Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
3 hafta sonra ızmir'deyim sanırım:) Ben de başlıcam alışverişe, öncelikle kemeraltına gidiyim bari.
Mobilyalar nerelerden alındı peki?

hello baby'e ben gittim kaliteli ürünler var ama uygun fiyatlılarını da bulabiliyorsun ayrıca biraz önce arkadaşımdan duydum agora ya yeni bir bebek mağazası açılmış fiyatları çok uygunmuş indirim varmış şuan o haftasonu gittiğinde görmüş...

3 hafta sonra İzmir'deyim sanırım:) Ben de başlıcam alışverişe, öncelikle kemeraltına gidiyim bari.
Mobilyalar nerelerden alındı peki?

cnm bende daha mobilyalarımı almadım ama barış bebe de mina bebe de ve hello baby de bebek mobilyasıda var....

Merhaba hamile arkadaşlar bende 33 haftalık hamileyim.Bebeğim coğu eşyasını aldım ama yinede birşeyler eksikmiş gibi geliyor.Bende kemeraltından alışveriş aptım barış bebe ve tiar bebeden aldık coğu şeyi.ayrıca ben şirinyerde oturduğum içinde her carşıya cıktımda forbest cd cok güzel bebek mağzaları var oraya mutlak uğruyorum.Fakat ben gördüğüm herşeyi almak isiyorum hepi cokkkkkkk güzelller ve oğlumada cok yakışacaklar.Bende şimdilik bu kadar :CüvCüv::

cnm bende daha mobilyalarımı almadım ama barış bebe de mina bebe de ve hello baby de bebek mobilyasıda var....

evet bir oralara bakarız heralde, ama asıl mobilyacılar vardı böyle Ankara'nın Siteler'i gibi, İstanbul'un Modoko'su gibi.
Sırf mobilyacıların olduğu bir yer vardı sanki...

Chocuk ızmir'de Gaziemir'de ve ilerisinde Kısıkköy Mobilya şehri var. Eğer boyanın kalitesine, kullanılan malzemenin ahşap vb. kalitesine önem veriyorsanız. Yani bebek için maksimum koruma diyenlerdenseniz. Gaziemir'de Kardeş Bebe var. Mutlaka oraya bakın derim. Fiyatları piyasanın üstünde. Ben oradan almayı düşünüyorum.

merhaba cnm hoşgeldin banada hep öyle geliyor hep bebek dükkanlarında dolaşmak istiyorum yeni bir şeyler almak istiyorum ama annemlede bu konuda hiç anlaşamıyoruz o alma diyor ben dayanamıyorum işte şirinyerde pamidor da güzel bi yer ilk acıldığı zamanlar gitmiştim cok iyidi fiyatları....

evet bir oralara bakarız heralde, ama asıl mobilyacılar vardı böyle Ankara'nın Siteler'i gibi, İstanbul'un Modoko'su gibi.
Sırf mobilyacıların olduğu bir yer vardı sanki...

evet aysay ın dediği gibi mobilya şehri olarak sıkık köy, karabağlar ve gaziemirde mağazalar var cnm oralarda aradığın her türlü mobilyayı bulabilirsin tatlım çok cici ve kaliteli ürünler var...

bende daha cok az sey aldım
cok alınacak var
işi bıraksam kemeraltına gidicem
ama şirinyerden ufak tefek tulumdu çıtçıtlı badıydı vs aldım cok uygun ve guzel geldı

Günaydın canım evet söylediğin yeri biliyorum cok güzel bebek ürünleri var fiyatlarda cok uygun ben bayıldım oraya.benimde annem fazla birşey aldırmıyor hemen büyüyor bebekler daha sonra alırsın diyor.tabi kendisi 3 cocuk büyüten bir anne olunca tecrübeli bu konuda

ben hemen hemen herşeyimizi kemer altında barış bebe dıye bi yer var ordan almıştım.hem herşey var hem de çok hesaplı.

Merhaba D-GABBANA bebeişini güle güle büyüt canım sen benden daha tecrübeli bir annesin.Ben daha gün sayıyorum başka bir topite okudum kadarıyla Cınarlıda doğum yapmısın bende orda doğum yapmayı düşünüyorum Dr orasıyla calışıyor.deneyimlerini paylaşırsan sevinirim canım ya ben cok gergini doğum yaklaştıkca panik yapıyorum.:CüvCüv:

arkadaslar birde joker´e bakmanizi tavsiye ederim.
Sirinyerde Ceylan bebe var oradada cok kaliteli esyalar var
sonra yine sirinyerde Pamidor diye bir magaza acildi bir kac ay önce
orasinin fiyatlari ck uygun.

arkadaslar birde joker´e bakmanizi tavsiye ederim.
Sirinyerde Ceylan bebe var oradada cok kaliteli esyalar var
sonra yine sirinyerde Pamidor diye bir magaza acildi bir kac ay önce
orasinin fiyatlari ck uygun.

hayatım joker nerde tarif edermisin???

Ben de Çınarlı düşünüyorum, görümcem epidural normal doğum yaptı orda.
İstanbul'da olsaydım Acıbadem'de olacaktı ama İzmir'de çok yer bilmiyoruz.

hayatım joker nerde tarif edermisin???

Canim biri Balcovada Agorada
digeride Alsancakta Kibris sehitlerde pizza pizzanin yaninda.
Ben daha cok alsancaktakine gidiyorum

Ayriyeten yine alsancakta Zaranin yaninda mothercare var
birde gül sokagina yakin Hotic in orda Soylu bebe var...
hmm unutmadan, Balcova Kipanin icinde Kanz´in magazasi var :))

umarim isine yarar:enbuyukkk:

ben mobilyamızı kardeşten aldım gerçekten biraz pahalı ama memnunum,kaliteli insanın içine siniyo

Ben de oraya bakıyım o zaman, malzeme gerçekten çok önemli.
Fiyatlar pahalı derken çok mu uçuk?

Kardeş Bebe nakitte indirim yapıyor. Taksitli fiyatları modeline göre piyasanın 500-750-1000 lira üzerinde. Modellerine gelince çok sade ve asil duruyorlar. Ayrıca isteğe göre modelde ufak tefek değişiklikler yapıyorlar. Sahibi çok titiz bir adam. Diğer satıcılar gibi değil. Bir aksilik çıkmazsa şubat ortası gibi sipariş vermeyi düşünüyorum. Teslimat süresi 45 gün. Mobilyalarınız hepinizin gönlüne göre olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…