Kızlar merhaba uzunn zaman oldu giremedim çünküüüüüüüüüü bennnnnnn doğum yaptımmmmmmm:))
Geçen salı günü oğlum doğdu:))3 hafta erkenden geldi ama hoşgeldi hayatımıza çok şükür bende atlatım darısı sizlere inşallahh
geçmişi okuyamadım herkes iyidir herşey yolundadır umarım hepinizi öpüyorum
Kızlar merhaba uzunn zaman oldu giremedim çünküüüüüüüüüü bennnnnnn doğum yaptımmmmmmm:))
Geçen salı günü oğlum doğdu:))3 hafta erkenden geldi ama hoşgeldi hayatımıza çok şükür bende atlatım darısı sizlere inşallahh
geçmiş olsun Halide .. umarım ciddi bir sağlık sorununuz yoktur..
bu arada leylaela teşekkürler bilgi için bende 3 tane aldım
birde doğum sonrası korse kullananlar var mı aranızda bugun almaya gittiğim yerde elija marka vardı ben o markanın tüm ürünlerinden çok memnunum ama bedenim yoktu alamadım
ayrıca benimde canım sıkkın biraz çünkü bugun çınarlı hastanesine gittim maalesef umdugum gibi çıkmadı hiç bir özelliği yok suit odalar bile rezalet offff nasıl kalıcam ben orada!!!
Allahım eşimin yanında çalışalar ne methetmiş eşime güldüm resmen temiz bir hastane de değil o kadar devlet hastanelerinin 1 beden büyüğü off çok moralim bozuldu
odalar m. önce kalma benim doktorumda orası ve kent hastanesinden baska yerde çalısmıyrmus çokkk hayal kırıklıgı içindeyim
canım ne mutlu sana sağlıkla aldın oğluşunu kucağına sağlıkla da büyüsün inşallah
çınarlıya bende gitmiştim ama beğenmedim bende canım sen hangi dr a gidiyorusun.
canım ne mutlu sana sağlıkla aldın oğluşunu kucağına sağlıkla da büyüsün inşallah
erken doğum riskimden ötürü çınarlıda doğum yapamayacağım ama oğluşum sabrederse 37.haftaya kadar çınarlı olacaktı hastane.ama biraz kafam karıştı o kadar mı kötü ekip iyi diyorlar.Zaten yatağa bağımlıyım doktorumun hastane gezme fikrine karşı çıkacağına eminim ama biraz toparlanırsam gidip bakmalı :)
çınarlıya bende gitmiştim ama beğenmedim bende canım sen hangi dr a gidiyorusun.
canım doktorum Kahrman Kolday.. Gecen gün gittim yanına kontrolumuz vardı. Söyledim hastaneyi beğenmedim diye o da hak verdi..
ama dedi çalışanlarıı, ebeler, doktorlar 10 numara önemli olanda o dedi görüntüyü takma kafana dedi eh biraz olsun içim rahatladı.. Mecbur orada yapıcam bende..
erken doğum riskimden ötürü çınarlıda doğum yapamayacağım ama oğluşum sabrederse 37.haftaya kadar çınarlı olacaktı hastane.ama biraz kafam karıştı o kadar mı kötü ekip iyi diyorlar.Zaten yatağa bağımlıyım doktorumun hastane gezme fikrine karşı çıkacağına eminim ama biraz toparlanırsam gidip bakmalı :)
merhabalar..ben çok katılmasamda yazışmalara ..takipteyim sayfanızı...
bende allah kısmet ederse çınarlıda yaptıracağım doğumumu aksi bir durum olmazsa...fiyat ne kadar acaba..dr um bir rakam verdi ama sizin aldığınız rakamı da merak ettim...anestezi uzmanı çok iyi diye duydum....ablamda orda yaptırmıştı doğumunu 10 yıl önce..gayet memnun ayrıldık..ama odalarının küçük olmasına katılıyorum...
görüşmek üzere...
canım Allah sağlıkla kucagına versin inş.. Dediğim gibi bende çınarlıda yapıcam çalışanları çok iyiymiş etiket yapmama gerek yok artık bu konuda.. Sağlıklı olsunlarda
Bence gidip bakma kendini ve bebişini riske atıcaksan ben fiyatlarıda aldım isteyen olursa paylaşırım..
hastanenin ilk girişi yani lobisi çokk güzel
ama odalar eski kimisi de küçük
ama hastanaye ilk girdiğiniz andan çıkısınıza kadar bir hemşire tüm sorularınızı sabırla yanıtlıyor ve sizi gezdiriyor..
merhabalar..ben çok katılmasamda yazışmalara ..takipteyim sayfanızı...
bende allah kısmet ederse çınarlıda yaptıracağım doğumumu aksi bir durum olmazsa...fiyat ne kadar acaba..dr um bir rakam verdi ama sizin aldığınız rakamı da merak ettim...anestezi uzmanı çok iyi diye duydum....ablamda orda yaptırmıştı doğumunu 10 yıl önce..gayet memnun ayrıldık..ama odalarının küçük olmasına katılıyorum...
görüşmek üzere...
Hastane konusunda Cınarlıyı kesinlikle tavsiye ediyorum ben 3 ay önce doğumu orda yaprım ve cok memnu ayrıldım.Tabi bazı olumsuz yanları var odaların kücük olması gibi ama 1 gece kalacaksınız orda tatile gitmiyorsunuz ki,önemli olan calışan ekibin çok iyi olması ve gercekten çok iyiler.Ben sezeriyanla doğum yaptım ve 3 saat sonra ayağa kalktım eve dönüncede hiç yapmadın sanki normal doğum yapmıştım o kadar kendimi iyi hisediyordum bebeğime kendim baktım.Fakat 2008 yılında Gazi hastanesinde kist ameliyatı olduğumda 1 ayda kendimi toparlayamıştım,o yüzden seriyanla doğum istemiyorum ama bebeğim doğum kanalına girmedi ve günümüz gectiği için sereriyan olmak zorunda kalmıştım.Bir daha doğum yaparsam yine Çınarlı hastanesi secerim ama doktorumunda başarısın bir kenara atamam,cok güzel bir doğum yapmamı sağladı kendisine cok teşekür ederim.O yüzde arkadaşalar teredüre kalmayın derim ben.
çok teşekkürler içim rahatladı.sezeryan hiç istemezken gidişat sezeryan olacak gibi duruyordu bir de hastane tereddütüm wardı yazın ilaç gibi geldi.şey merakımı hoş görürsen dr.un kimdi acaba[/Q
Sezeriyandan korkma hiç düşündüğün gibi olmuyor,canım doktorum BURAK AĞCA Alsancakta muyananesi var ayrıca Alsancak Dev.Has. calışıyor ben kendisinden çok memnunu daha önce çok kötü bir tecrübe şamama ramen Burak beye gözün kapalı güvene bilirim o nederse benim için o doğrudur ,ayrıca Leylanın doktoruda Burak bey ikimizde aynı doktora gitmişiz.
çok teşekkürler içim rahatladı.sezeryan hiç istemezken gidişat sezeryan olacak gibi duruyordu bir de hastane tereddütüm wardı yazın ilaç gibi geldi.şey merakımı hoş görürsen dr.un kimdi acaba[/Q
Sezeriyandan korkma hiç düşündüğün gibi olmuyor,canım doktorum BURAK AĞCA Alsancakta muyananesi var ayrıca Alsancak Dev.Has. calışıyor ben kendisinden çok memnunu daha önce çok kötü bir tecrübe şamama ramen Burak beye gözün kapalı güvene bilirim o nederse benim için o doğrudur ,ayrıca Leylanın doktoruda Burak bey ikimizde aynı doktora gitmişiz.
aaa benimde dr.um burak bey.
leylanın dr.u olduğunu biliyordum okumuştum.bende kendisine fazlasıyla güveniyorum tek sıkıntım hastane fobim onuda sanırım doğum anında yaşamaya fırsatım kalmayacak.
aaa benimde dr.um burak bey.
leylanın dr.u olduğunu biliyordum okumuştum.bende kendisine fazlasıyla güveniyorum tek sıkıntım hastane fobim onuda sanırım doğum anında yaşamaya fırsatım kalmayacak.
aaaa çok sevindim Burak bey izmirde bir numara bence ve sana hangi hastaneyi tavsiye ediyorsa orda yap doğumunu.bana çınarlı konusunda çok ısrara etmişi iyikide etmiş ben çok memnun kaldım hastanede ve personelden.doktoumu zaten anlatmıyorum.başka bir tanıdığım kent hastanesinde yapmtı doğumunu benden 1 ay sonra hiç memnun kalmamış.ebe ve hemşireler hiç ilgilenmemiş.halbüki benmim odamda hiç cıkmadılar saat başı kontrole geldiler,hata bir ara anneme dedimki odaya girip cıkmasınla uyumak istiyorum diye söylemiştim.senin ve bebeğin için ne gerekiyorsa yapıyorlar.
aaaa çok sevindim Burak bey izmirde bir numara bence ve sana hangi hastaneyi tavsiye ediyorsa orda yap doğumunu.bana çınarlı konusunda çok ısrara etmişi iyikide etmiş ben çok memnun kaldım hastanede ve personelden.doktoumu zaten anlatmıyorum.başka bir tanıdığım kent hastanesinde yapmtı doğumunu benden 1 ay sonra hiç memnun kalmamış.ebe ve hemşireler hiç ilgilenmemiş.halbüki benmim odamda hiç cıkmadılar saat başı kontrole geldiler,hata bir ara anneme dedimki odaya girip cıkmasınla uyumak istiyorum diye söylemiştim.senin ve bebeğin için ne gerekiyorsa yapıyorlar.
benim erken doğum riskim çıktı 5 gündür yatıyorum ve doğuma kadarda yatıcam sanırım.37ye kadar sabredemezse mecburen kent te yapıcak küvez için.37den sonra muaynehanenin mutfağında bile doğurursun dedi :) ama çınarlı daha uygun diye espri yaptı.benim izmir hastaneleri konusunda hiç fikrim yok yabancısıyım ne de olsa.ama inan beni rahatlattın gezip nerede doğum yapacağıma bakamayacağım diye çok gerilmiştim.yattığım yerde düşünme konusunda fazla mesai yapıyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?