kızlar bende hamileyim 16 haftam bitti 17 ye girdim hayırlısıyla bende henüz oğluşuma birşey almadım ama bu akşam iş dönüşü e bebeye uğramak istiyorum yolumun üstü nasılsa
merhaba izmirli annelerr.
bende izmirli ve 25 haftalık hamileyim.forumuzu takip ediyordum ama katılmak bi nasip olamamıştı :)
umarım herkesler iyidir.
ben şimdilerde mobilya bakıyorum.izmirden mobilya alan arkadaşlarımız var.ben henüz hiç bi yere bakmaım ve her bebek magazasına da girmek istemiyorum açıkçası.
bana yardımcı olabilir misiniz acaba??
kızlar bende hamileyim 16 haftam bitti 17 ye girdim hayırlısıyla bende henüz oğluşuma birşey almadım ama bu akşam iş dönüşü e bebeye uğramak istiyorum yolumun üstü nasılsa
geçmiş olsun ve mobilyalarınız hayırlı olsun
kaça aldınız acaba
ben gerçi hala kararrsızım odamı alsam park yatakmı bilemiyorum halen
bende izmirli ve 25 haftalık hamileyim.forumuzu takip ediyordum ama katılmak bi nasip olamamıştı :)
umarım herkesler iyidir.
ben şimdilerde mobilya bakıyorum.izmirden mobilya alan arkadaşlarımız var.ben henüz hiç bi yere bakmaım ve her bebek magazasına da girmek istemiyorum açıkçası.
merhaba hoşgeldin,
biz bu cumartesi günü aldık odamızı,
1 günde karabağlarda 5-6 yer gezdikten sonra
mykardeş mobilyadan gerçekten içime sinen, çok güzel bir takım aldım,
hem mobilyaları hem boyası çok kaliteli,
demet hanım var çok ilgili ve güleryüzlü bir bayan,
kızlar selam canım sıkkın biraz Ela nıın kalbinde üfürüm duydu dr.umuz dün kontrıolümüz vardı,bana bişey söylemedi panik ayaparım diye akşam eve gelince eşim söyledi araştırdım nette çok önemli olmaya bilirmiş genelde yüzde seksen bebeklerde olurmuş ama genede epey endişeliyim dün gece çok ağladım sinirlerim bozuldu,cuma günü eko çekilcek netleştirmek için offf sıkılıyorum biraz duaya ihtiyacımız kızlar...
bizde aynı yerden aldık kullanıyoruz sağlam ve kaliteliler
ben beşiğin içine girip kızı sallıyorum..:))
sağlamlığını test ettim yani
umarım herkesler iyidir.
kızlar selam canım sıkkın biraz Ela nıın kalbinde üfürüm duydu dr.umuz dün kontrıolümüz vardı,bana bişey söylemedi panik ayaparım diye akşam eve gelince eşim söyledi araştırdım nette çok önemli olmaya bilirmiş genelde yüzde seksen bebeklerde olurmuş ama genede epey endişeliyim dün gece çok ağladım sinirlerim bozuldu,cuma günü eko çekilcek netleştirmek için offf sıkılıyorum biraz duaya ihtiyacımız kızlar...
selam canım. 30 nisana kadar kampanya var e-bebekte aklında olsun, 250 tllik alışverişe 50 tl hediye çeki veriyor...
sen nasılsın gulyhas
buarada gene çarşambadan itibaren bornovada annemde olucam
gene bana valiz hazırlamak düştü...
canım bide şey sorcam ya ablanın oğluşu ne oldu ogün sprey vukatı:)) sorun yok demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?