Kardeş Bebe nakitte indirim yapıyor. Taksitli fiyatları modeline göre piyasanın 500-750-1000 lira üzerinde. Modellerine gelince çok sade ve asil duruyorlar. Ayrıca isteğe göre modelde ufak tefek değişiklikler yapıyorlar. Sahibi çok titiz bir adam. Diğer satıcılar gibi değil. Bir aksilik çıkmazsa şubat ortası gibi sipariş vermeyi düşünüyorum. Teslimat süresi 45 gün. Mobilyalarınız hepinizin gönlüne göre olsun...
çok guselmiş
hele duvardaki avizelere bittim
ben karabaglarda yaptırmayı dusunuyorum
karabaglardakı atolyelerde kullanılacak malzemenın kalitesini secerek daha uyguna yaptırabılırsınız bence
devamı
bende oda yapamayı çok istiyorum ama evim çok küçük o yüzden şuan sadece park yatakla idare edicez inşallah ilerde geniş bir eve taşınırsak o zaman yaparım bu arada nazire sen hatayda oturyorum diye yazmışsın tam olarak nerdesin
ben oda yapıcam ama park yatak alıcam bende kirada oturuyorum o yüzden... bahçelievler tarafındayım cnm sendemi buralardasın??
nazirecim allah bebeğinin şansını bahtını açık etsin ona(hepsineee) bi ömür sağlık versin önemli olan bu.zaten kimbilir nezaman kullanıcak o odayı bende şimdi yatak odasında arkadaşlarımdan temin ettiğim küçük bi beşik içinde yatırıyorum elayı daha yakın oluyo ilk zamanlar çok kalkılıyo çünkü bide o koca yatakta küçücük bebek olmaz yan yatamaz kolay döner,ısınamaz bebiş hem
chocuk;keşke emin önüne gidebilsen çok çeşit var bide herşey burayla yarı fiyat neyse ama.busrsds taşınırken dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?