Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar bende hamileyim 16 haftam bitti 17 ye girdim hayırlısıyla bende henüz oğluşuma birşey almadım ama bu akşam iş dönüşü e bebeye uğramak istiyorum yolumun üstü nasılsa

Mobilyaları soran arkadaşlara şöyle özetleyeyim:

Benim kafamda konsept olarak sade ama bazı eklemelerle şirinleşmiş bir takım almak vardı, çünkü alacağımız takımı 8-10 sene kullanmak istiyoruz. O yüzden beyaz sade bir takım tercih ettim, ahşap bazı kısımları da var (odadaki ahşap kitaplığa uyması için). Bu takımı sonradan çıkabilen pembe ve fuşya iki tonda kelebeten ahşap parçalarıyla süsleyecekler, kulpları da yine pembe ve fuşya ahşaptan kelebek olacak. ılerde modifiye edebileceğim şekilde yaptırıyorum yani. Büyüyünce kelebek istemezse başka konsepte sokarız Bir de odadaki kitaplığın raflarına kutu şeklinde kapaklı bölmeler yaptırıyoruz yine takımla uyumlu olacak şekilde. Böylece ortalıkta kitap gözükmeyecek ve kitaplık bebiş moduna girecek biraz :) Şifonyer almıyorum yerim o kadar yok çünkü... Yatak büyüyebilen yatak, ilk etapta parmaklıkları olacak ve komidinleri yatağın üstünde altaçma ünitesi olarak kullanacağım. Bir de oyuncak sandığı var, yayıntıyı toplaması açısından iyi olur diye düşündüm... Tüm bunların toplamı da fiyat olarak 1.750 TL (yatak + dolap + oyuncak sandığı = 1.350 TL + kitaplık bölmeleri/rafları 400 TL olarak).

Birçok yer gezdim ama ben hem fiyat olarak hem de model / kalite olarak en çok Kardeşler Mobilya'yı beğendim. Yani güven verdiler bana bilemiyorum, teslim tarihine de birebir uyuyorlarmış arkadaşım da oraya yaptırmıştı. 28 Mayıs'ta gelecek takımlarımız inşallah... Gelince resimlerini de koyarım buraya.

kızlar bende hamileyim 16 haftam bitti 17 ye girdim hayırlısıyla bende henüz oğluşuma birşey almadım ama bu akşam iş dönüşü e bebeye uğramak istiyorum yolumun üstü nasılsa

selam canım. 30 nisana kadar kampanya var e-bebekte aklında olsun, 250 tllik alışverişe 50 tl hediye çeki veriyor...

leylaelacım canım üzme kendini, doktor çok çok önemli olsa allah esirgesin öyle dememezlik yapmazdı.Senin azıcık evhamlı:) olduğunu bildiği içindir dememiş bile. Yoksa inan ban derdi. Çok kişide duydum kendiliğinden geçiyormuş. Sakın sıkma canını dur bakalım bir çekilsin kontrol edilsin ona göre bakarlar.

Dualrım sizinle canım allahın izniyle bişeycik olmaz

ayy inşalah kızlar,nekadra bilsende insan kötü oluyo bende düşününce diyorum çok önemli olsa direk kardiyolog çağırırdı yanına baktırırdı egede doç.doktorumuz daha öncede şüphelendiği şeylerde direk konunun uzmanına yollamıştı yada beraber bakmışlardı ama genede sanırım biraz evhamlıyım:)) oyüzden oluyor

sen nasılsın gulyhas
buarada gene çarşambadan itibaren bornovada annemde olucam
gene bana valiz hazırlamak düştü...

canım bide şey sorcam ya ablanın oğluşu ne oldu ogün sprey vukatı:)) sorun yok demi

hoşgeldiniz...:))

geçmiş olsun ve mobilyalarınız hayırlı olsun
kaça aldınız acaba
ben gerçi hala kararrsızım odamı alsam park yatakmı bilemiyorum halen

selam e_pack,
ben de senin gibi kararsızdım nasıl olsa 6 ay yanımda yatacak oda boş durmasın diye 5 aylıkken falan alacaktım odasını ama kıyafetleri ve eşyaları yavaş yavaş tamamlanınca nereye koyacağını bilemiyosun evde,
en azından şifonyerini alayım diye çıktım cumartesi günü, oda alıp geldim yerimseniben

merhaba hoşgeldin,
biz bu cumartesi günü aldık odamızı,
1 günde karabağlarda 5-6 yer gezdikten sonra
mykardeş mobilyadan gerçekten içime sinen, çok güzel bir takım aldım,
hem mobilyaları hem boyası çok kaliteli,
demet hanım var çok ilgili ve güleryüzlü bir bayan,

bizde aynı yerden aldık kullanıyoruz sağlam ve kaliteliler
ben beşiğin içine girip kızı sallıyorum..:))
sağlamlığını test ettim yani

leyla,
geçmiş olsun çok,
hiç üzülme cuma günü güzel haberler alacaksın :teselli:
büyüdükçe kendi kendine geçen birşeydir bence endişelenme

orda sallıyosun sonra yavaşça ayağından bırakıp odandan arkana bakmadan kaçıyosun ki uyanmasın

Merhaba hoşgeldin.. Ben mobilyayı karabağlardan aldım bence direk orayı gez bir çok magaza var Hello baby ve e-bebe deki mobilyaları ben beğenmedim açıkçası..
Bebişini sağlıkla kucagına al inş. canım

Üfürüm nedir bilmiyorum canım ama çok çok geçmiş olsun artık doktorlarımız o kadar iyi ki tedavi edemedikleri yok sen kalbini rahat tut dualarım sizinle..

selam canım. 30 nisana kadar kampanya var e-bebekte aklında olsun, 250 tllik alışverişe 50 tl hediye çeki veriyor...

e-bebek ten ziyade hello baby & kids'i öneriyorum hem daha kaliteli hem daha uygun hem de daha çok çeşit var..

Geçmiş olsun... İnşallah cuma günkü eko çekiminden sonra iyi haberlerini alırız. Bende yeni doğan bebeklerin çoğunda olabileceğini duymuştum.

sen nasılsın gulyhas
buarada gene çarşambadan itibaren bornovada annemde olucam
gene bana valiz hazırlamak düştü...

yinemi eşin seyahatte? Allahtan ailen burada canım ya yoksa bilirim çok zordur:))
Haftasonu bişey çıkmazsa haberleşelim olurmu? Bizim evde bazı değişiklikler tadilat şu bu olucak, eğer ertelenirse ben snei ararım canım

canım bide şey sorcam ya ablanın oğluşu ne oldu ogün sprey vukatı:)) sorun yok demi

saol canım ya unutmamışsın, yok bişey allahtan suyla yıkamışlar bol bol

yaramaz işte send ebüyüsün göreceksin annesi ela nele ryapacak neler:))

canım eşim evet seyehate gidiyo gene ama cuma burda kızın ekosu falan için akşam eve dönücez yani
bide kısmetse bu cumartesi inşallah artık büyük konuşmak istemiyorum çünkü şu mevlüt işini yapıcam ertelene ertelene bu c.ertesiye kaldı ama şimdide hoca bulamıyoruz yaaa:roflol:
ayy ne kaaa uzadı bu iş benim için
ama perşembe boşum ben aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…