İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

tutkumavi

0 km bir ruh istiyorum
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
954
27
48
İzmir
kırlangıçlar,yaquri,27 yasemin,durubulut,baayan,oyle ve diğer tüm arkadaşlar hepiniz buyrun başlayalımm =)

Son düzenleme:
Kaçar mı ya atladım hemen izmir dediler, makara dediler geldik

Benim ders bugün de yattı ya Şimdi burda geyik dönerken hayatta adapte olamam.. ama yarın çok kararlıyım ciddi bir şekilde başlıyorum çalışmaya:76:

çalışırsın cnm ya yarın sana seslenmeyiz mrk etme:) yasemin den ses yok korkuyorum kocası okumuş ya herşeyi ses çıkmayınca ondan haber bültenlerine bakıcam yani sonunda tövbe tövbe

ya ben fotografımı koydum =) ama netten girincede görülüyor şimdi silemiyorum... =) kaynanam hakkında konuşmuştum ya fotografımı bari sileyim dedim olmadıreklam oldumm

hehe Okumuş da napıyomuş ki, şımarıyormuş işte, üzüyormuş kızımızı

Bu arada sen ne tarafta oturuyosun canım? Bir de benim forum mesajım 100'ü geçmediği için cevap yazamadım sana, özür dilerim

laptobumu aldım banyoya girdim agda yapıyorum sanıyor zavallı kocişim sonunda ateş püskürcek bana

ya ben fotografımı koydum =) ama netten girincede görülüyor şimdi silemiyorum... =) kaynanam hakkında konuşmuştum ya fotografımı bari sileyim dedim olmadıreklam oldumm

Valla bence biraz kurcukla forumla ilgili başlıkları, belkim bir şeyler bulursun bununla ilgili. Olmadı mesaj atarsın yöneticilere nasıl yapacağına dair. Enem kaynana kelimesi geçiyorsa bir yerde, çok dikkatli olacaksın söylediklerinde

önemli deil cicim anladım ben zaten basın sitesindeyim

hoşbuldummm hanımlar lülülüülülülülülü
:92::92::92::92:
gecenin bu vaktinde ,izmirlii olduğumu hatırlamak güzel gurbet ellerde ülülülülülülülülülü

Nil'cim İzmirli olduğunu hiç unutturmayız biz sana zaten hiç merak etme canım

yasemin yok bence sülümanı seyredip gaza geldiler barıştılar

aman napayım yarın ugraşırım artık şöle bi fotomu göreyim karşımda dedim aman ne ettim ben görülürse görünsün sanki yalan mı hepsi dogru yazdıklarımın...

Nil'cim İzmirli olduğunu hiç unutturmayız biz sana zaten hiç merak etme canım
tşk ederimm
gurbet dediğime bakma manisadayım
ama yine izmirde değilim işteo yüzden gurbet oldu bana.seneye dahada uzak olacak bana memleketim

tutku mavi o konuya baktım ama resim yok ,göremedim ben ,çatlıcamm

laptobumu aldım banyoya girdim agda yapıyorum sanıyor zavallı kocişim sonunda ateş püskürcek bana

Ya negzel sevdiğiniz insanla evlenmişsiniz, hala daha bir kaçış, banyoda ağda yapıyorum ayağına kızlarla geyik yapmalar

Adamlara da üzülüyorum valla yaa siz de az değilsiniz :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…