merhabalar..ben çok katılmasamda yazışmalara ..takipteyim sayfanızı...
bende allah kısmet ederse çınarlıda yaptıracağım doğumumu aksi bir durum olmazsa...fiyat ne kadar acaba..dr um bir rakam verdi ama sizin aldığınız rakamı da merak ettim...anestezi uzmanı çok iyi diye duydum....ablamda orda yaptırmıştı doğumunu 10 yıl önce..gayet memnun ayrıldık..ama odalarının küçük olmasına katılıyorum...
görüşmek üzere...
Kızlar merhaba uzunn zaman oldu giremedim çünküüüüüüüüüü bennnnnnn doğum yaptımmmmmmm:))
Geçen salı günü oğlum doğdu:))3 hafta erkenden geldi ama hoşgeldi hayatımıza çok şükür bende atlatım darısı sizlere inşallahh
geçmişi okuyamadım herkes iyidir herşey yolundadır umarım hepinizi öpüyorum[/QUOT Güle güle büyüt bebeğini.Bu arada aynı gün doğum yapmışız.25 mayıs salı sabah 8.15 te oğlum dünyaya geldi.
hayırlı olsun...darısı biz bekleyenlerin başına...
canım o jeller hala var ama pek işe yaramıyop falan deniyo denemedim bende
buarada işinm zor gerçekten vede sen iiki burak beye görünmüşsün başkasına güvenmemişsin bende ölçüm 28 cm çıkmıştı hatırlıyorum:))
Ben 25 mayısta çınarlıda yaptım doğumumu.Çok memnun kaldım.Sezeryan oldum 2 saat sonra yürümeye başladım.1 gece kaldım hastanede.Personelde çok ilgiliydi.Benim ameliyat sonrası da hiç ağrım olmadı.Genelde bel ağrısından şikayet edenler oluyor benim hiç bu tür ağrılarım olmadı anestezi uzmanının iyi olmasından dolayı bence.Hastane 1150 lira alıyor.(nakit ödemede)Bebek için işitme testi ve kalça çıkıklığı testi içinde ayrıca 150 lira ödedik.Doktor parası ayrı.Herkesin doktoru farklı alıyor anlaşmanıza bağlı.Ama çok memnun kaldım.Helal olsun...
Bu arada ben 201 nolu odada kaldım gayet güzeldi dar değildi aklınızda bulunsun.
hayırlı olsun...darısı biz bekleyenlerin başına...
Aminnnnnnnnnn:Saruboceq:
blacksıya ozaman kenti düşünsene sen orası diğerlerine göre çok güzel senin istediğin gibi yani
ben kentte yapıcaktım ama anestezi ekibine güvenemedim vazgeçtim ama enufak bişeyde kente giderim c.ertesi göz için ordaydım acayip ilgi alaka olayı var
evet uzaksın olmaz egepol var orayı gördünmü hiç ben görmedim ama çok metediliyo
anladım asıl tabi dr una bağlısın nereyle çalışıyosa,mecbur ozaman çınarlı başka şans kalmıyo kentte yapsan çok rahat ederdin ama uzak tabi gelen giden çok zor olur insan bekliyo çünkü benim dolup taşmıştı odam 2 gün boyunca çok güzeldi bayram gibiydi:))sende üzülme artık ozaman odayı keyifle hale getirmeye bak kapı süsünü götür oda süslemesi yap bikaç balon tül bebek sepetin şekerin güzelleştir sanada morel verir hemşireler içinde güzel bi hediye yapın tatlı falan gibi ozaman ilgileride 2 ye katlanır:)) geçer gider yani...takma kafana
dikkat et kendine bişey olursa yapılcak tek şey drunu aramak canım...:))
günaydııınnn...
günaydınnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?