Kaçar mı ya atladım hemenizmir dediler, makara dediler geldik
Benim ders bugün de yattı yaŞimdi burda geyik dönerken hayatta adapte olamam.. ama yarın çok kararlıyım ciddi bir şekilde başlıyorum çalışmaya:76:
Anlaşılan bi gaza gelen benmişim
ya ben fotografımı koydum =) ama netten girincede görülüyor şimdi silemiyorum... =) kaynanam hakkında konuşmuştum ya fotografımı bari sileyim dedim olmadıreklam oldumm
ya ben fotografımı koydum =) ama netten girincede görülüyor şimdi silemiyorum... =) kaynanam hakkında konuşmuştum ya fotografımı bari sileyim dedim olmadıreklam oldumm
hehe Okumuş da napıyomuş ki, şımarıyormuş işte, üzüyormuş kızımızı
Bu arada sen ne tarafta oturuyosun canım? Bir de benim forum mesajım 100'ü geçmediği için cevap yazamadım sana, özür dilerim
hoşbuldummm hanımlar lülülüülülülülülü
:92::92::92::92:
gecenin bu vaktinde ,izmirlii olduğumu hatırlamak güzel gurbet ellerde ülülülülülülülülülü
hehe Okumuş da napıyomuş ki, şımarıyormuş işte, üzüyormuş kızımızı
Bu arada sen ne tarafta oturuyosun canım? Bir de benim forum mesajım 100'ü geçmediği için cevap yazamadım sana, özür dilerim
Valla bence biraz kurcukla forumla ilgili başlıkları, belkim bir şeyler bulursun bununla ilgili. Olmadı mesaj atarsın yöneticilere nasıl yapacağına dair. Enem kaynana kelimesi geçiyorsa bir yerde, çok dikkatli olacaksın söylediklerinde
tşk ederimmNil'cim İzmirli olduğunu hiç unutturmayız biz sana zaten hiç merak etme canım
Nil'cim İzmirli olduğunu hiç unutturmayız biz sana zaten hiç merak etme canım
laptobumu aldım banyoya girdim agda yapıyorum sanıyor zavallı kocişim sonunda ateş püskürcek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?