canım çok güzel odanız güle güle kullansın prenses bana fiyatını ve nerden aldığını söylebilirmisin tabi hala burdaysan a.s
Gece yarısı 00:30'dan bu yana 3,5 saattir sancılarım var. Geçermi acaba diye duş aldım, geçmedi gibi. Hastahaneden dönmek istemiyorum biraz daha bekleyeceğim. Umarım yalancı sancı değildir.
Hakkınızı helal edin.
Hakkımızda hayırlısı...
Gece yarısı 00:30'dan bu yana 3,5 saattir sancılarım var. Geçermi acaba diye duş aldım, geçmedi gibi. Hastahaneden dönmek istemiyorum biraz daha bekleyeceğim. Umarım yalancı sancı değildir.
Hakkınızı helal edin.
Hakkımızda hayırlısı...
Hakkınızı helal edin.
Hakkımızda hayırlısı...
dün petekşekerlemeden bebeğimin şekerlerini sipariş ettim.:)))100 tanesi (çeşitli biblolulardan) 125tl ye ...
güle güle kullan canım sağlıklaaa bende oradan sipariş verdim dün :) ama şeker değil benimkiler pembe vitrindeki bebekli çikolatardan :))
şekeri mevlütte vereyim diyorum..
Allah nasiipp etsin bize o güzel günleri göstermeyi..
senin önerin üzerine gittim zaten oraya fikir edineyim dedim ama sipariş verip çıktım...
amin ..allahım huzurla hayırlsıyla göstersin o günleri....
senin sipariş ettiklerin çok hoşuma gitti..ama şekerler mıknatıslı ya hatıra olsun istedim...
Bizde bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır diye konuşuyorduk. Sancılarınız başlamış, inşallah açılmanız olurda beklediğiniz normal doğumu yapabilirsiniz.
Bebek arabanızı iyi günlerde kullanın. Bizleri habersiz bırakmayın. İyi haberlerinizi bekliyoruz.
inş. Allah sağlıkla kurtarmıstır da bebeğini almıştır kucağına..
Bu arada benim halamlar yeni 40 mevlüdü yaptılar isterseniz hocalarının telini alırım sizin için ama iyi kötü nasıldır bilemem..
canım çok sağol hallattik mesajlara yani bakıyorum zaten
rica ederim gözünüz aydın ..
atlattınız ne güzel.
selam kızlar ben geldimm...
öncelikle çok yorucu birgünü bitirdim çok şükür güzel bir mevlüt yaptık üstümden yük kalktı resmen sonun oldu...))
sırasıyla;
elamın kalbinde sorun yok masum üfürüğümüz var 2 yaşında tekrar bi kontrol olucak okadar
chocuk hayırlısı olsun bebeğin sağlıkla büyütürsün inşallah
yeldaçınar seninde hayırlısı bebeğin canım sende sağlıkla büyüt inşallah
darısı kalanların başına artık...:))
aysay belliki doğurdu onunda şimdiden hayırlı olsun diyorum umarım sorunsuz atlatmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?