benim erken doğum riskim çıktı 5 gündür yatıyorum ve doğuma kadarda yatıcam sanırım.37ye kadar sabredemezse mecburen kent te yapıcak küvez için.37den sonra muaynehanenin mutfağında bile doğurursun dedi :) ama çınarlı daha uygun diye espri yaptı.benim izmir hastaneleri konusunda hiç fikrim yok yabancısıyım ne de olsa.ama inan beni rahatlattın gezip nerede doğum yapacağıma bakamayacağım diye çok gerilmiştim.yattığım yerde düşünme konusunda fazla mesai yapıyorum artık :)
Sen için ferah tut canım kul kurar allah güler diye bir sözü vardır Burak beyin(çok meşur ) her şey olacagına varır.bak ne güzel yatıyorsun doğumdan sonra çok ararsın bu günlerini.Birde şunu unutma bebekler nasıl ve ne zaman doğumak isterler o zaman doğarlar.benim olğumun dünyaya gelmeye niyeti yoktu bilem zorla doğudu yavrum annesi sabırsızlanınca 40 haftayı gecmiştik çünkü.
Ben inanıyorum tam zamanında doğar bebeğin sağlıkl bir şekilde.
Sen için ferah tut canım kul kurar allah güler diye bir sözü vardır Burak beyin(çok meşur ) her şey olacagına varır.bak ne güzel yatıyorsun doğumdan sonra çok ararsın bu günlerini.Birde şunu unutma bebekler nasıl ve ne zaman doğumak isterler o zaman doğarlar.benim olğumun dünyaya gelmeye niyeti yoktu bilem zorla doğudu yavrum annesi sabırsızlanınca 40 haftayı gecmiştik çünkü.
Ben inanıyorum tam zamanında doğar bebeğin sağlıkl bir şekilde.
bugünleri arayacağımın farkındayımda yatmakta benim yapıma ters biraz huysuzlanıyorum bu yüzden.Dediklerinden anladığım kadarıylada ipler oğlumun elimde ben yatarak sadece destek olucam :)
hımm burak bey bitanedirrrr..daha geçengün doğum yapalı 8 ay olmasına rağmen aradım belim ağrıyo diye sağolsun tardımcı oldu hemen geri döner arar yani,hastasını bırakmaz
buarada eşim gene seyahatte bende dayımda kalıyorum çok giremiyorum oyüzden
bugünleri arayacağımın farkındayımda yatmakta benim yapıma ters biraz huysuzlanıyorum bu yüzden.Dediklerinden anladığım kadarıylada ipler oğlumun elimde ben yatarak sadece destek olucam :)
evet canım daha anne karnındayken alıyorlar idareyi ellerine ama olsun onlar sağlıklı olsunlarda ben razıyım herşeye
hımm burak bey bitanedirrrr..daha geçengün doğum yapalı 8 ay olmasına rağmen aradım belim ağrıyo diye sağolsun tardımcı oldu hemen geri döner arar yani,hastasını bırakmaz
buarada eşim gene seyahatte bende dayımda kalıyorum çok giremiyorum oyüzden[/QUOTE
doktorumuzun maşallahı var kızlar,hangi hastasıyla konusam anlata anlata bitiremiyorlar vallahi her hastasıyla tek tek ilgileniyor,gece,gündüz,tatil falan demiyor vallari 24 saat telefonu acık çok sabırlı ve ilgili.Burak beyin hastası olduğum için kendimi çok şanslı hisediyorum,eminim her hastası benim gibi düşünüyordur :lepi:
buarada eşim gene seyahatte bende dayımda kalıyorum çok giremiyorum oyüzden[/QUOTE
doktorumuzun maşallahı var kızlar,hangi hastasıyla konusam anlata anlata bitiremiyorlar vallahi her hastasıyla tek tek ilgileniyor,gece,gündüz,tatil falan demiyor vallari 24 saat telefonu acık çok sabırlı ve ilgili.Burak beyin hastası olduğum için kendimi çok şanslı hisediyorum,eminim her hastası benim gibi düşünüyordur :lepi:
aynen katılıyorum sana
ben evime döndüğüm için çok iyiym neolursa olsun insanın kendi evi yani
ama regli oldum biraz halsizim elimde koca tatlı tabağı adını vermiyim canınız çeker falan oturuyorum
ela da çok huysuz 2 gündür sanırım üst dişler gelmeye başlıyo onla uğraşıp duruyorum işte
diş çıkarmak zor olay çok kaşınıyo ısırcak yer arıyo deli gibi saldırıyo herşeye heheee
senin sanırım düşük riskin var neden acaba yani sorun ne bide bebişin cinsiyeti ne
Kızlar merhaba uzunn zaman oldu giremedim çünküüüüüüüüüü bennnnnnn doğum yaptımmmmmmm:))
Geçen salı günü oğlum doğdu:))3 hafta erkenden geldi ama hoşgeldi hayatımıza çok şükür bende atlatım darısı sizlere inşallahh
geçmişi okuyamadım herkes iyidir herşey yolundadır umarım hepinizi öpüyorum[/QUOT Güle güle büyüt bebeğini.Bu arada aynı gün doğum yapmışız.25 mayıs salı sabah 8.15 te oğlum dünyaya geldi.
ben antalya ya gitmiştim ailemin yanına hem yüzerim iyi gelir sıcaklarda diye düşünmüştük.Kontrolümü oldum ertesi gün yola çıktık bi hafta sonra kahverengi bi lekelenme oldu Burak bey dr.a git vajinal ultroson iste dedi yaptırdım neticeyi bildirdim önemli bişi yok dedi ama ben panikledim geliyorum dedim o zaman.Bi geldim muayenede 36 mm olması gereken -rahim ağzı uzunluğu sanırım- olmuş 15 mm.Antalya da dr yanlış ölçmüş kesin dedi.1-2 günde bu denli azalmazmış.Nedeni genetik olabilir enfeksiyondan olabilir bi de rahmin çok yük taşımayacak olabilir dedi.10mm. olana dek ewdeyim sonrası hastane.Cuma kontrolüm var ölçüm yapılacak yine.umarım düşmemiştir daha evde zor yatıyorum hastanede doğuma kadar oynatırım sanırım.
ayyyy çenem düştü.ewet bebişin cinsiyeti erkek.diş için jeller vardı bu arada eskiden yeğenlerimden biliyorum.dr.una danışsan rahatlatıyordu onlar.tabii modası geçmiş bi tavsiye olabilir 10 sene önce böyle idi uygulama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?