Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ben 25 mayısta çınarlıda yaptım doğumumu.Çok memnun kaldım.Sezeryan oldum 2 saat sonra yürümeye başladım.1 gece kaldım hastanede.Personelde çok ilgiliydi.Benim ameliyat sonrası da hiç ağrım olmadı.Genelde bel ağrısından şikayet edenler oluyor benim hiç bu tür ağrılarım olmadı anestezi uzmanının iyi olmasından dolayı bence.Hastane 1150 lira alıyor.(nakit ödemede)Bebek için işitme testi ve kalça çıkıklığı testi içinde ayrıca 150 lira ödedik.Doktor parası ayrı.Herkesin doktoru farklı alıyor anlaşmanıza bağlı.Ama çok memnun kaldım.Helal olsun...

merakla yarını bekliyorum artık...şu mm leri hayatımda bu kadar önemseyeceğim aklıma gelmezdi :))

Bu arada ben 201 nolu odada kaldım gayet güzeldi dar değildi aklınızda bulunsun.

merhaba Allah saglıklı analı babalı ömür versin gözün aydın canım..
Benim rahatsızlıgım hastane zaten çalısanları asla değil bende çok iyi olduklarını duydum..201-301-401 odalar zaten hem daha serin hemde daha büyük diğerlerine nazaran.. 405 406 da suitler güya..

Tabi her şeyden önce sağlık ama insanın da birazda kendini rahat hissetmesi lazım.
ben bu hastaneler konusunda felaket titiz ve huysuzum gecen yıl bel fıtıgı ameliyatı için izmirden istanbula FloranceNightingale hastanesine ondan önceki yılda burun ameliyatı için Yine istanbul Acıbadem'e gittik

hatta doktorumda benim kadar titiz hastaneler konusunda hatta yapabilsek atlar ucaga gideriz doğum yapar geliriz diye gülüştük

ki bu hastaneleri gören giden var mı bilmiyorum da Çeşme Sheraton vasat bir otel kalıyor

Allahım sağlık versinnn ama kim ne derse desin hastane ne kadar iyi ise o kadar iyi donanımli ekip ve ekipman oluyor..

blacksıya ozaman kenti düşünsene sen orası diğerlerine göre çok güzel senin istediğin gibi yani
ben kentte yapıcaktım ama anestezi ekibine güvenemedim vazgeçtim ama enufak bişeyde kente giderim c.ertesi göz için ordaydım acayip ilgi alaka olayı var

canım kent hem bize çok uzak kalıyoru gelen gidenim çok olucak inş. hem doktorum cınarlı ve kentle calıyor ama çınarlı daha iyi normal doğum için diyor

bu arada ben kente hi gitmedim ama duydum yani.. ben hatay bahçelievlerdeyim oraya gidinceye kadar yolda doğurursun dedi dr um :)

ayrıca Günaydınnnnn

evet uzaksın olmaz egepol var orayı gördünmü hiç ben görmedim ama çok metediliyo

evet uzaksın olmaz egepol var orayı gördünmü hiç ben görmedim ama çok metediliyo

canım orası da bana cok yakın ve güzel bir hastane hemende yürüyerek 5 dklık mesafede bana ama dediğim gibi doktorum sadece kent yada cınarlı dedi

ayrıca kuzenim oraya gidiyordu 3 ay önce doğum yaptı ve kuzenimin doğumu pazar gününe geldi egepoldeki doktor haklı olarak bugun pazar ben nöbetçi değilim gelirsem nöbetçi arkadasa ayıp olur demiş.. ve doğumu baska yerde yaptı kuzenim..

ama dediğim gibi odalar cok güzel ilgi çok güzel bir de orada tijyen hanım vardı kadın dogum doktoru o gidince daha da iyi oldu orası

anladım asıl tabi dr una bağlısın nereyle çalışıyosa,mecbur ozaman çınarlı başka şans kalmıyo kentte yapsan çok rahat ederdin ama uzak tabi gelen giden çok zor olur insan bekliyo çünkü benim dolup taşmıştı odam 2 gün boyunca çok güzeldi bayram gibiydi:))sende üzülme artık ozaman odayı keyifle hale getirmeye bak kapı süsünü götür oda süslemesi yap bikaç balon tül bebek sepetin şekerin güzelleştir sanada morel verir hemşireler içinde güzel bi hediye yapın tatlı falan gibi ozaman ilgileride 2 ye katlanır:)) geçer gider yani...takma kafana

canım ben cıkmak zorundayım tüm gece uyuyamadım sabah 7 den beride ayaktayım nefes alamıyorum biraz rahatlamıstım nedense yine basladı felaket daralıyorum biraz yürüyeyim yavas yavas yada uzanayım ay ne yapılır onuda bilmiyorum teşekkürler muhabbet için

hastaneye görmek için giderken götürdüm hediyelerini

aynen dediğin gibi oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…