SLM CNM BENDE BARIŞ BEBEYE GİDİYORUM AMA MOTHERCARE DE ALIŞVERİŞ YAPMAK İSTİYORUM SAYENİZDE YERİNİ Bİ TAM ÖGRENSEM AYRICA BURDA BİRBİRİMİZE İNDİRİMLERİDE HABER VERİYORUZ İYİ OLUYOR VALLAHİ...hihoyyyt
Nazire83
mothercare çiğli carfour da var bornova forum da var hangisi yakınsa ona gidersin forumdaki mağaza daha büyük stok daha çok oluyo yani,indirim zamanı beden bulmak zor oluyo çünkü.şuan sezon indiriminde.buarada nekadar var doğuma?
ben doğum yapalı 2.5 ay oldu,çok güzel biduygu allah sağlıkla almayı nasip etsin sanada
sen şimdi engüzel zamanlardasın tadını çıkar 8 den sonrası çok zor gece uykusuzlukları ağırlaşmak falan..allah yardımcınız olsun ama şunu söyliyim sonrası daha zor bol bol dinlen uyuuuuu
cinsiyet bellimi
amin canım seninde gözünaydın senin kızmı oğlanmı;
ya ben şimdiden bile uykusuzluk problemi çekiyorum gece bi oyana bu yana durmadan dönüp duruyorum ee tabi sen daha tecrübelisin ama galiba benim 8 den sonra dahada beter olacak bendeki sorunda bu zaten uyuyamamak herkes aynı seyi sölüyor ama ben uyuyamıyorum gerçi ben uykusuzluga alışkınım meslek gereği şuan yapmıyorum ama
nazire 83 slm,ben de basın stesindeyim hatayı görünce yazmak istedim,ben de hamileyim ama çok yeni 10 haftalık.seninki de hayırlı olsun bu arada.sen hangi doktora gidiyosun,bu arada isim düşündün mü?
ben de 28. haftaya geldim bebeğim geç yatıyor, erken kalkıyor, bir de dini bütün sabah ezanıyla uyanıyor:)
benim bebiş kız adı ela minik kurbağam benim o muhteşem bi duygu kızlar yaaa
sağlıkla gelsinler sizede inşallah ama gerçekten uyuyun arkadaşlar dinlenin depolayın bi nevi yani.ehh 2 aylıkta olsa anneyim dediğin gibi tecrübeliyim size göre sorcağınız bişey olursa ben burdayım
nazire 83 slm,ben de basın stesindeyim hatayı görünce yazmak istedim,ben de hamileyim ama çok yeni 10 haftalık.seninki de hayırlı olsun bu arada.sen hangi doktora gidiyosun,bu arada isim düşündün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?