Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Benim de aklıma yattı, zaten biz nakit alacağız.Malzemesi boyası güzelse, kaliteliyse hiç düşünmemek lazım.

Ben şu tarz modelleri beğeniyorum inşallah aklıma yatan bir model bulabilirim:
http://www.incituncel.com/bebek_odasi/manolya2.jpg

sade ve klasik

çok guselmiş
hele duvardaki avizelere bittim
ben karabaglarda yaptırmayı dusunuyorum
karabaglardakı atolyelerde kullanılacak malzemenın kalitesini secerek daha uyguna yaptırabılırsınız bence

çok guselmiş
hele duvardaki avizelere bittim
ben karabaglarda yaptırmayı dusunuyorum
karabaglardakı atolyelerde kullanılacak malzemenın kalitesini secerek daha uyguna yaptırabılırsınız bence

:)değil mi? çok cici.

Ben İzmir'e henüz gelmedim, bilmiyorum çok ama arkadaşların önerdiği yerler de Karabağlardaymış.Bir oaralara gidip gezmek lazım.
Şekil şemal insan özeniyor tabi de en önemlisi malzeme ve boya.iki gün sonra bebeklerin dişleri çıkıcak emeklicekler gidip orayı burayı dişleyecekler.

kardeşin çeşitleri iyi amacı sade ve şık olmakta ben size kızımın odasını çekip ressimliyim burda bakın fikir edinirsiniz

Ela kızın odası

Eklentiler

• $DSC01126.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSC01129.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $DSC01130.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $DSC01131.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 47
devamı

Eklentiler

• $DSC01128.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $DSC01132.webp
    27 KB · Görüntüleme: 64

çok beğendim.Güle güle kullanın.:) tam istediğim tarz, içim rahatladı açıkcası böyle bir örnek görünce.
Çünkü zamanım çok kısıtlı olacak ve fazla gezemeyeceğim.

Muhtemelen ben de buna benzer ancak pembe yerine lila detayları olan bir oda yapacağım.

Şimdi ben çok bilmiyorum, bu kapı süsü, sepet, defter gibi bir şey vardı, bu detayları nerden aldınız?
Bir de oda takımı ne kadar?(özele mesaj atabilirsiniz, yazmak istemezseniz)

leylaela güle güle kullanın mobilyalarınızı.

leylaela sizin mobilya markanız kardeşler bebe'mi yoksa kardeş bebe'mi isim benzerliği olan iki firma var Karabağlarda.

Sağolun kızlar beğendiniz için eminim sizin odalarınızda çok güzel olucaktır,
evet öncelikle onu belirteyim KARDEŞ olanı bizimki bizde önce yanılıp kardeşlere gitmiştik
chocuk buarada lila tercihin ksrdeş bebenin sahibinin çok hoşuna gidecektir çünkü adam kız odasında liladan yana bizede çok ısrar etmişti boşverin pembeyi diye,ama böyle istemiştim
dekor içinse ben istanbula gitmiştim 7 aylıkken eminönünden almıştım sepeti kapısüsünü ve tülünü, mevlüt şekerini ama burda karabağlarda şekerciler sokağında hepsi mevcut o defter olarak gördüğünde aslında fotağraf albümü,fotoğrafçıların verdiği basit albümler varya onlardan vardı evde kızın odasının perdesinin saten güneşliği ve tülünden artmıştı aldım onları defter kaplar gibi kapladım birikide kalp süs kurdela deteyıyla şık oldu.bide ben kapı süsümü hastaneyede götürmüştüm aklınızda olsun herkez yapıyo aklınıza gelmezde yapmazsanız üzülürsünüz sonra

buarada mobilyanın fiyatı sanırım 2400 civarıydı 3 kapılı dolap büyüyen karyolası ve büyük şifonyer var duvar rafını hediye vermişti

allah içinize sindirsin çok güzel mobilyalar güle güle kullanın ...
ben bu kadarını düşünemiyorum tabiki maddi olanaklardan dolayı ama çok güzel kim istemezki böyle bi oda...

bende oda yapamayı çok istiyorum ama evim çok küçük o yüzden şuan sadece park yatakla idare edicez inşallah ilerde geniş bir eve taşınırsak o zaman yaparım bu arada nazire sen hatayda oturyorum diye yazmışsın tam olarak nerdesin

ben oda yapıcam ama park yatak alıcam bende kirada oturuyorum o yüzden... bahçelievler tarafındayım cnm sendemi buralardasın??

leylaela, bilgiler için çok teşekkürler, ben de 7 aylık hamileyim ve ıstanbul'dayım henüz ama eminönüne gidecek hiç gücüm kuvvetim yok, sabah 9 akşam 6 çalışıyorum, ıstanbul trafiği şu bu derken mahvoluyorum.Bir de taşınma işleri var yakın zamanda.ızmirde de olduğu kadar, ama o albümü ne güzel süslemişsin:)
Bebek şekerleri için süslemeler de eminönünde uygun ve çok çeşitmiş ama gidemeyeceğim sanırım.

Nazirecim Allah istediğin gibi, gönlüne göre versin.Biz de kirada evlendik, bir çok şey istediğim gibi değil üzülüyordum zaman zaman ama sonra diyorum Allah sağlık sıhhat versin, çok da önemli şeyler değil aslında.Kendi eviniz olunca en güzelini yaparsınız inşallah.
Allah herkesin gönlüne göre versin.

Son düzenleme:
nazirecim allah bebeğinin şansını bahtını açık etsin ona(hepsineee) bi ömür sağlık versin önemli olan bu.zaten kimbilir nezaman kullanıcak o odayı bende şimdi yatak odasında arkadaşlarımdan temin ettiğim küçük bi beşik içinde yatırıyorum elayı daha yakın oluyo ilk zamanlar çok kalkılıyo çünkü bide o koca yatakta küçücük bebek olmaz yan yatamaz kolay döner,ısınamaz bebiş hem
chocuk;keşke emin önüne gidebilsen çok çeşit var bide herşey burayla yarı fiyat neyse ama.busrsds taşınırken dikkat

yarı fiyat mı?ohaoldumsmile
o zaman gitmeye çalışıyım bari.
Benim çevremde yakın zamanda hiç bebek doğmadı ne alınır ki?en yakın zaman erkek kardeşim o da 15 yıl önce.
Kapı süsü, bebek şekeri, sepeti bebek şekeriyle mi verirler?
Bir de hastanede ne yapılır?

ANNE bebek market bayraklıdan aldık puset anakucagı park yatak zıbın biberon bebekle ilgili herşeyi... dehşet pahalı oldu..
oysa kemeraltı barıs bebe yüzde 20 daha ucuzdu. daha etiket fiyatı bu indirtebilirsiniz bile sağlam pazarlıkla.. gezmeden alışveriş yapmayın derim.

mobilyalarını buggie bebe karabaglardan aldık. çok uygun çok sağlam oldu güzel oldu.
duvar kağıdı gül gülerden aldık ama çok pahalı oldu.

chiccodan arabası park yatağı ve mothercare'den hastane çıkışı aldım
taçın bebek yatak battaniyeleri güzeldi aldım.
zaradan body aldım 5 tane 39 lira

vallaha herşey tercih meselesi kimisi hiçbişey yapmıyo kimisi ben gibi özeniyo işte kapısüsüydü sepetiydi diye,hepsini ayrı alcaksın ama hepsi girdiğin dükkanda mevcut olur zaten çikolata şeker hariç olanıda vadır belki.ben hastaneye sepetimizi götürdüm içine bebek çikolatası koydum pembe kaplı üstü süslü olanlar varya onlardan gene eminönünden aldırttım çünkü burda kilosu 60-70 orda 35 di ekonomi yapmak zorundayız,kapısüsünü götürdüm bide,hastaneye pekbişey lazım değil başka.mevlüt içinde ayrı bişey yaptım ekte bakarsın içine renkli badem şekeri koyucam sepette ikram edicem.mevlüdü bahara bıraktım daha yapmadım.şimdi bu ekteki biberonun burda kemeraltında tane fiyatı 1lira 50krş eminönünde 95 krş sen karar ver artık.eve bebk görmeye gelenlerede daha önceden kek börek pohaça tarzı şeyler yapıp dolaba atmıştık diffirize yani onlardan ikram ettik çok rahat oldu halada aynısını yapıyorum bittikçe annemler ekliyo bende misafir gelince hep hazırlıklı olmuş oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…