Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Leylaela geçmiş olsun Ela'ya. Reflü çocuklarda kilo aldırmıyor ve iştahsız yapıyor diye biliyorum. Demek senin minik cadının iştahsızlığının sebebi buydu. Bu kadarıyla geçer inşallah.

Bahar geldi hoş geldi! Bizde hafta sonları arkadaşlarla organize olup bahar havasını değerlendiriyoruz.

İyi tatiller...

kontrolümüz ii geçti bronşlar hala dolu sayılır ialçlara devam,zaten reflü tedavisi 1 ay sürecek kilo alırda iştahı açılırsa dicezki eluş reflüymüş,neyse Aysayın da dediği gibi bukadarla gelmiş geçmiş olur umarım,,şimdide ben hastayım kulağıma kadar vuran bir boğaz ağrım var ilkez böyle birşey yaşıyorum dün tatildi çok ii geldi tüm gün yattm uyudum zaten iş olsaydı da kesin izin almak zorunda kalırdım çünkü berbat durumdaydım neyse bugün biraz daha toparladım iyiyim,
bizde bahçeyi hazırladık çardağımız çimimiz yastıklarımız çiçeğimiz böceğimiz herşeyimiz hazır:)) gelsin sıcacık bahar güneşi gelsin güzellll yaz geceleriiiiiii...........

Günaydınn
leyla gemiş olsun cnm
elayaa umarım ilaçları iyi gelır

oh cardak keyfii bizimde balkon sefamız var balkonumuz boyuna ve ve enine cok genişşşşşş

3 tane 6 metre halı serıyoruz

OGLUŞUMUN parkı ,havuzu, oyuncakları, sandelyesi koltugu v.s hepsini atıyoruz balkona bizde sefa yapıyoruz odaaaaaaa
3 ay balkonda yaşıyoruz resmennnnn

ne balkonmuş maşallah canım yaaa:))
ohh negüzel sefanız olsun çıkarın yazın sıcağın tadını
buarada ela zehirlendi kızlar yediği balık ona dokundu( dün geceden beri perişanız sürekli kusuyor su içse çıkarıyor içi dışına çıktı yavrumun minnacık kaldı kuzum(

Geçmiş olsun geçen haftada benim kızım zehirlendi balıktan 3 günde bitti tükendi yavrum Ela yı düşünemiyorum

esmencim bizimde yarın 3.günümüz olucak ve inşallah biter çok ama çok zor bişeymişşşşşş
kızlar balık falan yedirmeyin bebişlerinize
işyerinde boğazımdan lokma geçmiyo yavrum hiçbişey yiyemiyo diye bugün öğleden sonra izin alıp gittim kuzucuk bitmiş tükenmiş eski olmayan dar gelen pantolonları üstünden düşüyo,yavrum çabuk iyileşsin(

Geçmiş olsun Leyla kıyamam kuzuya hemen iyleşsinde hemen toparlansın inşallahhhhhhhhh

çok sağol urla hala atlatmış değiliz bu gecede kusar veya ishali devam ederse yarın hastaneye yatırıcaz
esmen mutlu yaşalar canım bebeğine,iyiki doğmuşşşşş:))

Esmen Mutlu yaşlar Canım:)

Leyla cok üzüldüm ela şimdi nasıl umarım iyidir..........

Leyla geçmiş olsun canım,umarım Ela daha iyidir.Bende balık yediriyordum ara ara ama içim gıcıkladı şimdi.
Esmencim tebrik ederim kuzucuğuda...İlk senesi devirdi,nice mutlu,huzurlu ,sağlıklı senelere canım.

çok sağol urla hala atlatmış değiliz bu gecede kusar veya ishali devam ederse yarın hastaneye yatırıcaz
esmen mutlu yaşalar canım bebeğine,iyiki doğmuşşşşş:))

İnşallah çabuk atlatırsınız tekrar geçmiş olsun bizide merakta bırakma Eloşşşş çabuk iyileşşşşiyi dileklerin içinde teşekkürler Leyla

selam arkadaşlar
sonunda atlattık sanırım:)) kabus gibiydi ama,prima 4 numaranın 9 20 sini kullanıyoduk 7 18 ine düştük ama olsun bunada şükür yani.çok şükür iştahıda açıldı yiyo kuzum,,uyuyo şimdi o da çok yoruldu ishaller kusmalar sürekli ilaç içmeler offff ne yapsa haklı yani çocuğum
eee sizlerde ne var ne yok herkez iyimi

Geçmiş olsun canım merak etmiştim bende.

leylacım çok çok geçmiş olsun...
Toparlanır yine eski kilosuna çok çabucak ulaşır ela merak etme.Anne olmak zor zannat onlar erirken bizlerde eriyoruz.
Can'da dişler yüzünden iştahsızdı ama toparlanıyor gibi.Hemen yüzü küçülüverdi oğluşumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…