Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hımm burak bey bitanedirrrr..daha geçengün doğum yapalı 8 ay olmasına rağmen aradım belim ağrıyo diye sağolsun tardımcı oldu hemen geri döner arar yani,hastasını bırakmaz
buarada eşim gene seyahatte bende dayımda kalıyorum çok giremiyorum oyüzden

bilmem miii... benim ilk günden beri sorunlu her an ulaşabildim kendisine.2 ayım rahattı o zaman rahatladı :)
benimde eşim çok sık seyahat ediyor.şanslısın benim burda kimsem yok yalnız kalıyorum genelde.hamileliğim sorunlu olunca annem sık geliyorda rahatım allahtan şu sıralar.

Merhaba arkadaşlar

Ben döndüm. Hemen yapılacak buluşmaya hazırım :)

Ben yokken neller olmuş neler... Gulyhas doğum yapmış :)

Gözün aydın Gulyhas Allah analı, babalı, nineli, dedeli büyütmek nesip etsin canım. Biraz kendine gel, günler geçsin seni bir ara arayacağım. Biliyorumki şu sıra çok meşgulsün :)

ben evime döndüğüm için çok iyiym neolursa olsun insanın kendi evi yani
ama regli oldum biraz halsizim elimde koca tatlı tabağı adını vermiyim canınız çeker falan oturuyorum
ela da çok huysuz 2 gündür sanırım üst dişler gelmeye başlıyo onla uğraşıp duruyorum işte

herkes evinde mutlu...
tatlıyı nedense pek canım çekmiyor..benim gezme tozma canım çekiyor :)))
ay kıyamam ona şimdi sıkıntılanmaya başlar minicik dişler keyfini kacıracak

diş çıkarmak zor olay çok kaşınıyo ısırcak yer arıyo deli gibi saldırıyo herşeye heheee
senin sanırım düşük riskin var neden acaba yani sorun ne bide bebişin cinsiyeti ne

diş çıkarmak zor olay çok kaşınıyo ısırcak yer arıyo deli gibi saldırıyo herşeye heheee
senin sanırım düşük riskin var neden acaba yani sorun ne bide bebişin cinsiyeti ne

ben antalya ya gitmiştim ailemin yanına hem yüzerim iyi gelir sıcaklarda diye düşünmüştük.Kontrolümü oldum ertesi gün yola çıktık bi hafta sonra kahverengi bi lekelenme oldu Burak bey dr.a git vajinal ultroson iste dedi yaptırdım neticeyi bildirdim önemli bişi yok dedi ama ben panikledim geliyorum dedim o zaman.Bi geldim muayenede 36 mm olması gereken -rahim ağzı uzunluğu sanırım- olmuş 15 mm.Antalya da dr yanlış ölçmüş kesin dedi.1-2 günde bu denli azalmazmış.Nedeni genetik olabilir enfeksiyondan olabilir bi de rahmin çok yük taşımayacak olabilir dedi.10mm. olana dek ewdeyim sonrası hastane.Cuma kontrolüm var ölçüm yapılacak yine.umarım düşmemiştir daha evde zor yatıyorum hastanede doğuma kadar oynatırım sanırım.

ayyyy çenem düştü.ewet bebişin cinsiyeti erkek.diş için jeller vardı bu arada eskiden yeğenlerimden biliyorum.dr.una danışsan rahatlatıyordu onlar.tabii modası geçmiş bi tavsiye olabilir 10 sene önce böyle idi uygulama:)

canım o jeller hala var ama pek işe yaramıyop falan deniyo denemedim bende
buarada işinm zor gerçekten vede sen iiki burak beye görünmüşsün başkasına güvenmemişsin bende ölçüm 28 cm çıkmıştı hatırlıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…