Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
tüh yine nasip olmadı canım seninle karşılaşmak en son toplanıp iş yerine gelicezzzz :)))

:roflol:

inş. bir dahaki sefere canım
bu arada umarım iyisindir..

beklerim buyrun gelin ama biz seninle buluşucaz ya şeker için olumunekankayizsmile

beklerim buyrun gelin ama biz seninle buluşucaz ya şeker için olumunekankayizsmile

:))

tabi ki her zaman ben de sizi bekliyorum zaten almak için

Facebookta Dr Kahraman Koldayın hamileleri diye bir grup açıldı haberin var mı ?
Kahraman Bey açmış bana da yeni söyledi haber vereyim dedim

Gözünüz aydın Ela'da korkulacak bir şey yokmuş, gelmiş geçmiş olsun.
Mevlüdünüzü de allah kabul etsin.

kurtulmuş şükür yazık çok normal doğum istiyodu ama tabi herşeyin hayırlısı
azönce aradım meşgule attı..:)) tahmin edebikliyorum teleşlarını
darısı başınıza artık kızlar

Gizli numaradan aranmıştım, o zaman meşgule atmıştım. Hay allah senmiydin :) Kusura bakma...

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.

30 Nisan gece yarısı 01:00'den sonra kasıklarıma ağrı girmeye başladı ağrılarım gittikçe sıklaştı. Yalancı sancı olmasın diye duş aldım. Yine de geçmeyince eşim arabaya eşyalarımızı yerleştirdi. Saat 05:00'de evden çıktık Kordon'dan geze geze Karataş hastanesine doğru yol aldık. Bu arada sancılar biraz daha şiddetlendi. Saat 05:30 gibi arabayı Karataş Lisesinin önüne park ettik. Arabadan inip deniz havasını içime çektim. Sonra doktorumu aradım. Doktorum hastaneye gidin, oradan onlar bana bilgi verirler dedi. Saat 06:00'da hastaneye giriş yaptık. Normal doğum beklediğim için beni doğumhaneye aldılar. Soyundum doğum kıyafetini giydim, ebe muayene için geldi. Ne yazık ki açılmam yoktu ve bebek başı yukarıdaydı. Nst'ye bağladılar. Sancılar gayet net gözüküyordu. 20 dk sonra doktoruma bilgi verdiler. Doktorum hastaneden ayrılmamı söylemiş. Planlı bir doğum olmadığı için lavman yapıldı, hastane odamıza yerleştik. Odada Nst'ye tekrar bağlandım. Annem ve Babama haber verdik geldiler. Doktorum 08:30 gibi geldi. Beni tekrar doğumhaneye aldılar. Doktorumda muayene etti, hala bir açıklık yoktu ve bebeğin başı doğum kanalına inmemişti. Nst çıktısına baktı bebeğin strese girdiğini kalp atışlarının bir kaç defa düştüğünü söyledi. Ne yapalım diye sordu. Bende alalım o halde dedim. Doğumhanede damar yolumu açıp, başıma bone giydirdiler ve tekar odama çıkardılar. Tabi ben normal doğuramıyorum diye azıcık metanetimi kaybedip ağladım. Saat 09:00'da odadan sedyeyle alıp ameliyathaneye aldılar. Epidurali yaptılar, beni yatırdılar, üzerimi açıp önüme yarım perdeyi çektiler ve ameliyat bölgesini batikonla yıkadılar. Doktorum geldi nasıl olduğumu sorup operasyona başladı. Saat 09:20'de kızım dünyaya ağlayarak gözlerini açtı. Yan masada üzerini sildiler. Yanıma getirip bana koklatıp, öptürdüler. Gözleri açık bana bakıyordu. Saat 10:00'da benide odama çıkardılar.

Ameliyathanedeki tüm ekibin bebeğimin dünyaya geldiğindeki ilk tepkisi o kordonu nasıl o kadar dolamış oldu. Yaramaz kızımız kordonunu boynuna iki defa, kol altına da bir defa dolamış. Zaten boynunda kordon olduğunu biliyorduk da bu kadar beklemiyorduk. Yani ben her ne kadar beklesemde normal doğum olamayacakmış.

Kızımız Ayça 30.04.2010 saat 09:20'de 3600 gram 51 cm dünyaya geldi.

Canım ne mutlu sana eskiden Allah sağlıkla kucagına versin diyordum şimdi ise Allah bir ömü sağlıkla hepberaber yaşatsın.. Ağlıyorum şu an o kadar duygulandım ki anlatamam..

Çok da güzel anlatmışsın en azından benim gibi ilk bebeğini kucagına alacaklar için yol gösterici bilgiler..

ve güzel anılar..

Ne kadar metanetli durmussun tebrik ederim..

Merak ettiğim ya kordonu koluna veya boynuna dolamışken normal doguma girsen gerçi sanırım usg de gözükürdü.. Hep hayırlısı demiştik bak varmıs bunda da bir hayır..
umarım senin de acın sızın yoktur..

Sevgiler..

41 kere maşallah Ayça bebeğe ve annesine hoşgelmiş küçük bebiş dünyamıza umarım sağlıklı ve mutlu bir ömrü olur annesi,aysaycım senide tebrik ediyorum canım yeni taze annesin artık bebeğinle mutlu ol inşallah
gizli no olduğumun 2 gündür farkında değilim bi iş için yapmıştım hayallah senide öyle aramışım demekki olsun canım
buarada bebişlerimizin kaderleri aynıymış elada hem boynuna hep kolaltına dolamıştı kordonunu yaramaz bunlarrr....

AySay, tebrik ederim,
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ve mutlu bir bebek olsun inşallah, :Saruboceq:
Ben demiştim Pazartesi günü anne olarak geleceksin diye a.s
Ne güzel bir duygudur değil mi ona bakmak, bizim için de kokla küçük hanımı...

aysay anlatımın çok hoş olmuş canım seninle birlikte yaşadım o anları allah inşallah tüm anne adaylarına bu anı yaşatır bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz . ayça'yı çoookkk öp benim için allah ona upuzun sağlıklı bir ömür versin sen de doya doya kuzunun tadını çıkar

tebrikler canım :teytey:Allah sana bağışlasın bebeğini sağlıkla buyut hayırlı evlat olsun inşallah
bizimle paylaşmışsın ne güsel yaşamış oldum resmen tekrar tebrikler a.s.

Canım tebrik ederiimm a.s.
Ayça'ya uzun güzel pırıl pırıl bir ömür diliyorum.
Buarada harika anlatmışsın biz de seninle doğuma gelmiş kadar olduk hihoyyyt

Kızlar ben de çalıştığım için haftaiçi buluşmasına gelemeyeceğim maalesef.
Size iyi eğlenceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…