Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım çok güzel odanız güle güle kullansın prenses bana fiyatını ve nerden aldığını söylebilirmisin tabi hala burdaysan a.s

Merhaba hoş geldiinn

evet bakalım muhtemelen ayarlanır..

ben her zaman dediğim gibi izmirdeki tüm bebek mağazalarından alış veriş yaptım ya da gittim mothercare de dahil en güzel ve fiyatına göre kaliteli olan yer hello baby

Gece yarısı 00:30'dan bu yana 3,5 saattir sancılarım var. Geçermi acaba diye duş aldım, geçmedi gibi. Hastahaneden dönmek istemiyorum biraz daha bekleyeceğim. Umarım yalancı sancı değildir.

Hakkınızı helal edin.

Hakkımızda hayırlısı...

canımmm allah hayırısını versin..günün dolmuş geliyor bebek..hatta şimdi kollarındadır belki....
sağlıkla hayırlısıyla kavuş yavruna....

rabbim sağlıkla kavumayı nasip eder inşallah belkide etmiştir

görüşmek üzere canım
dualarımız seninle

Dün saat 3:30 gibi tickerina bakıp bugün doğuru belki diye içimden geçirdim Allah bir avazda kurtarsın canım bunu okuyabilirsen bir şişe suya yasin okutup iç canım sancıların geldikçe..

dün petekşekerlemeden bebeğimin şekerlerini sipariş ettim.:)))100 tanesi (çeşitli biblolulardan) 125tl ye ...

dün petekşekerlemeden bebeğimin şekerlerini sipariş ettim.:)))100 tanesi (çeşitli biblolulardan) 125tl ye ...

güle güle kullan canım sağlıklaaa bende oradan sipariş verdim dün :) ama şeker değil benimkiler pembe vitrindeki bebekli çikolatardan :))
şekeri mevlütte vereyim diyorum..

Allah nasiipp etsin bize o güzel günleri göstermeyi..

senin önerin üzerine gittim zaten oraya fikir edineyim dedim ama sipariş verip çıktım...
amin ..allahım huzurla hayırlsıyla göstersin o günleri....
senin sipariş ettiklerin çok hoşuma gitti..ama şekerler mıknatıslı ya hatıra olsun istedim...

Aminn.. bende mıknatıslı alıcam canım hatıra olması acısından onları da cok begenıyorum ama dediğim gibi çikolatalardan hevesim vardi nişanımda çok istemiştim o zaman alamamıstık çocuguma yapıcam dedim şükür yaptım. Yani benimki takıntı gibi birşey oldu..

dün ben bir de kurabiye malzemelerinden eksik kalanlarını aldım
bütün gün oradydım bugun kımıldayamıyorum :)

o gün doğurdum ben. 3 haftamız doldu:) haftaya 1 aylık oluyor kızım.

selam kızlar ben geldimm...
öncelikle çok yorucu birgünü bitirdim çok şükür güzel bir mevlüt yaptık üstümden yük kalktı resmen sonun oldu...))
sırasıyla;
elamın kalbinde sorun yok masum üfürüğümüz var 2 yaşında tekrar bi kontrol olucak okadar
chocuk hayırlısı olsun bebeğin sağlıkla büyütürsün inşallah
yeldaçınar seninde hayırlısı bebeğin canım sende sağlıkla büyüt inşallah
darısı kalanların başına artık...:))
aysay belliki doğurdu onunda şimdiden hayırlı olsun diyorum umarım sorunsuz atlatmıştır

canım çok sağol hallattik mesajlara yani bakıyorum zaten

leylacım hoşgeldin, bende fırsat bulamadım haftasonu yazamadım.

Çok sevindim elada bişey yokmuş çok şükür, mevlüdüde atlatmışsın gözün aydın sonunda:))

Chocuk ve yeldaçınar sizlerle tanışmadım ama isminiz çok duydum:) Hayırlı olsun sağlıcakla almışsınız bebekleirnizi güle güle büyütün inşallah

Aysay sanırım doğum yaptı yoksa gelirdi muhakkak haber verridi, akşamüstü ararım sizlerede haber veriirm muhakkak

gulyhas canım sağol evet eloşum ii ve mevlüdüde atlattım şükür
bencede aysay doğurdu bende arasammı diye düşünüyorum ama belki ararım biara rahatsız etmek istemiyorum çünkü biliyorum ki acayip yoğundur şuan..:))

kızlar cumartesi günü hello baby mağazasına gittim ufak tefek bir kaç parça aldım ama gayet uygun ve çokda güzel şeyler var hala gitmemiş olanlar bir baksın derim. bu arada sanırım aysay doğum yaptı

Hello Baby mudavimi oldum bende artık sıkıldıkca gidiyorum.. Gercekten güzel

eminim ki aysay doğurdu yoksa 2 arada bie derede ugrardı.. Ararsanız ltfn benim adıma da tebrik edin..

Şimdiden tebrikler

arkadaslar tekrar bir buluşma ayarlamayı düşünüyor musunuz? Ben gelemedim ya hala içimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…