmir'de doğum fotoğrafçılığı yapıyorum. Şu sıralar hem tanıtım, hem de portfolyomu geliştirmek amacıyla, bana kadınlar kulübünden ulaşan ilk 5 kişinin doğumunu ücretsiz çekeceğim. Tek şartım, fotoğrafları web sitemde yayınlamama izin vermeniz. İlgilenen anne adayları bana özel mesaj yoluyla ulaşırsa sevinirim.

maalesef site kurallarından dolayı özel msj gönderemiyorum ben kaçıncıyım acaba? ilk 5e girebildim mi?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…