Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Evet evet! bir buluşma daha ayarlansın benim de içimde kaldı gelemedim diye :)

kızlar şimdi konuştum aysayla, 30 nisanda olmuş doğum sezeryanla. Çok konuşamadık sonra arıyacağım tekrar, merak etmeyin diye yazayım dedim.

buluşma konusunda bende varım ne zaman derseniz, haftasonu olursa daha iyi olur haftaiçi çalışıyorum çünkü:))

bende hellobabyden, biberon silikonlu göğüs ucu, emzik, yastık falan aldım haftasonu. Eksiğimiz onlardı onlarda tamamlandı çok şükür:)

kurtulmuş şükür yazık çok normal doğum istiyodu ama tabi herşeyin hayırlısı
azönce aradım meşgule attı..:)) tahmin edebikliyorum teleşlarını
darısı başınıza artık kızlar

aminnnn leylacım:)) Hayırlısı ile bizlerde sağlıcakla alalım kucağımıza bişey istemiyorum valla:))

Sarılık için kan falan aldırıyorlarmış leylacım ondan açamamıştır, akşam ararsın olmazsa

ay ne gusel yaa burda böyle bırbırınızı tanıyomuş gbı arayıp sormanız buluşmanızz boshayallersmile cevremızdekı en samımı ınsanlar bıle aramıolar özel gunerde :umursamaz: ne gusel ben hıç tanımadığım insanlarla buluşmadım ama bıdahakı buluşmanıza mutlaka gelmek ıstıyorum tanışırız ne guselll opuyorumnanaktan

eeee söylendiniz söylendiniz
ellere havaya dedik kimseler yok
liste yapıp yormıyayım mı kendimi acep:hulya:

eeee söylendiniz söylendiniz
ellere havaya dedik kimseler yok
liste yapıp yormıyayım mı kendimi acep:hulya:

canım bende gelicem artık kesin ama ne olur ıkea falan olmasın bu sefer malum arabamız kaza yaptık babamlarda yok araba alıcak kımsem yok hamişim 8. ay diye de eşim taraftar değil kullanmama

uzatmayayım da ulaşımı hepimize kolay olan bir yer olursa daha cok sevinirim ama olmazsa da uyarım yine size..:lepi::lepi::lepi:

anladım canım ozaman şöyle yapalım gelebilen herkez nerden geleceğinide belirtsin yada herkeze ortak nokta konak dicez orda biyer düşüncez
belli olsun bakalım kimler geliyo birde haftasonu haftaiçi onuda belirtin çokluğa göre hareket edelim

LıSTEYE BAŞLIYORUM;
leylaela
gulyhas
e_pack
blacksiya
ceydaaaa
gülsen_arda

Son düzenleme:

şimdide gelin arkadaşım bekleriz...:))

bende gelıcem bucada oturuoum ben konak bana ne gusel olur
kızlarağasına gderızzz sositososito

eklendin ceydacım
evet bu sefer sanırım o taraflar olcak gibi görünüyo
arkadaşların hepsi birer yorum yapsın bakalım karar vericez hep beraber:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…