Doğuma Hazırlık İzmirli hamile anneler... Alışveriş için önerileriniz var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar merhaba uzunn zaman oldu giremedim çünküüüüüüüüüü bennnnnnn doğum yaptımmmmmmm:))
Geçen salı günü oğlum doğdu:))3 hafta erkenden geldi ama hoşgeldi hayatımıza çok şükür bende atlatım darısı sizlere inşallahh

geçmişi okuyamadım herkes iyidir herşey yolundadır umarım hepinizi öpüyorum

hayrlısı olsun canım Allah analı babalı buyutsun:)))kavuştun snunda oğluşuna desene sağlıkla buyusun inşallah...

tanışamadık ama haberini leylaeladan almıştım çok sevindim. sağlıkla büyüsün bebeğin canıma.s.

Tebrik erderim gulyhas analı babalı ve sağlıklı olarak büyüt canım oğluşunu

Gulyhas oğlunun adı EGE'mi be güzel benimde oğlumun adı EGE adaşlar demeki,ne güzel EGEler bir bir dünyaya merhaba diyorlar

çınarlıya bende gitmiştim ama beğenmedim bende canım sen hangi dr a gidiyorusun.

bundan sonra bende buradayım yattığım yerden naklen yayın aracı gibi herşeye yetişebileceğim...
Ama su bululuşmaları çok ballandırmayın canım çekebilir...oğluş sabrederse 2 ay yataktayım çünkü

canım Allah sağlıkla kucagına versin inş.. Dediğim gibi bende çınarlıda yapıcam çalışanları çok iyiymiş etiket yapmama gerek yok artık bu konuda.. Sağlıklı olsunlarda

Bence gidip bakma kendini ve bebişini riske atıcaksan ben fiyatlarıda aldım isteyen olursa paylaşırım..

hastanenin ilk girişi yani lobisi çokk güzel
ama odalar eski kimisi de küçük
ama hastanaye ilk girdiğiniz andan çıkısınıza kadar bir hemşire tüm sorularınızı sabırla yanıtlıyor ve sizi gezdiriyor..

merhabalar..ben çok katılmasamda yazışmalara ..takipteyim sayfanızı...
bende allah kısmet ederse çınarlıda yaptıracağım doğumumu aksi bir durum olmazsa...fiyat ne kadar acaba..dr um bir rakam verdi ama sizin aldığınız rakamı da merak ettim...anestezi uzmanı çok iyi diye duydum....ablamda orda yaptırmıştı doğumunu 10 yıl önce..gayet memnun ayrıldık..ama odalarının küçük olmasına katılıyorum...
görüşmek üzere...

benim doktor 3.5 milyar istedi canım

benim 37 öncesi kent 37 sonrası çınarlı 2side sürpriz olacak yani...dediğin gibi riske atıp gitmemeli
ee fiyatlar konsunda da bilgi verebilirsen sevinirim :)

canım bana doktor ücreti hariç doktor ne kadar alır bilmiyorum 1.300 normal 1400 sezeryan sadece hastane alıyormus

Bana da net olmamakla bırlıkte...epıdural sezryen ıÇın 3000 tl gıbı dedı dr um...
TeŞekkÜrler arkadaŞlar verdıĞınız bılgı ıÇın..

Hastane konusunda Cınarlıyı kesinlikle tavsiye ediyorum ben 3 ay önce doğumu orda yaprım ve cok memnu ayrıldım.Tabi bazı olumsuz yanları var odaların kücük olması gibi ama 1 gece kalacaksınız orda tatile gitmiyorsunuz ki,önemli olan calışan ekibin çok iyi olması ve gercekten çok iyiler.Ben sezeriyanla doğum yaptım ve 3 saat sonra ayağa kalktım eve dönüncede hiç yapmadın sanki normal doğum yapmıştım o kadar kendimi iyi hisediyordum bebeğime kendim baktım.Fakat 2008 yılında Gazi hastanesinde kist ameliyatı olduğumda 1 ayda kendimi toparlayamıştım,o yüzden seriyanla doğum istemiyorum ama bebeğim doğum kanalına girmedi ve günümüz gectiği için sereriyan olmak zorunda kalmıştım.Bir daha doğum yaparsam yine Çınarlı hastanesi secerim ama doktorumunda başarısın bir kenara atamam,cok güzel bir doğum yapmamı sağladı kendisine cok teşekür ederim.O yüzde arkadaşalar teredüre kalmayın derim ben.

çok teşekkürler içim rahatladı.sezeryan hiç istemezken gidişat sezeryan olacak gibi duruyordu bir de hastane tereddütüm wardı yazın ilaç gibi geldi.şey merakımı hoş görürsen dr.un kimdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…