3 hafta sonra İzmir'deyim sanırım:) Ben de başlıcam alışverişe, öncelikle kemeraltına gidiyim bari.
Mobilyalar nerelerden alındı peki?
cnm bende daha mobilyalarımı almadım ama barış bebe de mina bebe de ve hello baby de bebek mobilyasıda var....
Merhaba hamile arkadaşlar bende 33 haftalık hamileyim.Bebeğim coğu eşyasını aldım ama yinede birşeyler eksikmiş gibi geliyor.Bende kemeraltından alışveriş aptım barış bebe ve tiar bebeden aldık coğu şeyi.ayrıca ben şirinyerde oturduğum içinde her carşıya cıktımda forbest cd cok güzel bebek mağzaları var oraya mutlak uğruyorum.Fakat ben gördüğüm herşeyi almak isiyorum hepi cokkkkkkk güzelller ve oğlumada cok yakışacaklar.Bende şimdilik bu kadar :CüvCüv::
evet bir oralara bakarız heralde, ama asıl mobilyacılar vardı böyle Ankara'nın Siteler'i gibi, İstanbul'un Modoko'su gibi.
Sırf mobilyacıların olduğu bir yer vardı sanki...
ben hemen hemen herşeyimizi kemer altında barış bebe dıye bi yer var ordan almıştım.hem herşey var hem de çok hesaplı.
arkadaslar birde joker´e bakmanizi tavsiye ederim.
Sirinyerde Ceylan bebe var oradada cok kaliteli esyalar var
sonra yine sirinyerde Pamidor diye bir magaza acildi bir kac ay önce
orasinin fiyatlari ck uygun.
Merhaba D-GABBANA bebeişini güle güle büyüt canım sen benden daha tecrübeli bir annesin.Ben daha gün sayıyorum başka bir topite okudum kadarıyla Cınarlıda doğum yapmısın bende orda doğum yapmayı düşünüyorum Dr orasıyla calışıyor.deneyimlerini paylaşırsan sevinirim canım ya ben cok gergini doğum yaklaştıkca panik yapıyorum.:CüvCüv:
hayatım joker nerde tarif edermisin???
Chocuk İzmir'de Gaziemir'de ve ilerisinde Kısıkköy Mobilya şehri var. Eğer boyanın kalitesine, kullanılan malzemenin ahşap vb. kalitesine önem veriyorsanız. Yani bebek için maksimum koruma diyenlerdenseniz. Gaziemir'de Kardeş Bebe var. Mutlaka oraya bakın derim. Fiyatları piyasanın üstünde. Ben oradan almayı düşünüyorum.
Chocuk İzmir'de Gaziemir'de ve ilerisinde Kısıkköy Mobilya şehri var. Eğer boyanın kalitesine, kullanılan malzemenin ahşap vb. kalitesine önem veriyorsanız. Yani bebek için maksimum koruma diyenlerdenseniz. Gaziemir'de Kardeş Bebe var. Mutlaka oraya bakın derim. Fiyatları piyasanın üstünde. Ben oradan almayı düşünüyorum.
ben mobilyamızı kardeşten aldım gerçekten biraz pahalı ama memnunum,kaliteli insanın içine siniyo
ben mobilyamızı kardeşten aldım gerçekten biraz pahalı ama memnunum,kaliteli insanın içine siniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?