Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
leyla dün faceden cevapını alınca cok sevındım acaba hast... yattıda ondanmı yok buralarda dıye düşündüm şükürler olsunnn

çok sağol düşündüğün için ailemle büyük savaşlar sonucu onlar kazandı:)) hst.yatırmadan atlattık
hiçbir bebeğimiz yaşamasın allah korusun hani,hatırlamak bile istemiyorum

Amin canım ya allah kimseye göstermesın
onlar iyi olsunda kudursunlar biz alıştık:)

Leylaela büyük geçmiş olsun, atlatmışsınız ama zor bir süreç geçirmişsiniz. Ela şimdi daha iyi umarım.

Esmen nice mutlu yıllara inşallah

Honeymom ben giremiyorum buraya çok yoğunum. Face'e bile bakamıyorum. Günler akıp gidiyor.

Ayça büyüdükçe uykusu azaldı ve bizim kız uykusuz çıktı. Uyumak istemiyor pek, bana da vakit kalmıyor.

Kısaca bizde işler böyle....

Teşekkürler Aysay.Kasım ayında başladığım rejimle toplam 20 kilo verdim ve 10 kilo daha vereceğim ne almışım ver ver bitmedi.

esmen bravo baravooo ne güzel saglıklı yavaş yavaş verıyorsun kilolarııııııııı
yaz geldi buralara ugranmaz oldu artık:)

kilolar konuşuluyo gene yaz geldi dimiiiii::))))
çok şükür ki 55 oldum kızlar )
heralde 2 kilo daha verebilirim 53 olunca tam rahatlıcam sanırım

ben kilo versemde göbek aynı:))))))))

merhaba kızlar nasılsınız?

uzunnn bir aradan sonra yeni giriyorum siteye:))

geçmiş olsun leylacım bu sıcaklarda birde üstüne zehirlenme gelmiş , çokkk geçmiş olsun şimdi nasıl iyimi ela?

aysaycım merhaba nasıl kuzucuk? görüşemez olduk benim hayırsızlığım ama :))

urlacım merhaba yaşına girdi kuzular allah uzun ömürler versin

diğer kızlar nasıl?

bizleri sorarsanız çok şükür iyiyiz bir yaramazlık yok, bizim ufaklık yürümeye başladı onun koşuşturmalarıyla uğraşıyoruz.

hepinizi öpüyorum

merhabalar arkadaşlar
ben yeni geldim tatilden 1 hafta oluyor
umarım zamanlar dolar burasıda
esmen sen nasılsın neler yapıyorsun
??

İyiyim İpek bakıyorum arasıra kimseler yok uzun zamandan beri .Ben 2 hafta önce geldim İzmir e yoktum 1.5 aydır ,yazlıktaydım.Oğlum yaramazlık konusunda artık ihtisas yapmakta.Onun peşinden koşturup duruyorum.Senin kızın nasıl?

Mina ve barış bebeye gıttım bende kıyafet dısında mobılyada baktım barıs bebede 1800dedıler mınada 1100 cıvarı ama aynı mobılya gitti gidiyorda 950 hemde sandıgı askılıgı dahıl.kemeraltında carsıda bebek kıyafetlerı cok daha uygun fıyatlı sonucta bebek hemen buyuyor kemeraltında ceylan dıye bır magaza var oda guzel ama fıyatlar hep aynı magaza olunca.ben 0-3 aylık aldım hedıye falanda gelır dıye dusunuyorum sımdı 3 aydan sonra alıyorum.

benm kızım da büyüor ebru teyzesi
haftaya bugün doğum günümüz çok heyecanlıyım
hazırlıklar tam gaz dvm ediyor

naptın yazın dahada kilo verebildinmi ben aldım yazın annemlerde

Kolay gelsin canım sana.Kilo almadım ama veremedim de.Yazlıktaydım aslında tam kilo alım yeri benim için ancak yerimde kalabildim (çok mücadele çok)ama en kısa zamanda rejime başlayacağım

neyse ki en azından almamışsın bende başlamalıyım yoksa seneye yaza bu yaz gibi bi kapriyle gezer durururm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…